George Soros – Speculant op wereldschaal, politieke beïnvloeder, aanstichter van revoluties

screenshot_12

(Door: Jonathan van Tongeren)

Wie gezien heeft met welke professionele spontaniteit in verschillende Amerikaanse steden verontwaardigde menigten de straat op gingen om hun woede over de uitkomst van democratisch verlopen verkiezingen lucht te geven, zal allicht niet meer zo zeer in toeval geloven. In werkelijkheid had de NGO ‘Move on’ direct na Hillary Clinton´s nederlaag tot protest tegen de nieuw gekozen president Donald Trump opgeroepen.

En als je eenmaal weet wie ‘Move on’ financiert, dan valt alles op zijn plaats. Het is de miljardair George Soros, die naast de Saoedi’s de grootste donateur voor Clinton in de achterliggende verkiezingscampagne was  en die reeds veel ervaring heeft wat de organisatie van oproer en revolutie aangaat. Zijn nauwe banden met ‘Move on’, maar ook met andere NGO’s, zoals ‘Woman Vote’ en ‘Sierra Club’, die eveneens tegen de gehate kandidaat Trump ageerden, werden op z’n laatst bekend door de e-mails die tussen Soros en de campagneleider van Clinton, John Podesta, over en weer gingen. Wikileaks bracht dat aan het licht.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Globalisering, Graaien, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op George Soros – Speculant op wereldschaal, politieke beïnvloeder, aanstichter van revoluties

 1. bedonderde burger zegt:

  Alles en iedereen wordt verkwanseld voor de miljardenopdrachten uit de Arabische wereld voor westerse bedrijven. Zo simpel ligt het en dus niet het onnozele ‘Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen’, een pulpkreet waar geen greintje waarheid in zit.
  De wereld is van diegenen die de poen in handen hebben, de bankiers, de schooiers als Soros en de wereld wordt gerund door hun lakeien, de politici die via terreur en repressie ‘die iedereen’ onder de duim houden.

  Is dit niet eerder de waarheid in plaats van die goedkope slogan die nergens op slaat. Maar die kreet klinkt zo leuk, ligt lekker in het gehoor, geeft een warm gevoel van saamhorigheid, van ergens bij horen, met z’n allen tegen de gemene wereld. Dit soort prulschrijvers zorgen voor meutes mensen die zonder ooit zelf na te denken zich als koeien naar de slacht laten leiden. Maar daar doe ik koeien oneer mee aan, koeien genoeg die vergeefs proberen aan dat lot te ontkomen. Mensen niet, die zijn daar te ‘intelligent’ voor.

  Mensen, waarschijnlijk het enig diersoort dat denkt te kunnen denken maar totaal niet weet dat inhoudt, getuige een van hen, genaamd Arnon Grunberg. Ik schijn de man niet te mogen, hoe zou dat toch komen. Misschien wel door zijn vele vooringenomen standpunten, boze mensen zijn boos omdat Jan Roos en consorten hen boos maakt! Jan Roos en consorten gebruiken die boze mensen. Zou het niet eerder zijn dat boze mensen Jan Roos en consorten laten zien waarom boze mensen terecht al lange tijd boos zijn?

  Vermoedelijk een te grote breinkraker voor een filosoof met naar mijn smaak verstand of in ieder geval inlevingsvermogen ter grootte van een pinda.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Soros is een smerig psychopatisch kapo-zwijn dat al in 1945 in Nueremberg terechtgesteld had moeten worden voor nazi-collaboratie. Zijn eerste vermogen is bijeengeroofd van vermoorde joden, die hij zelf aangaf. Zijn doel is chaos en vernietiging zodat hij er door speculatie zelf rijker van kan worden. Net als de Rothschilds. Die werden ook stinkend rijk door oorlog. Al met al een smerig stuk stront dat hopelijk binnenkort aan Putin uitgeleverd gaat worden ( voor financieel terrorisme) door president Trump!

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Maar hopen dat ie gauw doodgaat en geen 115 jaar word die Soros met zijn Sores. Maar voor hem geldt natuurlijk het motto; Die gaat niet dood, die moeten ze dood slaan, anders gaat hij niet !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Soros, wanneer sterft dat fossiel eindelijk ??

  Like

 5. Het fossiel leeft nog steeds, kan iemand hem niet een doodklap verkopen?

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Fossielen kunnen zeer oud worden, hopelijk overleeft hij ons niet. Of het is een vampier, een on-dode, net als graaf Dracula. Dan komen we er dus echt nooit meer vanaf !

  Like

 7. Saskia Dubbeldam zegt:

  Kan iemand mij uitleggen wat het nut is van een wereld in chaos als je ook zelf nog in die wereld moet leven? Ik probeer dat te begrijpen, want dan snap ik Soros misschien, maar het lukt me maar niet.

  Like

 8. Onno zegt:

  Het is een ‘corporate/political psychopath’: logisch vlijmscherp intelligent, moreel debiel (een tot diepe, de omgeving PROACTIEF bedreigende krankzinnigheid uitwassende combinatie) Hij zit bovendien (kenmerkend) in een netwerk van elkaar herkennende duivels die a.h.w. de monoliet vormde (de ENE duivel heeft vele gezichten) waar John F. Kennedy ons voor waarschuwde.

  Soros zit ook achter de toestanden in Oekraïne (waar we ook ‘howling mad’ onder een masker van doodkalme wijsheid en kersttoespraak bezonnenheid: ‘beware the soothing voice’………psychopaten als Hans van Baalen, John Kerry e.d, omheen zien darren).

  Dit plukte ik van Internet (Revolutionair Online van de gevluchte journalist M. Kat) met enige aanvullingen mijnerzijds:

  ——————————-
  Het spelletje van deze elkaar typisch het balletje toespelende (overal IJSKOUD omheen werkende = het übermenschliche psychopathisch project mag niet gestuit worden) psychopaten met de bevolking is echt hondsbrutaal. Hier komt NAVO/Srebrenica psychopaat Jaap de Hoop Scheffer ineens uit de hoge hoed poppen. Dit (muzikaal als Heydrich en Condoleezza Rice) logisch genie, blijkt ineens I.P.V. IN EEN EBI in een adviesraad te zitten, ‘That makes you an offer you can’t refuse’ kennelijk:

  Premier Rutte en de Tweede Kamer
  moeten ja zeggen tegen het verdrag met
  Oekraïne,ondanks de nee-uitslag bij
  het referendum.Dat vindt de Adviesraad
  Internationale Vraagstukken,meldt de
  Volkskrant.De AIV adviseert de regering
  over buitenlands beleid.

  De krant sprak met AIV-voorzitter en
  oud-NAVO-topman Jaap de Hoop Scheffer.
  “Als Nederland het verdrag verwerpt,dan
  ziet de Russische president Poetin dit
  als zwakte van Europa en dat kan hem
  aanmoedigen om de destabilisatie van
  Oekraïne te intensiveren”,zegt hij.
  
  Over een week probeert Rutte in Brussel
  alsnog het verdrag overeind te houden.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Soros = sorrows . Een extreme egotripper ten koste van de wereld. Die man moet gelukkig ook een keer dood gaan. De wereld kan zoveel beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s