De onzichtbare macht van de vrijmetselaars/bankiers

screenshot_66

Wie denkt dat de overheid er is om de belangen van de burger te dienen komt bedrogen uit. Wij leven in een wereld waar de burger de melkkoe is geworden van de failliete overheid. En waarom is de overheid failliet? Vraag het de reservebanken, die systematisch bezig zijn om rijkdom van de burgers via de overheden en systeembanken te verschuiven naar de 1% allerrijksten van deze wereld.

Dokters zijn er om mensen gezond te maken, maar aan gezonde mensen kan de farmaceutische industrie niets verdienen. Daarom werken er achter de schermen grote multinationals aan schimmige projecten die de bevolking juist ziek moeten maken. Onderwijs is wereldwijd vaak onder de maat. En dat is bewust. Houd ze dom, want te veel slimme mensen zijn een bedreiging voor het systeem.

En daar blijft het niet bij, want in de politiek, rechtelijke macht, banken, multinationals, media en religie regeert een overbetaald “old boys netwerk” dat elkaar in het pluche houdt. Het is een wereld van macht, geld en eigenbelang.

In dit tijdperk van informatietechnologie is on­wetend­heid (of het niet willen weten) een keuze. Johan Cruijff bracht het goed onder woorden: “Je snapt het pas als je het door hebt”. Voor hen die dit boek door hebben zal er geen dag meer zijn zoals gister.

B.Izar

Het boek kan HIER besteld worden

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ek.bron.wordpress.com)

h/t Peter Bontenius

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Globalisering, Graaien, New World Order, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op De onzichtbare macht van de vrijmetselaars/bankiers

 1. Guardiacivil zegt:

  Graaien, geld doorsluizen, alle grote doen hier aan mee, om zoveel mogelijk weg te sluizen en zo weinig mogelijk af te dragen, daarmee wordt de kloof groter tussen rijk en arm.

  http://www.ninefornews.nl/kloof-politiek-volk-groot-geweest/

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Voorbeelden te over: 2008 bankencrisis in de USA door hun eigen overtrokken hypotheken. Bestuursleden die miljarden ($/€) als bonus kregen. Dan volgen de banken wereldwijd want de Amerikaanse hebben hypotheekpakketten verkocht en niemand weet wat de echte waarde en de echte dekking er van is, behalve uiteraard de Amerikaanse banken. Dan gaan vele banken onderuit – zgn te groot om om te vallen – .dus gaan er miljarden overheids (lees belastinggeld) in. Als die banken weer er bovenop zijn gaan de bestuursleden weer gewoon op de oude voet door want de vorigen zijn niet gestraft dus zij hebben ook niets te vrezen.. Bankiers en politici dekken elkaar, want de politici willen ook na hun politieke loopbaan een lucratief baantje bij die banken . Zie o.a. Barosso, Wim Kok, Zalm, Bos enz. Draghi krijgt een mooi baantje in Europa. De banken die “failliet” gingen en door de overheid werden overgenomen gaan met verlies van belastinggeld weer de markt op zoals ABNAMRO. Griekenland krijgt honderden miljarden, maar de zwartgeldspaarders (w.o. olie-/scheepsmagnaten, oud-politici e.d.) die honderden miljarden in Zwitserland hebben staan worden NIET aangepakt en last but not least: de rente wordt zo laag gehouden, dat de pensioenfondsen niet kunnen (lees: mogen) indexeren ondanks dat er aan premies en beleggingen méér binnenkomt dan er per jaar wordt uitgegeven. Dus die potten groeien, groeien en groeien ende pensioenleeftijd wordt hoger en hoger en zelfs zo hoog dat er van uitbetalen straks minder en minder wordt…….. Inmiddels heeft de EU onze pensioen nog net niet geconfisqueerd oftewel onteigend. maar het komt er aan. Ik denk zo rond 2020/2021. Want men heeft zijn oog laten vallen op die zeer grote berget geld……… En de richtlijn diedeEU heeft uitgevaardigd over de pensioenen is slechts het begin van de onteigening, overigens wel opvallend dat Duitsland er van is vrijgesteld. HOE KAN DAT?????.
  Het is te hopen dat alle verkiezingen in volgend jaar een positief en vooral ook correct verloop hebben en de linkse partijen en hun meelopers duidelijk worden afgestraft. En onder linkse partijen schaar ik dusook: VVD, D66 CU, 50PLUS, CDU/CSU

  Like

 3. Helemaal mee eens. Ik ben bang dat dit nooit zal veranderen.

  Like

 4. Woltets zegt:

  Ja dit was mij al langer beken, is niks nieuws onder de zo’n ik heb hier al eerder het een en ander hier over gezegd.

