Kijk a.u.b. uit heer Wilders!

screenshot_167

(Door: ”Landerdoek”)

1. Frans Ferdinand uit Oostenrijk (1914); denkt dat hij lekker in een cabrio door de stad kan toeren, totdat een kogel hem van gedachten verandert, terwijl net op dezelfde dag een bom tegen zijn auto werd gegooid. Als hij voorzichtig was geweest, hadden er wellicht geen Eerste en Tweede Wereldoorlog plaatsgevonden.

2. Gandhi uit India (1948); loopt weer van dorp tot dorp in een laken, zonder schoenen, en heeft niet eens een bankrekening, maar ook geen enkele bescherming, niet eens een waterpistool, als hij door duizenden mensen omsingeld wordt, totdat hij een knal hoort.

3. J. F. Kennedy uit de VS (1963); weer zo’n dwaas die liever optimistisch blijft, terwijl hij uit zijn cabrio zwaait. Maar wat voor zin hebben de honderden aanwezige agenten als de kogel uit de zesde verdieping van een gebouw komt?

4. Pim Fortuyn (2002); geeft een interview op de radio, wil alle Marokkanen eruit schoppen, maar denkt dat hij geen bewaking nodig heeft, totdat hij de meest zieke mens op aarde tegenkomt. En daar ligt ie dan; geen interview meer.

5. Theo van Gogh (2004); even een anti-islam filmpje maken en daarna lekker fluitend door Amsterdam fietsen met een sigaret in zijn hand i.p.v. een vuurwapen op zak. Ja, een held, zeker, maar ook een dwaas.

6. Geert Wilders (2017); een man die even de Schilderswijk in Den Haag inspecteert of door Maassluis wandelt, omdat hij toch al door genoeg beveiliging met vuurwapens wordt omringd. Maar de tijden zijn veranderd, heer Wilders, en u bent “Marked for Death” volgens uw eigen boek. Dankzij uw linkse collega’s in het kabinet en de Tweede Kamer, de duizenden terroristen die binnen zijn gekomen, die nu machinegeweren, granaten, RPG´s en misschien zelfs raketten tot hun beschikking hebben, ook als Kuzu niet de leverancier is. Wat is dan uw beveiliging waard?

Pim Fortuyn had Nederland ook kunnen redden, maar nu bent u de laatste kans, omdat binnenkort  de moslims in de meerderheid zijn. Miljoenen fatsoenlijke Nederlanders hopen dat u de volgende premier zal worden. Neem a.u.b. geen risico met uw lijf, vermijd het publiek, en laat bovenstaande foto geen werkelijkheid worden!

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

36 reacties op Kijk a.u.b. uit heer Wilders!

 1. John Riemen zegt:

  laat aub de Schilderswijk gewoon in Den Haag hebben we in Rotterdam geen behoefte aan

  Like

 2. dutchdl zegt:

  Beware!

  God forbid!

  Like

 3. anders b. zegt:

  Hadden we naar Hans Janmaat geluisterd was er een hele hoop ellende er niet eens geweest. niet doodgeschoten maar doodgezwegen.

  Geliked door 5 people

 4. Leo zegt:

  Een tijdje in de schaduw lopen is geboden !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  De kogel komt van links.
  Gegarandeerd.
  En dan spelen ze weer allemaal geschokt…
  Die vieze linkse landverraders.
  Walgelijke ‘mensen’ zijn ‘t.
  ;;;;;

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Maar al te waar helaas….. en ja beveiliging is leuk evenals een kogelvrijvest dragen, maar je hoofd en nek zijn onbeschermde lichaamsdelen……. En daar ligt dus het ontzettend zwakke punt van de beveiliging. Het is uiteraard te triest voor woorden dat het in Nederland en Europa vandaag de dag nodig is, maar we zien ook in de USA waar de linkschen toe in staat zijn. En oh jee als je de Bilderbergers (Rothschilds, Kissinger, het Koninklijk huis(!)), de NWO’ers/Illuminati en niet te vergeten Soros, ook maar iets in de weg legt dan ga je voor de bijl. En zie ook wat Rutte allemaal heeft gezegd in Brussel “dat als de EU niet luisteren naar de bevolking, de EU uit elkaar zal vallen”…. Maar ZELF luistert hij niet eens naar onze eigen WETTEN: ondanks het NEE tegen het associatieverdrag met de Oekraïne gaat hij gewoon door en NEGEERT de wens van de bevolking. Hoe hypocriet en leugenachtig ben je dan zelf wel niet, terwijl hij met zijn kabinet ook de bevolking een loer aan draait door tégen zwarte piet te zijn…….

