Rechter legt Nederlandse volk het zwijgen op over Marokkanenprobleem

screenshot_69

(Door: Joost Niemöller)

Geert Wilders is leider van de in de peilingen nu grootste Nederlandse partij. Hij stelde een vraag aan zijn achterban en daarmee aan zijn Nederlandse kiezers. Dat zijn er miljoenen. Een groot deel van hen ondergaat last door agressieve Marokkaanse jongeren die crimineel gedrag vertonen. Wilders stelde dit aan de orde, en dat zou zijn goed recht mogen zijn.

Maar de rechter veroordeelde Wilders wegens ‘groepsbelediging.’ Want Marokkanen zouden een ‘ras’ zijn. De rechter kwam tot de conclusie:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Geert Wilders, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Rechter legt Nederlandse volk het zwijgen op over Marokkanenprobleem

 1. dees zegt:

  Ik hoorde een Mevrouw Juriste bij “nieuwsuur” beweren dat Juridisch Marokkanen ’n ras zijn, maar in het echte leven (vrnv) niet.
  Er ligt een hele taak om dat ge juridische gewauwel maar weer volks te maken, zoals het hoort, de taal én zijn betekenis moet eenduidig zijn, volks!!!!!!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Dit was dus duidelijk een politiek proces!
  De linkse kliek dacht Geert Wilders te pakken, de links politieke staats omroep die dat o zo ‘slechte’ wat Geert en z’n publiek zeiden honderden malen vertoonden en veroordeelden.
  Linkse politici die het veroordeelden en een minister van Justitie die de politie opdracht gaf (of was de politie zelf zo ijverig? Probeer eens aangifte te doen van een gestolen fiets of zo) zoveel mogelijk aangiften op te nemen, waartoe de politie (voor het eerst in de geschiedenis) voorgedrukte aangifte formulieren liet drukken (op onze kosten) en daar pakken vol van naar de Marokkaanse moskeeën bracht met tekst en uitleg waar een kruisje geplaatst moest worden en zo.
  Tja, en dan een veroordeling, voor een gestelde vraag en ook voor het antwoord wat z’n (onbekende) gasten gaven.
  Herinner me iets van 2 Marokkanen op een scooter die op de vlucht na een overval iemand doodreden, konden daarvoor niet veroordeeld worden om dat de rechter niet wist wie gereden had…
  62% der mannelijke Marokkanen tussen 14 en 24 is wegens criminaliteit met de politie in aanraking geweest; alle oudere Marokkanen hebben ook in die leeftijdsgroep gezeten…
  Ruim meer dan de helft der mannelijke Marokkanen is dus crimineel; om niet te stigmatiseren moet je dat ‘criminele’ dus niet steeds benoemen.
  Ow ja, de 3e generatie Marokkanen wordt in de statistieken als ‘Nederlander’ benoemd, geeft ook nog eens een vertekent beeld…
  Ja, een politiek proces!

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Nog even dan is “vluchteling” en “islam” ook een ras en dan kunnen er zomaar een miljoen ras echte vluchtelingen et cetera toegelaten worden in ons steeds lelijker geworden land zonder touwtjes uit de brievenbus, want racisme! 17 miljoen of 18 miljoen ras echte Nederlanders, ach het maakt niet uit voor de verrotte EU socialisten en hun collaborateurs. Ik zoek dan altijd de globale lichtpunten.
  John Bolton voormalige VN-ambassadeur van de USA en kandidaat Minister van Buitenlandse zaken voor de USA had gisteren op Breitbart News Daily een perfecte antwoord op de veroordeling van onze geliefde Geert Wilders.
  John Bolton constateert dat het proces tegen Geert Wilders “een onderdeel is van een fenomeen in de westerse wereld waar het recht op vrije mening door bepaalde personen verboden word of aan banden wordt gelegd ” John Bolton gaat verder.
  “De veroordeling van Geert Wilders moet de Amerikanen herinneren waarom in de USA, Eerste Amendement in de grondwet zo belangrijk is, de grondwet garandeert de vrije meningsuiting zolang er in zijn (Geert Wilders) vrije meningsuiting geen oproep inhoud om geweld te gebruiken, dit kan niet genoeg gezegd worden”
  Het recht op vrije meningsuiting in de USA gaat zover als er personen zijn die het recht op vrije meningsuiting willen gaan verbieden of aan banden willen leggen elke Amerikaan het recht geeft om deze personen met geweld en wapens deze anti vrije meningsuiting personen te stoppen, Tweede Amendement grondwet USA uit 1791.
  Is dat duidelijk, rechters, OM en zijn collaborateurs, u bent door de USA bevrijdt in 1945 door deze 2 amendementen vast geankerd in de grondwet van de USA . Vandaar dat Europa met geweld is bevrijd van socialist Hitler die schijt had aan vrije meningsuiting en 6 miljoen joden en vrije mening mensen de dood in jaagde. Waar Geert Wilders recht op vrije meningsuiting zo voor deze vermoorde en nog levende mensen opkomt.
  Mogen wij allen hopen dat John Bolton de nieuwe minister van Buitenlandse zaken voor de USA wordt.
  Peterdm.

