Duitse stad Freiburg in shock: Maria (19) verkracht en vermoord door 17-jarige “vluchteling” uit Afghanistan

screenshot_23

(Door: Karen Van Eyken)

Uitgelaten feestte geneeskundestudente Maria Ladenburger (19) op een fuif in de Duitse stad Freiburg. De volgende morgen, op 16 oktober, merkt een wandelaar haar lijk op in de Dreisam-rivier. Zes weken later pakt de politie een verdachte op. Het gaat om een 17-jarige “vluchteling” uit Afghanistan. Hij zou haar verkracht en vermoord hebben. Nog nooit verkeerde Freiburg zo in shock.

Het slachtoffer is de dochter van een hoge EU-functionaris, weet de Duitse krant de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Het gaat om Clemens Ladenburger, de rechterhand van de directeur-generaal van de juridische dienst van de Europese Commissie in Brussel. Zijn dochter werkte in haar vrije tijd in een opvangcentrum voor “vluchtelingen”. Het is vooralsnog onduidelijk of de dader zijn slachtoffer kende.

Lees verder>>>
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duitse stad Freiburg in shock: Maria (19) verkracht en vermoord door 17-jarige “vluchteling” uit Afghanistan

 1. Thom zegt:

  Die familie van dat vermoorde meisje is knettergel. Ten eerste gaat ze bij die lui werken . Ten tweede nadat ze verkracht en afgeslacht is wordt er door de familie in plaats van bloemen voor de begrafenis gevraagd om geld te geven voor de asielzoekerscentra in Freiburg en voor de Kerk in Bangladesh.
  ze snappen nog steds niet wat voor lui die asielzoekers zijn, nadat ze je dochter verkrachten en afslachten. keer je andere wang toe? ja nadat ik er niet te weinig kapot gemaakt zou hebben wel.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/freiburger-studentin-maria-ladenburger-kannte-sie-ihren-moerder-fluechtlingshelferin-viele-offene-fragen-a1991736.html?latest=1

  Lees daar:
  In einer Traueranzeige, welche die Familie der Ermordeten in der FAZ veröffentliche, baten die Angehörigen statt der üblichen Blumen um Spenden für den Freiburger Verein Weitblick e.V., der Hilfsprojekte in Freiburger Asylheimen durchführt. Und um „Spenden für die Bildungsarbeit der Kirche in Bangladesh

  Like

 2. Tjawatnu zegt:

  Zelfmoord lijkt me een betere omschrijving. Iets met je bed maken en er in moeten slapen..

  Like

 3. Steven zegt:

  Dat krijg je als je met “iedereen welkom en het liefst een moslim” vlaggetjes wappert!!

  Like

 4. tjonge zegt:

  “Het slachtoffer is de dochter van een hoge EU-functionaris”
  .
  mooi zo !! dat er nog maar vele elite/gutmenschen slachtoffers mogen vallen.
  kan er werkelijk geen traan om laten.

  Geliked door 2 people

 5. Johan zegt:

  Tsja, dat krijg je er nou van. Die neuckmoslims hebben het weer “geschafft”. Maar of de linkse kerk nou een beetje wijzer wordt van zo een gebeurtenis ? Het lijkt erop van niet. Geld geven voor AZC’s in plaats van voor bloemen op de begrafenis. Hoe masochistisch ben je dan ?
  Dan ben je volgens mij echt van het padje af. “Zwaar geschift” is nog een lichte kwalificatie !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Zij was vrijwilligster in een AZC in Duitsland………..

  Maria, centre, was killed on October 16 this year
  The medical student was the daughter of Dr Clemens Ladenburger, a lawyer who assists the legal director of the European Commission.
  Maria helped out at a refugee centre in her spare time but is unclear if she was known to her alleged murderer.

  https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/12/two.png?w=825&strip=all

  https://www.thesun.co.uk/news/2324641/teen-afghan-immigrant-confesses-to-killing-19-year-old-daughter-of-eu-offical-who-was-raped-and-then-drowned-on-way-back-from-party/

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De dochter van de rechterhand van de Directeur Generaal Juridische Dienst Eu wordt vermoord.
  Misschien is dit een hint, een hint om het beleid te veranderen, want nu wordt de EU in het hart van de Juridische Dienst getroffen door een op sex beluste gelukzoeker. Gaan de ogen open of blijven ze blind en doof?

