Sachsen: 46% van de migranten uit Maghreb-landen is crimineel

screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

In totaal pleegden immigranten in de periode van januari tot september 2016 7.579 opgeloste delicten. Maar Syriërs, Afghanen en Irakezen legden nauwelijks gewicht in de schaal. De meeste delicten werden gepleegd door Noord-Afrikaanse staatsburgers.

epoch-times

De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Markus Ulbig (CDU), publiceert actuele cijfers over de buitenlander-criminaliteit in 2016. Volgens deze cijfers is 46% van de immigranten uit Tunesië, Algerije en Marokko (Maghreb) crimineel. Dit bericht de “Bild-Zeitung”.

In totaal pleegden immigranten in de periode van januari tot september 2016 7.579 opgeloste delicten. Maar Syriërs, Afghanen en Irakezen legden daarbij statistisch gezien nauwelijks gewicht in de schaal. Daarentegen zouden “asielzoekers” uit Noord-Afrika veelvuldige veelplegers zijn. Onder de daders uit de Maghreb-landen zijn deze vooral afkomstig uit Algerije en Tunesië.

Bij de immigranten uit Algerije zou sprake zijn van een bijzonder hoog aandeel criminelen. Drie vierde deel van de geïmmigreerde Algerijnen was verdachte bij een delict.

Diefstal en roof meest voorkomende delicten

De meeste van de 5.579 gepleegde delicten waren diefstallen en roof (5.288). In 2.214 gevallen kwam het tot het toebrengen van lichamelijk letsel en 169 waren seksuele delicten. Slechts drie jaar daarvoor had de politie 25 van zulke gevallen in Sachsen geregistreerd.

Sachsen zet Noord-Afrikaanse veelplegers consequent uit

Sachsen zette sinds april consequent Noord-Afrikaanse veelplegers (23 Tunesiërs) uit. Het zou tot nu toe de enige deelstaat zijn die van “de mogelijkheid van repatriëring met chartervluchten gebruikmaakt”, aldus minister van Binnenlandse Zaken Ulbig.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sachsen: 46% van de migranten uit Maghreb-landen is crimineel

 1. Tistochwat zegt:

  Inmiddels zijn we een half jaar verder…

  Like

 2. In een moderne fijnere samenleving probeert iedereen z’n eigen broek op te houden, op een nette manier. Nu heb je in elke samenleving rare vogels die menen dat dit ophouden van broeken op hun niet van toepassiong is. Die hebben dan ook een raar nog niet geheel tot ontwikkeling gekomen kwabje in hun kopje waar bij een gewone mens hersentjes zitten. Die menen daardoor sterk dat je zo maar iets van iemand anders af mag pakken. Een beetje zoals sommige soorten apen dat meent en waarvoor dat afpakken en roven dus heel gewoon is en tot een soort culturele traditie is geworden. Als je niet rooft of op een scooter rijdt hoor je er nog echt niet bij, zeg maar.

  Ondanks de tzunami aan leerstukken over de gelijkheid van alle organismen is dat natuurlijk niet zo. De bonobo bijvoorbeeld vindt het heel gewoon om alles en iedereen maar te beroven en te bijten, in de grond te graven of te verkrachten. De bonobo weet niet beter terwijl de viervoetsslak in Borneo er niet over zou peinzen om iemand het tasje af te jatten of op een scooter te gaan rijden. Die slak staat dus in het lijstje van de hoogstaand ethisch en moraal ontwikkelde cultuurgerelateerde participatiesamenlevingen stukken hoger dan de bonobo terwijl die wel erg sterk op sommige mensen lijkt en dus alleen al daarom met een hoger normbesef zou moeten worden opgezadeld en dus wordt voorgetrokken. Niet dus. Er zijn veel zeer van elkaar verschillende culturen al lijken de deelnemers in die culturen vaak sterk op elkaar.

  Logisch dus dat er van bepaalde culturen de helft zich met zo’n misdadig kwabje aan de vreet houdt. Vaak op een ruwe en wat minder verfijnde wijze. In onze hoogstaande cultuur is dat trouwens niet anders. Ook bij ons houdt de helft zich bezig met het teren op de zakken van de andere helft. Alleen doen ze dat wat verfijnder dan de bonobo omdat er tussen rovers en beroofden een regelend mechanisme tussen gevoegd is dat ervoor zorgt dat de beroofden beroofd worden en de buit naar de uiteindelijke rovers gaan die zich liever geen rover noemen maar politicus, bestuurder, omhooggevallen lamzakken. O, nee, dat laatste maken de beroofden er tegenwoordig weer van omdat er bij hun een ander kwabje aan het groeien is.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Gij zult niet discrimineren!?
   Onderscheid tussen goed en kwaad maken is ook discrimineren.

   Geliked door 1 persoon

   • …Onderscheid tussen goed en kwaad maken is ook discrimineren…
    Ik ben ervan overtuigd dat rechters, pliessies en dus ook advokaten straks overbodig zullen zijn omdat elke beschuldiging en ieder oordeel discriminatie is. Daar zullen de VN en Sylvana wel voor zo9rgen. We zijn goed op weg.

    Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Chartervluchten helpen alleen om ze éven kwijt te zijn, binnen een paar weken zijn ze weer terug, vanwege de veerboten die hen veilig aan de Italiaanse kust afzetten. Of de Zeeuwse veerboten die doorvaren naar onze provincie Zeeland om ze daar van boord te laten (allemaal op juistheid getoetst en bewezen). Het ENIGE dat écht helpen zal, en dat hebben we al vanaf het begin aan gezegd, is STOPPEN met die waanzin van die boten en alle BUITEN ZOWEL ALS BINNENGRENZEN VAN EUROPA SLUITEN EN BEWAKEN.

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  46% maar? Dat kan niet kloppen.Je zou trouwens ook meer criminaliteit verwachten van de Syriers,Irakezen en Afghanen. Daar is namelijk de inteeltfactor nog veel groter als in de Magreb. Dus dat kan ook niet kloppen.
  https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/367q2h/map_of_cousin_marriage_percentage_by_country_863/.

  Like

 6. Ongelovige zegt:

  En dan te bedenken dat Brussel niet alleen Turkije, maar ook Noord-Afrika erbij wou, want ‘De EU is geen geografische gemeenschap, maar een waarden-gemeenschap’.

  Like

 7. Wereldwijd zit de hele botenhandel in het slop. Alleen met subsidie van de overheid wordt er nog een schuit gebouwd die dan vervolgens onder goedkope vlag gaat varen. En dat is ook een vorm van gepikte subsidie ten laste van het oorsprongsland. Een tijdje is er nog geprobeerd om met behulp van de zeeroversindustrie rond de Hoorn van Afrika (goh, alweer Afrika) middels het roven van boten de verzekeringsmaatschappijen een poot uit te trekken maar dat schoot kennelijk ook niet op. Duurdfe te lang. Nu zie ik opeens enorme aantallen compleet nieuwe boten voor de dagjesmensenhandel in de Middellandse Zee verschijnen. Kan het zijn dat ze de asielhandel alleen maar hebben opgestart om boten te bouwen die weer gesubsidieerd worden waardoor er zoals gebruikelijk wederom minstens de helfs van de subsidiebedragen op hun weg van de belastingbetaler naar de begunstigde afgeroomd danwel in een hokuspokusgat kan verdwijnen in de richting van Bankgeheimië? Beetje op de manier zoals dat in Windmolenland gaat?

  Like

 8. Steven zegt:

  46% maar?!!…nou, dan valt het nog wel mee hoor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s