Kuzu boos: DENK mogelijk geen inzage in staatsgeheimen

screenshot_57

(Door: Bauke Schram)

De beweging DENK is ziedend omdat de VVD de Commissie Stiekem wil verkleinen. Alleen de fractievoorzitters van de vijf grootste partijen krijgen nog inzage in staatsgeheimen als het aan VVD-leider Halbe Zijlstra ligt.

Volgens DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu (foto) is het voorstel van Zijlstra om de Commissie te verkleinen bedoeld om DENK in een kwaad daglicht te plaatsen. ‘We kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat dit voorstel met ons in het achterhoofd is gemaakt,’ zegt de politicus.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", gezond realisme, Hypocrisie, Islam, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kuzu boos: DENK mogelijk geen inzage in staatsgeheimen

 1. BertG. zegt:

  Maar die Halbe draait er wel om heen, laat hij gewoon duidelijk zijn.
  http://verenoflood.nu/geen-denken-aan/

  Like

 2. Steven zegt:

  Hij is naatuurlijk boos dat hij zo geen informatie meer kan doorspelen naar die halve maan vlaggenclub!!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Domme kudt toerk, pleur op naar je eigen klote land en blijf daar dan ook.
  Onze NL-staatsgeheimen gaan je geen ene moer aan.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Küzü beweert dat dit voorstel is gemaakt met ons in het achterhoofd.
  Hoe kun je het zo raden Küzü…
  Jullie hebben er al het mogelijke voor uit de kast getrokken om onder het voorwendsel van ‘verbetering van onze democratie’ onze democratie te ondergraven.
  En nu jankend in de slachtofferrol roepen dat je bij staatsgeheime gesprekken wordt geweerd…
  Ja, Küzü je kan het nooit goed doen. Hoe zou dat nou komen?

  Als ik jou was zou ik dat splinterpartijtje maar opdoeken, want het is nu wel duidelijk dat je
  nooit kalief van Nederland zult worden…
  Ze hebben je door!

  Geliked door 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  De ‘loyaliteit van DENK wordt voortdurend in twijfel getrokken’, stelt Kuzu. ‘Ook al heb ik gezworen op de Grondwet.
  Tjah en de grondwet kan men veranderen jammer joh was het mischien toch een beter idee geweest bij de beediging op de bijbel te zweren kan je weinig aan veranderen .
  Motie van wantrouwen? ja volledig raak.
  Dus neem je Koran maar mee en lazer op naar land an herkomst stuk vuilnis.

  Like

 6. Bernardus zegt:

  Elke politicus die een dubbel paspoort heeft en nog steeds een innige band heeft met zijn of haar vaderland heeft mijns inziens niks te zoeken in onze landelijke politiek laat staan staatsgeheimen die van landsbelang zijn. Maar deze meneertjes gaan het weer over de welbekende boeg gooien dat ze niet gerespecteerd worden. De arrogantie ten top maar dat zijn we gewend van deze partij.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat had het punt moeten wezen, geen dubbele paspoorten die het iets aangaat.
   Maar het blijft een VVD’er, daar krijg je nooit een waarheid van te horen.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Jammer genoeg is ‘dat van “elke politicus met een dubbel paspoort” in dit verband nog weer een íets ander verhaal. Jammer genoeg, want het is wèl meer dan steekhoudend.
   Maar ja, dn zouden er in diverse partijen mensen zitten, die geen inzage zouden mogen hebben, ook al heeft zo’n partij op zichzelf het wèl…..
   Hoe dan ook, dat DENK ervan buitengesloten wordt is in elk geval méér dan terecht.En laat dat Turkse braakmiddel maar lekke mekkeren; hoe harder, hoe mooier!

   Like

 7. Jean zegt:

  Niet ‘denken’ maar handelen en met handelen wordt bedoeld die denkrotzooi overal buiten flikkeren en er op toezien dat die vreemdelingen nergens in Europa aan politiek mogen deelnemen w.w.z. nergens nog moslims op publieke posten.
  Oh wat zal het er beter bij worden als we die barbaren ook nog totaal verwijderen van het grondgebied want nooit of te nimmer zullen wij die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij tolereren noch respecteren omdat het een bedreiging is voor onze veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 8. carthago zegt:

  Wat de kuzugeit niet wil weten is dat het grootste en meest bekende staatsgeheim is : als er 1 geitenneuker over de dam is volgen er meer en is er geen toekomst meer.

  Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Lekker puhuhh!!! Je laat de vijand toch geen staatsgeheimen inzien??? Laat Erdohan ons ook niet doen hoor!

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Raar weer: de VVD is gek op moslims. Ook in de tweede kamer. Ook als kamervoorzitter en straks ook in de regering, maar deze sokpoppen van Turkije zouden dan niet goed genoeg zijn voor de commissie achterbaks?
  Hef die hele commissie toch op. Het heeft niets te maken met landsbelang, hooguit Brussels belang, persoonlijke belangen en nieuwe heffingen. Als wij niet welkom zijn, waarom onze volksvertegenwoordigers dan wel, als zij er niet over mogen praten?

  Like

 11. Bas zegt:

  Als buitengewone partij van in de regel dubbele paspoorthouders wil men, o zo graag, aan de geheime zender knoppen kunnen draaien. En daarvoor hebben ze, juist nu ons land in oorlogsgevaar verkeerd, een gebruiksaanwijzing nodig. Maar gelukkig ligt die goed opgeborgen ergens in een Nederlandse kluis. En dat is maar goed ook. Toch bedenkelijk allemaal.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Laat ie in zijn geitenmelk verzuren, de lul

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Ach Kuzutje, je bent net een klein jochie van Erdogan. Jij zal nog wel meer gaan schuimbekken dit jaar. Jij geloofd toch niet echt dat als je een nep partij opricht met de gejatte stem van een ander dat je dan voor vol meetelt?

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vanmiddag, in het Vragenuurtje, werd Kuzu door de kamervoorzitter mooi terechtgewezen. Kuzu refereerde aan zijn eigen fractie als DENK. De voorzitter zei daarop fijntjes: “De Kamer kent de groep Kuzu/Özturk.” Waarmee gezegd wilde zijn dat de kamer de partij DENK niet (er)kent.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 15. Is maar goed ook, ik vertrouw ze voor geen cent. Vooral het billenmaatje van Kuzu heeft een schofterig gedrag naar de andere partijleden.

  Like

  • Bas zegt:

   Zeker, ze spreken iedereen aan op het onbeschofte af met JIJ en JE. Dit kun je niet maken a publiek in het Parlement . Bovendien wat die Paradijsvogel Sylvana daar nou bij zoekt. die zichzelf kennelijk hoog inschat, Is volstrekt een raadsel, is dat aandacht, is dat een vast inkomen., of zou het toch een bezielende wereldverbeteraar zijn. Haar Curriculum Vitae schijnt nogal breed te zijn. http://tinyurl.com/jg5d756

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s