Het nieuwe Oostenrijk . . . eindelijk weer open grenzen voor radicale islamieten en andere terroristen

screenshot_20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het nieuwe Oostenrijk . . . eindelijk weer open grenzen voor radicale islamieten en andere terroristen

 1. Steven zegt:

  Dat merken die zweefteven vanzelf wel als ze straks massaal de bosjes in worden getrokken…hahaha

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Al deze types op de foto hebben geen dag overlevingskans in een omgeving die geheel door de islam wordt gecontroleerd. Eigenlijk moeten ze tegen zichzelf beschermd worden. Precies als Sylvana Simons. Ook zij heeft nauwelijks besef in wat voor wolvenroedel ze zich begeven heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Een opvoedingsgesticht lijkt me meer realistischer. In instelling waar ze leren wat het werkelijke leven inhoudt en waar ze ‘waan’ en ‘gekte’ leren onderscheiden van realiteit. Het zou levensreddend voor hen kunnen zijn. Sylvana’s huidige gedrag is het gevolg van een jarenlange kwaadheid omdat ze hetzelfde wil als de blanken, maar, voor haar gevoel, dit nooit het geval zal zijn. omdat ze een andere kleur heeft. Dit is een grote fout, want ze heeft alles wat een blanke heeft, alleen niet de kleur. De kleur is het verschil en niet het ras en ook niet de voorzieningen, want ze heeft qua bezit niets te klagen. Het is een soort van eeuwigdurend verlangen naar bevestiging dat zij wel ‘goed genoeg is en evenveel waard is dan blanken’ dat haar zo naar aandacht doet verlangen en haar zo fel maakt. Dat ‘verlangen’ zal haar nooit verlaten en haar gedrag dus ook niet. Welke therapie er ook tegenaan wordt gegooid: ze zal de blanken altijd van racisme blijven beschuldigen. Is het niet luidkeels, maar dan ook in stilte. Kortom: wat dat betreft is die vrouw niet meer te redden.

   Het enige wat het irritant maakt, is dat de linkse media en de partij Denk haar daar een podium voor geven, niet om haar reden te steunen, maar om hun eigen agenda te promoten. Want zo kunnen ze laten zien dat ‘rechts’ toch volkomen slecht is, omdat het zo ‘racistisch’ is tegen allochtonen (ze zijn wat ze zijn). En zij vindt die aandacht wel fijn, want daarmee wordt haar neurose bevestigd, in haar ogen, en heeft ze, volgens haarzelf volkomen gelijk. Waanzin…

   Like

 3. Hans zegt:

  Een christelijk sletje wil toch graag verkracht worden toch?

  Like

  • kruisridder zegt:

   Hans, je slaat toch echt de plank mis. Het zijn toch ook echt die linkse socialistische en communistische hoeren die graag door tien negers gelijk genomen willen worden.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Dit vind ik een beetje ene smerige opmerking, Hans. Er zijn onder Christenen, net als onder andere religies goede en slechte mensen, hoewel ze dit vaak niet zullen beamen, Daarom is het geen stijl om alle Christelijke vrouwen hiermee onder één noemer te plaatsen.

   Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Naar aanleiding van de moord op de dochter van een Europees diplomaat in Oostenrijk las Ik de volgende reactie vanDuchesne De dader van de moord word verdacht van een tweede moord waarvoor het bewijs nog niet volledig rond is, maar lopende. Of de rechtzaak was nog lopende maar goed, niet een maar mogelijk twee en ….?

  Gerechtigheid? Wat is gerechtigheid?

  Als ik vroeger met iemand door het bos liep en er lag een tak op het pad, dan haalde ik die snel weg. Tegenwoordig zal ik bij het zien van een tak op een pad iemand met wie ik door dat bos loop en waarvan ik de indruk krijg dat die persoon de tak niet heeft gezien de persoon zeggen dat er veel takken in het bos liggen. Daar stopt mijn stukje hulp.

  Ben ik mijn broeders hoeder? Nee, er is een verantwoording tegenover anderen maar die heeft ook een grens.
  Of de EU polticus en vader van het slachtoffer iets heeft geleerd? Of je nu ja of nee antwoord, er is geen antwoord op deze vraag. Mensen die zo overtuigd zijn van hun gelijk dat ze collecteren op de begrafenis van hun dochter om meer moordenaars een kans te geven andere dochters van vaders en moeders ook om te brengen zijn niet je broeders, of zusters, dat zijn verraders van het eigen volk die ons dood willen en bij woord daad voegen. Want dat is het binnenhalen van deze” vluchtelingen”, ons moord en doodslag brengen.

  Of deze ouders verdriet hebben? Ik heb niet de indruk, eerder zelfmedelijden maar geen greintje reflectie. Dit zijn de meest enge mensen die er rondlopen, zo overtuigd van hun eigen gelijk dat ze van de begrafenis van hun kind gebruiken als PR stunt om te collecteren en hun gelijk nog even te benadrukken. Afschieten zulke lui, want als ze hun eigen kinderen gebruiken voor hun ideeen dan moet niemand zich enige illusie koesteren wat ze met uw kinderen zullen doen als het tot hun voordeel of bevestiging kan leiden.