  Like

 8. Jan Wittebrood zegt:

  Linkse wegkijkouders, and EU gezind=verantwoording ontlopen =fatale afloop. Maar dan blijven wegkijken is zeer veraderlijk=je lieve dochter aan dat tuig offeren

  Like

 9. pollewol zegt:

  soms zenden vaders hun zonen naar het slachtveld, omdat het de carrière van de vaders dient. Hier zond de vader zijn dochter naar een vluchtelingenkamp als helper.

  Like

 10. Paul zegt:

  Is dit niet een tikkeltje eigen schuld dikke bult

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Hoe stom en hersenloos kun je zijn als je zo reageert op de dood van je dochter, vermoord door een “vluchteling”. Het valt nog mee dat er in de “rouwadvertentie” – gezien de tekst lijkt het me geen rouw…. – niet staat dat de dood van hun dochter de schuld is van de rechtse populistische partijen zoals de AfD……zo diep zijn deze mensen gehersenspoeld.

  Like

 12. Steven zegt:

  Troost je maar met het feit dat dit meisje ook zo’n zware naive linkse was.
  En misschien wordt die EU top ambtenaar (vader) nu ook eens een keer wakker…

  Like

 13. Onbegrijpelijk, waar ze onze kinderen aan blootstellen.

  Like

 14. Henk der Niederlander zegt:

  Alstublieft, de burgemeester vind dat het geen moord is die een gevolg is van de import van testosteronbommen.
  Hoe ver kun je van de werkelijke wereld af staan.

  Mord in Freiburg: Oberbürgermeister Salomon warnt vor Pauschalurteilen

  Der Freiburger Oberbürgermeister Salomon warnt nach dem Mord an einer Studentin vor Pauschalurteilen gegen Flüchtlinge.

  Salomon sagte, die Tatsache, dass der mutmaßliche Mörder ein Flüchtling sei, sei „Wasser auf die Mühlen derer, die immer schon wussten, dass Flüchtlinge böse Menschen sind“, so Salomon im SWR. Salomon sagte, man dürfe die „Herkunft des Täters nicht für Pauschalurteile heranziehen, sondern den Einzelfall zu betrachten“.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/12/03/mord-in-freiburg-oberbuergermeister-salomon-warnt-vor-pauschalurteilen/

  Like

 15. Jade zegt:

  Hoe imbeciel ben je als je je kind laat werken in een AZC???

  Like

 16. Onno zegt:

  MOET JE NAGAAN WAT ZE BEREID ZIJN TE DOEN MET JOUW KINDEREN.

  Ja, dat is helemaal verschrikkelijk.

  In Duitsland (en overal incl. Europa) hebben diegenen de macht, die het minst geleden en dus geleerd hebben van WOII. Vol krankzinnige energie, graven ze als lakeien van de USA/GB hun eigen graf en dat van hun slachtoffers.

  Het worden een beetje veel “Einzelfälle” ook, als je ze allemaal bij elkaar optelt.

  Like

 17. Steven zegt:

  EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten

  Na de moord: Duitse overheid waarschuwt bevolking tegen islamofobie in plaats van tegen islam – Burgemeester München nodigt migranten uit op jongerenfeest, die randen vervolgens talloze meisjes aan – Sharia rukt op: Moslims vernielen in tientallen warenhuizen kerstbomen en kerstartikelen

  Hoe politiek-correct gehersenspoeld moet je zijn als je zelfs je eigen dochter postuum offert op het altaar van de islamisering van je land?

  De brute verkrachting van en moord op de 19 jarige dochter van een Duitse EU official door een Afghaanse moslimmigrant deed veel stof opwaaien. Wat er daarna gebeurde grenst echter aan het ongelooflijke, om niet te zeggen waanzinnige: de ouders van het vermoorde meisje grijpen haar begrafenis aan om geld op te halen voor een pro-migrantenorganisatie, die ervoor ijvert om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers geheel stop te zetten.

