“Asielzoeker” zwaait met messen bij bus tussen Emmen en Ter Apel

screenshot_17

Een 21-jarige man uit het asielcomplex in Ter Apel is aangehouden voor het mishandelen en bedreigen van een toezichthouder. Dat gebeurde bij een bushalte van lijn 73 tussen Emmen en Ter Apel.

Volgens de politie is de man afkomstig uit een veilig verklaard land. In Ter Apel zijn na incidenten verschillende maatregelen genomen om overlast aan te pakken die wordt veroorzaakt door ‘veilige landers’. Het toezicht bij de bushalte aan de Westerstraat is één van de maatregelen.

De mishandeling en bedreigen van de toezichthouder gebeurde dinsdagochtend bij de bushalte ter hoogte van het viaduct. De 21-jarige wilde in de bus stappen, had echter geen geldig vervoersbewijs en was niet van plan was die te kopen. Om die reden dwongen de toezichthouders hem uit te stappen.

In eerste instantie leek de kous daarmee af. Maar de man keerde ‘s middags terug naar dezelfde bushalte, nu met twee messen in zijn handen. Toen hij de toezichthouders zag, maakte hij bewegingen alsof hij een keel wilde doorsnijden. Eén van de toezichthouders vroeg hem tevergeefs de messen weg te leggen. Er ontstond een worsteling. Omstanders haalden de vechtende mannen uit elkaar. Niemand raakte gewond.

De twee beveiligers hebben aangifte gedaan.

Bron:
www.dvhn.nl
(h/t H.P)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Asielzoeker” zwaait met messen bij bus tussen Emmen en Ter Apel

 1. Steven zegt:

  Meteen al zijn botten moeten breken en in de bosjes neerleggen en zijn bek dicht binden

  Like

 2. Tja, maar ………….camera’s ophangen helpt toch of niet soms ?
  dit land is KNETTERGEK GEWORDEN !!!!!!!!!!!!! Direct UITZETTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Alle bussen zijn uit gerust met cameras en geluidsapparatuur, plus dat de centrale direct mee kijkt wat er in de bus gebeurd. Goed voorbeeld zijn de Volvo bussen die in Brabant rijden, de Volans lijnen.

   Like

   • boorzalf zegt:

    Meekijken door de centrale gebeurd alleen als de chauffeur de noodknop gebruikt, of melding maakt van rottigheid.

    Like

 3. Jean zegt:

  Geef alle bestuurders van het openbaar vervoer het recht om een vuurwapen te gebruiken en ze verplichten dat ook te gebruiken tegen dat achterlijk barbaars tuig dat voorkomt veel ellende.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ja, Ja, de maatregelen van de Nederlandse overheid kennen inmiddels wel als het buitenlanders betreft………..Dan doet de overheid namelijk ging ene flikker !!!
  O we, O we, als je per ongeluk autochtone Nederlander bent…….ja dan weten ze te vinden en te straffen uiteraard. Je ben er alleen om belasting te betalen en voor de rest……….Bek houwe !!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dweilen met de kraan helemaal open… Deze klanten moeten per omgaande het land uitgezet worden. Je zult er maar zo een als buurman krijgen.

  Like

 6. Helena zegt:

  Daar ben je dan klaar mee als toezichthouder, je bent je leven niet zeker! En wat gebeurt en nu met die nep-asielzoeker cq koppensneller? Trap onder zijn hol en linea recta op het bootje retour naar z’n veilige vaderland? Nee, natuurlijk niet hè? Maar de tijd zal het leren, nog even en het is maart 2017: Stem PVV!!!

  Like

 7. Tjawatnu zegt:

  Hier in de stad groningen hebben we ook steeds meer “incidenten”. En toch is het volgend jaar weer flink rood stemmen met zijn allen. Het is wachten op dodelijke slachtoffers. En niemand zal er politiek of juridisch op afgerekend worden. bah.

  Like

 8. Waarom schieten ze zo’n klootzak niet dood? Was natuurlijk weer een Marokkaan.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Die gore mohammedanen vinden het heel normaal dat ze alles gratis krijgen en hun apengedrag zal alleen maar erger worden omdat ze door en door verwend zijn door de “socialist” die het tuig importeert.
  Je verwacht van een echte vluchteling toch wel wat deemoediger en dankbaarder gedrag.

  !#$%^&*(*&^%$#!

  Like

 10. Wim Kloeg zegt:

  Terug sturen naar zijn veilige apenland !!

  Like

 11. Ildiko zegt:

  direct uitzetten??? Nee, direct zo in elkaar slaan dat hij in zijn verdere leven nooit te vergeten en daarna gelijk op een boot naar zijn vaderland terugsturen. Oh Oh de Russen weten betere raad mee !

  Like

 12. Mary zegt:

  Waar is Rutte? je hoort hem nooit als er iets dergelijks gebeurt, voor de verkiezingen niet na de verkiezingen al helemaal niet meer, het enige waar ik Rutte op heb kunnen betrappen is het kopiëren van Wilders (alleen voor de verkiezingen dan natuurlijk), iets doen echt niet en het gaat maar door. Wat zou het mooi zijn als Wilders als president van de REPUBLIEK Nederland gekozen kon worden volgend jaar, net zoals Trump in Amerika waren we gelijk van Rutte en Co af. Zucht!!.

  Like

 13. kruisridder zegt:

  Eerst al zijn botten aan gruzelementen slaan, dan straf en na het uitzitten of het uitliggen ervan uitzetten naar het land van herkomst. Willen zij hem niet terug, is er vast wel plek in een Safaripark op de leeuwenafdeling…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s