Walgelijk politiekcorrect AD: ‘Geert Wilders is eigenlijk een bondgenoot van ISIS!’

screenshot_31

(Door: Michael van der Galien)

De islam is lief. Moslims zijn fel tegen terrorisme. Geert Wilders steunt terrorisme. Zo, klaar.

Het Algemeen Dagblad — dat nooit te beroerd is om Geert Wilders af te zeiken — heeft vandaag een column online gezet van één of andere oud-ambtenaar: Henk Conijn. Nou is meneer natuurlijk volstrekt irrelevant en vindt niemand het normaal gesproken ook maar enigszins interessant wat hij te zeggen heeft, maar het AD publiceert zijn ‘brief’ vandaag toch maar omdat hij Wilders zo heerlijk afkraakt.

De heer Conijn begint zijn column met allerlei lieve opmerkingen aan het adres van ‘de moslims.’ Die zijn, aldus meneer de subsidie-slurper, stuk voor stuk fan-tas-tisch. Ik citeer:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Walgelijk politiekcorrect AD: ‘Geert Wilders is eigenlijk een bondgenoot van ISIS!’

 1. Tjawatnu zegt:

  Ze hebben niks geleerd van Fortuyn. Politieke tegenstanders het graf in demoniseren als een echte demagoog. Maar nee de pvv is haat aan het zaaien. Hebben deze mensen nou echt geen vermogen tot zelfreflectie?

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Ik had in de ochtend van 8 december 2016 al iets gelezen over die linkse bunzing van een Henk Conijn en waar hij het gore lef vandaan haalt om Geert Wilders een bondgenoot te noemen van ISIS is gewoon afschuwelijk om te noemen! Zou Conijn op zijn beurt misschien een bondgenoot willen zijn geweest van Adolf Hitler of Jozef Stalin als deze idioot een jood of een koelak was? Sommige figuren vergelijken appels met peren en beschuldigen anderen van datgeen wat ze gewoon zelf zijn (“Wat je zegt ben je zelf met je kop door de helft!”) en als Conijn uitroept dat Wilders een nazi is dan is Conijn niets anders dan een communist en een islam-hielenlikker!
  Om erachter te komen dat sommige mensen meestal onvrijwillige bondgenoten hebben zal ik vermelden dat ik een boek over ‘Snuf de hond’ met als titel ‘De luchtpostbrief’ bezit. De desbetreffende herdershond vond toen een uitnodigingsbrief aan een lege ballon waarna hij samen met zijn baasjes Tom, Karel en Bertus naar Twente trok om daar te logeren bij een dierenarts, Dr. Sloten, en zijn kinderen.
  De drie jongens werden echter al eerder tijdens hun tocht tegengewerkt door de onsympathieke kruidenkweker Grobbendonk en zij kwamen erachter dat de omgeving van het dorp, in de buurt van De Lutte, onveilig werd gemaakt door de Zwarte Kardoes, een mysterieuze helhond, waarvan er een bronzen beeld staat in De Lutte.
  Na een onderzoek van Tom, Karel en Bertus bleek dat de desbetreffende zwarte hond toebehoorde aan Grobbendonk en dat hij niet alleen maar geneeskrachtige kruiden in zijn kwekerij verbouwde maar ook papavers om daar opium en heroïne (verdovende middelen) uit te halen en deze te verkopen voor woekerprijzen in Amsterdam en Duitsland! Grobbendonk had, om de mensen bij zijn kwekerij weg te houden, een hond gekocht die op de Zwarte Kardoes leek en deze daarvoor uitgehongerd en chemisch toegetakeld om in de streek terreur te zaaien. Nadat Snuf en de vrienden, samen met de huisarts en de politie, achter Grobbendonk aanging zette deze de Zwarte Kardoes tegen hen op en hij schoot hierna zijn hond hierna, onbedoeld, dood al werd Grobbendonk alsnog gearresteerd en later ook de tussenhandelaren!
  En dat is precies wat ook een stomkop van die Conijn te wachten staat als hij de verkeerde vrienden en bondgenoten zoekt onder mensen die eigenlijk zijn vijanden zijn, iets wat zelfs de opvolger van Jozef Stalin, Nikita Chroesjtsjov, deed en hierdoor ten onder ging. Als Conijn zich ook nog probeert tot de islam te bekeren dan zal hij alsnog ervaren dat veel moslims hem gewoon zien als een stomme overloper, een ongelovige en een hond of een varken! Eigenlijk zou de C van zijn achternaam door een K vervangen moeten worden zodat hij Konijn wordt genoemd en ooit voor zijn “vrienden” op de loop gaat! Alleen zijn zelfs echte konijnen en fictieve konijnen (Oswald the Lucky Rabbit Broer Konijn, Bugs Bunny, Roger Rabbit etc.) nog slimmer dan Conijn en zal Wilders hem ooit afkraken alsof deze Donald Duck of Daffy Duck is!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En toch zijn er een heleboel mensen die deze shit zullen geloven…!!!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Hij is wel zo bijdehand om het niet meer te hebben over wat hij graag met kleine ondeugende meisjes zou willen doen. Hij is heel link.
    Ik heb je door, Jules.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    DDS stond (en staat nog steeds) bekend om zijn haatvolle en vileine kritiek op Wilders.
    In mijn tijd (ca 2 1/2 jaar geleden braken ze hem elke dag af. Gevaar voor de samenleving etc.
    Tegenwoordig spreken de heren een héél andere taal, maar voor mij zijn en blijven het miezerige broodschrijvertjes die voor geld alle kanten opdraaien. Bah!

