Rechter tegen Marokkaanse zakkenroller: ‘U bent een nep-asielzoeker!’

screenshot_16

De politierechter in Assen wond er woensdag geen doekjes om. ‘U bent een nep-asielzoeker’, beet hij een 24-jarige man uit Marokko toe. De man stond terecht voor zakkenrollen in de Groninger binnenstad.

De man werd op 12 november in de stad aangehouden. Bij het fouilleren rolden er acht mobieltjes uit zijn zakken. De rechter veroordeelde de man tot 28 weken (bijna zeven maanden) cel.

De medeverdachte van deze man is inmiddels op vrije voeten gesteld. Hij wordt nog vervolgd voor zijn aandeel, zei de officier van justitie. Die eiste tegen de 24-jarige man een celstraf van zes maanden, waarvan de helft voorwaardelijk.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, Graaien, Justitie, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rechter tegen Marokkaanse zakkenroller: ‘U bent een nep-asielzoeker!’

 1. koddebeier zegt:

  Een nep asielzoeker, een nep rechter, een nep parlement ?????????????????????????

  Like

 2. BertG. zegt:

  Denk dat die kerel de rechter hartelijk bedankt heeft na afloop voor de geheel compleet gratis verzorging en onderdak in een een van de beste onderkomens die je maar bedenken als nep “vluchteling”.

  Like

 3. Jan zegt:

  Een woord gericht tot de islamitische criminele migrant

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Bij het fouilleren rolden er acht mobieltjes uit zijn zakken.

  Die had deze kansen parel natuurlijk allemaal gevonden en was net op weg ze af te geven bij gevonden voorwerpen. Dat die rechter tegen de illegale indringer zegt U bent een nep asielzoeker klinkt fors en niet politiek correct. Maar dat is slechts schijn. De rechter zegt in een adem dat de man alle andere Morokkanen in Nederland in een slecht daglicht stelt en in die korte zin zit de wereld van verschil. De rechter is natuurlijk als multi-cultuur aanhanger bang om de reputatie van alle andere Marokkanen in Nederland. Stel je voor dat de stemming nog meer omslaat in de richtong van minder, minder mensen van het Marokkaanse ras. Dat is de grote zorg van de rechter niet de multi-culturele ellende van de Nederlands burger. Zijn grote angst is dat de geblondeerde Hitler nog meer aanhang krijgt waardoor het risico met de dag groter wordt dat de elitaire kaste waarvan ook hij lid is haar privileges wordt afgenomen en de progressieve banen en subsidie caroussel eindelijk tot stilstand gebracht wordt.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ??? taakstrafje ???

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/afghaan-verdacht-van-moord-op-dochter-duitse-eu-functionaris-411243/

  Het slachtoffer is de dochter van ‘een hoge EU-functionaris’, weet de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Het zou gaan om Clemens Ladenburger, de rechterhand van de directeur-generaal juridische dienst van de Europese Commissie‘ in Brussel.

  +++

  Like

 6. Die 28 weken zijn 196 dagen. Dan te beseffen dat detentiekosten hier in Nederland het hoogste van Europa zijn met 200 euri per dag en komt dit neer op 39.200 euro kosten voor de belastingbetaler. Het was natuurlijk veel goedkoper om hem terug te bezorgen in Marokko waar hij op water en brood gezet wordt in een cel van 4x 4 waar hij die met 20 woestijnratten moet delen. Kosten 0,50 per dag. Reken uit je winst !

  Like

 7. Johan zegt:

  Waarom wordt die godvergeten kut-Marokkaan niet per ommegaande het land uitgekieperd ?
  28 weken cel ????????????? Wat is dat voor onzin ?
  Geef zo iemand 56 weken dwangarbeid tot ze erbij neervallen !

  Like

 8. Ze hebben het gewoon niet door dat dit tuig ons alleen maar komt beroven.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Waarom hebben de meeste Nederlanders geen enkel vertrouwen meer in de “rechtspraak”.
  http://www.ad.nl/binnenland/200-uur-werkstraf-geeist-tegen-stelende-plus-caissiere~aeaea2a8/
  Je steelt een kwartmiljoen van je werkgever en je krijgt een werkstraf van 200 uur.
  Terugbetalen kan je wel vergeten.
  Dus ben je beter af dan dat je minder, minder marokkanen roept.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s