  Iedere dood door geweld is triest, maar in dit geval misschien wel gerechtvaardigd. Alhoewel, kinderen kringen van de ouders een bepaalde waarde en normengedachte mee en vele kinderen zullen trachten door bijvoorbeeld het meedoen in organisaties zoals vluchtelingenhulp etc de erkenning van de ouders te krijgen. Het meisje in kwestie wilde misschien graag leven, maar misschien leefde ze het leven van haar ouders en dan is er voor filosofen de vraag of het dan nog wel een leven betreft….

  Triest blijft het, de oogst van Merkel en co.

  Een reactie die Ik ten volle onderschrijf want haar vader wilde niet weten welk een ellende Europa aandoet aan vele dochters in de rest van Europa door hun politiek.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrik zegt:

   het was niet in oostenrijk maar duitsland de ouders wisten bij de begrafenis nog niet dat de dader een asieleiser was anders hadden zij wel anders gereageerd denk ik.feit blijft deze
   smeerlap moet gecastreerd worden en na zijn straf terug naar de zandbak, maar omdat hij een kleurtje heeft zal hij wel mogen blijven met 5 goed betaalde psychiaters om hem heen
   het feit dat het de dochter van een eu bobo is komt het groot in de msm als het een arbeiders dochter was geweest was het niet nieuwswaardig geweest,blijkt uit het bericht dat er nog een vrouw is verkracht en vermoord in dezelfde buurt maar niet zo groot in het nieuws kwam,maar nu de dader gelinkt word is het ineens wel groot nieuws

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   ´´´´´´´´´´´´´´´´´Wat die tak betrefd, die als die dik genoeg is raap “ik” hem wel op en om deze reden, je weet nooit wie je tegenkom in een bos.

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Ook al zo’n achterlijk zooitje, lijkt Zweden wel.
  De Oosterijkers graven hun eigen graf !!

  Geliked door 1 persoon

 6. paulzwueste zegt:

  Vanderbellen is de nieuwe president geworden.
  Dit kan alleen met massale fraude tot stand zijn gekomen.
  Men is daar voor 10% van overtuigd.
  De uitslagen van de vorige stemming lagen zogenaamd vlak bij elkaar en verschillen nu ineens aanzienlijk…
  Ben benieuwd wat er nu verder gaat gebeuren in een land zo vol mensen die nu hevig teleurgesteld zijn in de democratie en haar leiders.

  Geliked door 1 persoon

 7. volksrechter zegt:

  Het zal wachten zijn tot de andere 47 % rechtsen massaal in actie komen als die geitenneukers te veel gaan uitspoken, dan is het burgeroorlog en daar zal een referendum van linkse collaborateurs niks aan veranderen……………

  Geliked door 1 persoon

 8. Ongelovige zegt:

  De 4 grote groepen linksstemmers nogmaals: jeugd, vrouwen, iedereen die ook maar iets te zeggen heeft (afgekort: de elite of het establishment, incl de ondernemers, immigranten.
  ‘Democratie = dictatuur vd meerderheid, ook al bedraagt die slechts 50.1%’ Alexander van Rebellen heeft nu wel gezegd dat hij ook de president gaat zijn van die andere helft, maar dat is loze retoriek, daar gaan we nooit wat van merken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wie niet horen wil, zal voelen en dat geldt ook voor die Oostenrijkers. Net zoals de Zweden graven zij ook hiermee hun graf!

  Like

 10. hans zegt:

  Ach, schrale troost is dat die president hoofdzakelijk ceremonieel is.

  Like

 11. Vederso zegt:

  Een bittere reaktie op PI:

  Focus, Krone, Stern ….

  an alle newspaper online offline

  Berichtet über keine einzige Vergewaltigung mehr

  es interessiert Niemanden

  lasst Merkels Gäste wüten und ficken wie diese wollen

  das Volk und mehrheitlich die Frauen haben es so gewählt und gewollt

  also – lasst die Berichte darüber einfach sein, uns Männer interessiert der Scheiß nicht mehr er und won wem vergwaltigt oder getötet wird – es juckt uns nicht

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Het land brengt zichzelf om zeep.

  Like

 13. Zo kunnen de omliggende landen weer wat parasieten lozen.

  Like

 14. Net zoals Duitsland schaamt Oostenrijk zich voor haar WO-II-verleden en loopt nu ook in grote mate de gutmensch te spelen door op van der Bellen te stemmen, dus grenzen open en kom maar binnen, vrees ik.

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  onbegrijpelijk dat mensen op deze man hebben gestemd, ze roepen deze ellende over zich zelf af

  Like

 16. Stef zegt:

  Ik ga nooit meer op wintersport in dat linkse land.

  Like

 17. Steven zegt:

  Er schijnt weer gesjoemeld te wezen met de uitslag. LINKSE ratten weer zoals altijd!

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/12/Opnieuw-aanwijzingen-voor-stembusfraude-Oostenrijk

  Like

 18. Jan zegt:

  Afghaan stelt voorlezen uit Bijbel niet op prijs en steekt er op los

  Ein 22- jähriger Asylwerber aus Afghanistan hat am Mittwochnachmittag in seiner Unterkunft in Oberösterreich eine Frau mit einem Buttermesser attackiert. Mutmaßlicher Grund: Die 50- Jährige wollte ihm aus der Bibel vorlesen.

  http://www.krone.at/oesterreich/afghane-sticht-in-ooe-auf-bibelvorleserin-ein-habe-probleme-story-546293

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s