    Like

  • BertG. zegt:

   ZOTTEKLAP ! ! ! ! ! ! !

   Like

   • Mirjam zegt:

    Je kunt niet goed zingen, maar wel slecht fluiten, Bert…

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat dat jij dan eerst even zijn eerdere inzendingen even goed moet door nemen om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen.
    Ik heb er op gelet. De man woont niet voor niks ergens apart.

    Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Of zoals Anti-Fascist uit de site van Michel Krielaars, die net als jij, totaal NIETS begrijpt of doorhebt over al mijn eerdere filosofische vergelijkingen, jou zou nadoen en daarna uitroept: HUNSPOTTEN!!!!!!
    Hij werd al helemaal stapelgek van Donald Duck en nog niet eens van Peter Pan omdat ik het met Anti-Fascist NOOIT had over de laatstgenoemde maar wel over Hitler en Stalin! En wanneer ga je het woord zotteklap herhalen zodra ik het opnieuw ga hebben over Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, die kleine meisjes en vrouwen de hersenen insloeg en hun bloed opdronk?

    Like

   • BertG. zegt:

    Bij elke reactie van jouw over kleine meisjes zal ik er op in hakken bij jou.
    Omdat dat een ziekelijke ingeving is waar jij last van heb.
    Nooit zal je daar op in gaan. Je blijft er omheen draaien.
    Mij had je het niet moeten flikken waarvan ik jou verdenk, om dat duidelijk te maken.
    Het bevestigd enkel mijn vermoeden, en dat ik er niet naast zit.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben nog maar net begonnen en ga er zin in krijgen ook.
    Let maar op.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Het was maar een grapje, Bert, ik moest zo lachen om dat woord ‘zotteklap’, dat ik er ook iets idioots heb ‘uitgeklapt’.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @ Jules.
    U heeft zoveel kennis van mythische- en sprookjesfiguren en de daarbij behorende verhalen, welke wij niet hebben, dat het moeilijk is voor menig lezer, de status van die verhalen te koppelen aan sommige werkelijk gebeurde situaties. Ik begrijp de vergelijkingen wel, als u passages uitlegt, maar het is bijna niet te koppelen aan normale omstandigheden, omdat mensen de realiteit voor ogen staat, niet de fictie en u reageert vanuit beiden.

    Uw verhaal bestaat uit een realistische mening, maar toch toegespitst op een fictieve beleving die in wezen voortkomt uit fantasie.
    Mensen/lezers/reaguurders kunnen die koppeling niet herkennen, omdat ze de fictie té complex vinden, waardoor, in hun ogen, de realiteit de das om wordt gedaan en dit wordt gezien als ‘gebrabbel’ van iemand die ze, in zijn of haar bovenhoek, niet helemaal in orde heeft en leeft in een droomwereld. En u, op uw manier, probeert hiermee uw mening te uiten over een onderwerp en de vergelijking in de vorm van een verhaal, ter verduidelijking van die mening mee te geven, zodat dit beter begrepen wordt. Maar daar loopt het vast, omdat mensen de draad kwijt raken, of hem zelfs nooit gevonden hebben.

    U heeft recht op uw mening, net zoals we allemaal, maar u komt van Mars en anderen weer van Pluto. Toch is een mening een mening en blijf hem gewoon uiten. We hoeven elkaar meningen niet te lezen of te begrijpen, het is iets persoonlijks en daar heeft iedereen recht op. Als het goede intenties heeft, is het goed.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zotteklap…
    Aha… Maar dat komt mij bekend voor.
    Daarom ben ik ook in het land van Tijl Uilenspiegel gaan wonen.

