Kiel: Afrikaan steekt ex-vrouw in brand

1-format43

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Vertaling: E.J. Bron)

Woensdagmorgen speelden zich op de stoep voor een ziekenhuis in Kronshagen (Duitse deelstaat Schleswig-Holstein) gruwelijke taferelen af. Een 41-jarige Afrikaan goot benzine over de van hem gescheiden 38-jarige vrouw heen en stak haar in brand. Het slachtoffer rende weg en rukte de brandende kleren van haar lichaam. Ondertussen zou de vrouw steeds opnieuw “mijn kinderen, mijn kinderen!” geschreeuwd hebben.

pi-news

Voorbijgangers schoten met dekens en brandblussers te hulp. De zwaargewonde vrouw werd naar een speciale kliniek gebracht. “De vrouw stond in lichterlaaie”, aldus getuigen en een woordvoerder van de politie: “Je kon niet meer zien of het om een man of een vrouw ging.” De Afrikaan werd in de buurt van de plaats delict gearresteerd. Het belangrijkste voor ons is nu echter vast en zeker om geen algemene verdenkingen tegen de rijke cultuur van de Afrikanen te laten opkomen . . .

Update: De vrouw is om 17.30 uur in een speciale kliniek in Lübeck aan haar verwondingen overleden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kiel: Afrikaan steekt ex-vrouw in brand

 1. Sabeltant zegt:

  Dit is de mooie Afrikaanse cultuur, we moeten dit omarmen het is een verrijking van Europa,

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Precies….en Duisland wil MEER MEER MEER…en dat in brand steken zal MORKEL ook wel goed gevonden hebben..al zal ze liever hebben gezien dat hij een blanke duitser in vuur & vlam had gezet!

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Meer kunnen ze niet: schreeuwen, verwoesten en moorden.
  En met dat uitschot moeten WIJ leven…

  Geliked door 2 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Arm, arm slachtoffer! Als je het mij vraagt, is het alleen maar een geluk, dat ze het niet meer gehaald heeft…..
  En wat gaan ze nu met die vent doen? Eigenlijk zou je hèm op de brandstapel wensen!

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Het overgieten van een vrouw (ex partner) met zuur of met een brandbare vloeistof is in landen waar de islam dominant is een relatief bekend verschijnsel. Het is de ultieme poging van een “”in zijn eer gekwetste”” moslim man om aan zijn vrouw duidelijk te maken wiens bezit zij is. Ook hebben deze verschrikkelijke gebeurtenissen een uitwaaier effect op alle vrouwen in de omgeving. Zij worden door deze verschrikkelijke misdaden tegen vrouwen met de neus op de feiten gedrukt dat het zeer gevaarlijk is uit de pas te dansen. Dus zij denken dubbel na vooralsnog ze het in hun hoofd halen een echtscheiding aan te vragen. Niet alleen bewerken met zuur en brandbare vloeistoffen behoort tot de folklore teneinde vrouwen in spoor te houden. Ook andere methoden zijn van toepassing zoals: Gezicht af snijden, neuzen afknippen oren afknippen wenkbrauwen afknippen en natuurlijk niet vergeten ook gewone dood ordinaire moord. Dus alle westerse refugee welkomst dames goed opletten alvorens je een vervolgde en getraumatiseerde moslim in huis haalt die door de nog sporadisch aanwezige christenen in zijn thuiscultuur geen leven meer had.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlander zegt:

  De Smeerlap komt uit Togo @ Guus.
  Nou weet Ik niet of het de gewoonte is in Togo om hun vrouw in brand te steken als ze zich in hun “eer” aangetast voelen omdat Ik eigenlijk het land niet ken.
  In ieder geval getuigd zo iets van een totaal gebrek aan empathie en wat mij betreft kunnen ze zo iemand ook gewoon een zuid Afrikaanse halsketting geven.
  Mij kan nu verweten worden dat Ik met hetzelfde sop overgoten ben als die smeerlap maar naar mijn bescheiden mening heeft de vrouw in kwestie nooit zo iets verdiend ook al was ze al van de smeerlap af en wel met voldoende reden zoals hij heeft laten zien, want iemand die zo iets doet zal haar eerder al niet al te best behandeld hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jackholland zegt:

  Dit maakt mij zo woest. Een Afrikaanse on geëvolueerde aapmens is weer eens beledigd.want zijn zgn bezit heeft hem verlaten.Als het een moslim is stel dan eens een voorbeeld steek hem in brand naai hem in een varkens huid overgiet hem met varkensbloed en laat verplicht zijn stamgenoten toekijken. Geef toe is grof maar wel effectief.

  Geliked door 1 persoon

 7. Zo iemand is het niet meer waard om te leven. Die arme vrouw. Ik hoop voor haar maar dat het goed met haar kinderen gekomen is. En hier zitten ze maar te zeiken over het integreren, wat toch maar moeilijk lukt.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Tsja, dan moet ze maar niet van die man scheiden. Dat mag gewoon niet, zoveel is wel duidelijk.

  Enfin, voor alle westerse mannen die hun vrouw tegen hun zin moesten laten gaan is er dus nog hoop. Als het even “meezit” is binnenkort de vrouw weer volledig bezit van de man, dus als er gescheiden wordt, alleen omdat HIJ het wil. Want: Sharia 4 all!
  Wat zullen de feministen blij zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s