Brussel eist met onmiddellijke ingang hervestiging van 3.000 “vluchtelingen” per maand – opnameweigeraars dreigen sancties

screenshot_45

“Vluchtelingen” uit Afrika op weg naar Europa.

(Vertaling: E.J. Bron)

Meerdere Oost-Europese landen wijzen de vorig jaar besloten herverdeling van “vluchtelingen” af, die de belangrijkste landen van aankomst in het zuiden van Europa moeten ontlasten. Opnameweigeraars worden door Brussel bedreigd met sancties.

epoch-times

In de “vluchtelingen”crisis heeft de Europese Commissie de lidstaten ertoe opgeroepen om voortaan maandelijks tenminste 3.000 “vluchtelingen” van Griekenland en Italië over te nemen.

Vanaf april moet dit aantal dan naar 4.500 per maand stijgen, verlangde de eurocommissaris van Binnenlands Zaken, Dimitris Avramopoulos, donderdag in Brussel. Tegelijkertijd gaf hij toe dat de voorziene herverdeling van in totaal 160.000 “vluchtelingen” tot eind komend jaar niet meer gehaald kan worden. tot nu toe werden er slechts 8.162 “asielzoekers” door andere EU-landen opgenomen.

Hongarije en Slowakije dienden een klacht in bij het Europees Gerechtshof

Meerdere Oost-Europese landen wijzen de vorig jaar besloten herverdeling van “vluchtelingen” af, die de belangrijkst elanden van aankomst in het zuiden van Europa moet ontlasten. Hongarije en Slowakije hebben een klacht ingediend bij het Europees Gerechtshof tegen een desbetreffend meerderheidsbesluit van de ministers van Binnenlandse Zaken van de EU van september 2015.

Avramopoulos begroette dat er in november een “recordaantal” van 1.406 “asielzoekers” werd verhuisd. Hij zou nu “optimistischer zijn dan een maand geleden” en vooruitgang zien, zei hij. De EU-landen zouden echter “in de toekomst meer moeten doen”.

De eurocommissaris van Binnenlandse Zaken sloot voor de toekomst ook “bepaalde soorten sancties” niet uit als de EU-regeringen dit niet opvolgen. “Maar zo ver zijn we nog niet”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, political correctness, propaganda, Rotzakken, Slowakije, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

37 reacties op Brussel eist met onmiddellijke ingang hervestiging van 3.000 “vluchtelingen” per maand – opnameweigeraars dreigen sancties

 1. Angie1968 zegt:

  Ik zou tegen Brussel zeggen:”Zak lekker in de stront, met je boete erbij!” Dit is een idee van Ferkel Merkel. Gewoon die asielzeikerds door de strot douwen, want de omvolking en vernietiging van Europa moet doorgaan! Het wordt tijd dat we Brussel afschaffen en alle bureaucraten een enkeltje Raqqa geven. Terug naar de natiestaat, grenzen dicht!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Niks opnemen, alles fijntjes naar Duitsland, Merkel wil ze hebben, de rest niet, allemaal gelijk door naar Duitsland dus, laat ze maar dreigen, Rutte heeft ook ik weet niet hoe lang lopen blaten over verplichte opname, de Oost Europese landen laten zich niks opdringen, heel goed.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   U zegt: alles gelijk door naar Duitsland. Geen goed idee, bij openblijven van grenzen zitten ze zo hier in Nederland, dus dat kan niet. Wel de buitengrenzen sluiten en Frontex duidelijke opdracht geven als; geen veerdienstfunctie, geen toelaten op Europese landen met bootjes. Controle uitvoeren zoals het moet en sancties naar de MO landen die mensensmokkel toelaten en/of stimuleren.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wij hebben niet om overbevolking van Nederland gevraagd, maar zullen -als Brussel zijn zin krijgt- steeds meer moeten inleveren in ons kleine land!
  De brutaliteit van Brussel is grenzeloos! Wij móeten niks! We hebben al ellende genoeg in huis vanwege alle gelukszoekers die hier maar niet weg te krijgen zijn.
  Bovendien hebben we een enorm Noord-Afrikanenprobleem, en dat wordt mede door de weigering van de herkomstlanden om hun volk terug te nemen, ook maar niet opgelost.