    Ze doen hier niets anders dan zotteklap verkopen.
    Speciaal als ze het over die Hollanders hebben. Dan komen ze niet meer bij van het lachen.
    Neem nou dat Zwarte Piet gedoe in NL bijvoorbeeld.
    Natuurlijk kwamen de gediscrimineerde gekwetste licht en zwartgetinten in Antwerpen daar ll Januari ook mee aan bij de burgemeester Bart Dewever.
    “Zwarte Piet moest weg. Neem gelijk die kwetsende Kerstboom op de Grote Markt mee.
    Kuifje in Negerland. moest onmiddellijk verbrand worden. Zijn hondje was ook kwetsend want die was wit en blafte altijd tegen negers! Wij willen verbinding!”

    Dewever heeft ze niet verder laten komen dan de portier.
    ’n Minuut later lagen ze buiten bij de achterdeur tussen het grof huisvuil.
    De volgende dag stond er in de Antwerpse Gazet dat Dewever had gezegd:
    “Ik heb geen tijd voor die onzin. Gaan jullie maar naar Holland daar zijn ze gewend om naar “Zotteklap” te luisteren. Hier hebben we geen verbinding nodig.
    Het is maar dat ge het weet. Wij zijn hier in Vlaanderen en dit is onze cultuur! ”
    In Nederland zou dit tot aftreden van die linkse huichelaar van der Laan geleid hebben die die “Poel des verderfs: Amsterdam” begeleid op haar weg naar de totale ondergang.

    Wij hebben er hier verder nooit meer wat van gehoord.
    Alles was ineens rustig… en dat is zo gebleven.
    Ach ja, zotteklap…

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Er bestaat een vrij eenvoudige verklaring voor waar dit geneuzel vandaan komt: Mijnheer is een Grefo en die hebben heimelijk té veel waardering voor bepaalde, in het oog springende aspecten van de islam om deze te verwerpen. Trouwens, alle andere christelijke richtingen vertonen op het ogenblik eveneens die neiging; zelfs zó, dat hun bloedig vervolgde geloofsbroeders en -zusters in Syrië van hen momenteel mooi in de shít kunnen zakken!
  “Moslims juichen als je geen christen bent; dat is een voordeel voor ze.” Je snapt nog steeds niet, waar een zekere, voormalige mede-reageerster-met-borderline het vandaan haalde. -Niet uit de praktijk, in elk geval.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waar ze dat vandaan had, omdat zij in een boek geloofde.
   Het scheelt dus, als je de helft door heb. Je gelooft dan toch ergens in.
   Dus dan heb je dan toch soort van een overeenkomst wat je kan delen met mossels.
   En dan maar hopen dat ze je sparen.

   Maar dat had je toch allang door.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb toch de indruk, dat “Cat” -op wie ik dus doel- dat juist níet bedoelde.
    In háár gedachtewereld was het eerder zó, dat alleen chrístenen de islam naar behoren konden bestrijden, omdat zij daarin “gesterkt” werden door het gelóóf, waar niet-gelovigen volgens haar wat dat betreft slappere knieën hadden en eerder overstag gingen. -zich bekeerden en dergelijke.
    Ziedaar, waarom ze me destijds met die aanmatiging het blóed onder de nagels vandaan haalde!
    Maar nu blijkt eens te meer, wat een beláchelijke bewering het was.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Zeker ook weer zo’n linkse onbenul dat lamlendig stuk Konijn.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Het AD wordt al jaren geschreven door de PvdA, dit is daar weer een voorbeeldje van. Zorg dat ze nimmer meer een cent ontvangen voor hun rotzooi en laat de PvdA hun eigen rotzooi op hun eigen website zetten. On hun kosten dan ook, niet op de mijne.

  Like

 6. volksrechter zegt:

  Wat Mr Konijn niet inziet met het verstand van een mug, is dat al die brave moslims als het zover komt om Europa over te nemen ineens wel de zijde van de hun gewelddadige extreme broeders zullen kiezen en ook zijn achterlijke kop en die van zijn geworpen kids zal kosten……….We zullen er onze handen zelf niet voor vuil moeten maken aan dat stuk stront.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  [quote] Geert Wilders — die ‘de islam’ wil verbannen uit Nederland (overigens een onbereikbaar en ook onwenselijk doel; in een vrije samenleving kun je geen religies ‘verbannen’) [/quote]

  De islam is geen religie.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  BertG, weet je wat ik eigenlijk aan zotteklap van jou vindt (ik vindt het eigenlijk veel erger dat we hier totaal niet uit gediscussieerd raken of bekvechten met artikelen zoals Jezus Christus dat al had met de Farizeeërs en Schriftgeleerden in het Nieuwe Testament): je bent steeds maar je gal op mij aan het spuwen maar schijnbaar NIET op al de gehate groeperingen waar ik het steeds eerder over had zoals linkse politici, moslimextremisten, criminele “asielzoekers en vluchtelingen'”, misdadige allochtonen enz want die lijk je toch minder te vrezen dan ik! En om toch nou maar even duidelijk te maken wat ik eigenlijk precies bedoel met al de reacties op dit artikel zal ik dat hieronder weergeven en hopen dat ook anderen daar hun mening over vertellen:

