Vrijdag doen de D66-rechters uitspraak in de zaak tegen Geert Wilders. Lees wat er in 2014 aan voorafging.

screenshot_9

STRATEEG WILDERS DEED MEESTERZET

(Door: “Weethetwel”)

Notulen van de onlangs opgerichte Democratische Vereniging Partij voor de Vrijheid (DVPVV).

Aanwezige leden: Geert Wilders, Ebru Umar, Rob Hoogland, Laurence Stassen, Ronald Sørensen, Joost Niemöller, E.J. Bron, Afshin Ellian, Paul Cliteur,  Lilian Helder, Roland van Vliet.

Geert: Beste mensen, ik ben van plan op de verkiezingsavond de aanwezigen te vragen of ze meer of minder EU, PvdA en Marokkanen willen en dan weet ik zeker dat ze “minder, minder, minder” zullen roepen. Vooral dat laatste is een beetje tricky. Iedereen weet dat ik criminele Marokkanen bedoel, maar de media zullen net doen alsof ik ze allemaal bedoel.

Rob Hoogland: Jazeker zullen wij dat zo opvatten. Je weet hoe kwaad we altijd op je zijn, dus als je dat zegt pak ik je. En ik kan wel spreken namens al mijn collega’s van alle kranten en tv dat die dat ook zullen doen.

Ronald Sörensen: Ik ben het wel helemaal met je eens, Geert. Alleen de inhoud, de plaats en de tijd vind ik wat ongelukkig gekozen. Kunnen we het niet opnemen in onze meerjarenplanning voor 2015/2016 en het wat verder uitwerken in een werkgroep.

Laurence Stassen: Ik ben tegen. Je geeft Mark Rutte dan alle wapens in handen om onze kindjes bang te maken en dat wil ik niet op mijn geweten hebben.

Paul Cliteur: Als je mij er maar buiten laat. Ik heb nu al jaren geen mening meer en dat wil ik graag zo houden.

Joost Niemöller: Als ze maar geen link leggen met de religie van de vrede, want dat zou niet terecht zijn want…….alles over één kam……….respect……..goede bedoelingen…….

Afshin Ellian: Als je dat doet, schrijf ik een stuk dat ik Pimmetje terug wil.

Roland van Vliet: Je wordt te links de laatste tijd Geert, ik ben van de rechtse vleugel. Ik wil alleen méér, méér, méér.

Ebru Umar: Ik vind het prima. Wordt het eindelijk weer eens hardop gezegd. Is Theo van Gogh niet voor niets afgeslacht.

Lilian Helder: Ik heb nog wat bedenkingen. Als het haathoofd van Pechtold uit elkaar spat geeft dat zo’n vieze boel.

E.J. Bron: Goed idee, ten aanval, het zijn woorden; alle macht aan het gesproken en geschreven woord!

Rob Hoogland: Kun je niet gewoon een duidelijke verklaring afgeven dat je tégen meer criminaliteit bent en vóór grotere veiligheid. Dat bespaart je de maatschappelijke discussie en de onrust en dan hoeven we morgen tenminste niets te schrijven.

Geert: Oké, ik weet genoeg. Bij het staken der stemmen beslist de partijleider.

 

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, demoniseren, Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vrijdag doen de D66-rechters uitspraak in de zaak tegen Geert Wilders. Lees wat er in 2014 aan voorafging.

 1. A.J. de Koning zegt:

  Wat een goed idee en een kostelijke zet en u, heer Bron staat er ook bij, goed gedaan en ik heb ook nog weer eens goed gelachen om sommige uitspraken.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Hij Weethetwel altijd leuk te vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 3. ieznogoedh zegt:

  Hij blijft leuk!

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Bijzónder ráák!

  Geliked door 1 persoon

 5. Minder, minder, minder en nog veeeeeeeeeeeeel meer PVV.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ook onze zogenaamde rechtspraak zal op een keer de rekening gepresenteerd krijgen voor wandaden !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Ze gaan het ‘zetelroven’ aanpassen in de Tweede Kamer.

  de afhttp://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/tweede-kamer-klaar-met-zetelrovers-ze-krijgen-minder-spreektijd-en-geld/ar-AAlfuf1?li=BBoPOOe&ocid=ASUDHP

  Geliked door 1 persoon

 8. kruisridder zegt:

  Het was een meesterzet. Geert heeft niet van ”minder” geroepen. Ik heb alles gevolgd. Aangaande de zetelroof, ook dat punt heeft de gevestigde orde van de PVV gestolen. Daar is de PVV 3 jaar geleden al mee gekomen toen een paar PVV’ers opstapten. Toen werd het met vingergeroffel weggehoond. Nu wil men er zelf mee scoren omdat ze zélf zijn bestolen.

  Like

 9. D 66 rechters ? en dat noemen ze jurisprudentie , jureren met voor oordelen , die duidelijk waarneembaar waren lang voor en tijdens deze juristerij . De Duitsers noemen dit zum kosten ! pure politieke infiltratie , de rechtstaat is al volkomen geïnfiltreerd door de islam en de Marokkanen , mijn advies ! Mensen stem massaal op Geert Wilders die kan voorkomen dat wij allemaal ten gronde worden gericht .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s