Inquisitie 2.0 – De heilige oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting

screenshot_14

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Politieke correctheid, gender-correcte taal, hatespeech en fake news, nazi- en islamofobie-knuppels: de inspanningen van het establishment om de belastingbetalers voor te schrijven wat zij moeten denken en zeggen, nemen een steeds groteskere vorm aan. Het doel waarnaar men streeft lijkt de totale controle over de steeds meer recalcitrant wordende burgers te zijn. Bij overtreding dreigen weldra gevangenis en heropvoedingskampen – met de groeten van de inquisitie.

contra-magazine

Wie had gedacht dat het ooit zover zou komen? Dankzij de EU staan we op het punt dat zelfs zogenaamde gedachtemisdaden vervolgd kunnen worden. “Contra Magazine” informeerde in dit artikel al over de nieuwe plannen van de totalitaire Brusselse fascisten. Geheel naar Amerikaans voorbeeld dient in het vervolg iedere vorm van kritiek op het zieke systeem van de eurocraten als “terrorisme” gedefinieerd en desbetreffend vervolgd te kunnen worden. Het zelfbenoemde “vredes- en vooruitgangsproject” EU maakt zichzelf daarmee belachelijk – opnieuw.

De angst van de corrupte en decadente junta – of het nu die in Brussel of in Berlijn is – voor het steeds sterker wordende verzet tegen de programmatische waanzin, die men aan de belastingbetalers en financiers brutaal genoeg ook nog als “politiek” probeert te verkopen, schijnt inmiddels in pure paniek te zijn omgeslagen. Een enorm ziek en verrot systeem slaat in zijn teloorgang nog een keer goed om zich heen en alle parasieten, die zich door dit systeem voeden van de belastingbetalers, maken zichzelf uit hebzucht en domheid tot mededaders.

Een politiek apparaat dat zo grondig en in alle instanties heeft gefaald, waarvan een groot deel van het volk zich met afschuw afkeert, verandert zichzelf uiteindelijk in dat totalitaire horrorscenario waarvoor Huxley en Orwell ons probeerden te waarschuwen. Alleen “Newspeak” bleek niet effectief genoeg te zijn; het bokkige volk accepteert de zegeningen uit de ivoren torens van de uitstekend betaalde (pseudo)intellectuelen niet, ja, komt er zelfs tegen in verzet.

De oplossing die de internationale democraten hier voor bedenken: kritiek bestraffen. “Hate Crime” heet het dan in het vervolg wanneer iemand weigert mee te doen. En opdat de mensen niet zoveel alternatieve meningen te lezen krijgen, die hun horizon over het beperkte gezichtspunt van de systeemmedia (leugenpers) heen uitbreiden, wordt tegelijkertijd ook de oorlog verklaard aan de alternatieve media. “Fake News” heet het doel van de nieuwe kruistocht tegen de vrijheid van meningsuiting. Russische mediasites zoals “RT” of “Sputnik” zijn de eersten die met de furie van deze moderne inquisitie te maken krijgen. En net zoals destijds zweert een kleine, aan een om zich heen grijpend realiteitsverlies lijdende elite zich in tot de hoeders van het enige ware geloof en bepaalt tegelijk wat als ketterij tegen dit geloof vervolgd moet worden.

Want wie beslist uiteindelijk wat “Fake News” is of niet? Bijvoorbeeld een ministerie van Waarheid? In Duitsland trekt immers de rampzalige combinatie van Bertelsmann/Arvato en een door een voormalige Stasi-agente geleide Amadeu-Antonio-Stichting al een spoor van vernietiging door het eens bloeiende landschap van de onbeperkte vrijheid van meningsuiting; dit model bevalt de Brusselse tirannen blijkbaar zo goed, dat zij het weldra willen uitbreiden naar het hele EU-gebied.

Wie kritiek heeft op deze handelwijze begaat natuurlijk ook een misdaad – kritiek op het optreden van regering en/of EU kan namelijk als “Hate Crime” bestraft worden. Zo functioneert een totalitair systeem: wie niet enthousiast applaudisseert voor de beslissing van de hoogste leiding en deze bejubelt, wordt als staatsvijand beschouwd en uiteraard ook zo behandelt. Men wil het opstandige volk met geweld opvoeden tot betere mensen.

Dat deze rekening, namelijk de soeverein iets tegen diens wil op te dringen, nooit kan opgaan, daartoe zijn de dames en heren in hun arrogantie niet in staat dit te herkennen. Hautain hebben zij zich opgeworpen tot vertegenwoordigers van de enig zalig makende waarheid, hebben zij in hun decadente ontaarding ieder contact met de levensrealiteit van de door hen geregeerden verloren. Zelfs de “Trump-shock” was niet in staat genezing te brengen. Integendeel, de inspanningen werden nog geïntensiveerd om een alles omvattend onderdrukkingsapparaat te creëren. De mensen in Europa hebben het nu in eigen handen om aan het regime hier net zo´n heilzame shock uit te delen als de Amerikanen dit deden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, dictatuur, establishment, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Inquisitie 2.0 – De heilige oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting

 1. Met de dag gekker: Amsterdamse stadsdeelvoorzitter en PVDA-er Marcouch wil ‘moslim stadsdeel’

  Politicus Ahmed Marcouch heeft plannen om een ‘stad op zich’ buiten de ring van Amsterdam op te richten. In dat stadsdeel zou een ‘bloeiende moslimgemeenschap’ moeten ontstaan

  De Amsterdamse stadsdeelvoorzitter schrijft dat in een interne brief aan andere stadsdeelvoorzitters in Amsterdam-West. De PvdA-bestuurder haakt in op de actuele discussie om het aantal stadsdelen in Amsterdam te verkleinen, meldt De Pers.
  Marcouch zou in plaats van die stadsdelen een ‘super-stadsdeel’ willen zien, een stad op zich: Nieuw West. ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt. Er is een wezenlijk verschil tussen west binnen de ring en west buiten de ring’, schrijft Marcouch.

