KRANKZINNIG!!!

screenshot_43

“We hebben geen geld om een werkster te laten komen.”

Abdelhafiz, een “migrant” die oktober jongstleden in Neufchâteau aankwam.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op KRANKZINNIG!!!

 1. Sjaak zegt:

  En zijn vrouw heeft geen pudding gemaakt !

  Like

  • Harry zegt:

   Hee , ik wist niet dat er islamitische vrouwen waren zónder haar op hun kont .

   En dat halen we hier binnen , die cultuur ?
   Echte verrijking van de samenleving , he gutmensen ???
   Je zou ze toch met plezier verzuipen , dat tuig !
   Gutmensen EN moslims .

   Geliked door 3 people

  • Willy zegt:

   Je kunt wel zien dat deze lullen heel goed zijn t.o hun vrouwen. Pure machtsverhouding onderdrukking en geseling in naam van Allah???

   Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Hier valt je mond van open, de brutaliteit, hoewel je kan van die lui alles verwachten, ik zou zeggen steek zelf eens de hand uit de mouwen en anders meteen terug naar waar je vandaan komt. Maar ik ben bang dat ze misschien nog een werkster voor die lui zoeken ook want je kunt alles verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Kan deze luie lamzak zelf de handen niet laten wapperen? Wat is dit voor volslagen idioterie?

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • delamontagne zegt:

   “FACEBOOK” censureert een Duitse vrouw omdat zij de foto van de Afghaanse VERKRACHTER / MOORDENAAR van de medisch studente op facebook heeft gezet.

   Na de verkrachting en de moord op de studente van 19 jaar oud door de Afghaanse “vluchteling”, kreeg deze vrouw op facebook een “BAN”, omdat ZE het had aangedurft een foto van de moordenaar te plaatsen.
   Volgens “Facebook” is dit een oproep tot haat.
   De moord heeft in /duitsland veel beroering gewekt.
   Het land lijdt momenteel onder een explosie van verkrachtingen en geweld sinds de grenzen vorig jaar volledig zijn opengegaan.
   Een lezer[es] van “Les Observateurs”, heeft ons de ongeblurred foto,s toegestuurd, voordat deze van Internet
   verdwijnen…………..

   &
   https://www.facebook.com/hussein.khavari.12

   Like

  • Karen zegt:

   En dan die laatste zin daar moeten wij begrip voor hebben! Krankzinig om zoiets te durven zeggen naar aanleiding van zo’n afgrijselijke misdaad. Wat mij betreft hoort zo’n vrouw ook thuis in de gevangenis.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Karen, die Petra Klamm is gestoord,dat je begrip voor een rotzak moet hebben die verkracht en vermoord omdat het hun cultuur is…,wacht maar tot deze zeug zelf aan de beurt is, dus die lui mogen roven, verkrachten, moorden, eisen een huishoudster, niet te geloven, trouwens die woestijn heren vermoorden ook dieren die ze verkracht hebben

    Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Inderdaad, te zot voor woorden en volkomen krankzinnig.
  Onze voorouders hadden gelijk. Als je ze een vinger geeft proberen ze je hele hand en vervolgens je land te pakken. Zelfstandig zijn ze nergens toe in staat. Onder leiding van een blanke kun je ze eenvoudige land- of bosarbeid laten verrichten. Ik kan me goed verplaatsen in onze voorouders. Je moet ze in bedwang houden, indien nodig zelfs met geweld, anders keren ze zich tegen je.

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   In Afrika is de gemiddelde neger het niet gewend om te werken. Daar doet de vrouw alles. Tot zo’n beetje zijn achterste afvegen aan toe. In bedwang houden deden onze voorouders trouwens goed. Die begrepen meteen hun taal en hun gewoonten. En wisten meteen dat die lieden geleid moesten worden om wat te bereiken. Dankzij onze voorouders kregen zij ook welvaart. O.a. Zuid-Afrika is daar een voorbeeld van. Toen de blanken daar de macht uit handen gaven, bleef de zwarte economie stilstaan en het enige wat daar goed floreert, zijn de overwegend blanke gebieden, ook wat hun eigen producten en bedrijven betreft. En dat wekt weer de afgunst onder de zwarten gezien de gruwelijke moordpartijen die ze veelal aanrichten onder de blanken zonder dat de (overwegend zwarte) Zuid-Afrikaanse politie ook maar iets oplost. Die kunnen nog geen olifant raken met een geweer. En daarom is de gemiddelde blanke huishouden daar ook zwaar bewapend.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  Wat is hier nu raar aan!?

  We kunnen van die man niet verwachten dat hij zijn handen laat wapperen. Waarschijnlijk laat hij al iets anders veelvuldig wapperen, want zijn vrouw zal wel zwanger zijn.