  Like

 5. fleckie zegt:

  OP 7.2.1990 stond in het Alg.Dagblad.. vermeld: …’..ITALIANEN..GEWAARSCHUWD’……….’KANS op TERUGKEER van GEHEIME …VRIJMETSELAARSLOGE’. ……….ROME- ‘ Mevrouw Tina Anselmi, ex- voorzitter v.d. Italiaanse parlementaire commissie die de ..P2… loge onderzocht, waarschuwt tegen een terugkeer van deze ..geheime..vrijmetselaarsloge, die in de jaren zeventig een staatsgreep voorbereidde. ……….
  Het CHRISTENDEMOCRATISCHE parlementslid ..Anselmi..wijst op..”de..uitzonderlijke .. mediaconcenyratie ..van..televisie, kranten en tijdschriften” …onder leiding van Silvio Berlusconi, ..ex-lid v.d.geheime P2-loge van Licio GELLI . ……………Georgië La Malfa, leider van de Republikeinse Partij,zegt dat de concentratie v.d.media in de handen van Berlusconi strijdig is met de door de regering uitgevaardigde richtlijnen. Hij wil dat de regering herhaling van ..de..P2-dreiging voorkomt :” Deze loge, met zijn WEB van ZAKELIJKE ..en..POLITIEKE belangen, was ..een..kankergezwel in de Italiaanse democratie”. ……………De communist Walter ..Veltroni roept in herinnering dat …GELLI ..probeerde de pers ..te..controleren,en toont aan dat veel v.d.leden ..van..GELLI’S loge inmiddels weer posities bekleden in de wereld v.d.televisie,en de gedrukte media. ……………ONDEr…VUUR……………onlangs hebben journalisten v.d.Milanese krant ..Il Giorno, voorkomen ..dat..aan..hun..blad een ex-P2- lid zou gaan meewerken.,Roberto Gervaso ,een andere ..p2- journalist,Gustavo Selva, die in 1982 na het bekend..worden..van…de…P2-schandalen werd ontslagen,bij RAI-radio, ..is terug…als politiek commentator . De toekomstige algemeen directeur van RAI ( de..machtige ..staatsomroep) Gianni ..Pasquarelli ..ligt..onder..vuur..wegens zijn banden met Licio GELLI..en de P2-loge. ……….Carlo Mastelloni ,..de Venetiaanse rechter die de internationale ..wapenhandel onderzoekt,heeft het ministerie ..van..defensie..gemeld..dat…admiraal…Antonio ..Geraci, voorgedragen als hoofd v.d. …NAVO-SYRIJDKRACHTEN ..in Zuid-Europa(NAV-Zuid) lid. was an de P2-loge..en als hoofd van een ..interne ..Navo- veiligheidsdienst ..werd..verdacht..van betrokkenheid ..bij..wapenhandel. …..Geraci werd in 1979 ..lid..van ..de..vrijmetselaarsloge..onder..nummer…2096. …Hij betaalde 100.000 lire,. De admiraal had ook een geheim ..P2-codenummer,dat hem bestempelde ..als een van de honderd hoge militairen die..GELLI ..voor zijn geheime genootschap ..wist..te strikken. ……………de regeringscommissie ..definieerde,,Licio GELLI ’s ..P2- vrijmetselaarsloge ..als..” een ..geheim..genootschap..dat..anticonstitutioneel is”, en ontbond ..de..beweging. De commissie constateerde dat ..de..” P2 geen hoofdkwartier heeft, een code gebruikt,dat het lidmaatschap geheim is, de leden elkaar niet kennen,een zwijgplicht heeft..en..werkt ..als..een..geheime..macht”. >>>>>>>>>>>>>>>

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘DE. TEMPEL. en. DE. LOGE’, Van Tempelridders tot. Vrijmetselarij’. …….De Britten Baigent en Leigh,auteurs van o.m. ‘Het Heilige Bloed en de Heilige Graal, gaan in dit nieuwe boek op zoek naar de mysterieuze tempelriddets en hun invloed op de stichters van de eerste Grootloges der Vrijmetselaars. Verder wordt aandacht besteed aan de vraag waarom de Orde, ondanks wantrouwen,spot,ironie en minachting door de eeuwen heen overeind is gebleven.
  ‘De Tempel en de Loge ‘is een buitengewoon boeiend boek, met antwoorden op historische en ook actuele vragen.
  Deze gebonden uitgave is verkrijgbaar in de boekhandel.. Prijs,,,F-49,50 TIRION.*~*~*~*~*~*~*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s