  Tegenstanders
  Lang niet iedereen is blij met het plan van Marcouch. ‘Als hij bedoelt te zeggen dat hij de moslimgemeenschap wil versterken, of dat hij een specifieke moslimwijk in Amsterdam wil creëren, zou ik dat heel ongelukkig vinden. In een seculiere samenleving moeten bestuurders zich niet laten leiden door hun geloof’, vindt VVD-Kamerlid en integratiewoordvoerder Paul de Krom.

  Zijn PvdA-collega Jeroen Dijsselbloem zegt niet te begrijpen wat Marcouch bedoelt. ‘Moslimgemeenschappen vormen zich om moskeeën en niet rond stadsdeelgrenzen.’

  Ook Clyde Moerlie, oud PvdA-lid, is verontwaardigd over de brief. ‘Een heel merkwaardige uitspraak. Maar het past wel binnen zijn denken. Ik zie weinig in het eenzijdige walhalla dat Marcouch wenst neer te zetten. Waarschijnlijk een stadsdeel waar ambtenaren vrouwen geen hand hoeven te geven, met islamlessen op openbare scholen. Wij dachten dat we bij de PvdA lid waren van een seculiere partij, maar Marcouch ziet het vooral als zijn plicht om als goed moslim de islam te verspreiden.’

  Bron
  https://jdreport.com

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat Marcouch “bedoelt?” Vraag liever, wat hij wíl!
   Hij wil een Shariawijk creëren,met eigen politie en eigen wetten, net zoals er in Londen zoveel zijn!
   Zie je wel dat die glibberige adder zijn specifieke doelstellingen heeft! Oprotten, KANKERMAROKKAAN!

   Liked by 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Het is steeds duidelijker dat de 3de wereldoorlog gaat plaatsvinden en zeggen dat die personen die een job hebben om die oorlog te voorkomen hem juist veroorzaken.
  Ik lees net dat de dochter van een Duitse EU noot verkracht en vermoord is door een importbarbaar! Wedden dat er nu actie ondernomen zal worden…, als dat onze dochters betreft gebeurd er niets maar owee alshet hun dochters betreft…
  Wij zijn het lullen en zakken vullen van die huichelaars kotsbeu, dat ze maar goed noteren dat zij de eersen zullen zijn die de klappen krijgen bij het uitbreken van de 3de wereldoorlog, wij hebben nooit gevraagd om die achterlijke perverse barbaren in onze samenleving, iemand moet dus die rekening betalen…
  Op TV zat vandaag de lul uit Berlare,, een zekere deklucht,, man man man wat een stuk onbenul en zoiets houden wij aan de vreet met duizenden euro’s per maand…
  Heel snel terug naar ons Europa van 6 en dat ZONDER di EU misdaadinstelling, stel u voor dat straks de grootste huichelaar,, verrotstadt,, de grootste zuipschuit zou opvolgen! Ik mag er niet aan denken want da start de 3de wereldoorlog binnen een week.

  Like

 3. Mary zegt:

  Als nou niemand zich hier iets van aantrekt en ze ziet zoals ze zijn, een zielig samenraapsel van socialistische dictators met grote macht issues, wat kunnen ze doen dan, iedereen vastzetten haha.

  Like

 4. volksrechter zegt:

  Hopelijk zullen er meer volgen erg voor het meisje maar leuk voor de politiek correcten lees maar….: Dochter (19) van hoge EU-functionaris verkracht en vermoord door minderjarige vluchteling.
  Bron : http://www.standaard.be/cnt/dmf20161204_02607039

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die kale moslim Marcouch laat steeds meer zijn masker vallen.
  Hoe durf je het voorstellen. Een aparte stad voor moslims. Daar gaat het om.
  Natuurlijk met een eigen politie.
  En van daaruit zeker raketaanvallen uitvoeren op Amsterdam.

  “Een bloeiende islamische gemeenschap! ” zoals dat zo mooi klinkt .
  Een bloeiende sociale samenleving.
  En wie gaat dat betalen? Die bloeiende gemeenschap met zijn eigen wetten maar zonder ’n cent?
  Wij natuurlijk.

  Goed idee we zullen ze allemaal laten “bloeien”.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Wanneer gaan we in de krant lezen dat de dochters van de elite verkracht en vermoord zijn hier?

  Like

 7. Marcouch, wil natuurlijk net als in Endeland. Een Kalifaat in een koninkrijk.

  Like

 8. En nog wil Samson de zwartjes binnenhalen, terwijl Rutte ze met een boot terug wil sturen naar een veilige haven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s