Atheïstische Syriër verbaasd over macht van moslims in AZC’s

screenshot_4

(Door: Elif Isitman)

Eerder dit jaar ging de Tweede Kamer akkoord met aparte asielopvang voor homo’s en christenen. Deze ‘kwetsbare groepen’ kregen te vaak te maken met bedreigingen van hun islamitische medebewoners.

De Syrische vluchteling Ayman Ghoujal (39) geeft in een interview met de Volkskrant zijn verbazing weer over de macht die islamitische asielzoekers in de Nederlandse opvangcentra hebben.

Niet te veel opvallen

‘Verwende kinderen’ noemt hij de moslims, die volgens hem altijd hun zin doordrijven en willen dat iedereen rekening met hen houdt. Ghoujal is zelf overtuigd atheïst en zat vanaf september vorig jaar een half jaar lang in het opvangcentrum in Budel en Katwijk. Bij zijn komst kreeg hij te horen dat hij vooral niet ‘te opvallend de atheïst moest uithangen’, omdat dat alleen maar problemen zou geven.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Atheïstische Syriër verbaasd over macht van moslims in AZC’s

 1. Golden Girl zegt:

  als de islamitische asielzoekers in de opvangcentra al de macht hebben kan je nagaan hoe gezellig het kan worden als ze je naaste buren worden

  Geliked door 2 people

 2. Dit is niet te geloven. Zo werk je het Inderdaad in de hand om problemen te scheppen. Wat kan je nu in de toekomst hiervan gaan verwachten. Dat ze altijd keet zulle schoppen als het niet naar wens verloopt.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  De problemen die deze lieden veroorzaken of nog gaan veroorzaken zijn niet te overzien.
  Dat zal echter pas later blijken, als het onmogelijk is geworden om het nog allemaal in de doofpot te houden of te stoppen !!

  Like

 4. Elk dorp had vroeger een vergeetput om om om om (goh, ik krijg de rest niet meer uit ’t toetsenbord, zeker ook al een waarschuwing gehad voor tegen het gebruik van onwelkome woorden, letters en opmerkingen..nee, ander toetsenbord doet hetzelfde, net als telkens een nieuwe regering..)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s