VIDEO: Afrikaanse verrijking in de metro van Stockholm

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Afrikaanse verrijking in de metro van Stockholm

 1. Wachteres zegt:

  Duitsland: Verkrachtingscrisis door Migranten verergert
  Vrouwen en kinderen lopen gevaar in het openbaar

  “De politie waarschuwt voor een instorting van de openbare orde deze zomer, wanneer vrouwen zich schaarser kleden en hierdoor benaderd worden door jonge mannelijke migranten. Jakob Augstein, een invloedrijke columnist bij het magazine Der Spiegel, zegt dat Duitsers die zich zorgen maken over criminaliteit van migranten gestuurd worden door racisme. Zijn visie scheen licht op het wereldbeeld van Duits multiculturalisme: migranten die Duitse vrouwen en kinderen misbruiken zetten zich simpelweg af tegen Duitse machtsstructuren. Duitsers die deze misdaden bekritiseren zijn racisten”.

  https://nl.gatestoneinstitute.org/7612/duitsland-verkrachting-migranten

  Like

 2. Saskia Dubbeldam zegt:

  Echt niet normaal hoe sommige mensen tekeer gaan. En het is al zo lang in onze maatschappij aan de gang dat ik niet snap dat het niet al lang tot een wraakactie is gekomen van de Europeanen.
  Ik heb een aantal oudere vrienden die me vertellen over hoe het in de jaren tachtig al steeds vaker voorkwam dat jongens uit bepaalde etnische groepen gewelddadig reageerden op situaties die normaal met een paar woorden werden afgedaan. Ik ken verhalen van agenten en verpleegsters, maar ook van taxichauffeurs en kroegbazen. Altijd weer zijn het de Noord-Afrikanen en de Afrikanen uit de kanten van Nigeria die rotzooi trappen. Ik ken een kroegbaas die liever een feest voor een uitverkochte zaal met hardrockers organiseerde dan een feest voor 50 Marokkanen. Als de hardrockers ruzie kregen vielen er een paar meppen over en weer en dan zeiden ze sorry tegen elkaar en drinken samen een biertje. Als er een Marokkaan zich beledigd voelde dan brak vervolgens de rest de hele tent af.
  Ik ken een verhaal van een verpleegster die baalde als er weer eens een Turkse vrouw op de afdeling lag, want vervolgens was er de hele godsganse dag volk op de kamer en ze kon niet eens erbij om te verzorgen. En als ze dan mocht verzorgen dan konden die vrouwen ook echt helemaal niets meer. Mijn vriendin vertelde me dat er op een gegeven moment een Nederlandse vrouw lag die een zwaar motorongeluk gehad had en beide armen en benen in het gips had en dat die nog probeerde mee te helpen met het verschonen van het bed. De Turkse lag er naast om te herstellen van een blinde darm operatie en die kon helemaal niks, daar moest je twee collega’s bijhalen om het bed te verschonen terwijl ook de omstanders geen zak deden.

  En dit laten we al veertig jaar toe. Ben echt benieuwd hoe lang dit nog duurt en ben ook blij dat ik regelmatig terug kan in de weekenden naar het rustige dorp van mijn ouders.

  Geliked door 2 people

 3. Sjaak zegt:

  Nog word niet geschoten ! NOG !

  Like

 4. Elena zegt:

  Absurd dat slechts 2 agentjes daar de boel in de gaten moeten houden.
  Met dat Afrikaanse werkeloze dobbertneuqnegerttuig kan iedereen weten dat zij in geval van “aanhouding” met elkaar TEGEN de handhavers zijn.
  Waarom gebruikte de politie geen pepperspray en de gummiknuppel?
  Nog beter zou een pistool zijn.
  Maarja, iedereen lijdt daar aan het Stockholmsyndroom.

  Like

 5. Eric zegt:

  Echt Zweedse mietjes, die politie-agenten. Je trekt je pistool en knalt die negers gewoon omver. Dan wordt je niet neergeslagen. Het is te begrijpen dat het in Zweden helemaal fout loopt wanneer zelfs de politie er zoveel medelijden heeft met misdadigers dat ze zich genadeloos laat afranselen. Zielig, echt !

