Toenemend geweld van illegalen langs E40: al twee truckers kregen messteken

screenshot_67

(Door: Geert Neyt)

Bijna iedere dag worden vrachtwagenchauffeurs op en om de parking langs de E40 in Groot-Bijgaarden geconfronteerd met gewelddadige vluchtelingen. Vannacht nog werd een slapende chauffeur in zijn cabine overvallen en kreeg hij een messteek in de arm. Drie weken geleden kreeg een andere chauffeur twee messteken in het hoofd. De politie van Dilbeek vraagt hulp.

“Soms heb ik het gevoel dat na de opkuis van de jungle van Calais alle illegale vluchtelingen naar hier zijn gekomen”, zegt Jan Van den Bosch, mede-zaakvoerder van transportfirma Benelux Trans. “Wij zijn gehuisvest op het bedrijventerrein Maalbeek in de buurt van de parking van de E-40 richting kust en sinds enkele weken slaap ik bijna niet meer omdat ik vrees voor mijn 40 chauffeurs.”

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
nieuwsblad-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Toenemend geweld van illegalen langs E40: al twee truckers kregen messteken

 1. Ongelovige zegt:

  Moslims die de EU weer willen VERLATEN? Als Frontex dat maar blijft slikken…

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dat is alleen maar voor de bühne. En van Rutte, Merkel enz is het allemaal verkiezingsretoriek. Ze moeten wel en ze zullen wel het advies gekregen hebben van de Bilderbergers en van NWO/Vrijmetselaars en niet te vergeten Soros om dit soort uitspraken nu te gaan doen. Ook nu is het toch wel weer opvallend hoe opeens zo plotseling deze puppet-on-a-string dezelfde woorden.en “daden” beloven nu er verkiezingen op komst zijn. EN wetende dat de AfD en ook FN en PVV op grote verkiezingswinst afstomen, na ook nog eens de winst van Trump in de USA. Hun grote socialistische vriendinnetje en oorogsophitsertje heeft verloren waardoor het idee van NWO en de Vrijmetselaarij niet door gaat. En op eensgaat ook de EU zijn defensie versterken. Tja het kan verkeren….. nu maar hopen dat het (kiezers)volk zich niet weer in de luren laat leggen en al die “mooie beloften en woorden” gelooft.

   Like

 2. Klippie 72 zegt:

  Jaren geleden veegden de Mariniers uit Doorn de Dam in Amsterdam schoon. Zou ook hier iets dergelijks moeten gebeuren.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Dit is een uitgelezen situatie om daar met een paar teams die bruine ratten af te knallen.
  Met onopvallende observaties vanaf gebouwen en vrachtauto’s moet toch te zien zijn onder welke “steen” die smerige ratten wegkruipen?? Europa verkankert steeds meer en steeds erger door dit allemaal maar toe te laten. natuurlijk wordt het weer gedoogd door de politiek en die zijn hoofd schuldig aan al deze ellende!! Waar is de burger verdediging daar in Belgie??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s