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Precies hoofd en nek. Al heb je 10 beveiligers om je heen, vanuit een raam is het eenvoudig mikken; daar hoef je niet eens een scherpschutter voor te zijn. Een kogelvrije pet met lang nekstuk en zijstukken zou misschien soelaas kunnen bieden, maar het is natuurlijk van de zotte dat je daaraan begint te denken.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Marlies.
    Het grote probleem is dat het ook nog draagbaar moet zijn.
    ’n Kogel breekt je ribben onder ’n kogelwerend vest en kan zelfs je nek breken als je ‘m stopt met een hoofddeksel.
    Tussen haakjes er bestaan geen kogelvrije vesten. Alleen kogelwerend.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In ieder geval altijd een steekwerend vest dragen en je nek beschermen.

   Like

 7. renato zegt:

  Beste Landerdoek. De Schilderswijk ligt een kilomter op 30 verderop. In Rotterdam zou het bijvoorbeeld de Afrikaanserbuurt of Bloemhof kunnen heten.

  Like

 8. Steven zegt:

  Inderdaad!! Hoe meer zetels hij krijgt hoe meer gevaar hij loopt…

  Like

 9. Jan zegt:

  Ghandi had zijn land en volk verraden door zijn islamofiele houding en lamlendig gedrag door de opsplitsing van het continent te accepteren, iets wat tot de huidige dag doorettert en de laatste tijd in hevigheid toeneemt omdat moslims, Pakistan, menen dat zij recht hebben op Jammu en Kashmir. In 1971 brak er zelfs een oorlog uit tussen Pakistan en Bangladesh, ook veroorzaakt door de lamlendige houding van Gandhi met zijn gezwets over Satyagraha.
  De moordenaar van Gandhi. Nathuram Godse, wordt dan ook door miljoenen Hindu’s gezien als martelaar, held en patriot.

  Wie Gandhi in werkelijkheid was zal men nooit in een geschiedenisboek voor de middelbare school lezen. Men leest over hem dat hij zo eenvoudig leefde en kleedde (ja, in vodden en Indiërs schaamden zich voor hem) en aan een spinnewiel zat (alsof men daarmee de economie helpt), maar dat hij India uitleverde aan de vijand, de islam, die verantwoordelijk was voor het vermoorden van 80 miljoen Indiërs wordt buiten beschouwing gelaten.

  Waartoe dat heeft geleid zagen wij weer in 1995 en nu in Israël waar Rabin werd vermoord omdat hij zo graag goede maatjes wilde zijn met moordenaar en terrorist Arafat en ‘zijn volk’ (Arafat was een Egyptenaar) en menig verweekte Israëliër die meende vrede met moslims te kunnen sluiten. Een ding heeft Amir, de moordenaar van Peres bereikt, de zogenaamde ‘tweestatenoplossing is volledig van de baan want de ontruiming van de Gazastrook drukte Israël met de neus op de feiten, namelijk dat van daar uit direct oorlog gevoerd werd om Israël te vernietigen. Yigal Amir heeft dus bereikt wat hij wilde, Israël behoeden voor een catastrofe. Tien jaar terug wilde ruim 30% dan ook gratie voor Amir.

  Pim Fortuyn wilde Nederland behoeden voor het gevaar van de islam, net als Wilders dit wil. Beide werden en worden tegen gewerkt door socialisten, landverraders wegens pacteren met de vijand.
  Volkert van der Graaf heeft niets bereikt, het tegendeel zelfs. Alleen uitschot als Antifa was tevreden en in het geniep denk ik ook smerig volk van GL zoals Rosenmöller en PvdA’er Melkert, die het bloed van Fortuyn kon drinken.

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   Was Frans Ferdinand niet vermoord was WO-I ook uitgebroken. Dit is overduidelijk aangetoond door o.a. Christopher Clark in De Slaapwandelaars
   https://www.bol.com/nl/p/slaapwandelaars/9200000015051303/
   De moord op Franz Ferdinand was een aanleiding om de oorlog te beginnen, maar geen oorzaak, de oorzaken lagen bij alle partijen, Russen, Serven, Turken, Duitsers, Britten, Fransen en sluimerden al decennia. Niemand wilde Franz Ferdinand als keizer, hij was zelfs derde en vierde keus. Zie ook:
   https://www.historischnieuwsblad.nl/eerstewereldoorlog/artikelen/franz-ferdinand-1863-1914/index.html

   Over het boek De Slaapwandelaars in Buitenhof op
   (vanaf 30:45)
   http://www.npo.nl/buitenhof/19-10-2014/VPWON_1226579

   Geliked door 3 people

   • Jules Vismale zegt:

