Hoe in Straatsburg politici het zwijgen wordt opgelegd

screenshot_32

(Door: Syp Wynia)

In en rond de Raad van Europa in Straatsburg wordt recht gemaakt en recht gesproken. Maar met welk recht? Het is een onrechtmatige juridische kluwen, schrijft Syp Wynia. Vanuit Straatsburg wordt bovendien de vrijheid van meningsuiting in Europa ingeperkt.

De Europees Commissaris voor de Rechten van de Mens heeft kritiek op kabinetsplannen tegen jihadstrijders. In een brief aan de ministers Ronald Plasterk (PvdA) en Ard van der Steur (VVD) eist deze commissaris, Nils Muiznieks, onder meer tekst en uitleg over het plan om de Nederlandse nationaliteit af te nemen van Jihadisten met twee nationaliteiten. Dat riekt volgens commissaris Muiznieks naar discriminatie van Marokkaanse of Turkse Jihadisten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, establishment, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hoe in Straatsburg politici het zwijgen wordt opgelegd

 1. Het zijn je reinste nazi’s.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dan kunnen we van diezelfde Raad eisen dat ook de vrijheid van meningsuiting van moslims drastisch wordt ingeperkt. Wat moslims voor bedreigingen en verwensingen naar de hoofden van niet-moslims slingeren is werkelijk ongehoord.

  Of gaat de Raad van Europa niet over niet-Europeanen met een dubbel (lees: ook NL) paspoort?

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Het Gerechtshof in Straatsburg heeft met de vele linkse idealistische rechters zichzelf ontwikkeld tot de KNOET van Europa, gewone Rechtshoven doen er niet meer toe, er zal naar de wetten vanuit Straatsburg geluisterd moeten worden. En alweer ontstaan vanuit tegenwoordige wansmakelijke mensenrechter org en amnesty org. en andere populaire clubs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s