Nationale Collectieve Aangifte Zorgverzekeraars & Zorginstituut NL!

screenshot_156

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! (Sluitingsdatum 1 februari 2017)

Beste Medeburgers,

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte wegens discriminatie, afpersing, oplichting en het bewust ontnemen van levensvreugde tegen: Zorginstituut Nederland, Zorgverzekeraars en de medeplichtige incassobureaus & gerechtsdeurwaarders in te dienen. Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

Bekijk de aangiftemodel en meld u gratis aan via: http://bondoverheidszaken.nl

* Tevens kunt u zich gratis aanmeld voor de Nationale Collectieve Aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media) en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA, SP, CU & DENK!

Bekijk de aangiftemodel en meld u gratis aan via: http://bondoverheidszaken.nl

FACEBOOK: www.facebook.com

Mede mogelijk gemaakt door EU Tribunal (www.eutribunal.com)

(Daily Express: www.express.co.uk)

FACEBOOK: www.facebook.com/EUTribunal.NL

SAMEN STAAN WE  STERK!

Met vriendelijke groet,
Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal
Dhr. J. Zwarts

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nationale Collectieve Aangifte Zorgverzekeraars & Zorginstituut NL!

 1. Tistochwat zegt:

  “Tevens kunt u zich gratis aanmeld”
  =
  “Tevens kunt u zich gratis aanmelden”

  😉

  Like

 2. Jan Wittebrood zegt:

  Aub een formulier voor Nederlanders die in het buitenland wonen, wij zijn ook stemgerechtigd

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Als U ook een “uitpandige NL-er” bent, dus iemand die in een ander EU-land woont, dan weet U heel goed hoe die mensen sinds 1/1/2006 door de NL-Staat belazerd, bedrogen en nog steeds bestolen worden door de gedwongen deelname aan dat UITERST ingewikkelde NL-se zorgsysteem, waarvan die Pechold stond te liegen:”Heel Europa loopt uit en komt kijken hoe goed wij het doen” [ bedoelde dat zorgelijke systeem…….].

   Like

   • Nemesis zegt:

    ALLEEN AL DAT DE INGANG MET TERUGWERKENDE KRACHT WERD GEINT (kan geen puntjes op de i maken, noch niet) VAN DE AWBZ. Dat onding waar we geen rechten aan kunnen ontlenen. Bovendie voor 2 personen dik cashen, hoewel hier echtparen samen een gezamenlijke verzekering krijgen. Het ziekenfonds hier verzorgt ons omdat zorginstituut daarvoor een verdrag heeft afgesloten. Bovendien zitten mij die 70 miljard nog wel heel erg dwars die de regering Rutte uit de AWBZ pot heeft gejat om er ergens anders mooi weer mee te spelen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Wat mij meer dwars zit [heeft gezeten], dat je van de een-op-de-andere dag gedwongen verzekerd werd via NL.
    En dat terwijl men al zelf verzekerd was in het woonland zelve.
    De DREIGBRIEVEN van de Staat der Nederlanden, die eraan vooraf gingen.
    Ik heb ze nog steeds bewaard. De dreigementen:” U bent nu VERZEKERD ………..Ten Laste van Nederland…………….etc ”
    ,daar mogen wij een bedrag[je] voor in rekening brengen.
    “Als U niet….dit/en dat etc,etc doet, VOLGEN ER SANCTIES, kortingen op Uw AoW / Pensioen / uitkeringen. “”
    Zo wordt je behandeld door je voormalige Vaderland waar je dan eerder premies hebt betaald voor je latere oude dag.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Precies zo is dat. Bij mij hadden ze al de deurwaarder van de overheid (gewone kon zeker niet) ingeschakeld en proces verbaal opgemaakt. Dreigen, dreigen. etc. De ambulance stond voor de deur, de ziekenbroeders waren bezig een infuus aan te leggen en wat ze allemaal nog meer moesten doen. Tijdens dat heb ik de ombudsman gebeld, dramaaaa! Maar die heeft het wel geregeld direct. Gelukkig maar. Ik ken dus het hele sortiment van dreigingen. Vaderland ? Mijn neus. Heb wel mijn NL nationaliteit behouden omdat ik geen employee van het nep regime hier in de BRD wil zijn.