  Wie zijn er nu eigenlijk erger en gevaarlijker voor onze toekomst: moslims die onze vrije samenleving met hun jihad willen onderwerpen aan de islam, of hun Europese slachtoffers, die hier niet alleen vrijwillig aan meewerken, maar zelfs hun misdaden lijdzaam ondergaan, goedkeuren en zelfs aanmoedigen?

  Geen bloemen, maar geld voor migranten

  De vader van het slachtoffer, de 19 jarige Maria Ladenburger, is een hoge EU-official die iedereen heeft verzocht geen bloemen mee te nemen naar haar begrafenis, maar in plaats daarvan geld te geven aan een pro-migrantenorganisatie die eist dat asielzoekers niet langer gedwongen worden uitgezet (voor zover daar al sprake van is).

  Maria’s ontzielde lichaam werd op 18 oktober in de rivier de Dreisam in Freiburg gevonden, nadat ze enkele dagen eerder niet thuis kwam na een studentenfeestje. Haar 17 jarige verkrachter en moordenaar kwam in 2015 illegaal Duitsland binnen, was reeds eerder betrokken bij een vechtpartij, maar omdat hij een ‘onbegeleide minderjarige’ is werd hij niet het land uitgezet.

  ‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk’

  ‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk,’ schrijft de bekende anti-islam activiste en journalist Pamela Geller. ‘Hun dochter werd wreed verkracht en vermoord door een moslim vluchteling, en haar ouders vragen om donaties voor een migrantenorganisatie.’

  Deze organisatie, Welblick Freiburg, kreeg op zijn Facebook pagina dermate veel woedende commentaren, dat deze al snel werden gewist. Welblick Freiburg gaat ondertussen onverdroten door met het actie voeren om alle uitzettingen stop te zetten.

  Duitse overheid dreigt ‘islamofoben’, niet de islam

  De Duitse overheid reageert op vergelijkbare wijze door de bevolking niet te waarschuwen voor de islam, maar voor islamofobie. Mensen die op Facebook of andere sites hun woede uiten over de massale immigratie van miljoenen moslims, kunnen worden vervolgd voor ‘haat zaaien’ en discriminatie, zo dreigen de autoriteiten. Vicekanselier Sigmar Gabriel bagatelliseerde de verkrachting/moord door te zeggen dat ‘die ook plaatsvonden voordat de eerste Afghaanse en Syrische migranten hier kwamen.’

  De enige publieke figuur met enig gezond verstand was opnieuw Rainer Wendt, voorzitter van de Duitse politievakbond DpoIG: ‘Wij zouden niet nu dit slachtoffer hebben, en zoveel anderen, als ons land beter voorbereid was geweest op de gevaren die massale immigratie altijd met zich meebrengt.’

  Tevens was zoals gebruikelijk de vrijheidspartij Alternative für Deutschland de enige die de ‘schokkende misdaad’ verbond met de ‘ongecontroleerde komst van honderdduizenden jonge mannen uit patriarchale culturen… Maar onze waarschuwingen hiertegen worden als populistisch weggezet.’

  Migranten misbruiken jongerenfeest voor aanrandingen

  Migranten gaan ondertussen gewoon door met waar ze inmiddels berucht om zijn. Zo nodigde de socialistische burgemeester van München, Dieter Reiter, 1300 jongeren uit op een feest. Ook werden uit het oogmerk van ‘integratie’ en ‘multiculti’ speciaal migranten uitgenodigd. Die lieten meteen merken hoe ze in de Duitse samenleving willen ‘integreren’, namelijk door op intimiderende en vaak gewelddadige wijze een groot aantal meisjes aan te randen.

  Burgemeester Reiter noemde de gebeurtenissen weliswaar ‘onacceptabel’, maar greep het tegelijkertijd aan door te pleiten voor nog meer integratie, ook al blijkt uit een recent onderzoek van de Duitse Vereniging voor Huisvesting en Stadsontwikkeling (VHW) dat migranten juist steeds minder geïntegreerd raken omdat ze dit helemaal niet willen, en dat almaar grotere aantallen de Duitse cultuur en samenleving verwerpen.

