Heribert Prantl, chef binnenlandse politiek van de “Süddeutsche Zeitung”, roept openlijk op tot strafbare feiten tegen de AfD

screenshot_9

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Heribert Prantl, Süddeutsche Zeitung: “AfD – plakkaten verscheuren is niet voldoende.” Roept door middel van teksten onder illustraties op tot strafbare daden: De voormalige rechter en Officier van Justitie Heribert Prantl, momenteel afdelingschef binnenlandse politiek van de Süddeutsche Zeitung.

Het naïeve islam-beeld van één der vooraanstaande Duitse journalisten

De voormalige rechter en Officier van Justitie Heribert Prantl, leidinggevende van de afdeling voor binnenlandse politiek bij de Süddeutsche Zeitung in München, sinds januari 2011 lid van de hoofdredactie, is geen onbekende. Hij is naast Leyendecker nagenoeg de belangrijkste publicist van de zich volkomen aan de rode tijdgeest van München verplicht voelende Süddeutsche Zeitung. Al jaren produceert hij mooischrijverij over de islam en bazelt hij over een “vredesreligie” – daarmee de moorddadigste van alle religies bedoelend.

Vermoedelijk heeft hij nog nooit de Koran gelezen. Vermoedelijk weet hij niets over de daarin aanwezige 216 (!) moordbevelen van Allah tegen “ongelovigen”. Vermoedelijk laat hij zich adviseren over hóe de islam als religie beoordeeld dient te worden door moslims als de leugen-Imam Idriz uit Penzberg. Prantl zou evengoed bij iemand als Cohn-Bendit kunnen navragen of de Groenen al dan niet een democratische of een pedofielen-partij zijn.

Prantl heeft in één van zijn talrijke artikelen, boordevol ónkunde over de islam, op deze zogenaamde vredelievendheid gewezen door telkens weer Soera 2:256 te citeren: “Er is in de religie geen dwang.” Vermoedelijk is Prantl door Idriz of door een andere islamitische leugenaar op deze Soera opmerkzaam gemaakt en heeft hij zich met deze summiere regel uit de Koran tevreden gesteld. Echter, hoe deze zogenaamde vrijblijvendheid moet worden geïnterpreteerd, onthult ons islamdeskundige Christine Schirrmacher:

“Verschaft de islam geloofsvrijheid? Alleen voor zover het binnen de islam blijft.”(Bron: http://christineschirrmacher.info)

Reeds in de volgende Soera wordt gezegd over diegenen die zich tegen de islam afzetten:
“Voorwaar, Zij, die ongelovig zijn, noch hun bezit, noch hun kinderen, zullen van waarde zijn voor Allah. Zij zijn het die brandstof zullen zijn voor het (Helle)vuur.”…(Soera 3:10 – http://christineschirrmacher.info)

En twee verzen verderop wordt iedereen die de islam niet accepteert, bedreigt met de Hel:
“Zegt eenieder, die ongelovig is:  Gij zult  overwonnen en gezamenlijk naar de Hel worden gedreven – een slechte verblijfplaats.”

Ook dat Mohammed persoonlijk beval diegenen te doden die de islam (of hèm) bekritiseert, duidt bepaald niet op vredelievendheid en/of vrijblijvendheid binnen de islam, zoals zij door de voormalige rechter en Officier van Justitie – èn huidige opperste islamwachter der Süddeutsche Zeitung, ene Heribert Prantl, naar buiten toe zo heftig gepropageerd wordt.

Heribert Prantl zet door middel van onderschriften bij illustraties aan tot het plegen van strafbare feiten.

