Geheim en verzwegen: de “populisme”-leugen!

screenshot_138

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Het volk stribbelt tegen. De parameters in het verkiezingslandschap veranderen dramatisch. Bij de gevestigden waart de angst rond. Media en politici zijn nu bezig met een campagne tegen “populisme”. Wat men echter verzwijgt: het geheime doel dat hier achter zit om ongemakkelijk kiezers “om te draaien”.

Over goedmenschen, taalpolitie en Newspeak

Je hoort de woorden en begrippen in iedere talkshow, je leest ze in iedere krant, je ziet ze in het nieuws: “populisten” en de overtreffende trap daarvan””rechts-populisten”.

Over wie gaat het eigenlijk? Uiteraard over de AfD, DE nieuwe angstpartij die de gevestigden van alle kanten meer stemmen afpakt.

Hier de keiharde feiten: volgens de nieuwste INSA-peiling met betrekking tot de Duitse parlementsverkiezingen in 2017 zou de AfD nu 15% van de stemmen krijgen. Een PLUS van 10,3% in vergelijking met de parlementsverkiezingen in 2013. De CDU/CSU zou nog maar 31,5% krijgen, een MIN van 10%. Ook de SPD en de Groenen zouden verliezen. Alles duidelijk?

Steeds meer burgers wenden zich tot deze “populisten”. Ze voelen een op een aardverschuiving gelijkende verschuiving van het systeem aankomen. Dat zorgt bij de gevestigde partijen natuurlijk voor angst. Ze zijn bang voor hun functies en baantjes. Ze zijn bang macht en invloed te verliezen. En juist daarom hebben ze de “populisme”-leugen bedacht en zijn ze een nog nooit eerder vertoonde desinformatie campagne begonnen.

De systeempartijen en de systeem-pers verzetten zich met Orwelliaanse “Newspeak”-methodes: de goedmenschen-taalpolitie wil het woord “populisme” aan het publiek als “rechts” presenteren respectievelijk opdringen en het inenten dat zoiets verwerpelijk zou zijn. Vermoedelijk vrij naar het motto: “Stemt u niet op populisten; populisten zijn slecht; populisten zijn rechts. Stemt u op ons!”

Uit populisme wordt “rechts”, “nationaal” en “gepeupel”

George Orwell schreef in zijn klassieker “1984” dat “Newspeak” slechts één doel heeft, namelijk iedere mogelijkheid om het onafhankelijke denken te beperken. Hij spreekt van een “gigantische geestelijke bedrogmanoeuvre”.

Zo ongeveer zie ik ook de manoeuvre die u dom moet maken en in de war moet brengen. Want in werkelijkheid betekent “populisme” niets ergs. “Populus” betekent “het volk”. Een populist is dus iemand die zo praat als het volk. Zo hoort het ook te zijn. Want een parlementariër is een volksvertegenwoordiger en niets anders! Het “volk” associeert men met het nationaalsocialistische regime. De omdraaiing van de betekenis. Zo gemakkelijk gaat dat!

Ik vraag u: voelt u zich goed als u op een “populistische” partij stemt of zelfs als “populist” gediscrimineerd wordt? Voelt u de stigma´s van “rechts” en “nationaal” al? Ja? Dan zult u wel tweemaal nadenken op wie u daadwerkelijk zult stemmen en u zult in het openbaar al het mogelijke vermijden om toe te staan op de “populisten” gestemd te hebben. Als u dat überhaupt nog gaat doen.

Zo probeert men uw ongemakkelijke kiezersstem, die naar de “populisten” toegegaan zou zijn, “om te draaien”.

1984 = 2016

Tegenwoordig is EEN IEDER al rechts die er een andere mening op nahoudt dan het establishment! De vreselijke fictie “1984” werd “2016”: “gedachtepolitie”, “Newspeak”, Facebook-controles” en de oproep van de staat om anders denkenden te bespioneren. Begrijpt u nu hoe deze “populisme”-leugen functioneert?

Hier zit in werkelijkheid de angst voor het eigen volk achter. De angst om bij de volgende verkiezing je zetel te verliezen, je baantje te moeten afstaan, de angst om minder macht te krijgen. U als kiezer dient gemanipuleerd te worden, zodat u alleen maar op partijen stemt die “gewenst” zijn en het systeem zo laten zoals het is.

Trapt u niet in dit doorzichtige spelletje en deze goedkope trucs! U bent het volk en zodoende de “populisten”. In de ware zin van het woord.

Bron:
www.watergate.tv
Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geheim en verzwegen: de “populisme”-leugen!

 1. ieznogoedh zegt:

  “Stemt u niet op populisten; populisten zijn slecht; populisten zijn rechts. Stemt u op ons!”

  Dat doet me een beetje denken aan: Kauft nicht bei Juden, etc.

  Kennelijk zijn het nog steeds dezelfden als “damals” die tot de elite behoren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Stef zegt:

  Ik Ben populist! En dat maakt me trots.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Die Georges Orwell was werkelijk een profeet waarbij Nostradamus en zelfs Bill Gates verbleken. Hoe kon hij dat allemaal in 1949 reeds verzinnen?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De linksen en gutmenschen beginnen hun grip op de samenleving te verliezen, hun indoctrinatie en hersenspoeling van het volk werkt niet meer !!

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En steeds meer stribbelt U ( Het Nederlandse Volk) dus tegen
  want U vertrouwt die Overheid niet meer
  en dàt heeft Zij overduidelijk aan zichzelf te danken
  .
  Zij waant zich bijna onaantastbaar ongeveer
  en daar kunt U (naast grote woede) wel om janken,
  U laat zich eindelijk niet meer in Haagse leugenhokjes stoppen…
  .
  te duidelijk ruikt U alle Machtsmisbruikers-stanken
  dus legt de vinger op àlle zaken die niet kloppen
  en zo komt dan “den Haag” zich in haar Machts-waan tegen !
  .
  dus Potentaten… probeer ’t vertrouwen te herstellen
  en krijg tot die tijd maar allemaal de vellen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Republikein zegt:

  Ach,, geef het beessie maar een naam.
  Vroegah was het makkelijk, de progresievelingen zaten links van de voorzitter.
  Dat valt te bezien, het ligt eraan uit welke “hoek”je het beschouwt.
  Zoals met “de wijzen uit het Oosten”.
  Je kunt ook naar het Westen gaan, als je doorloopt kom je vanzelf in het Oosten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Regering dreigt met volledige internetcensuur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s