Le Pen: stop gratis onderwijs voor migrantenkind

screenshot_37

De Franse presidentskandidaat Marine Le Pen wil een eind maken aan het gratis onderwijs voor kinderen van migranten. De “rechts-populistische” Le Pen zei in een toespraak in Parijs dat nieuwkomers in Frankrijk er niet langer op hoeven te rekenen dat alles voor hen wordt geregeld, als zij het voor het zeggen krijgt. “Verwacht ook niet dat jullie kinderen hier gratis naar school kunnen. Het speelkwartier is voorbij”, aldus Le Pen.

nos

In Frankrijk is het onderwijs op openbare kleuter-, basis- en middelbare scholen kosteloos.

Le Pen doet namens het Front National mee aan de presidentsverkiezingen van volgend voorjaar. Naar verwachting dringt zij, onder meer dankzij haar anti-immigratiestandpunt, door tot de tweede ronde van de verkiezingen, die op 7 mei plaatsvindt. Op 23 april gaan de Fransen in de eerste ronde naar de stembus.

Le Pen moet het in elk geval opnemen tegen de conservatieve kandidaat François Fillon. De socialisten kiezen hun kandidaat in januari. De impopulaire zittende president Hollande liet begin deze maand weten zich “in het belang van het land” niet meer verkiesbaar te stellen.

Bron:
http://nos.nl
(h/t Mirjam)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Le Pen: stop gratis onderwijs voor migrantenkind

 1. Jan zegt:

  Dit geld niet alleen voor gratis onderwijs. Maar voor alles wat die graaiers gratis krijgen. In fases terug sturen die gasten. En dan de bestaande moslim gemeenschappen afbouwen. Te beginnen met de jonge jongens en mannen tot 50 jaar. O ja, een suggestie is hun thuis reis te laten verdienen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Interessant, die laatste regel met die suggestie “hun thuisreis te laten verdienen…”

   Hoe had u dat gedacht…?
   Stoommachines kennen we niet meer.
   Negers waren ideale stokers op de grote vaart.
   Urenlang konden zij doorgaan met kolen scheppen.
   Trouwens de bond van zeelieden zou bezwaar maken tegen het inzetten van zwarten omdat het oneerlijke concurrentie zou zijn.
   Niemand wil die zwarten meer tegenwoordig. Slavenwerk is verboden.
   Wat moet je die lui in Godsnaam nog laten doen? De zaak is niet eenvoudig.
   U roept dat zo gemakkelijk, maar hebt u ook aan de gevolgen gedacht?
   Voor u het weet bent u in een jarenlang voortslepend proces inzake racisme en persoonlijke belediging verwikkeld.
   Laat die zwarten maar met rust. Laat ze maar blijven en vermaak u liever met de innerlijke voldoening dat u zorgt voor hun voortbestaan.
   Zij zouden hetzelfde voor u doen, als ze konden…

   Like

 2. Mary zegt:

  Precies helemaal niets regelen helemaal niets geven zeer onaantrekkelijk voor uitvreters.

  Like

 3. Jean zegt:

  Nu nog uit onze woningen en straten verwijderen en het komt nog goed wel niet teveel tijd verliezen…, grenzen openen om ze door te laten richting Afrika.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  ik wist niet eens dat die muSSlim gedrochten in staat zijn om iets te leren.Komt door de inteelt.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  In principe mee eens, maar als het onderwijs in Frankrijk over de gehele linie nu eenmaal gratis ís, vrees ik tóch, dat ze dát er met goed fatsoen niet door krijgt, in elk geval niet in eerste instantie.
  Beter is het dan om zich allereerst te concentreren op de “laïcité:” Alle immigrantenkinderen -van BEIDER kunne- zonder gemarchandeer naar het reguliere onderwijs, géén gesjoemel met b.v. het volgen van gymnastiek- en zwemlessen en absoluut geen hoofddoeken in school! En uiteraard géén leerzame bezoekjes aan de Moskee en dergelijke. -En daar strikt de hand aan houden op straffe van hoge boetes!
  Daarvan kan niemand tenminste de redelijkheid in twijfel trekken.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Lijkt mij logisch. Ze verwerpen grosso modo onze cultuur en willen er geen deel van zijn. Behoudens natuurlijk alle zegeningen die deze cultuur hun gratis en voor niks te bieden heeft. Alles hebben de moslims gratis gekregen en wat hebben ze ermee gedaan als we achterom kijken. Eerlijk gezegd heel weinig. Hadden ze een prestatie moeten verrichten zoals bijvoorbeeld zelf hun opleiding betalen of het Nederlandschap pas krijgen na eerst tienduizend Euro instap geld betaald te hebben dan was het hele integratie verhaal mogelijk anders verlopen. Vroeger bij emigratie naar Australië moest je handgeld bij je hebben of aantoonbaar een werkgever of familie die borg voor je stond. Ook moest je voldoende kwalificaties hebben waaruit bleek dat je nuttig was voor het land van keuze. Al deze dingen die heel normaal zijn waren op de moslim niet van toepassing. Maar goed het huis Frankrijk is inmiddels half afgebrand. Gaat een zware klus worden de schade veroorzaakt door de EU de invasie van moslim migranten en de open grenzen weer te herstellen. Dat herstel proces gaat minimaal over twee generaties lopen. Zo immens is de schade. De schade zal de vergelijking met de schade veroorzaakt in de 2de Wereldoorlog in Europa met glans kunnen doorstaan. Het is niet voor niets dat de elite huiverig is de financiële schade in cijfers van het ons opgedrongen multi-culti project vrij te geven.

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat gratis onderwijs voor ‘vluchtelingen’ werd ook hier ingevoerd door de roden, de PvdA, met als argument dat mochten zij mogen blijven dan zij al Nederlands kunnen, of geïntegreerd zijn (moslims integreren nooit) en dus geen achterstand zouden hebben. Echter, werd hun asielaanvraag afgewezen had slinksvolk nu het argument dat zij al zodanig waren geïntegreerd dat terugsturen ‘inhumaan’ was. Mocht vervolgens de staatssecretaris de bezwaren negeren werd een kinderachtige actie door de wijk of door de school op poten gezet, ofwel geestelijke chantage gepleegd.

  Zet de parasieten gewoon in tenten, het liefst lekkend, op een zompig grasveld en laat hen daarin zitten, groot hek er omheen en afwachten op de procedureafloop. Moet je eens zien hoe weinig komen. Dat is direct nul.

  Like

 8. Jan zegt:

  Reactie links: obligaat woedend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s