Geert Wilders: ”Islam is oorlog, geweld, jihad, sharia. Waarom importeren we dat?”

screenshot_5

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens Wilders wordt het tijd om intolerant te worden tegen de intoleranten. Wat Wilders betreft, betekent dit dat de grenzen in Nederland dichtgaan en er werk gemaakt moet worden van de de-islamisering van Nederland om de Nederlandse cultuur te beschermen. Wilders sluit niet uit dat er wat hem betreft in Nederland een verbod op de islam zal komen. “Misschien komt dat er ooit nog wel van. Islam is een totalitaire ideologie, die tirannieke macht over niet-moslims wil krijgen. Islam beveelt zijn volgelingen om alle landen te onderwerpen aan de islamitische sharia wet, desnoods door gebruik van geweld en terreur. Als we hen niet stoppen, wacht ons een catastrofe. We zullen worden gekoloniseerd en geïslamiseerd. We zullen ophouden te bestaan” . . .

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders: ”Islam is oorlog, geweld, jihad, sharia. Waarom importeren we dat?”

 1. Hendrik zegt:

  Islam moet uitgeroeid worden!

  Geliked door 2 people

 2. Dat is precies wat ik mij ook aldoor afvraag, vooral al die wreedheden van de islam. Het laten zien van al die zielige jonge kindertjes om ons te vertederen heb ik langzamerhand eelt van op mijn ziel gekregen. Trouwens kleine kindertjes worden groot. Ik heb vertrouwen in Geert.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Dat komt omdat de elite uit is op de vernietiging van de autochtone bevolking in heel West Europa !
  Doel ???? We worden te duur, te slim en we pikken niet alles meer !!
  En we doorzien hun vieze spel !

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Waarom ZE (NIET “we”) die vuiligheid importeren?
  Heel eenvoudig: omdat wij vervangen dienen te worden door die achterlijke, schurftige, bloeddorstige, geesteszieke, agressieve, koppensnellende mohammedanen.
  Op weg naar die vervanging moeten wij eerst door de mohammedaanse parasieten en hun “elitaire” importeurs/knuffelaars worden kaalgeplukt.
  Het is pure opzet en kwaadaardigheid en alles past prima in het grote NWO plan.

  Wanneer gaat iedereen in dit land dit nu eindelijk eens inzien?!

  Ik houd mijn hart vast voor de komende verkiezingen, want het oliedomme, linkse klootjesvolk is nog steeds ver in de meerderheid.
  En de mohammedanen die mogen kiezen, zullen ook echt niet op de PVV stemmen.

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Tistoch, gelijk heeft u, wij importeren deze mensen niet, er is de bevolking niets gevraagd,
   ze krijgen steeds grotere monden, hoe harder ze schreeuwen des te meer ze krijgen
   de linkse rakkers stemmen gewoon weer op de partijen die deze invasie mogelijk maken
   was pas om RTV Rijnmond tv = regio Rotterdam tv dat ze keken hoe het met de vluchtelingen in Krimpen aan den IJssel na 1 jaar ging. Ik loop daar vaak te winkelen dus heb ik gekeken.

   En weer stel huppeldoosjes die daar vrijwilligster zijn, 1 truttebol gaf ze taalles, ze zei zelf “ik gaat”, en ze was zo gelukkig dat de vluchtelingen gelukkig waren, bij 1 vrouw die al een huis had stond ook zo n dame voor haar de muren te behangen, die was ook al zo blij , die vluchteling dame had haar man en paar kinderen in Syrie achter gelaten, zo onveilig is het daar dus dat je de rest van je gezin daar laat zitten.
   Ik zag die vrouw gisteren lopen, ik was in staat om te zeggen fijn he dat Nederlanders voor je behangen, ik heb mijn mond maar gehouden.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja….De strategie van de islam houdt nu eenmaal ook in, dat het oliedomme, linkse klootjesvolk hier juist GEEN aanslag voor de kiezen krijgt, die haar de schellen van de ogen doet vallen.
   Nederland lijkt vooralsnog gedoemd om de kanker te laten invreten, en hoe kéér je dat tij?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 4 december 2016 om 13:15

    Het spijt me te moeten zeggen Theresa, maar het tij ís niet meer te keren.
    Ik weet dat je deze uitlating pessimistisch vindt, maar net wat je zegt: het oliedomme, linkse klootjesvolk heeft nu eenmaal dichtgemetselde ogen.
    Leerzame aanslagen zullen hier door de mohammedaan helaas niet worden gepleegd, want – zoals ook jij weet – dit verloren land is de uitvalsbasis van de mohammedanen.
    Ze zouden wel gek zijn om hun luxe verblijfplaats te verwoesten.
    De “goedmenselijke” dwazen in Nederland zullen de mohammedaanse “vluchteling” zelfs blijven verwelkomen, beschermen en vertroetelen terwijl ze zien dat de rest van de Europese landen door de achterlijke mohammedaan wordt opgeblazen en met de grond gelijk gemaakt.

