Mijn mening is niet welkom op school, want ‘te rechts’

screenshot_36

(Door: Marc van Molenbeek)

‘Eruit gestuurd bij maatschappijleer, omdat ik kritiek op islam en vluchtelingen had’

“Hallo redactie van TPO,

Nadat ik er gister was uitgestuurd bij het vak maatschappijleer, omdat ik simpelweg kritiek op de islam en op vluchtelingen had, was ik vandaag niet meer welkom in de les.

Bij de les van gisteren hadden we een discussie over het achterlaten van cultuur door de vluchteling, waarbij ik mijn mening sterk uitte omdat ik me zorgen maakte om de antisemitische en homofobe aspecten van de islamitische cultuur, die veel vluchtelingen meebrengen vanuit hun thuisland. Onze leraar maatschappijleer/conrector trok het niet langer en stuurde mij eruit bij het eerste woord wat ik tijdens zijn uitleg zei. Ik werd er samen met een andere leerling uitgestuurd die bekend staat als een vervelende leerling die veel schreeuwt.

Nadat hij ons eruit had gestuurd praatte hij minuten lang met onze medeleerlingen over hoe vervelend wij zijn en probeerde hij onze medeleerlingen tegen ons op te zetten. Een jongen uit mijn klas mag mij niet omdat ik ‘Alt-Right’ ben.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", antisemitisme, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mijn mening is niet welkom op school, want ‘te rechts’

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Wat de jonge persoon nog niet begrepen heeft en met hem vele Nederlanders en verder ook vele Europeanen is wel het gegeven dat de bureaucratie in Europa dit soort dingen mogelijk maakt.
  Er kan gewoon gesteld worden dat heel Europa onder een bureaucratische dictatuur is gekomen sinds November 1993.
  Het is niet ineens gekomen maar langzaam ingevoerd en daarom onopvallend werkelijkheid geworden.
  Dit soort dingen in het bovenstaand artikel beschreven zijn langzaam maar zeker werkelijkheid geworden door de steeds uitdijende macht van de bureaucratie aangestuurd door de dictators in Brussel.

  Like

 2. Michael zegt:

  Eén schrale troost; die meelopers en hielenlikkers zijn wel de eerste die onthoofd worden, mocht het mislopen en dat gaat gebeuren vrees ik..

  Like

 3. Heer M zegt:

  Die leraar kan beter bij de VARA solliciteren,i.p.v..voor de klas te staan.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Al die PVV stemmende ouders, die hebben hier evengoed toch een hoop werk aan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, ook dát staat nog te bezien, als dat van die PVV-stemmers zijn, die er tegenover anderen niet voor durven uitkomen, dat ze PVV stemmen….
   WEl een gedachte, die je rázend maakt, overigens. Zeker met het og op hun kinderen, die maar met die linkse broeinesten hebben te dealen!
   Die éne lerares me ‘r anti-Trump-hysterie is, zo te lezen, aardig toe aan een ambulance naar Paviljoen IV!

   Like

 5. wim zegt:

  Ernstig. Ik vrees dat dit soort indoctrinatie op scholen heel veel verschijningsvormen kent en vaker voorkomt dan we denken.

  Geliked door 1 persoon

 6. paulzwueste zegt:

  Daarom is het hoognodig dat er meer en meer leraren zullen worden geslagen in de toekomst.
  Zodra als ze beginnen “Tyft op!” en “Pleur Op” te roepen moet er onmiddellijk een ouderwetse tuchtiging volgen.
  Ik stel voor dat aan elke jongen een nieuwe roede uitgereikt zal worden die hij onbarmhartig zal moeten gebruiken.
  De meisjes kunnen volstaan door eenvoudig òp de leraar plaats te nemen.
  Het hoofd is daarvoor een bijzonder geschikte plaats.

  Dàt zal ze leren!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Naam en portret van deze leraar graag.
  Bij de weg: op een ROC in Bergen op Zoom zit ook een leraar maatschappijleer, die tegen de PVV is. Schandalig.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Onderwijs naar Noord Koreaans model. De Grote Leider heet hier Rutte. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst denken die smerige linksen ! Onze maatschappij is al lang niet meer die fijne maatschappij wat die ooit was, terwijl die linkse vampieren deze nu (via de jeugd) helemaal in een neerwaartse spiraal naar beneden brengen. Dit alles is een onomkeerbaar proces wat ons nog eens hele hoop ellende gaat bezorgen !

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Het lijkt de DDR wel!
  Die jongen moest mijn zoon niet wezen.
  Waarschijnlijk is die leraar zo’n haarboer met een grijze ragebol, Geert Mak stijl, een trui en een Lennon brilletje. Wanneer je zoiets ziet weet je al dat het zo fout en zo rot is als het maar kan.

