Berlijn: Buitenlander schopt 26-jarige vrouw van de trap

screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds gisteren circuleert er een bewakingsvideo die al op 27 oktober in het metrostation Hermannstraße in Berlijn werd opgenomen. Daarop is te zien hoe een bende buitenlanders een vrouw bruut aanvalt. Een van de jonge mannen volgt haar als ze de trap afloopt naar spoor 8 en geeft haar een trap in haar rug. De vrouw valt voorover, stort de trap naar beneden en komt met haar gezicht op het perron terecht. Hoewel de daad al zes weken geleden plaatsvond, werd er tot nu toe geen onderzoek ingesteld. Het openbaar ministerie onderzoekt de zaak nog, zegt men.

Vermoedelijk moet onze tolerantiejustitie nog afwegen of men de Merkel-gasten een strafvervolging kan aandoen of dat het slachtoffer dit gewoon moet “uithouden”.

Bekijk HIER de video!

Bron:
www.pi-news.net
pi-news

h/t H.P.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Berlijn: Buitenlander schopt 26-jarige vrouw van de trap

 1. Golden Girl zegt:

  dit is een poging tot doodslag, ze had haar nek kunnen breken, die laatste hufter pakte ook nog iets op, misschien haar telefoon die gevallen was, wat hebben die ratten toch, zomaar uit het niets een vrouw een trap verkopen, verschrikkelijk

  Like

 2. Driek zegt:

  Wat een rot schorem, ik vind dit ongelooflijk, dat we dat tuig binnen hebben gehaald, die lui komen overal maar mee weg, ik vind het heel erg voor die vrouw, straks zijn we nergens meer veilig. En aangezien ik een ouwe zak ben durf ik straks de straat niet meer op.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Driek wij de gewone burger hebben dit tuig niet binnen gehaald, Merkel en haar vriendjes hebben dit op hun geweten, ik heb 20 jaar geleden al gezegd er komt een tijd dat we onze huizen met tralies voor de ramen moeten maken en niet meer naar buiten kunnen, en zie daar het komt steeds dichterbij.
   in Portugal een gelukszoeker van 38 die net 1 maand daar was heeft een 67 jarige vrouw, een zwerfster verkracht en verwond, op oudere leeftijd ben je ook niet veilig meer

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  De justitie is nog aan het zoeken naar een – geloofwaardige – leugen om de daders vrij te kunnen spreken, en de vrouw strafbaar te gaan stellen. Het is al niet beter als in Nazi Duitsland. Een Nazi werd immers altijd vrijgesproken voor zijn misdaden, terwijl andersdenkenden in de concentratiekampen belandden. De huidige Nazi’s zijn de Islamieten, en krijgen van de Duitsers alweer carte blanche !

  Geliked door 2 people

  • dafne zegt:

   het waren geen moslims stomme sukkels het was een Bulgaar misschien een bekeerde moslim maar waarschijnlijk niet dus je kunt je vooroordelen en je het-kan-nooit-een-westerling-zijn mentaliteit voor je houden……

   Like

 4. Steven zegt:

  Tja..daar heeft de politie geen tijd voor..ze gaan liever achter blanken aan die iets vindt van Auslanders.
  Zo te zien een stelletje Algerijnen of marocs! KUTVOLK!

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Heel Berlijn is al een NO-GO area, vol met crimi-ratten gespuis, zowel lichtgetint t/m donkerbruin alsook slinkse nsb debielen. Je wilt daar nog niet dood gevonden worden, net als in Adam!!!
  Duitsland is niet meer te redden als ze dit soort smerige ratten niet afknalt!!!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Bontkraagjes. En het vermoedelijke motief? Waarschijnlijk was ze té mooi -en desondanks, zoals ze wel aanvoelden, niet beschikbaar voor hèn. -Al schermen ze nóg zo met “hoer” en dergelijke; voor hen betekent “hoer” eigenlijk zoiets als ‘onafhankelijke vrouw’ die kán weigeren.
  Opknopen moesten ze dat tuig!

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Ze leren uit hun ‘geloof’ dat iedere vrouw die niet gesluierd is en zich bedekt een hoer is, waar ze geen respect voor hoeven te hebben/tonen. Ze moeten haar dan zelfs als het laagste van het laagste behandelen.