    In maart 2017 blijven/komen de linksen opnieuw aan de macht en heel misschien – als het dan weliswaar te laat is – komen de stommelingen uiteindelijk na een paar jaar tot de ontdekking dat ze massaal op de PVV hadden moeten stemmen om deze een ruime meerderheid te bezorgen. Maar tegen die tijd liggen ze al in de moskee met hun geïslamiseerde reet omhoog. In een boerka of in een lange witte haatbaarden-jurk.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 14.20u: Nou nou nou……Kom op, joh! De keerzijde van die strategie is dan weer de zekerheid, dat ons voorlopig geen haar zal worden gekrenkt!
    En wie vooralsnog geen haar wordt gekrenkt, kan zich blijven verzetten; die hoeft het niet op te geven!
    Doorzetten! Dan vinden we vroeg of laat wel een uitweg!
    Amerika heeft nu ook een andere president. Hadden we dàt soms verwacht, nog geen maand geleden?
    Zolang de vijand, om welke reden dan ook, geen bom op ons gooit, gaan we doodgewoon dóór! En wie weet,waar we dan nog uitkomen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 4 december 2016 om 19:48

    [quote] De keerzijde van die strategie is dan weer de zekerheid, dat ons voorlopig geen haar zal worden gekrenkt! [/quote]

    Dat weet ik wel, Theresa. Ik ben dan ook niet bang voor de mohammedaan, maar wél voor de strapatsen van de mohammedaan-importerende “socialistische” “elite”.
    Ik ben bang voor een nóg hogere belastingdruk en voor nóg meer “bezuinigingen” op o.a. de “zorg”.
    De mohammedaan is nl. niet onze grootste vijand.
    Onze grootste vijanden zijn de “goedmenselijke” dwaze “vluchtelingen”-knuffelaars en de door hen gekozen “socialistische” dictators, die zich tegen ons hebben gekeerd.

    Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Jan Wandelaar zegt:

   +++
   “De Islam heeft de nationale identiteit van de veroverde volkeren uitgeroeid. De Koptische identiteit van Egypte, de Indiase identiteit van Pakistan, de Assyrische identiteit van Irak, de Perzische identiteit van Iran, allemaal werden ze uitgewist, neergeslagen of gediscrimineerd tot op de dag van vandaag.Vandaag de dag heeft de Islam met z’n universele Jihad,over meer dan 50 landen in de wereld de controle gekregen.Europa zal zeker hetzelfde lot ondergaan zoals deze verloren beschavingen, indien geen doeltreffende maatregelen worden genomen.”
   +++

   Geliked door 1 persoon

 6. Helena zegt:

  Zolang ‘het volk’ zich niet roert en het ware Patriottenhart laat spreken, zolang er geen vaderlandsliefde en saamhorigheidsgevoel is, zal er niets maar dan ook niets veranderen! Waar zijn die helden die het allemaal zo goed weten? Waarom zien we ze niet op straat? Waarom laten ze niet zien dat ze het niet meer pikken? Waarom eisen ze niet dat ons land weer van òns wordt en een veilig en prettig land moet zijn om in te leven? Waarom? Omdat, helaas, de overgrote meerderheid het niet interesseert! Ze zijn te lamlendig om zich maar enigszins te verdiepen in wat er op de wereld of in hun eigen vaderland, sterker nog: in hun eigen wijk, gebeurt! Horende doof en ziende blind! Nederland is geen demonstratie land, daar zijn ze te laf voor en te ‘politiek correct’! Liever kruipen voor de islam dan de eigen kinderen en kleinkinderen beschermen tegen de ellende die er aan gaat komen! Geachte heer Bron en lezers wij geven niet op want we willen maar een ding: dat het recht(s) zal zegevieren! Geert Wilders is de laatste strohalm waar we ons nog aan vast kunnen klampen om onze onvrijwillige gang naar de sharia slachtbank te voorkomen. Laat er een wonder gebeuren in maart volgend jaar – I have a dream- het wonder dat PVV heet en korte metten maakt met alles wat slinks is.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ Helena.
   Ik hoop het ook hoewel IK geen onverdeeld medestander ben Van Wilders omdat naar mijn mening er toch een paar hiaten zitten in zijn programma, maar Ik ben een nuchter mens en Ik begrijp maar al te goed dat ook een Geert Wilders het niet iedereen naar de zin kan maken.
   Voor mij is de hoofdzaak dat de heersende elite nu eens langzaamaan een trap onder hun kont krijgen en dat Geert laat zien dat er toch nog mensen in de politiek zitten die voor de Nederlander staan.
   Met het Nederlandse kiessysteem is het in ieder geval toch zo dat er een coalitie gevormd moet worden en dat ook Geert links en rechts wat water bij de wijn zal moeten doen.
   Als hij niet genoeg water bij de wijn doet zal het moeilijk worden en te veel wil zeggen dat we toch een min of meer centrum rechtse regering zouden krijgen, waar Ik niet blij mee zou zijn. Maar ja de verkiezingen zijn niet uitgevonden om mij te plezieren uiteraard.
   Wat wel moet gebeuren dat er een bezem gaat door een aantal instanties en subsidie slurpende clubjes en zeker het stoppen met massa’s geld over de grens te smijten en eens gaan zorgen voor de Nederlandse burgers.
   Dat is in ieder geval waar hij voor staat en daarom stem Ik ook op de PVV.

   Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Misschien rond de Kerstdagen dan die grote BOEM?

  Like

 8. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s