  Doorgaans worden Duitse vrouwen en meisjes die worden aangerand of verkracht door migranten en daarmee naar buiten treden, onmiddellijk van xenofobie en racistisme beschuldigd. Sommigen worden zelfs bedreigd als ze niet hun mond houden.

  Deze gang van zaken lijkt als twee druppels water op die in veel islamitische (Sharia)staten, waar vrouwen en meisjes die worden verkracht daar in 9 van de 10 gevallen zelf de schuld van krijgen.

  Europa wordt ‘Sharia compliant’: Kerstfeest wordt in de ban gedaan

  Ook in een ander opzicht begint Duitsland inmiddels ‘Sharia compliant’ te worden. We schreven al eerder over scholen die het kerstfeest en de kerstboom in de ban gedaan hebben, omdat de moslimkindertjes zich anders wel eens gekwetst zouden kunnen voelen. Veel Duitse en Zweedse warenhuizen hebben al te maken gekregen met migranten die kerstartikelen vernielden; op dit smartphone filmpje is te zien hoe tientallen ‘Allahu Akbar’ moslims een grote kerstboom ‘aanvallen’ en beginnen af te breken. ‘Woolworth’ in Dortmund heeft zelfs alle kerstartikelen uit de schappen gehaald.

  Ook in eigen land kennen we de terreur van een extremistisch, zich door alles en iedereen gediscrimineerd voelend minderheidsgroepje. Denk aan ‘DENK’, dat het voor elkaar heeft gekregen dat ‘Zwarte Piet’ zo goed als compleet van de TV is verbannen, en ook op veel scholen en publieke Sinterklaasvieringen is vervangen door de gekleurde of ‘veeg’ Piet.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pingback: VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de zaak Maria L. | E.J. Bron

 19. Harry zegt:

  Ik geloof niet dat linkse figuren iets leren van de omstandigheden .
  Links zijn is een defect aan de hersenen waardoor ze een deel van het geheel beslist niet kunnen zien . Het blinde vlek-syndroom .
  Zo zal het ook met de dood van dit meisje zijn , ze zullen best bedroefd zijn , maar maak je maar geen illusies dat hun ogen echt open gaan .
  Ze zijn drie weken van streek en ze gaan gewoon op dezelfde voet verder , schat ik .
  Ach , gewoon een gevalletje van pech gehad .
  Een timmerman slaat ook wel eens op z’n duim .

  Ze zijn écht niet állemaal zo , hoor , die asielstakkers .

  Nou , misschien niet , maar jullie hebben het getroffen .
  Zielig voor dat meisje , maar de ouders verdienen eigenlijk niet beter .

  Like

 20. Rapunzel zegt:

  Gutmensch ouders, gehersenspoeld op school, politici die weigeren de grenzen te bewaken, Maria’s worden kansloos verzopen door rapefugees.
  Eeuwig zonde van zo’n mooie meid.
  Zonder Merkel had ze vandaag haar twintigste verjaardag gevierd.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Misschien, heel misschien gaan de ogen echt open als er wel 1 of meer van die elitegasten zelf en/of hun familieleden worden aangevallen, verkrachten vermoord. Ofkomt er alleen een stile tocht met alleen die linkse elite zoals bij de aanslag op Hebdo….Ook zo’n hypocriete optocht, zelfs Abbas een van de grootste moordenaars liep er toen bij.

   Like

 21. Jan zegt:

  Pa van Maria compleet gestoord:

  Like

 22. Pingback: Vrolijk kerstfeest? | E.J. Bron

 23. Pingback: VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de moord op Maria Ladenburg en het falen van de sociale instanties (+ vertaling!) | E.J. Bron

 24. Pietersen zegt:

  Maria Ladenburger en haar moordenaar Hussein Khavarihttps://www.google.nl/search?q=maria+ladenburger+hussein&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiP3riYlpTXAhVBqxoKHZUkC7IQsAQIJg&biw=1280&bih=612

  Like

 25. Pingback: Alweer! Asielzoeker verkracht vrouw in Freiburg op beestachtige wijze | E.J. Bron

 26. Pingback: Massaverkrachtingen van Duitse vrouwen – Stop de “rapefugees”! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s