    Dacht je de hele toestand een beetje achter de rug te hebben, komt de belastingdienst aan waaien. We moesten nu maar weer eens aangifte gaan doen in NL. Ook dat nog, gaat dat kleiene voordeeltje wat we hadden ook weer weg. Bezwaar aangetekend, want we hadden al lang vrijstelling en moest in D belasting betalen. Nou dat ging niet door. Dus kregen we een paar brieven met codes om het programma op te starten. Lukte in het begin wel, maar bij het verzenden niet meer. Verkeerde codes etc. Uieindelijk opgebeld (ook niet meer als een paar jaar geleden waar je een ambtenaar aam telefoon kreeg en wiens naam je kende) nu toets 1 etc. Uiteindelijk een nieuwe code losgepeuterd en daar moest ik vaststellen dat ze dan gelijktijdig op je pc mee konden kijken. Goed de eerste code lukte, maar bij de laatste keer ingeven dus niet meer. Weer opgebeld, om een papieren versie, die nu niet meer uitprintbaar ter beschikking stond. Ondertussen kwamen ook van de belastingdienst de dreigbrieven. Ik was het helemaal zat en ik was kapot van dat gedoe. Mijn hoofd speelt nog altijd niet 100% meer mee. Rondgevraagd, een belasting administratiekantppr gevonden hier dicht aan de grens, opgebeld, de zaken uitgelegd met het verzoek de aangifte te behandelen want ik blikte echt niet meer door dat lijvige boekwerk aan invulformulieren. Alles in een envellop gedaan en opgestuurd. Telefonisch een paar vragen beantwoord. Klaar was het. Tegen de Belastingdienst die me alweer een misselijkmakende brief hadden gestuurd, heb ik nog een telefoontje aan versplid, alleen om ze te zeggen dat de aangifte ondertussen wel binnen moest zijn en ik hoopte dat ze erin zouden stikken.
    Ondertussen kwam voor mij de aanslag terug. Die was nul, ik hoef zelf pas volgend jaar aangifte te doen. Maar voor Peter dus dit jaar. OK, verder dus maar weer afwachten. 😀
    Prettige zondag daar in het zuiden, hier is het koud, dikke mist en het vriest. Bbbbrrrr.

    Like

 3. Leuk, weer een groepje dat gezellig vergaderingetjes gaat doen, spandoekjes tekent, rond de spuugkuilen van het internet met een stokje in de grond zit te tekenen en hun beroemdheden op een zeepkistje een nog eerlijker verhaal laten vertellen dan alle Samsoms en die andere klootzakken bij elkaar. Maak mij maar wakker tegen de tijd dat er geen letters meer gescherpt worden. Trouwens, de grootste vijand van Het Volk is die truc die ze Democratie noemen.

  Like

  • Thom zegt:

   Ik ben het op dat gebied wel eens met de brouwsels uit Uw brein. Deze regelingen zijn allemaal vastgelegd door regels, voorschriften en wetten. Je kunt wel aangifte doen, maar je krijgt gegarandeerd een standaard antwoord. als het dan hogerop zoekt en via de rechter probeert om de zaak door de officier van justitie in behandeling te laten nemen, dan komt er waarschijnlijk een zitting. Als e daar naar toe gaat zitten daar wat rechters en doet een advocaat-generaal de verdediging van de staat. waarschijnlijk zal hij het gooien op het feit, dat er sprake is van civiel recht en geen strafrecht en dan ben je uitgepist en kun je naar huis. Het wordt niet eens als strafrecht erkend, dus aangifte doen heeft geen enkele zin.

   Geliked door 1 persoon

  • sjuad kirosati zegt:

   IDD Democratie is een one Dollar shop waar peperdure invest weggegeven wordt zoniet gestolen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik doe hier niet aan mee. De meerderheid des volks heeft frequent gekozen voor een regering die niets met het eigen volk voorheeft. Zit maar eens op de blaren want velen van u verdienen niet beter. Denk maar eens goed na waar u in maart 2017 op gaat stemmen. Als u nog meer belazerd en uitgebuit wilt worden ga dan vooral weer als vanouds stemmen.
  Bent u het echter zat met steeds meer immigranten waar we ons geld mee moeten delen dan rest u slechts een keus en dat is de PVV.

  Like

 5. joga zegt:

  Hoezo gratis € 0,75 per maand? Ik betaal liever het 100-voudige aan de PVV, dan weet ik dat mijn geld goed besteed wordt.

  Geliked door 1 persoon

 6. semper fi zegt:

  Vroeger was er het ziekenfonds, dit was voor velen een gezegende tijd!
  Tot dat er ieder jaar duizenden nieuwkomers in nederland kwamen en ondanks nooit betaald te hebben toch alle rechten kregen ,stapels medicatie! Ik hoef u nix meer uit te leggen??
  Toen raakten de potten premie leeg en het resultaat is dat we ons blauw betalen!
  Het werd mede door veraders zoals Laurens jan brinckhorst gebracht als z.g. marktwerking wat goed was voor de burgers!
  Net als de vetkoppen die zich vertilden aan een a4 tje ,die de werkmensen doorlaten werken tot 67 jaar!!hoe kan je nu versleten zijn ??
  Vaarwel nederland

  Like

 7. pietje puk zegt:

  bekijk de aangifte model?.
  aparte taalfout…tegen islamisering??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s