  Het wordt tijd dat wij meer rekening houden met de noden en behoeften van de ‘vluchtelingen’.

  Misschien is er een autochtone gutmensch, een vrouw, die gratis en voor niks – pro Allah dus – bij hen de huishouding wil doen.

  Ik pas!

  Geliked door 3 people

 7. Angie1968 zegt:

  Als we jou omgekeerd in een emmer sop pleuren, kunnen we je als vloermop gebruiken. Daarna schoppen we je terug naar Donker Afrika, waar je hoort. Stuk hondsbrutaal, ondankbaar, egoistisch stront.

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Op zich is dat natuurlijk goed te begrijpen. Thuis was hij waarschijnlijk neurochirurg of iets vergelijkbaar met groot huis park stallen en natuurlijk een zwembad. Uiteraard met veel personeel. Dan plotseling moet hij op de vlucht naar verre onbekende oorden. Beetje inlevend vermogen moeten we zeker kunnen opbrengen. Het weer is hier natuurlijk ook niet zoals thuis. Ga er maar aan staan.

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Wat is het volgende verhaaltje….ik heb maar een vrouw verkracht want ik heb geen geld van de overheid gekregen om 4x per week naar de hoeren te gaan?

  Like

 10. kruisridder zegt:

  In Afrika is de gemiddelde neger het niet gewend om te werken. Daar doet de vrouw alles. Tot zo’n beetje zijn achterste afvegen aan toe.

  Like

 11. Willy zegt:

  Wat moeten wij met deze duivels. Vuile vieze rotzakken. Zou zulk tuig ook wel eens lam willen slaan met een zweep. En dat wordt in Europa met open armen binnen gehaald.

  Like

 12. bedonderde burger zegt:

  Ach sommige witjes werken er braaf aan mee. De nieuwe generatie gestoorden stort zich in de strijd voor de islamisering van de wereld, Aafke Romeijn een ‘muzikant’ en ‘schrijver’. Na haar openingsstuk in de Volkskrant wordt zij door een andere columniste weggezet als ‘moreel bijziend’.

  Op zich heeft die columniste niet perse iets tegen de gedachten van Aafke maar wel wat zij in een vorige column in Vrij Nederland had geschreven.

  Dat kwam erop neer dat vrouwenbesnijdenis moest worden goedgevonden, zo stelde Aafke in het lijfblad van Femke Halsema, maar dan moest dat wel in een ziekenhuis plaatsvinden. Iets waar zelfs de VN op tegen blijkt te zijn maar dat geeft Aafke de status van een linkse rebel!

  En deze Aafke beschuldigt iedereen die zich tegen dit soort barbaarse uitwassen van de islam verzet als nazi’s!

  Ik neem aan dat deze gestoorde het ook wel een goed idee vindt dat de sharia politie mensen hun handen afsnijdt, mits dat dus in een politiebureau onder begeleiding van een arts plaatsvindt.

  Christenen en ongelovigen in brand steken enkel als zij van tevoren een pijnstiller hebben gekregen.

  Homo’s en overspeligen stenigen eveneens na eerst toediening van een pijnstiller, want het moet wel humaan gebeuren van de Aafkes in gestoord links.

  Like

 13. pete zegt:

  Tjeetje.. Als hij een beetje rond kijkt ziet hij overal witmensen lopen die als slaaf de nodige werkzaamheden kunnen verrichten.
  Het is nu nog niet maatschappelijk geaccepteerd. Dus klagen, klagen, klagen. net zolang tot slavernij vanuit Brussel wordt toegestaan.
  Hij is duidelijk ‘tevroeg’ overgestoken..

  Like

 14. Je moet je maar afvragen wat er achter de deur van menig moslim gezin afspeelt.Bij mij in de buurt gooide een Turkse man zijn vrouw van de trap voor straf. Ik blijf zeggen ze horen hier niet.

  Like

 15. Harry zegt:

  Mijn slager slaat ook altijd hard op mijn biefstuk .
  Is dat nou om dat ding te dresseren of om hem malser te maken ?
  Als slaan helpt om de boel mals te maken , kan ik dat slaan nog een beetje begrijpen .
  Boven een bepaalde leeftijd worden vrouwenbillen een beetje als schuurpapier .
  Jammer , hoor .

  Geliked door 1 persoon

 16. Golden Girl zegt:

  nee tamme gek, de meeste Nederlanders hebben geen geld voor een werkster
  en een kok is ook handig hoef je niet te koken, maar zo had de smokkelaar het je niet verteld dat je zelf moet poetsen

  Like

 17. wouteenhoorn zegt:

  Lust U nog peultjes? Schoongemaakt door de vroegere kok van die vent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s