  Dus nóg meer ellende in huis halen? Dacht het niet! We blijven graag de baas in eigen land, meneer Avramopoulos! Zet maar eens in op het terugsturen van al die niet-welkome gasten. Daar hebben we wat aan.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  De landen moeten niet toegeven aan de EU. Al dreigen ze met sancties, géén quota van vluchtelingen accepteren. Eigenlijk totaal géén vluchtelingen meer accepteren. En laten we dat woord maar omzetten in economische emigranten.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Weleens ergens gelezen dat die hele moeltikoeltiZooi ONS al zo’n 500 miljard heeft gekost!! (alleen al in NL!!) Van mij mag het hele zooitje LANDVERRADERS gaan hemelen!!

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Hoe meer dreigementen uit dat boevennest Brussel des te meer landen zullen de hakken in het zand zetten en ten laatste de EU de rug toe keren, dus Brussel dreig gewoon door met sancties ed, blijf doorschieten in je eigen voeten, schiet desnoods je hele benen er maar af, tot het moment dat hopelijk de hele EU in elkaar dondert.

  Like

 7. Anna zegt:

  Als sanctie wordt een land uit de EU gezet!!!!! Leuker kunnen we het niet maken!!!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me af wat er straks gebeurt met dat lege Noord-Afrika.
  Kunnen wij realisten daar dan niet heen?
  Die schurftige mohammedaanse “vluchtelingen” leggen heel Europa tóch in puin en ze brengen hun smerige ziektes ook nog eens mee.
  Kunnen we net zo goed opnieuw beginnen in Afrika.

  *zucht*

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Noord en midden Afrika worden nooit leeg, want ze fucken als tering konijnen en er zal de eerste 100 jaar geen einde komen aan deze stroom kansloze zeer laag crimineel IQ nageboorteoverschot!! De enige oplossing is om heel lichtgetint- en donker Afrika te steriliseren!!!

   Like

 9. Johan zegt:

  Laat die elitaire kutteklappers uit Brussel zelf maar die asielparasieten in huis nemen. Het is nu wel mooi geweest met de afbraak van Nederland en vele andere landen in Europa.

  Like

 10. Steven zegt:

  Gewoon VINGER opsteken naar die ZUIPSCHUIT!!

  Like

 11. kruisridder zegt:

  Ik zeg tegen die landen: Stap uit die EU-strontput. Hoe meer landen eruit gaan, hoe beter het wordt.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. boorzalf zegt:

  En wat zeggen wij tegen Brussel!!!! Knallen maar!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Ron zegt:

   Dat brengt me nog op een idee.
   Vuurwerk kan ook gebruikt worden om varkensvlees of varkensvet in het rond te verspreiden, de varkensvetgranaat.
   Als de jihadisten rotzooi gaan maken of ten strijde willen trekken een stel varkensvetbommetjes met vuurwerk erin gooien, wel met een paar stukjes karton met lachende varkenskoppen erop.

   Dus wanneer er vuurwerk gekocht kan worden, inkopen, maar het merendeel bewaren voor dit soort dingen of eventueel ook om wapens te maken mocht dat nodig zijn.

   Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Druppel op een gloeiende plaat, zolang het Vierde Rijk tien keer zo veel moslims importeert.
  Blijkbaar gaat Brussel het probleem niet oplossen, zelfs niet als alle landen met elkaar de schouders er onder zouden zetten. Wat natuurlijk niet gebeurt.
  Er zijn te veel dobbernegerts.

  Geliked door 1 persoon

 15. iemand zegt:

  Fuck de ongekozen dictators!
  Lang leve de democratie!
  REVOLUTIE!

  Geliked door 2 people

 16. koddebeier zegt:

  De Eurofascisten dreigen weer. Eisen ?? Jullie ongekozene hebben niets te eisen !!

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Verblijf en terugkeer moeten van te voren meteen geregeld worden.

  Like

 18. MareJane zegt:

  Kijk, zo ken ik nazi-EU weer. In Nederland vliegt er een vliegtuig met gelukszoekers terug naar land van herkomst terwijl de bootjes van de NGO’s nog steeds letterlijk de handophouders ophalen van de stranden. Hoop in maart wel op een flinke politieke verschuiving want als die huidige idioten aanblijven zitten we gegarandeerd in een burgeroorlog. En dan met een flinke gang nexit. EU moet echt in elkaar donderen.