  Like

 10. Mary zegt:

  En wat zullen ze straks weer “geschokt” zijn als blijkt bij de verkiezingen dat er met deze jongen heel veel jongeren voor de PVV kiezen, hoe dom kun je zijn om je leerlingen de mond te snoeren i.v.m. een maatschappelijk probleem (want dat zou ook voor deze “leerkracht” toch wel duidelijk moeten zijn) en dat is nog wel conrector/maatschappijleraar, een niveau van niks, meneer heeft zijn eigen politieke voorkeur en dat moet dan een ieders zijn, macht/onmacht mannetje, die heeft nog aardig wat lesjes nodig voordat hij een ander iets kan leren.

  Like

 11. NSB’ers. ook kinderen hebben recht op een eigen mening.

  Like

 12. bert boudewijn zegt:

  Heeft die Sylvana Simons toch gelijk:”racisme wordt in het onderwijs met de paplepel ingegoten!” Wel te verstaan: racisme ten laste van de withuiden/blanken.
  Iedereen die blank is en zichzelf wilverdedigen is fout, aldus socialistisch nederland.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik heb zo’n veertig jaar geleden ook zulke dingen meegemaakt. Mijn moeder en oom die een stiekeme verhouding met elkaar hadden en op de PvdA stemden met heel hun hart en ziel. En die stiekem naar leraren op de Christelijke MAVO in Spakenburg gingen klagen over mij en mij lieten slaan door de leraren. Ik kreeg harde klappen op mijn wangen van die schoolleraren die ’s morgens tijdens Godsdienst vergeving voor al hun zonden vroegen aan de HEER… een drie-eenheid in de Hemel… een God zonder naam maar met titels… en als ik naar de politie zou gaan om die leraren aan te geven zou mijn moeder mij op straat laten gooien en zou ik zwerver worden… ik ben blij dat ze al 23 jaar Satan gezelschap houdt… in de Hel!!!

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Jack
   Wat afschuwelijk!
   Het meest kwalijke is dat die kerels (en wijven) op school daar aan mee werkten.
   En die noemden zichzelf dan pedagoog; en ook nog christen.
   Kan mij afkeer nu heel goed voorstellen.

   Like

 14. kruisridder zegt:

  Na 15 maart 2017 tiefen er een hele hoop linkse ratten op. Ik mag dus hopen dat er een PVV-minister op Onderwijs komt die stevig de bezem door het onderwijs en de universiteiten haalt en die linkse figuren allemaal op straat zet.

  Like

 15. Pete zegt:

  Geschiedenisles op scholen, is onder de pressing van jeugdige Jihadisten, al verworden tot een lofzang voor de islam, inboorlingen en kanibalen uit zandbakken en rimboe. Verklaard tot culturele hoogstandjes van de wereld.

  En de ‘vervloeking’ voor al die imperalistische witmensen en kruisvaarders, met al hun veroveringen van complete continenten, en onteigening en uitmoording van totale, vreedzame en geweldloze, autochtone bevolkingen. Een schuld die maar moeilijk kan worden ingelost.

  Nog even en de peniskokers van inboorlingen uit Indonesie wordt de nieuwe verplichte draagmode voor mannen en jongens in de westerse wereld..
  Wel ondervoorbehoud ! Eerst toestemming afwachten van de ‘langste baard’ en ‘superprofessors’ uit Mekka..
  Straks gaan ook nog die ongelovige witmensen naar Mars !!! Wat moet dat worden ?

  Nu is ‘maatschappijleer’ aan kritiek onderhevig.
  Blanke jongeren die met een kritische blik de wereld bekijken, er middenin staan, en niet meejammeren met de socialistische leraren, die alleen maar vanuit hun eigen gelijk, en met onderdanige respect voor moslims en inboorlingen/kanibalen, hun evangelie verkondigen.
  Hebben geen weerwoord op deze jongeren, en verwijderen ze dan maar uit de klas. Ongewenst ! (waarom kon dat nu niet bij die jeugdige Jihadisten ?)

  Nog even en de kinderen uit gezinnen. waarvan de ouders, een verkeerde of ‘ongewenste’ politieke mening aanhangen.. Worden overal geweigerd.
  Het uitsluiten van volwassenen met een ‘ongewenste’ mening is al een feit.
  Nu zijn hun kinderen aan de beurt.

  Misschien dat de PVV en andere rechtse partijen de handen ineen kunnen slaan en eigen scholen gaan oprichten. Artikel 1…’Vrijheid van Religie’ zal ik maar zeggen….

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Dit soort mensen ‘zoals die leraar’ beseffen niet dat niet PVV’ers immoreel zijn maar zijzelf.
  Zij vernietigen met hun misplaatste gutmensch gevoel de toekomst van hun nageslacht.
  Dat is misdadig………..dus, immoreel.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Leerling had meteen een klacht moeten neerleggen bij hfd vd school. En dezelfde klacht openbaar in locale krant moeten doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s