Google verwijdert “Fake News” dat zwarten “meer misdaden plegen”

screenshot_42

(Door: Paul Joseph Watson – Vertaling: E.J. Bron)

Onder het voorwendsel “Fake News” te bestrijden, heeft Google nu zoekresultaten verwijderd waarbij het om criminaliteitsstatistieken gaat die bewijzen dat zwarte mensen meer misdaden plegen, hoewel het daarbij om een goed gedocumenteerd feit gaat.

inselpresse

Een artikel in “The Guardian” met de titel Google “moet zijn zoekresultaten vanwege rechtse manipulatie controleren” laat zien hoe “vooraanstaande academici” druk op Google uitoefenen dat zij haar zoekalgoritme dusdanig verandert dat bepaalde onderwerpen niet meer opduiken in de zoekresultaten.

Als reactie, aldus het artikel, heeft Google zoekresultaten verwijderd die doen vermoeden dat “zwarte personen meer misdaden plegen”. Negatieve zoekresultaten over de islam werden eveneens verwijderd.

Gezien het feit dat zo goed als elk dataonderzoek aantoont dat zwarte gemeenschappen in Amerika crimineler zijn dan blanke en Hispaanse, is dit een alarmerende ontwikkeling. Het is een onaangenaam feit dat zwarten meer misdaden plegen dan welk ander ras in Amerika dan ook, maar het blijft een feit. De bewering dat deze realiteit in werkelijkheid een “valse melding” zou zijn, omdat ze niet in het eigen politieke standpunt past, verandert er niets aan dat dit gewoon de realiteit is.

Ook al vormen zwarten slechts 13% van de bevolking van Amerika, plegen ze desondanks ongeveer de helft van alle dodelijke delicten. Uit statistieken van het ministerie van Justitie blijkt dat zwarten tussen 1980 en 2008 voor ongeveer 52% van alle dodelijke delicten verantwoordelijk waren, vergeleken met 45% door blanken.

Actuelere cijfers van de FBI vertellen een identiek verhaal. In het jaar 2013 waren zwarten voor 385 van alle moorden verantwoordelijk, vergeleken met de 31,1% die door blanken werden begaan – en opnieuw ondanks het feit dat er vijfmaal zoveel blanke mensen in de VS wonen dan zwarte.

Tussen 2011 en 2013 was 38,5% van alle personen die wegens moord, doodslag, verkrachting, roof en gewelddadige overvallen werden gearresteerd, zwart. Dit aantal is driemaal zo hoog als het bevolkingsaandeel van 13% van de zwarten. Zwarte mannen tussen 15 en 34, die ongeveer 35 van de bevolking uitmaken, zijn voor de overgrote meerderheid verantwoordelijk voor deze misdaden.

Ondanks de meerderheid van de blanken in de verhouding vijf tegen één plegen zwarten achtmaal vaker misdaden op blanken dan omgekeerd, zoals bleek uit statistieken van de FBI uit het jaar 2007. Een zwarte man pleegt met een 40 maal grotere waarschijnlijkheid een misdaad tegen een blank persoon dan omgekeerd.

Ook al is het wel degelijk te begrijpen dat Google wil verhinderen dat inhouden van neonazi´s bovenaan de zoekresultaten verschijnen, dan is het feit dat de technologische gigant onder het vaandel “Fake News” te bestrijden nu ook objectieve feiten censureert meer dan bedenkelijk.

Dit alles duidt erop dat Google, maar ook Facebook, Twitter, YouTube en andere sociale mediadiensten de uitvlucht van “Fake News” ervoor gebruiken om op feiten gebaseerde informatie te onderdrukken wanneer deze onaangenaam is voor het linkse politieke standpunt.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Door: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, islam-collaboratie, islamappeasement, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Google verwijdert “Fake News” dat zwarten “meer misdaden plegen”

 1. Google als zoekmachine gebruiken sowieso niet handig i.v.m. privacy. DuckDuckGo is een betere optie, die slaat geen gegevens van je op in tegenstelling tot gegevenshandelaar Google.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Vice-premier Lodewijk Asscher is geschrokken van de uitkomst van twee proeven van RTL Nieuws die aantonen dat een gekleurde man anders wordt behandeld dan een blanke. Weliswaar vergeten ze daarbij de realiteit niet te benoemen, dat we in Nederland overspoeld worden door gekleurde mannen die crimineel en dus niet te vertrouwen zijn. Alweer eenzijdige observaties.