    @Jan, Frans Ferdinand van Oostenrijk – Hongarije bleek een bijzondere onsympathieke vorst te wezen daar hij alleen van het militairisme hield, een bloedhekel had aan kunst, muziek en cultuur, stapeldol was op jagen (hij was een bloeddorstige jager!), een ware plaag aan het hof met zijn tirannie,hij had geweldige oncontroleerbare driftbuien en Ferdinand was getrouwd met de verarmde hofdame Sophie Chotek.
    Toen hij in Sarajevo op 28 juni 1914 bij puur toeval werd vermoord door Gavrilo Princip, zijn vrouw was een onbedoeld slachtoffer, waren weinigen daar ook rouwig om daar Ferdinand plannen ooit plannen bleek te hebben om meer autonomie aan de diverse bevolkingsgroepen te geven.
    Als Geert Wilders vermoord zou worden door een Marokkaan, een linkse activist of een door links ingehuurde moordenaar dan vrees ik dat er een zodanige opstand hier uitbreekt waardoor een woedende menigte het Binnenhof gaat platbranden en talloze moskeeën in de as leggen!
    Alleen zal Wilders, net als miljoenen andere EU-hatende Europeanen waaronder ook de talloze reageerders op E. J .Bron, plus de webmaster en natuurlijk ikzelf, dolblij zijn als dat hele verrotte bouwwerk van de EU (een Verenigd Europa zal er toch nooit komen!) als een opgeblazen flatgebouw ineenstort in een wolk van puin, gruis en stof opdat het in een zware storm wegwaait en er niets meer van overblijft!

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Jules Vismale zegt:
    4 december 2016 om 10:25
    ///////
    Dat van die opstand van NL-ers als de Heer Wilders wordt vermoord, geloof ik niet zo.
    Heb in gedachten de gebeurtenissen voor het Binnenhof, nadat bekend werd dat Pim Fortuijn was vermoord.
    Werd in de kiem gesmoord, die “kleine opstand.”
    NL-ers zijn niet zo,n volk voor Revolutie.
    De laatste was het Jordaan-oproer, jaren 30.
    Nog daarvoor het “Paling-oproer” in de ,80-er jaren 19e Eeuw.
    Verder dan oproeren kwam het nooit…………

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Zolang er in NL onderwezen wordt dat de islam slechts een van de vele religies is, verandert er niets.
   Als ik zo de diverse “sites”/ kranten e.d. volg, neemt het merendeel van de bevolking dit klakkeloos aan.
   In Israel had je “Abie Nathan” een voormalig Israelisch Officier [ luchtmacht geloof ik ].
   In de jaren 60 – 70 had hij voor de kust van Israel, buiten de territoriale wateren, een schip met zender.
   ( iets als vroeger Veronica op de Noordzee…).
   Hij bracht allerlei “Vredesboodschappen” in de ether.
   Zowel in het Ivriet als Arabisch en Engels.
   Hij bedoelde het goed.
   Tegelijkertijd kon je op dezelfde middengolf de HAAT-“toespraken” van Nasser uit Egypte horen.
   Uiteraard alleen in het Arabisch.
   Een Arabische Israeliër vertaalde het weleens voor mij [ met tegenzin ! ].
   Deed me, de toon etc, van die Nasseriaanse toespraken denken aan die van de Nazi-riaanse van Hitler, even ophitsend.
   Helaas weten de echte Israeliërs dat er NOOIT vrede komt met de z.g.n. “Palestijnen” en dat de oorzaak de islam is…………….
   Nu moet NL/ ,t Westen er nog achter komen……..

   Geliked door 3 people

  • Guardiacivil zegt:

   Beste Jan jouw uiteenzetting zou helemaal bovenaan naast het bericht geplaatst moeten zijn, hier ben ik het helemaal mee eens. Fijne avond nog.

   Like

 10. Even iets anders. Op facebook van Mark Rutte beweert iemand dat de PVV VVD2 is ?????

  Like

   • Ik heb gevraagd aan die geen of zij daar een bewijs van heeft, wacht nog op antwoordt. Maar ik was benieuwd of iemand van jullie die ook misschien wel eens heeft horen zeggen Bert. Ik kan kan het niet geloven.

    Like

  • bastiaan zegt:

   Dat er personen zijn die beweren dat de PVV een vvd2 is, zou alleen deels bevestigd kunnen worden als na een grote verkiezing winst van pvv er een coalitie gevormd word met de vvd,zonder dat Geert Wilders zijn,,minder minder,,uitspraak terug moet nemen.Ik zelf geloof niet dat PVV een vvd2 is.

   Like

 11. Sjaak zegt:

  Zou Wilders werkelijk iets overkomen,
  zitten we midden in een burgeroorlog !
  Wedden dat !