   Like

   • odeshoom zegt:

    Oh, gelukkig. Het mag van hun geloof, dan is het goed. Geeft ze gelijk een baan en een huis, want het is zo rot om tussen 2 culturen te zitten.

    Like

 7. Sjaak zegt:

  „Sorge bereitet uns auch die Gewalt in
  U-Bahnhöfen oder auf Straßen, wo Menschen
  auch deshalb angegriffen werden, weil sie
  schwarze Haare und eine dunkle Haut haben.“
  .
  Bundespräsident Joachim Gauck

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Het laf in de rug trappen geeft exact de mentaliteit van de moslims aan. Maar niet getreurd, dit komt bij op de rekening die ze gaan krijgen, tienvoudig.

  Like

  • Driek zegt:

   Duchesne zegt: Maar niet getreurd, dit komt bij op de rekening die ze gaan krijgen, tienvoudig.

   Welnu, beste Duchesne, bidden helpt niet, doch zoals het er nu voorstaat moet er wel een wonder gebeuren. Ik zal de ‘Bevrijding’ niet meer meemaken, zelfs hier, in Amstelveen, struikel ik over de hoofddoeken en licht getinte lieden. Overal waar je komt is het straatbeeld veranderd. En nog altijd zijn er menschen die het een verrijking noemen. Maar ik zou toch echt niet weten hoe je meer dan een miljoen van die kut moslims je land uitkrijgt. Eind jaren zestig werd er al voor de komst van al die moslims gewaarschuwd. Janmaat was een roepende in de woestijn.

   Like

 9. Mirjam zegt:

  Het is gewoon smeerlapperij.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Ik ga dit filmpje niet eens meer bekijken, het is heel slecht voor mijn gemoedsrust.
  Maar een ding hoop ik wel. Ik hoop dat er een keer een een partner in het verzet gaat om vervolgens een handjevol van deze islamitische ratten af te knallen.
  En onze wegkijkende leiders? Pechtold, Klaver, Samson, Rutte, en al die andere moreel superieure klootzakken! Fuck jullie! Fuck jullie, dat wij ONS land met dit islamitische tuig moeten delen.

  Like

 11. Jade zegt:

  All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.

  Like

 12. Henk der Niederlander zegt:

  Vrouw in Sleeswijk Holstein in brand gestoken.
  Ik las ergens in een reactie dat de man een afrikaan zou zijn maar zonder verdere info erbij maar het lijkt me zeer waarschijnlijk te kloppen.
  Niet omdat het een Afrikaan is maar omdat het een typerende Moslimstreek is.
  Later zal wel blijken of het waar is of niet.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ook in Duitsland blijkt de Overheid de grootste vijand van de autochtone bevolking !!

  Like

 14. Dit lijken ook wel Marokkanen, zou mij niets verbazen. Als je een knuppel zou hebben zou je ze gelijk verrot slaan.

  Like

 15. Duchesne zegt:

  op hartgeld multiculti staat een lijst met moorden gepleegd dit jaar door asielzoekers. Het voor de trein of metro duwen van Duitse vrouwen schijnt de volkssport van asiel eisers te zijn. Naar wat ik ondertussen heb gelezen schijnt 1 opde 20 vrouwen in Duitsland ondertussen verkracht te zijn door asieleisers, maar we zullen de officieele cijfers nog even afwachten. Het aantal aanrandingen is een veelvoud, maar cijfers zijn blijkbaar staatsgeheim.
  Lijkt mij dat de Duitse man rijkelijk laat is in het beschermen van huis en haard, maar goed, hoe de cijfers in Nederland zijn is ook afwachten. Blijkbaar doet slechts 1 op de 8 verkrachtte vrouwen aangifte, en daaronder word ook geteld de gevallen waarbij de vrouw niet langer in staat is zichzelf te uiten en de politie proces verbaal opmaakt. De totaal kapotgemaakte vrouwen en meisjes.
  Sorry, maar welke mongolen halen het ook in hun kop dit soort lui binnen te laten, die lui zouden gewoon een nekschot moeten hebben. Vuile verraders zijn het, dat ze keihard afgestraft mogen worden die smerige Gütmenschen.
  Hun egotrip kost anderen het leven of een normaal leven.