  1 Ik heb inderdaad bepaalde fascinaties voor verderfelijke figuren al wil dat nog NIET zeggen dat ik hen lief heb want ik ben nogal erg preuts ingesteld, ik houdt NIET van bloed vloeien, ik wil GEEN seks met meisjes en vrouwen hebben, ik heb helemaal GEEN relatie, ik ben NIET getrouwd en ik heb dus GEEN kinderen, ik woon geheel op mezelf en ik krijg een paar uur begeleiding, ik werk gewoon voor mijn eigen geld, ik betaal net als iedereen gewoon voor water, gas, elektriciteit en huur en dus ook belastinggeld!

  2 Stel dat jij in 1930 in Düsseldorf had rondgelopen en daar Peter Kürten was tegengekomen: had je dan soms ook heel lief en aardig tegen hem gedaan of bij je thuis uitgenodigd om Kürten hierna te trakteren op koffie, thee, limonade, koekjes of gebak? Ik in ieder geval beslist NIET omdat ik, als ik in die tijd leefde en Kürten toen had ontmoet, anders zo dood was geweest!

  3 Ik heb niet alleen maar Peter Pan en al zijn vrienden en vriendinnen als preoccupatie maar ook meer strips, tekenfilms, geschiedenis, de natuur, kinderromans, treinreizen, knutselen, tekenen en het bezoeken van familieleden of kennissen (waarvan er een aantal een soortgelijke lichte vorm van handicap hebben als mijzelf zoals het weer, treintijden, boeken, weven, Bassie en Adriaan
  etc en ik zeg dus NOOIT tegen hen dat dit zotteklap is en waar ik dus helemaal NIET omheen draai!)

  4 Mij zul je gelukkig toch NOOIT op straat tegenkomen en natuurlijk Anti-Fascist en zijn linkse vriendjes al evenmin want als zij het bij jou bijvoorbeeld zouden gaan flikken dat ze je hierna beschuldigen van neo-nazisme of dat je dol zou zijn op Hitler of de islam dan zou je op hen vast VEEL kwader zijn geworden!

  5 Ik heb trouwens wel iets beters te doen dan steeds hier ruzie te gaan maken op E. J Bron met iedereen die hier al hun gal en afkeer terecht spuien op de gehate EU, de islam, criminele moslimextremisten, linkse politici enz die wij allemaal veel meer kunnen verafschuwen en wat zij uitroepen en doen is dat is pas echt ZOTTEKLAP te noemen!

  6 En zoals ik al talloze malen tegen Anti-Fascist en mijn andere internet-tegenstanders herhaalde: wij mensen zijn geen van allen voor 100% perfect, lief, braaf, aardig, eerlijk en volmaakt maar gewone stervelingen met fouten, tekortkomingen, pech, pijn en ellende maar ook geweldig goed in het bedriegen, verloochenen, voor de gek houden en verketteren van anderen en dan hierna net te doen alsof wij persoonlijk geen fouten, zonden etc hebben (die heb ik dus ook!) of zouden al de overige reageerders op E J Bron soms hier altijd aan zotteklap doen? Wie het weet mag het zeggen en ik wil me in geen 1000000 jaar bekeren tot die akelige islam of de linkse elite omdat die hopelijk HEEL snel ten onder gaan!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zeg luister Jules.
   Ik wil niet veel zeggen maar “Zotteklap” is van mij.
   Niet dat het werkelijk van mij is maar Bert heeft alléén maar “Zotteklap.” geschreven en ik heb er boven op 12.29 ’n heel verhaal over geschreven.
   Dus als je wat wil met Zotteklap moet je bij mij zijn, en niet maar liefst zes delen uit de bijbel opnieuw uitgeven hier, en dan ook nog Duitsland er bij halen.
   Het maakt mij trouwens niet uit dat jij nooit op straat komt, maar ik hoop wel dat je af en toe onder de douche gaat “Want ’n mens leeft niet van brood alleen.”
   Af en toe ’n beetje water kan dus geen kwaad.

   Ik hoop dat hiermee nu een en ander recht is gezet. Trek het je niet aan.
   Alleen moet je minder ruzie maken.
   Probeer dat eens.
   Ikzelf maakte ook altijd ruzie, maar sinds ik de Heere heb ontmoet doe ik het niet meer met dames.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s