  Like

  • semper fi zegt:

   Met respect,
   net als de moordenaar van Pim,die loopt er nog steeds!!
   Men zou hem een kop kleiner gaan maken enz
   Ik hoop dat hij de kogel krijgt en de evt.killer van Geert in stukken hakken,,,maar zoals vaak roepen wij boeh of harder BOEH, GRRRRRRRRR
   Met u eens ,dan maar burgeroorlog maar dan ook rammen!!!
   roeien we meteen de vara uit??en DENK incl S.S de pratende pleeborstel!!staatsgevaarlijke schuimkoppen !!
   en daarna de oranjes enkele reis naar veilig land, waar overgens al plannen klaar voor liggen WEDJE??
   Sterkte

   Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Grote waakzaamheid ten aanzien van de veiligheid van de heer Wilders lijkt me geboden .
  Geloof maar gerust dat het binnen de linkse gelederen nu gonst als in een wespennest waar zojuist iemand met een stok in heeft staan porren .

  Je moet er niet aan denken dat hem iets zou overkomen !

  Bij CNN zie je haast dagelijks hysterische commentators die elkaar wat Trump betreft , proberen te overschreeuwen .
  En helaas zijn dat overwegend de dames .
  En gepikeerde negers .

  Het lijkt wel of ze haast in paniek zijn : ” godver , onze hele droomwereld staat te wankelen ” !
  Alles en iedereen die ook maar iets met Trump te maken heeft of ooit gehad heeft , iets over hem gezegd heeft , wordt uit hun giga-archief gerukt om hem en zijn toekomstige medewerkers over de hekel te halen .

  Zielige verliezers !

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe hoger het aantal zetels voor Geert (PVV) in de peiling stijgt, hoe groter de verleiding zal zijn voor een linkse dwaas om met geweld Geert uit de weg te ruimen. De bezorgde waarschuwing van Landerdoek is volkomen terecht en ik deel de vrees dat ….
  Nederland heeft Geert nodig na de verkiezingen van maart 2017. Hopelijk is Geert verstandig genoeg om tot die tijd het risico tot een minimum te beperken. We hebben hem nodig.
  Overigens jammer dat er, ondanks een groot verlangen van heel veel Nederlanders om Geert in het torentje te krijgen, dat er stommerds zijn die vrijwel op dezelfde politieke golflengte zitten, toch uit egoïsme een eigen partij beginnen. Stom, stom, stom!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. Het demoniseren gaat onze regering goed af van iemand die zij niet moeten. Dat zag je wel met Pim Fortuijn. Wat waren ze bang voor hem. Geert wordt gelukkig goed beschermd en bewaakt.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik geloof in gerechtigheid op een andere manier en als dat zo is dan mag Geert Wilders regeren.

  Like

 16. Duchesne zegt:

  De kogel voor Wilders zal zeer waarschijnlijk door de AIVD worden geregeld, die hebben een traditei van het met geweld corrigrren van oppositie die te groot word. En dan betuigd iedereen zijn medeleven en na wat dagen van boze twitteren facebook gevoelens gaat de B.V. Nederland gewoon door met de zaken zoals die gingen.
  Fortuyn stierf door politici die het volk aanspoorden de demon te doden en datlukt prima, de LPF werd an de borst gehaald en doodgedrukt, de verkozen Centrum Democraten werden door betaalde krachten van de AIVD, destijds BVD, met geweld verjaagd. Een van de werknemers, Paul Kraaier ontving voor zijn werk de om van 1.6 miljoen euro en de dank van politici voor het behoud van hun posities. Niks kamervragen, niks onderzoeken, niks van fatsoen.
  Natuurlijk geen enkel gevolg om dit soortmisdrijven recht te zetten, geen enkel gevolg voor de lieden van staatsveiligheid die de democratie op bevel van de politiek de nek om hebben gedraaid.
  Enkel meer beloningen en carriere kansen, en geen greintje schaamte.

  Als Wilders iets overkomt zal dat dubbel en dwarsworden verrekend

  Geliked door 1 persoon

 17. dees zegt:

  Ik ben nog niet vergeten dat Rutte toezegde Wilders te willen elimineren, Rutte heeft nog een paar maanden.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Als iemand Geert Wilders had willen vermoorden, zou dit allang zijn gebeurd.
  Hij zit immers niet in een gepantserde auto?
  De moordenaars wachten tot hij heel veel succes krijgt; dán slaan ze toe om hem uit te schakelen.

  Dus aan de ene kant hoop ik dat Wilders in maart 2017 een enorme hoeveelheid stemmen zal krijgen, maar aan de andere kant vrees ik dat dit zijn dood zal worden.
  Een linkse landverrader kan nl. niet tegen zijn verlies en zal hoe dan ook wraak willen nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s