Ongewenste verkiezingsuitslag? Geef Poetin de schuld!

screenshot_123

(Door: Jonathan van Tongeren)

Terwijl aan de andere kant van de Atlantische Oceaan de tegenstanders van Trump zich als slechte verliezers laten kennen door te proberen diverse staten tot hertelling aan te zetten, steekt ook in Europa het spook van eventuele Russische beïnvloeding van verkiezingen weer de kop op.

Zo meldt de NOS dat Bruno Kahl, de nieuwe directeur van de Duitse inlichtingendienst BND, komend jaar, als er in Duitsland onder andere verkiezingen voor de Bondsdag gehouden worden, Russische ‘hacks en desinformatiecampagnes’ verwacht. Wat Kahl bedoelt is dat de Duitse reguliere media, die in hoge mate koekoek een-zang laten horen als het om de internationale betrekkingen van Duitsland gaat, niet langer een monopolie hebben op de nieuwsvoorziening. Er is een toenemend aantal Duitsers dat kritisch tot zeer kritisch tegenover de reguliere media staat en daarnaast nieuws betrekt uit andere, alternatieve media of buitenlandse media.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, establishment, Europa, Hypocrisie, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Poetin, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ongewenste verkiezingsuitslag? Geef Poetin de schuld!

 1. Mary zegt:

  Als ik nu moet kiezen tussen Poetin of het duistere EU clubje, de Obama regering of zelfs Rutte en Co wordt dat zeker Poetin.

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   En i k vrees nog maar steeds, dat U dát weer lelijk zou tegenvallen, als het ooit zo ver zou komen:
   Velen hier onderschatten dat, maar Oost- en west-Europa zijn nog altijd twee verschillende werelden.
   Poetin is in zijn soort goed voor Rusland, soit, maar dat wil nog niet zeggen, dat hij goed voor óns zou zijn.
   Juistdaarom geloof ik, dat Trump de beste oplossing is voor Oost èn West: Hij heeft het in zich om een brug te slaan met Rusland, terwijl hij tegelijkertijd 100% Amerikaan is. Het juiste midden, zogezegd.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Er wordt op grote schaal ‘hacks en desinformatiecampagnes’ gegeven maar dan door de main stream media.
  Ik merk de laatste tijd op Google dat bepaald nieuws of websites niet meer in zoekresulaten worden doorgegeven.
  Zo is de Google app “Nieuws en weer” deze week waardeloos geworden omdat nieuws van “valse nieuwssites” niet meer wordt doorgegeven.
  Ook als je handmatig EJ bron of bv DSS toevoegt krijg je niet meer te zien dan een link naar de website terwijl er op grote schaal ongevraagd berichten uit de MSM worden vermeldt.
  Ik heb de NRC zien veranderen van een uitstekende krant naar een links kut krantje en ik weet niet hoe het met jullie is maar BNR radio begint ook steeds meer een NOS/RTL nieuws zender te worden. Altijd weer die ondertoon naar de Brexit, Trump en niet te vergeten onze eigen Wilders.
  De media is een oorlog begonnen tegen alle ander nieuws dan zij zelf willen vertellen.
  Het wordt de hoogste tijd voor een écht ongekleurde internet krant die nieuws verzameld uit bronnen die door andere kranten worden gecensureerd.

  Like

 3. Het zou best kunnen, maar dan heeft het goed uitgepakt.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Yep, kinderen zijn er in overvloed, b.v. Bangladesh waar 90% een soennitische islam aanhangt. Zie het bovenstaand figuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s