Van de 800 “minderjarige vluchtelingen” 600 meerderjarig: Deense röntgentest ontmaskert leeftijdsbedriegers

screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Met een röntgentest werden in Denemarken op grote schaal “migranten” betrapt op de leeftijdsleugen: in 600 van de 800 verdachte gevallen hadden volwassenen zich bij hun registratie voorgedaan als minderjarigen.

epoch-times

“Migranten” in Denemarken sjoemelden tijdens hun registratie met hun leeftijd om asiel aan te vragen als minderjarige. Dat bericht de Deense Immigratiedienst (DIS), nadat bij 800 “asielzoekers” de leeftijd medisch werd bepaald. Dat berichtte “Mail Online”.

Om de leeftijd van verdachte personen te bepalen, maakte men röntgenfoto´s van hun botten en tanden. Het forensisch instituut van de Universiteit Kopenhagen stelde vast dat 600 van de 800 “migranten” in werkelijkheid al ouder waren dan 18 jaar.

Als je als minderjarige asiel aanvraagt in Denemarken heeft dat verschillende voordelen. Zo mogen kinderen bijvoorbeeld hun ouders laten overkomen.

De cijfers tonen aan: het systeem functioneert

Het aantal ontmaskerde “asielzoekers” zouden “iets goeds” zijn, becommentarieerde de Deense minister van Integratie, Inger Støjberg, het resultaat: “Het toont aan dat het systeem functioneert”.

“De Deense Immigratiedienst spant zich enorm in om diegenen te ontmaskeren die bedrog plegen en werkt eraan dit sneller voor elkaar te krijgen”, zei Støjberg tegenover de “Jyllands-Posten”.

Er was echter ook kritiek: de cheffin van de Deense vluchtelingenraad (DRC) waarschuwde dat de testen wellicht niet 100% correct zouden kunnen zijn. “Er zijn veel jonge mensen die helemaal niet weten hoe oud ze zijn”, aldus Eva Singer. In hun land functioneert de registratie wellicht anders dan in Denemarken”, zei Singer tegenover de “Jyllands-Posten”.

De DIC geeft bovendien te bedenken dat papieren van migranten uit landen zoals Afghanistan niet automatisch afgewezen worden. als hierin staat dat de persoon 17 jaar oud zou zijn, maar uit de testen blijkt dat hij 18 of 19 jaar is, wordt de persoon desondanks als 17-jarige geregistreerd.

Met het oog op identieke problemen in Groot-Brittannië merkte “Mail Online” op dat het niet uitsluitend om een Deens probleem zou gaan. Groot-Brittannië had in oktober een publieke schreeuw van verontwaardiging en discussies vanwege de overname van “minderjarige migranten” uit Calais beleefd. Voor de ontruiming van het illegale vluchtelingenkamp “The Jungle” stond het koninkrijk een contingent minderjarige asielzoekers de binnenkomst toe. Het probleem was echter dat blijkbaar maar zeer weinig van hen “minderjarigen” waren, wat opviel op foto´s en de regering het vuur na aan de schenen legde.

Daarbij kwam dat in een Brits pleeggezin een “twaalfjarige” als 21-jarige getrainde Jihadist werd ontmaskerd.

Uit Groot-Brittannië werd bericht dat in de afgelopen tien jaar 5.000 volwassen “migranten” zich als kinderen hadden voorgedaan. Officiële cijfers uit oktober berichten van 11.121 gevallen met een twijfelachtige leeftijd in Groot-Brittannië, waarbij het bij 4.828 van de “asielzoekers” (45%) om minderjarigen ging.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Van de 800 “minderjarige vluchtelingen” 600 meerderjarig: Deense röntgentest ontmaskert leeftijdsbedriegers