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/geschrokken-lodewijk-asscher-proeven-bewijzen-discriminatie/ar-AAljmOh?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

  • Jan zegt:

   Asscher leutert net als feministen die beweren dat vrouwen achtergesteld worden in exacte beroepen, wat onzin is want iedereen kan kiezen wat studie betreft. Vrouwen kiezen nou eenmaal anders, voor alfa of gammavakken, dus vindt je hen in dergelijk beroepen, ‘iets met mensen’.

   Overigens, de PvdA heeft zelf toegegeven dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Maar ja, de verkiezingen staan voor de deur en dus moet je weer liegen en je ‘geschokt’ tonen.
   Ik vind dat linkse volk wel een erg schrikkerig volk. Dat zij niet vroeg sterven verwonderd mij dagelijks.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die politici zijn toch ook emotionele mensen.
   Ze zijn geschokt of schrikken van alles.
   Ik herken dit duidelijk. Bij mij thuis in de keuken is dat ook zo.

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Ik had het al gemerkt, zodra je nu iets vind moet je de link meteen opslaan anders ben je te laat.
  Je vind het niet meer terug omdat de links naar deze feiten er niet meer zijn.
  Ik kreeg vroeger, nog maar een paar weken geleden, regelmatig links naar “vals” nieuws, nu wordt je bijna zonder pardon doorverwezen naar de main stream media.
  Het wordt tijd voor een andere zoekmachine. duckduckgo?

  Like

  • Jan zegt:

   Je moet dan de trefwoorden uitbreiden, bijvoorbeeld: vals nieuws+voorbeelden of fake news+examples of lies+media

   Duitse zoekmachines leveren weer andere resultaten dan google.nl terwijl google.de weer andere oplevert. Zoek je in yahoo (links) kom je zo goed als niets tegen over Nederland.

   Dit vindt je op suchmachine.com

   Dit zijn Duitse zoekmachines, hoewel veel niet meer bestaan of niet echt zoekmachines voor het internet zijn: http://www.jeckle.de/ger_se.htm
   Kwestie van even controleren. Aangezien yahoo behoorlijk links is dien je hiermee rekening te houden.

   Geliked door 1 persoon

 4. carthago zegt:

  Google is een omhooggevallen digitale sorteermachine. Als je eens een albino neger tegen komt, wat moet je dan zeggen? , hallo witte kokosnoot! Blijf uit mijn buurt.(standaardgroet van mij )Maar op het internet bestaat helemaal geen algoritme voor witte kokosnoot, dus Google is fake.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   hallo witte kokosnoot+blijf met je poten van onze roomsoezen

   Like

  • paulzwueste zegt:

   ’n Witte neger ben ik nog nooit tegengekomen.
   Bestaan die echt of zijn dat nagemaakte negers die op de Pool wonen.
   Overigens heb ik gehoord dat wij binnenkort de witte negers zullen zijn..
   Kwestie van tijd. Heeft iets te maken met je aan te passen aan negers die door ons altijd als zwarte negers zijn behandeld en die nu gewoon zichzelf willen zijn.

   Like

   • carthago zegt:

    Albino negertjes bestaan, dat zijn kokosnoten met een witte schil. De binnenkant is identiek aan een gewone kokosnoot,hard van buiten, leeg van binnen, ongeleide projectielen dus. Je ziet ze hier niet omdat de aivd ze voor fake aanziet.de aivd wil alleen originele kokosnoten.

    Geliked door 1 persoon

 5. Heer M zegt:

  Gelukkig zijn er andere zoekmachines die beter zijn!

  Like

 6. Mary zegt:

  Nu daar hebben we google niet voor nodig, dat was dus al over duidelijk door welk soort de meeste misdaden gepleegd worden.

  Like

 7. Republikein zegt:

  De genoemde media worden gerund door Joden zoals bv. Soros er 1 van is.
  Nepjoden lijkt me, niet voor niets moet je steeds akkoord gaan met het privacybeleid.

  Like

 8. We komen ze vanzelf wel tegen. Hebben daar google niet voor nodig..

  Like

 9. Jan zegt:

  Hillary wil dat het Congres nepnieuws tegen houdt

  Zelfs nepnieuws en leugens verkondigen en vervolgens jammeren dat zij er slachtoffer van is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s