Deens parlementariër: ’Schiet op boten met illegale vluchtelingen’

screenshot_30

KOPENHAGEN – Een Deense parlementariër heeft woensdag een radicale methode geopperd om af te komen van boten vol met vluchtelingen die de kusten van Europa willen aandoen. Veiligheidstroepen zouden wat hem betreft het vuur op de vaartuigen mogen openen.

de-telegraaf

Kenneth Berth van de Deense Volkspartij deed zijn opmerkelijke suggestie tijdens een tv-interview. „De enige efficiënte methode is de boten te laten omdraaien en zeggen: ’u mag hier bij deze grens niet varen, als u dat toch doet wordt er óf op u geschoten óf u wordt omgedraaid en teruggevaren’.” Zijn partij staat bekend om haar anti-immigratieopvattingen.

Later zwakte Berth zijn opmerking op Facebook enigszins af. Hij bedoelde niet dat er op mensen mag worden geschoten, maar dat NAVO-schepen waarschuwingsschoten mogen afvuren. Op vluchtelingen schieten, verzekerde de woordvoerder van de partij later, is geen officiële beleidslijn. De Volkspartij is qua grootte de twee partij in het parlement.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Denemarken, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Deens parlementariër: ’Schiet op boten met illegale vluchtelingen’

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een schot voor de boeg kan geen kwaad. Nog niet omdraaien? Dan zetten we dit soort snelle bootjes in om jullie terug te sleuren naar de Afrikaanse kust. Vervolgens steken we jullie boten lek met een klewang want (raak) schieten mag nog niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  ze goed bang maken, maar het zal niets uitmaken, op welke manier ook ze moeten Europa het land van eurootjes , huizen en blanke vrouwen bereiken

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het is de enige methode die werkt !!

  Like

 4. Johan zegt:

  Goed plan. Doen, zou ik zeggen.

  Like

 5. Goed plan alleen is dat in de huidige zo-gaan-wij-niet-met-elkaar-om-cultuur moeilijk te realiseren. De voorstanders, zoals ik, zullen niet alleen voor rascist worden uitgescholden maar hun naam zal van amtswege veranderd worden in Adolf en als de tijd daar is een kaartje krijgen, voor een trein, naar het oosten, sorrie, naar het zuiden, het diepste oerwoud in Afrika waar de Hutu en de Tutsi vooraf bericht kregen dat de moordenaars van hun stam d’r aankomen met bijgaand de speciale kookpottenaanbieding van 2 halen 3 betalen, weten die dobberianen veel. En bovendien is het moeilijk om ze naar de haaien te schieten met het geluid van pang-pang.

  Geliked door 2 people

 6. Ja, maar laat het dan ook eens ophouden. Het lijkt er wel op of het de bedoeling is om ons gek te maken. Dan zou je zeker ook weleens rare dingen kunnen gaan doen.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Nou, zo denk ik er al jaren over. ’t zou rap gedaan zijn met deze migratie overrompeling.

  Like

 8. Ildiko zegt:

  inderdaad dit is het juiste antwoord.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Er zal pas geschoten worden als Denemarken totaal verzadigd is van de Moslims. Maar dan is het al veel te laat, en noemen we het een burgeroorlog. Zoals het in Amerika ooit was; de burgeroorlog van de Noordelingen tegen de Zuiderlingen, zo zal het in heel Europa precies zo gaan. De Noordelingen tegen de Zuiderlingen !

  Like

 10. Deens parlementariër: ’Schiet op boten met illegale vluchtelingen’ Tja daar zal wel weer een rel van jewelste over ontstaan, de gutmenschen hangen al in de gordijnen bij het horen van het woord allochtoon. De Deense parlementariër Kenneth Berth raakt langzaam maar zeker net zo gefrustreerd als een vrijdenkende burger. Tja parlementariërs zijn; als men de menselijke eigenschappen van deze mannen en vrouwen even over boord gooit net mensen. Efin Berth heeft wel het beste voor met Denemarken om dat hij de eindeloze stroom asielparasieten wil stoppen. Maar Kenneth Berth weet donders goed dat deze migranten tsunami een beoogd beleid vormt om Europa te destabiliseren, maar daar kan hij niet over uit de school klappen omdat hij aan zijn eed van geheimhouding verplicht is.