Maar Prantl is meer dan alleen een islam-apologeet en leidinggevende aanstichter van de islamisering van Duitsland. Hij heeft kennelijk ook niet al te veel op met de democratie, wat hij toch telkens weer wèl in zijn talloze artikelen en columns beweert, zodra het in zijn kraam te pas komt. Hoe moet anders zijn actuele commentaar op de verkiezingsstrijd, waarin hij alle andere partijen de “juiste omgang” met de AfD probeert bij te brengen, worden geïnterpreteerd? Dit commentaar bevat de volgende ondertiteling bij een illustratie:

“Plakkaten verscheuren of er afhalen is niet voldoende: In de verkiezingsstrijd is vooral duidelijke stellingname tegen de AfD nodig.” Daarnaast is een afbeelding van een verscheurd AfD-plakkaat te zien.

De “Süddeutsche” staat, zoals de meeste van de overige Duitse systeem-media, volkomen achter de terroristische Antifa.

De Antifa ondervindt regelmatig journalistieke ondersteuning door de SZ. Maar Heribert Prantl, die ter gelegenheid van een Antifa-manifestatie bij de Münchener Kammerspielen, waarin aan links-extremisten voor het binnensmokkelen van honderden illegalen PRIJZEN WERDEN TOEGEKEND, de openingsrede hield, gaat nog een stap verder:

“Voer een leugenachtige verkiezingscampagne tegen de AfD.”

Met zijn tips wil Prantl naar eigen zeggen ten aanzien van deze opmerking een verrassend doel bereiken: Een “democratische verkiezingscampagne.” Daarmee zet de voormalige Officier van Justitie en -rechter Prantl niet alleen aan tot strafbare daden, maar doet zelfs een uitgesproken aanbeveling: “Voer een leugenachtige verkiezingscampagne tegen de AfD.”

Media en vakbonden zijn de ware steunpilaren van de Duitse terreur-organisatie Antifa.

Waarmee tevens een andere stelling van mij waarheid wordt: De media zijn de ware macht achter de staats- en democratie-ondermijnende terreurorganisatie Antifa. Daarmee maken media, evenals vakbonden en talrijke politici, die de Antifa ondersteunen, organiseren en beschermen tegen juridische vervolging zich schuldig aan collaboratie met een terroristische organisatie volgens  paragraaf 129a afz. 5

En als voormalig Officier van Justitie en rechter weet Prantl maar al te goed welke straf hem te wachten staat zodra Duitsland wederom een rechtsstaat mocht worden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Heribert Prantl, chef binnenlandse politiek van de “Süddeutsche Zeitung”, roept openlijk op tot strafbare feiten tegen de AfD

 1. Steven zegt:

  Dat dit soort gasten nog VRIJ rond kunnen lopen zeg. Dit soort personen zouden ze op moeten sluiten in een TBS kliniek!!

  Like

 2. Wat een pleuris vent. Je vraagt je langzamerhand af, wat mankeren ze daar in Duitsland de islamidioterie, is ws nog besmettelijk ook.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Zou het niet een geweldig idee zijn om deze linkse klootzak van een Heribert Prantl, de chef van de Süddeutsche Zeitung met zijn verziekte haat gegen de AfD, gewoon op te laten treden in de Fabeltjeskrant? Dan mag hij daar voor Meneer de Uil gaan spreken om de dieren van het Dierenbos; Bor de Wolf (uitbater van het Dierenbosse café), Ed en Willem Bever (rasechte sleutelaars), Ome Gerrit de Postduif (postbode), Lowieke de Vos (sluwe levensgenieter), Stoffel de Schildpad (slapjanus met allerlei kwalen), Meindert het Paard (dierenarts), Chico Lama (bosmeester), Zoef de Haas (eigenwijze domkop), Mister Maraboe (sombere geliefde), Woefdrram (kruiperige slijmerd), Juffrouw Ooievaar (ijdele betweter), Juffrouw Mier (ijverige huisvrouw), Isadora Paradijsvogel (laconieke artieste), Martha en Myra Hamster (sociale, zorgzame en overijverige zusters) e.v.a. dieren, op te stoken tegen iedereen die aan de Duitse luchtkastelen van de multiculturele en politiek-correcte samenleving komt en deze allang tot zijn ondergang is verdoemd!
  Of laten we anders deze voormalige Officier van Justitie, Prantl, eens laten kijken naar films over zijn nazi-“collega'” Roland Freisler daar deze ook iedereen verketterde en uitschold die het nazi-regime verafschuwde of belachelijk maakte! Prantl beschikt nog net over zoveel intellectuele gedachtengoed als de eerste holbewoner op Aarde!
  En als Prantl nou nog iets verder de geschiedenis in kan worden teruggeworpen, recht de oceaan in ten tijde van de dinosaurussen, dan is het voor hem niet te hopen dat hij door een Deinosuchus (een reusachtige voorhistorische krokodil van 15 meter lengte en 6000 kilo zwaar!) of door een Megalodon (een reusachtige voorhistorische haai van 20 meter lengte en 14.000 kilo zwaar!) wordt verzwolgen!
  Hopelijk krijgen ze daarginder in Duitsland een zodanige afkeer van Heribert Prantl dat hij, net als zijn akelige linkse vrienden Merkel, Knot, Maas, Schulz, Rompuy, Gauck etc., daar voorgoed wordt weggejaagd, desnoods gedompeld in pek en een hele lading veren over zich heen!

