Orbán beschouwt EU-democratie als “desolaat”: “Wachten tot we in de meerderheid zijn”

screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Duidelijke mededeling: volgens de Hongaarse minister-president Viktor Orbán is de democratie in Europa “desolaat”, omdat de vooraanstaande politici van het continent niet begrepen zouden hebben dat “de mensen geen immigratie willen, geen vreemdelingen in hun midden willen zien”. Dat verklaarde Orbán vrijdag in zijn wekelijkse interview met de Hongaarse staatsradio.

duits-zuerst

Het zou alleen nog maar een kwestie van tijd zijn tot de immigratiepolitiek stopgezet zou worden, voorspelde de regeringschef. “We moeten alleen volhouden totdat de democratie weer hersteld wordt. Want op dit moment is de democratie in Europa desolaat, er bestaat geen democratisch evenwicht, het volk wil iets anders dan hetgeen de leiders het willen opdringen.”

Orbán is er van overtuigd: langzamerhand zouden in Europa politici mislukken die dit niet ter harte nemen, in de VS zou dit al gebeurd zijn. “We moeten volhouden, totdat we eindelijk in de meerderheid zijn”, zegt Orbán.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Europa, EUSSR, gezond realisme, Patriottisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Orbán beschouwt EU-democratie als “desolaat”: “Wachten tot we in de meerderheid zijn”

 1. Golden Girl zegt:

  de immigratiepolitiek stopgezet zou worden, nou dat zooitje wat voor ons bepaald dat ze willens en wetens er mee doorgaan die stoppen echt niet, wie je ook spreekt de mensen zijn het zat, enkele uitzonderingen na, dames die staan zingen wees welkom, de autochtoon Europa uit treiteren dat willen die witte boorden criminelen

  Geliked door 2 people

 2. Mirjam zegt:

  Orban heeft helemaal gelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Laten we veronderstellen dat op een moment 60-70 % van de autochtone bevolking vertrekt, waar denkt de politiek dan alles van te financieren ??? De meeste gelukzoekers zijn echt niet van plan om te gaan werken !!

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Koddebeier, dat heb ik hier al eerder geschreven dat als wij weggaan, wie werkt er dan nog, eens of eens is de poen op, als er voor hun niets meer te halen is wil ik wel eens zien of ze weg gaan uit luilekkerland, dieren in de natuur trekken ook verder als er niets meer te eten is

   Geliked door 2 people

 4. Guardiacivil zegt:

  Als het doorzet is Italië al bezig om te vallen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Janszn zegt:

  Den Haag is in dienst van het volk. Den Haag diient te luisteren naar de meerderheid van het volk, dat de massa-immigratie verafschuwt. De islam is de achillushiel van het volk, Stop hiermee, onmiddellijk

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het zal ongeveer wel kloppen wat Dhr Orban zegt alleen is er een maar aan verbonden.
  In Brussel zullen ze er alles aan doen om de voorspelling van Orban teniet te doen omdat de hele EU drijft op een paar punten maar die nooit werkelijk genoemd worden.
  Ten eerste is dat de werkverschaffing van uitgerangeerde EU diplomaten die wegens het weggeven van voordelen (belasting) aan multinationale ondernemingen later een bijzonder goede post aangeboden krijgen bij diezelfde ondernemingen.
  Ook de politiek moet proberen om hun opvolgers baantjes te geven want anders verliezen ze de steun van hun partijen en dan kunnen ze zich natuurlijk niet handhaven, dus wat doet Brussel.
  Die geeft steeds meer steun aan de asielindustrie in de vorm van subsidies om later hun opvolgers de kans te geven om een pracht van een graaipost binnen een aantal van de zogenaamde NGO’s een goed salaris te blijven verdienen.
  Het is hetzelfde gedoe als het postjes verdelen als in de Nederlandse politiek alleen op veel grotere schaal.
  Je kunt dat bijvoorbeeld zien wat er aan de hand is met de onzin die over de Ukraine word verkocht door Rutte en zijn medestanders in de EU ook daar is het duidelijk dat het geen probleem is als ukrainse plofkippen de Europese markt gaan overstromen, terwijl die in Europa volgens de regels niet meer verkocht mogen worden.
  Een Monsanto die zijn GM zadenmarkt ineens tot ongekende hoogte ziet stijgen en nog een aantal multinationale ondernemingen die hun kans schoon zien om de kas te spekken.
  Overal zullen posten verdeeld worden en waar de dames en heren diplomaten hun zakken zullen blijven vullen

  Geliked door 2 people

 7. Klippie 72 zegt:

  Kan niet snel genoeg gaan.

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Wachten Orbán, nee blijf vechten tegen die gore rooie socialistische ratten die zich overal in Europa als ambtenaar ingevreten hebben. In Nederland alleen al 800.000 ambtenaren die alleen bezig zijn de burger hun zuur verdiende geld af te jatten om vervolgens het gestolen geld uit te delen aan de overbevolkte islamkomers.
  Nee zelfs zwarte piet vinden die ratten fout. Maar als je piet zijn bek rood schildert oh wat zijn ze blij. Volgend jaar zal het paard van Sint wel aan de beurt zijn, want schimmel is blank. En zo willen die rooie ratten door totdat Sint zwart is en zijn knecht blank.
  Hup Geert miljoenen mensen staan achter u, op naar 15 maart en stop de rooie ratten.

  Like

 9. Het is echt zielig gesteld met de linkse partijen, ze verliezen zetel na zetel. Er heerst een grote onrust bij ze, laten ze het maar in hun broek doen. Wij hoeven alleen maar rustig af te wachten. Een vriend van mij die een uitkering krijgt, had een aantal maanden gewerkt. Zou verrekent worden met zijn uitkering, bleek dat zij hem te veel hadden uitgekeerd. Vakantie geld kreeg hij niet uitgekeerd en kreeg nu al voor de derde maand als uitkering, schrik niet 2,65 euro voor de hele maand. Ik zij tegen hem snap jij nou waarom ik PVV stem.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s