  Laat alle medewerkers van die NGO’s maar naakt vastgebonden tegen de schemer bij een asielheim worden gedropt, misschien wel de beste straf die ze kunnen krijgen, ze zullen het niet eens erg vinden. De ultieme natte droom van de Gütmensch, door een groep zielige vluchtelingen uitgewoond worden.

  Like

 16. Henk der Niederlander zegt:

  Frau stirbt nach Brandanschlag bei Kiel

  Zou een persoon uit Afrika zijn meer specifiek uit Togo.
  Dus laten we maar stellen dat het weer iemand is die de Duitse cultuur en samenlevingsvormen op een hoger niveau zou kunnen brengen

  Nach dem entsetzlichen Brandanschlag auf eine Frau in der Kieler Nachbargemeinde Kronshagen gehen die Ermittlungen weiter. Die 38-Jährige verstarb inzwischen an ihren schweren Verbrennungen, teilte die Polizei in Kiel mit.

  Die Staatsanwaltschaft prüft nach Angaben von Oberstaatsanwalt Axel Bieler, ob der festgenommene Verdächtige in Untersuchungshaft kommen soll oder in die Psychiatrie eingewiesen wird. Der 41-Jährige soll seine getrennt von ihm lebende Ehefrau mit einer brennbaren Flüssigkeit übergossen und angezündet haben. Warum dies geschah, blieb zunächst völlig unklar

  https://www.welt.de/vermischtes/article160090762/Frau-stirbt-nach-Brandanschlag-bei-Kiel.html

  Like

 17. Feniks zegt:

  En wie heeft dit soort binnen gelaten?
  Laten we beginnen met den Uyl, olie voor immigratie, daarna de rest van de politici die dit allemaal actief ondersteunt.
  Stuk voor stuk verantwoordelijk voor het destabiliseren van Europa en Nederland in het bijzonder.
  Wij vergeten niet.

  Like

 18. Henk der Niederlander zegt:

  Syrische vluchteling na moord op studente: “Criminele vluchtelingen moeten gedeporteerd worden”

  “Vluchtelingen die een misdrijf plegen, moeten gedeporteerd worden”. Dat vindt…een Syrische vluchteling. In een open brief legt hij zijn standpunt uit.

  Aras Bacho is een Syriër van 18. Hij verblijft momenteel in Duitsland. Daar is de laatste weken weer heel wat commotie rond vluchtelingen nadat een 17-jarige migrant ervan verdacht wordt een geneeskundestudente te hebben verkracht en vermoord. En daar wil Aras op reageren. “De roep om criminele vluchtelingen te deporteren, klinkt steeds luider. En ik begrijp dat. Ze moeten het land uitgezet worden. Het is genoeg geweest. Door zo’n incidenten, denken veel Duitsers dat alle vluchtelingen criminelen zijn en dat alle vluchtelingen een bedreiging vormen voor de Duitse samenleving”, zegt Aras in zijn open brief, die gepubliceerd werd door ‘Huffington Post Deutschland’. “Het klopt niet dat alle vluchtelingen een bedreiging vormen, maar we moeten de angsten van de burgers wel serieus nemen.”

  http://www.gva.be/cnt/dmf20161207_02614115/syrische-vluchteling-na-moord-op-studente-criminele-vluchtelingen-moeten-gedeporteerd-worden

  Like

 19. Jan zegt:

  Schlimmer Vorfall in HamburgMänner schubsen gehbehinderte Frau auf Treppe von S-Bahnhof – niemand reagiert

  Nach einem Überfall auf eine 75 Jahre alte Frau im S-Bahnhof Hamburg-Ohlsdorf sucht die Polizei nach zwei Tätern. Einer der beiden soll die Frau am Montagmorgen beim Verlassen des Bahnhofs auf einer Treppe geschubst haben.

  Währenddessen soll der zweite Täter der Frau die Handtasche entrissen haben, teilte die Polizei am Dienstag mit. Die Frau konnte das Treppengeländer ergreifen und dadurch nach Einschätzung der Polizei einen schlimmeren Sturz verhindern. Sie fiel auf ihr Gesäß. Wie das “Hamburger Abendblatt” berichtet, ist die 75-Jährige gehbehindert.

  http://www.focus.de/panorama/welt/schlimmer-vorfall-in-hamburg-maenner-schubsen-gehbehinderte-frau-auf-treppe-von-s-bahnhof-niemand-reagiert_id_6443606.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s