  Like

 11. Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

  Mogelijke motieven: Het levert veel geld op, het versnelt de ‘Umvolkung’ van Europa tot een totaal geïslamiseerd continent.

  De in Zeewolde gevestigde Nederlandse Stichting Bootvluchteling is één van de NGO’s die met vaak voor symbolische bedragen gehuurde schepen tienduizenden illegalen voor de kust van Afrika oppikken en naar Europa smokkelen. Deze migranten maken doorgaans geen enkele kans op een verblijfsvergunning, maar worden desondanks met deze ‘veerboten’ opgehaald en naar Italië gebracht, wat een sterk aanzuigende werking heeft.

  Dit alles gebeurt met medeweten van de EU, dat zelfs een speciale wet voor deze NGO’s heeft opgesteld, zodat ze nooit kunnen worden vervolgd voor deze illegale mensensmokkel.

  Politici in Brussel en Den Haag horen we nogal eens zeggen dat ze hard willen optreden tegen mensensmokkelaars. Maar ook hier geldt weer: men zegt ‘A’ tegen de bevolking, maar doet ondertussen gewoon exact het tegenovergestelde.

  Met behulp van NGO’s zoals Artsen zonder Grenzen en Stichting Bootvluchteling werden in slechts 2 maanden tijd met zo’n 15 schepen minstens 39.000 illegale Afrikanen voor de kust van Afrika –en niet zelden zelfs in de territoriale wateren van Libië- opgehaald.

  Inderdaad, opgehaald, want de haven van Zarzis in Tunis is gemiddeld slechts 90 kilometer van de ‘reddings’plaats op zee af. Desondanks maken de schepen rechtsomkeert, en varen dik 400 kilometer over de Middellandse Zee naar Italië.

  Deze illegale operaties vinden plaats in volledige coördinatie met de Italiaanse kustwacht, en worden beschermd door Brussel, dat een speciale wet heeft opgesteld waarmee private scheepseigenaren en NGO’s die ‘assisteren in reddingsoperaties op zee’ niet het risico lopen hiervoor te worden gestraft.

  Motieven: geld, massa immigratie, islamisering, Umvolkung van Europa

  Het is gissen naar de ware motieven van deze NGO’s. Mogelijk verdienen ze er een hoop geld mee; mogelijk hebben ze politieke motieven, zoals de Maltese NGO MOAS, dat er hiermee voor zorgt dat de illegalen rechtstreeks naar Italië worden gebracht, en niet op Malta terecht komen, waar men de buik vol heeft van migranten omdat die voor enorme problemen zorgen.

  Grote kans dat deze NGO’s worden gerund door naïeve en/of idealistische ‘gutmenschen’, die vinden dat iedere Afrikaan het recht zou moeten hebben om in Europa te gaan wonen en daar van alle voorzieningen te mogen genieten – vooral de financiële. Op diverse websites van deze organisaties worden mensen letterlijk aangespoord om naar Europa te komen. Dat dit een enorme aanzuigende werking heeft, waardoor duizenden anderen die op gammele bootjes zullen stappen zullen verdrinken, behoeft geen uitleg.

  Deze goedmensen zouden eveneens het besef moeten hebben dat ze met hun illegale mensensmokkel de toch al gespannen maatschappelijke en politieke situatie in Europa nog verder verergeren, en onze samenleving met enorme hoeveelheden moslimmigranten, die allemaal moeten worden onderhouden, ondermijnen en destabiliseren.

  We weten inmiddels dat de instorting en totale islamisering van het oude Europa het belangrijkste doel is van extreemlinks en de globalistische gevestigde orde; of dat ook voor iedereen die bij deze NGO’s werkzaam is geldt, kunnen wij natuurlijk niet beoordelen. (1)

  De door GEFIRA gevolgde schepen behoren tot de volgende NGO’s:

  * MOAS uit Malta (schepen: Phoenix, Topaz Responder. Organisatie heeft nauwe banden met het beruchte ‘Blackwater’ (oude naam) en het Amerikaanse leger):
  * Jugend Rettet uit Duitsland (schip: Iuventa, onder Nederlandse vlag);
  * Stichting Bootvluchteling (schip: Golfo Azzurro, gehuurd voor een symbolisch bedrag);
  * MSF (Médecins Sans Frontières / Artsen Zonder Grenzen – schepen: Dignity 1, Bourbon Argos, Aquarius)
  * Save The Children (schip: Vos Hestia, onder supervisie Italiaanse kustwacht);
  * Proactiva Open Arms (schip: Astral);
  * Sea-Watch / Watch the Med (schepen: MS Sea-Watch I en II, organisatie eist volledig open grenzen voor iedereen die naar Europa wil)
  * Schip: Audur, vaart onder Nederlandse vlag, organisatie is niet bekend;
  * Sea-Eye e.V. (schip: MS Sey-Eye. Een speedboot genaamd de Speedy is in beslag genomen door de Libische regering);
  * LifeBoat (schip: Minden).

  Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

  Like

 12. BertG. zegt:

  Daar hoeven wij geen parlementariër voor te worden om dat te kunnen bedenken.
  Dat hadden we namelijk al bedacht.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Timmermans wil dat EU lidstaten in maart 2017 migranten terug mogen sturen naar Griekenland, als ze daar voor het eerst als migrant binnen zijn gekomen.

  Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans zegt dat het besluit een eerste stap is “tegen illegale binnenkomst en daaropvolgende bewegingen”. Hij stelt ook dat hiermee een normaal functionerend systeem in werking treedt.

  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4362386/lidstaten-eu-mogen-migranten-maart-terugsturen-griekenland.html

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Van dik hout zaagt men planken.
  Ik denk niet dat er een andere manier is om die hordes “vluchtelingen” tegen te houden.
  De instroom vanuit Afrika zal anders immers nooit meer stoppen?
  Het barst van de Afrikaanse parasieten die ons willen komen uitvreten en ze fokken als dolle konijnen om nóg meer uitvreters op de wereld te zetten.
  Dus het is dweilen met de kraan open.

  Pechtold en de zijnen vinden het natuurlijk meer dan prima dat die levensgevaarlijke, agressieve, mohammedaanse woestelingen hierheen komen. Hij en z’n linkse vrienden, zoals Marcel van Dam met z’n landgoed, hebben er tóch geen last van.
  Bovendien kunnen die hypocriete, “socialistische” graaiers vanwege hun vele bijeen geharkte poen, straks gemakkelijk ergens heen vluchten zodra de situatie met die alles-neucqerts uit de hand loopt.

  Soms droom ik weleens dat een meute donkere meneren “vluchtelingen” Mark Rutte massaal te grazen neemt. Misschien komt Mark dan tot de juiste inzichten, nadat hij helemaal is uitgewoond.

  Like

 15. Eric zegt:

  Je knalt er twaalf dozijn af en de vluchtelingenstroom droogt vanzelf onmiddellijk op. Waarom men nog niet eerder op dit idee is gekomen begrijp ik niet. Triest dat deze parlementariër van zijn voorzitter op zijn woorden moest terugkomen. Ook de anti-migrantenpartijen zijn ziek, maar minder ziek dan de policore, dat wel !

  Like

 16. Marc zegt:

  Nuchter, waar en juist!

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  Dit is mosterd na de maaltijd! Dat hadden ze vanaf het begin moeten doen en dan bedoel ik niet op illegale vluchtelingen schieten, maar waarom niet op de boot? Terugkeren of -slepen had direct het devies moeten zijn. De grenzen hadden gesloten moeten zijn! Echte vluchtelingen daargelaten.

  Dit houdt niet vanzelf op, als er geen paal en perk wordt gesteld, gaat dit nog tijden zo door en wij maar betalen… Het wordt tijd dat er voor alle reeds betaalde centen en de nog komende, nu eens harde afspraken gemaakt gaan worden, anders gaat de geldkraan dicht! Stoppen met geld geven wat in de verkeerde zakken terecht komt!

  Begrijp me goed, ik vind het afschuwelijk wat er allemaal gebeurd, maar het is schier onmogelijk alle problemen van de wereld en dan nu m.n. vanuit het MO en Afrika, binnen de EU op te lossen. In ons land zijn, spijtig genoeg, onderhand genoeg problemen; eerst deze maar eens oplossen en als we dan allemaal weer goed in het vel zitten, kunnen we weer eens verder gaan kijken!

  Like

 18. Alex Delarge zegt:

  Zo moet dat.

  Geliked door 1 persoon

 19. kruisridder zegt:

  Ik roep het al tijden. Het vuur openen op die boten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s