  Geliked door 1 persoon

 4. exmarineman zegt:

  Ze voelen zich onaantastbaar, ze weten dat ze zich alles kunnen permitteren zolang het maar tegen de politiek-incorrecten gaat, die zgn (ultra)rechtsen, populisten, racisten enz enz. Dat kan alleen maar als je weet dat de hele linkse kliek samenspant met justitie en OM…..en de rechters uiteraard. Zo gaat het ook in Nederland: moslims, linkschen kunnen roepen, schrijven, publiceren wat ze willen hoe opruiend en haatzaaiend en oproepen tot vermoorden toe. Zolang het maar tégen PVV’ers gebeurt, dan is ALLES maar dan ook werekelijk alles geoorloofd,

  Like

 5. Harry zegt:

  Las : ” de voormalige rechter en officier van justitie , etc ” , net al bij ons is daar van neutraliteit en objectiviteit blijkbaar geen sprake , gezien de rest van het verhaal .
  Want niemand gelooft dat je in het ene baantje volkomen neutraal en a- politiek bent en in de volgende job ineens heel erg politiek gemotiveerd .

  Smeerlappen !

  Like

 6. volksrechter zegt:

  Logisch dat zulke collaborateurs van de islam en media en politieke zakkenvullerij zich bedreigt voelen ( nu met de opkomst tegen de bestaande regeringen en Europa zijn broodheren) , en die kunnen zoals ratten die in het nauw gedreven worden heel gevaarlijk worden.
  Maar één kogel between the eyes doet wonderen !

  Like

 7. Mary zegt:

  Schandalig maar niet anders te verwachten van dit soort ze roepen altijd op tot geweld of gebruiken zelf geweld als ze niet op het winnende pad zitten, heel eng soort dus, geestesziek zullen we maar zeggen. In dit geval zou ik zeggen dat AfD er straks voor moet zorgen dat deze man nooit maar ook nooit meer zijn beroep uit kan oefenen als voormalig rechter of wat dan ook bij de overheid, hij die aanzet tot het plegen van strafbare feiten is daar totaal ongeschikt voor gebleken en een gevaar voor de samenleving.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Speciaal voor de lieden die nog twijfelen om in heel Europa een politieke ommekeer te bewerken. Even kijken waarom het broodnodig geworden is:

  A Word To The Criminal Migrant

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Je vraagt je af hoeveel geld zo’n figuur van Saoedie-Mordor krijgt om zijn eigen land en volk zo te verraden. Of het is een volstrekt gehersenspoelde idioot of een heimelijke moslim.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Die Pradl denkt dat Hitler nog Rijkskanselier is.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  De naam klinkt als een ss,er

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s