“Nederlandse kiezer zal Wilders volgend jaar vrijspreken”

screenshot_52

Tom Van Grieken: “Een rechtstaat die naam waardig huldigt mensen die vredig strijden voor vrijheid, die veroordeelt ze niet.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op het vonnis van de Nederlandse rechtbank. Die oordeelde dat PVV-voorzitter Geert Wilders schuldig is aan groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie vanwege zijn ’minder-minder-uitspraken’ na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.

belgie-vb

Tom Van Grieken ziet heel wat gelijkenissen met de juridische heksenjacht tegen het Vlaams Blok in 2004. Ook toen bond het (Belgisch) Openbaar Ministerie een verbeten strijd aan tegen de grootste oppositiepartij. “De grondwet werd toen zelfs gewijzigd om ons te kunnen veroordelen”, klinkt het bij Van Grieken. Drie maanden later pleitte de kiezer ons echter vrij. Het Vlaams Blok werd met 1 miljoen stemmen de grootste partij van het land. Alles wijst erop dat Nederland hetzelfde scenario wacht met de PVV van Geert Wilders. De Nederlandse kiezer zal Wilders volgend jaar vrijspreken.

Volgens Van Grieken zet de veroordeling het grondwettelijk recht op de vrijheid van meningsuiting op de helling. “Wanneer zelfs het stellen van een vraag leidt tot een gerechtelijke veroordeling, is de politieke tirannie in voege.” Dat de man, die al twaalf jaar met de dood wordt bedreigd door Jihadisten en islamfundamentalisten, gestraft wordt omwille van zijn strijd om vrijheid is, aldus de Vlaams Belang-voorzitter, de wereld op zijn kop. “De rechters die dit vonnis velden, gedragen zich als objectieve bondgenoten van diegenen die de gewapende strijd aangaan tegen onze democratische waarden en die West-Europa de afgelopen twee jaar 307 levens kostte. Een rechtstaat die naam waardig huldigt mensen die vredig strijden voor vrijheid, die veroordeelt ze niet.” 

Bron:
www.vlaamsbelang.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, meningsdictatuur, PVV, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Nederlandse kiezer zal Wilders volgend jaar vrijspreken”

 1. Witte raaf zegt:

  http://m.telegraaf.nl/article/27198362/wilders-heeft-nu-een-strafblad

  Zou dit nog consequenties kunnen hebben ivm evt premierschap in de nabije toekomst?

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik heb het al eerder aangegeven dat als Wilders een strafblad zou krijgen dat makkelijk tegen hem gebruikt kan en zal worden.

   Like

   • Thom zegt:

    Prutje Rutje heeft al gezegd dat Wilders ondanks zijn veroordeling toch minister kan worden als hij afstand neemt van “minder, minder, minder”. Dat betekent dat Rutte denkt dat de PVV zo groot gaat worden dat regeren zonder de PVV heel moeilijk gaat worden. Rutte pretendeert dat Wilders dan als leider van de grootste partij genoegen moet nemen met een ministerspost, waarbij hij zichzelf ziet als premier uiteraard. Hij wil Wilders dan nog eens extra in de zeik zetten door te eisen, dat hij zijn “minder, minder, minder” intrekt. Dus van Rutte moet de PVV als grootste partij dan het door hem toegeworpen genadebrood accepteren en “Dankuwel Hoogheid” tegen Rutte stamelen.
    Nie waar war, ouwe kruik?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Henk.
    Dat men dat strafblad tegen Wilders zal gebruiken ligt natuurlijk voor de hand.
    Maar wat voor een effect zal dat sorteren?
    Wilders vindt het helemaal niet belangrijk.
    Elke verzetsstrijder heeft een of meerdere strafbladen.
    Vroeger moest ik op school ook hele strafbladen vol schrijven.

    Hij weet trouwens van wie hij dat strafblad heeft gekregen.
    Zou hij zich moeten schamen voor links?
    Nee hè, ik denk het ook niet.

    Links is sowieso niet te redden en bovendien zal je steeds intensiever moeten zoeken, want links dunt dramatisch uit.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Thom.
    Wie is Rutte?
    Is dat die zak die volgend jaar de verkiezingen grandioos zal verliezen?
    Als Rutte de verkiezingen grandioos verliest ligt het voor de hand dat hij op zal rotten.
    Stel dat hij blijft en dat de VVD zich realiseert dat regeren alléén samen met de PVV mogelijk zal zijn….
    zal Wilders zeker zijn troefkaart uitspelen waarbij hij zal bepalen dat samen regeren alléén mogelijk zal zijn als Rutte verdwijnt.

    By the way. Als er een combinatie PVV/VVD kan komen is het gebruikelijk dat de partij die de meeste zetels krijgt, de PVV dus, de premier levert…

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Mooi onder woorden gebracht. De Néderlandse rechtsstaat stelt evenwel “vrijheid” de laatste tijd duidelijk gelijk aan vógelvrijheid – van haar autochtone burgers.

  Like

 3. BertG. zegt:

  We hebben dan ook een uitspraak gezien van de 1ste sharia rechtbank in Nederland.

  Geliked door 3 people

 4. Qvic zegt:

  Met deze uitspraak komt de rechtstaat der Nederlanden niet meer geloofwaardig over bij de echte Nederlander. Het verrottingsproces van de staat is al in een zeer ver stadium beland. Het O.M. heeft zich zelf opgeheven met deze uitspraak en tevens een knieval voor de criminele islamitische Marokkanen gedaan.

  Geliked door 2 people

  • fransdewit zegt:

   Dat heb je goed gezien Qvic. Ze hebben zich zo te kijk gezet dat de geloofwaardigheid tot het nulpunt is gezakt. Ze staan voor gek over heel de wereld en ga de geschiedenis boekjes in en zal nooit vergeten worden. Met naam en toenaam

   Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Zoals het er nu voorstaat volgt de Nederlandse rechtbank een Straatsburg’s zelf bedacht wetje, inplaats van het Nederlandse recht, die wet geldt niet hier dus allemaal kul en rechters hebben zich maar te houden aan het Nederlandse recht punt uit, Wilders is dus volgens het Nederlandse recht helemaal niet te veroordelen.

  Like

 6. De rechters gaan de strijdt tegen het volk aan. Ze proberen ons in een keurslijf te wringen. Het volk dient in het gareel te blijven. Ee dikke lul voor ze mooi dus niet. dit laten wij met ons niet gebeuren.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Anna zegt:

  Mag iemand met een strafblad premier worden ????????
  Heeft dit nog een diepere dimensie???????

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Jazeker @ Anna maar het zou moeilijkheden op kunnen leveren bij buitenlandse reizen.
   Hoewel Ik niet echt denk dat men in dit geval een Wilders zou willen weigeren, buiten een aantal landen waar de Islam de staatsgodsdienst is

   Like

 9. 4sjun zegt:

  Het schept het klimaat voor een politieke ommekeer en andere benoemingen op justitie. En dat is hard nodig om voorbij de verbloeming van feiten te komen en voorsluipende islamisering door middel van voorlichtende counterjihad te bestrijden

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s