  Like

 6. Deze verrijking moet maar getolereerd worden, dit kan je niet vatten.

  Like

 7. stormloop zegt:

  Wat ik schokkend vind in dit filmpje is dat er blonde blanke meisjes bij staan en de asielzoekers proberen te beschermen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   stormloop, ik dacht al hoort ze bij die rel apen? weer een domme doos die deze heren
   wel lekker vind, wat een dom kind

   Like

   • Vrije Nator zegt:

    Stockholm Syndroom ongetwijfeld. Vast mokkeltjes die het leuk vinden om papa en mama te choqueren met een donker vriendje. Totdat blijkt dat hij haar gebruikt voor wat voor reden dan ook. Dan worden ze keihard met de neus op de feiten gedrukt en huilen ze alles bij elkaar, geven alles en iedereen de schuld behalve zichzelf en hun godsgruwelijke naïviteit.

    Like

 8. Lee zegt:

  Wow, gewoon wow. Die flinke beveiliger die even neergeslagen wordt door asielparasieten. Ongelofelijk. Was toch geen watje deze beveiliger, maar met meerdere op 1 persoon intrappen en slaan is normaal bij deze amoebes.

  Like

 9. DDR zegt:

  Deze zwartepieten verstaan een hele andere orde aanpak. In Afrika wordt er eerst geslagen met de gummi lat zonder vragen vooraf (dan hebben ze nog geluk) maar meestal vliegen de blauwe bonnen al gauw in het rond punt uit. Orde hersteld.
  Nu is dat in een metro tunnel natuurlijk wel oppassen,Er kunnen blauwe bonen ongecontroleerd terug kaatsen.

  DDR

  Like

 10. Ongelovige zegt:

  Zweden heeft veel meer van deze incidenten nodig.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Op het filmpje is duidelijk te zien dat de ordehandhavers bang zijn om te slaan. Volgens mij ook nog eens terecht, want als ze slaan worden ze per direct ontslagen. Daar moet verandering in komen. Direct slaan of schieten in situaties zoals in het filmpje dient consequent als zelfverdediging afgedaan te worden. Ook als er veel doden vallen.

  Like

 12. IkBenHet zegt:

  LET OP!! ZEER SCHOKKENDE VIDEO!!
  http://www.vkmag.com/magazine/dieven_in_nigeria_geslagen_gestenigd_en_levend_in_de_fik_gestoken
  Het gedrag van die lieden doet mij altijd weer denken aan dat moedwillige verminken tijdens de stammenstrijd tussen de Hutu’s en Tutsi’s.
  Dít is dus de mentaliteit van de “vluchtelingen” die massaal worden binnengehaald…
  Overgiet dit alles dan ook nog eens met een booslim sausje; en u kunt op uw vingers natellen wat voor bloedige taferelen ons in de nabije toekomst te wachten staan 😦

  Like

 13. Eric zegt:

  Wat dacht deze mislukte Zweedse viking met zijn nepbaard nou wel? Dat die asielzoekers mietjes waren, net zoals de Zweedse politie? Waarom komt de gezamenlijke Zweedse politie niet in actie om van de Zweedse politici kalasjnikovs te eisen waarmee ze vervolgens alles wat niet in Zweden thuishoort naar de planeet Neptunus kunnen knallen? Nee, zich liever laten afslachten. Dat is te zwak om met de knuppel die negerkopjes in te slaan. Liever laten ze hun knuppels ontstelen, de idioten. Ja, als de politie al naar de verdommenis gaat in dit godvermaledijde Europa, dan gaat heel Europa naar de verdommenis. Wanneer gaat men de EU, de politiek-correcte maffia en de ganse intellectuele elite met haar verfijnde maniertjes eens voorgoed bij het grofvuil zetten?

  Like

 14. Bas zegt:

  Er uit met dat geteisem !!!

  Like

 15. Sjoe! zegt:

  Goedkope bewakers. De politie in de New Yorkse metro (of in Moskou) zou de negers dood hebben geschoten voor de seconod minuut.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s