 1. Driek zegt:

  En die politieagenten hebben ook al weer een baard, dat zullen dan ook wel weer moslims zijn, ik kan zo langzamerhand geen baard meer zien. Baarden en hoofddoeken en hoofddoeken, het kan gewoon niet op. Soms lijkt het wel alsof de kut moslims alles in beslag nemen. En waarom lopen al die ‘niet – moslims’ toch allemaal in hemelsnaam met een baard? Ik word er niet goed van.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Moet je mee aankomen bij de Lullo’s van Het Binnenhof!! Wereldvreemd tot op het bot!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als de moslim legers vroeger een gebied veroverd hadden werden alle mannen die ze te pakken kregen over de kling gejaagd. De jonge jongens werden gecontroleerd op aanwezigheid van schaamhaar. Was schaamhaar aanwezig werden ook zij gekeeld. Jongens zonder schaamhaar werden ingelijfd en kregen een islamitische opvoeding. Wat de islamitische terreur strijders met vrouwen en meisjes deden hoef ik op dit blog niet uit te leggen. Over een verfijnder systeem te controleren of iemand meerder jarig of minder jarig was brak men zich in die dagen niet het hoofd. In West Europa van vandaag heeft men de ethische omgang met mensen uit een andere cultuur kring (met voorrang moslims, chinezen mogen achter aansluiten) betreffende humaniteit zo geperverteerd dat van een normale bejegening geen sprake meer is. Zelfs de burgemeester doet mee aan illegale onderduik. Zonder dat hij daarvoor zijn ontslag moet indienen. Uitgaan van het veelvuldig gangbare feit dat het merendeel van de moslim indringers liegt dat het barst en al hun documenten hebben verscheurd mag niet want dan wordt je meteen beschulddigd van vooringenomenheid en rascisme. Liegen tegen de kufar (ongelovige) is volgens de regelgeving van de sharia niet strafbaar integendeel dat wordt zelf hoogst wenselijk geacht. Voor de uitbreiding van de islam is alles wat denkbaar is toegestaan. Stelen, liegen, misleiden, schijnaanpassing, terreur, oorlog en moord je noemt het maar.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Gewoon terug de zee opduwen en 50 km uit de kust die boot lek schieten en weg varen

  Like

 5. Die dobberacteurs hebben wel een streepje voor. Als je vroeger de drenkeling uit ging hangen zonder dat je echt in gevaar was en je jezelf bovendien met het oogmerk om zielig gevonden te worden op je weg naar de roompotten en de maagden in deze positie had gebracht werd je wegens piraterij opgehangen, wekenlang gekielhaald en voor de zekerheid door 4 zeepaarden gevierendeeld.

  Ik heb verstekelingen zien spartelen die bij ontdekking gewoon over de muur werden gekieperd. Dat was toen heel gewoon, vooral als je het land nog kon zien en het hooguit een uurtje of wat zwemmen werd mits de haaien het toelieten. Maar dat was iets tussen drenkeling en de haai dus daar bemoei je je niet mee.

  Vandaag zou de hele bemanning voor rascist worden uitgescholden en voor tokkie en er zou in de krant en op de televisie sprake zijn van vreselijke Haringmoorden en hun naam zou in de krant staan tussen de oorlogsmisdadigers en de genocideschoppers, er zouden rechters worden gewraakt dat het een lieve lust was maar we zouden wel 5000 euro per beurt beuren voor het eerlijke verhaal bij Pauw en die andere dobberfanclubs.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pete zegt:

  ‘Effe’ nog 5 of 6 jaar vasthouden..opvangen..los, rond laten lopen in de maatschappij.
  En dan zijn ze vanzelf meerderjarig.. Nou… probleem opgelost !

  Like

 7. Ook dat wisten we al. Liegen en bedriegen is hun handelsmerk.

  Like

 8. Bas zegt:

  Het is te hopen dat ze ook meteen controleren op resistente TBC.

  Like

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Quote: Er was echter ook kritiek: de cheffin van de Deense vluchtelingenraad (DRC) waarschuwde dat de testen wellicht niet 100% correct zouden kunnen zijn. “Er zijn veel jonge mensen die helemaal niet weten hoe oud ze zijn”, aldus Eva Singer. In hun land functioneert de registratie wellicht anders dan in Denemarken”, zei Singer tegenover de “Jyllands-Posten”.

  Dus volgens deze Eva Singer zijn deze zogenaamde vluchtelingen nou niet bepaald die mensen die Europa op een hoger peil moeten brengen, want mij staat nog bij dat het allemaal ingenieurs en doktoren waren die hier naartoe kwamen, maar als die intelectuelen hun eigen leeftijd nog niet eens kennen ziet het er niet goed uit met dat soort intelect.
  Zulke mensen die met dit soort quatsch komen moet zo langzaamaan de mond eens gesnoerd worden want zo lang het over alle soorten profiteurs gaat weten deze idioten allerlei smoesjes uit te denken, maar op het moment dat het over eigen volk gaat weten ze plotseling niks meer uit te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s