  Like

 19. NederNederlander zegt:

  Tja Brussel werkt het Racisme maar op en profiteer straks van de hoofdprijs
  Zolang ouderen en jongeren hier onder moeten leiden door middels met alle bezuinigingen is dit geen optie!!
  Stuur ze maar naar de olie landen daar zijn ze rijk genoeg om hun eigen volk te ondersteunen!!

  Like

 20. semper fi zegt:

  Stuur ze maar naar villa de EIKENHORST,ruimte en poen genoeg!
  Voor 4 duizend euri per dag kan je veel eten kopen !lees Amalia, tje!!zonder hoofdletter ,ik haat ze!!
  De Eu verziekt al de verworven welstand ,uiteraard beslist achter een riante zitting voor dat schuim dat in brussel huisvest!
  uit de Eu.
  weg met de oranjes
  trap Denk eruit!!
  enz enz
  ja ik ben wakker!!
  Voor de goede orde,,al de veroorzakers van de vluchtelingen komen binnenkort wel op audientie bij bolle willem,wedje??
  kan niet wachten tot maart 2017
  minder??geen een !!

  Like

 21. Mirjam zegt:

  ANP Producties

  9 december 2016 8:36

  DEN HAAG (ANP) – Vluchtelingen die terugreizen naar hun land van herkomst zullen beter worden gecontroleerd. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) tekent hierover vrijdag een samenwerkingsakkoord met zijn Belgische collega. Zijn ministerie bevestigt berichtgeving in De Telegraaf hierover.

  Het is voor asielzoekers verboden naar hun thuisland terug te reizen. Als ze dat toch doen, kan hun asielvergunning worden ingetrokken. ,,Een asielvergunning is alleen bedoeld voor mensen die daadwerkelijk te vrezen hebben in hun herkomstland, aldus Dijkhoff.

  Deze zogenoemde terugreizigers omzeilen soms de regels door vanuit een ander land naar huis te vliegen. Asielzoekers in Nederland vliegen dan vanaf Brussel en asielzoekers in België vanuit Amsterdam. Door betere informatie-uitwisseling tussen de Nederlandse en Belgische autoriteiten moet hier een eind aan komen.

  Like

 22. Jean zegt:

  Wij eisen met onmiddelijke ingang 3.000 barbaren per maand “ERUIT” en wij trekken ons van die EU misdaadinsteling geen barst aan want wij walgen van die EU misdadigers die al heel Europa enorm veel schade hebben toegebraht, wij eisen dat die lafaards opgesloten worden voor de rest van hun dagen dat ze hier nog ‘mogen’ aanwezig zijn.

  Like

 23. Golden Girl zegt:

  die met dat blauwe shirt op de foto kijkt ook zo vriendelijk, hij is zo blij naar Europa te gaan, de haat straalt er uit, wie heeft in hemelsnaam die stomme EU en de Euro verzonnen, die vrouw in Duitsland door een uitvreter van een trap getrapt, ze kicken er op om blanken wat aan te doen, ik hou mijn hart vast voor wat ons allemaal nog te wachten staat

  Geliked door 1 persoon

 24. Tistochwat zegt:

  http://www.npo.nl/live/npo-1

  “Groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie zijn strafbaar.”

  “De heer Wilders zal schuldig worden verklaard zonder oplegging van straf.”

  “Wilders en de benadeelde partijen zullen ieder hun eigen kosten dragen.”

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Zodadelijk Italië en Griekenland uit de EU, dan volgen er nog wat landen. Gevolg is grote crisis in Brussel en de boel colaps vanzelf.

  Like

 26. Jade zegt:

  Wanneer sluiten we die ongekozen idioten levenslang op???
  Afknallen mag ook…

  Geliked door 1 persoon

 27. Shana zegt:

  Misschien eens beter die kliek in Brussel buitengooien die ondemocratisch is gekomen en hunne dictatuur bestraffen, grenzen dicht en stoppen met moeten

  Like

 28. falla zegt:

  De grootste volksverhuizing ooit.
  Europa gaat verloren de donkere eeuwen zijn aanstaande. Chaos en wetteloosheid zullen regeren.

  Like

 29. Dan kies ik voor het laatsten Jade.

  Like

 30. The Real Agenda of the European Union

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s