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  Nou, da;s weer lekker dan, het heeft de ‘rechter’ behaagd lieden van mocronische herkomst te herdefiniëren als ras; bedankt lul, voortaan kan dus iedereen die ook maar de minste kritiek heeft op mohammerdanen of hun religie van ’t kwaad aangepakt worden vanwege ratzisme. Jarenlang heeft de muzelbrotherhood geprobeerd om het nepbegrip pislamofobie gelijkgesteld te krijgen aan ratzisme maar zelfs de allerlinksten trapten daar niet in helaas heeft de Nl.se ‘onafhankelijke’ ‘rechter’ thans het werk voor hun gedaan door het begrip ‘ras’ tot in het absurde te verwateren. Wederom bedankt lul! En zo is ’t en passant de rooien gelukt de verdeeldheid in Nl. groter dan ooit en de tegenstellingen scherper dan ooit tevoren te maken; ja ja kinders verbondenheid en inclusiveness belijden zij slechts met de mond, zo U niet hun ‘moreel verheven’ pensée unique deelt kunt U de kanker achter ’t hart krijgen en zullen ze geen poot uitsteken om U te helpen. Nee zeg ben je gek Uw taak is alleen belasting betalen en Uw bek houden. En tolerant zijn natuurlijk! Tolerant, t.a.v. ons volstrekt vijandige vreemdelingen en krankzinnige rooien die dat allemaal faciliteren vanzelfsprekend op Uw kosten. Na WO. Ⅱ heeft zeer begrijpelijk alom denazificatie plaatsgevonden na het einde van de koude oorlog heeft men echter alom verzuimd te demarxificeren en de resultaten zijn ernaar, ik vermoed dat onvoldoende werd ingezien dat alle vormen van socialisme zij het (inter)nationaal of anderszins putten uit een en dezelfde giftige bron. Laat U nimmer misleiden door de door de pvda uitgevente ‘sociaal democratie’ die lui zijn namelijk verre van sociaal en met democratie hebben ze al helemaal niets.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het is hun rechter, niet onze rechter.

  Over zwijgen gesproken; oproepje aan iedereen om eens wat vaker te kijken wat men uitvreet in de lokale en provinciale politiek. En bij wangedrag van de politici een mailtje te sturen om uitleg te vragen en afkeuring kenbaar te maken. Laat ze beseffen, dat wij het weten en ze in de gaten houden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ildiko zegt:

  Zelfs stok oude NEDERLANDSE mensen boven de 90 vinden dat WILDERS mocht niet veroordeelt worden! En deze oude generatie IS NIET GEK ! Miljoenen ook niet ! dit is puur linkse dictatuur !

  Like

 8. Ze kunnen ons niet het zwijgen opleggen, dat zal nooit iemand van ons toestaan. Maar we hebben geduld tot volgend jaar maart.

  Geliked door 1 persoon

 9. Anna zegt:

  Dat ” ras ” heeft een eigen land. Laat ze daar dan naar op pleuren….. of zo u wilt daar naar oprotten…. zei Spekman ook niet iets dergelijks…… en Samson niet te vergeten…..

  Rechten van de mens…….. wordt nu over gesproken…… ha ha ……kijk naar hun eigen land…… kom nou,,,,,,,,, hun rechten in hun land zijn onomstotelijk anders dan in Nederland….. maar dat is NIET BESPREEKBAAR!!!! Hoe is het mogelijk dat in Nederland…zoiets niet besproken mag worden……. Waar is mijn vrijheid dan??? Ik voel me belaagd door dit soort gespuis…… je wordt nageroepen bespuugd en vernederd…….. hoe lang ” pikken ” wij dit nog . En de politie…… die is inmiddels op sommige plaatsen EEN VAN HEN GEWORDEN, en doen NIETS!!!!!! Ze komen naar nederland om rotzooi te schoppen en op deze manier, zo zachtjes aan ons land te destabiliseren en het rijp te maken voor de islam……..wat zijn wij toch angsthazen geworden……

  Like

 10. Bas zegt:

  Inderdaad, deze rechters hebben met hun gerechtelijke uitspraak, alle PVV kiezers veroordeelt c.q. gedumpt.. Omgekeerd levert dit proces wel indirect bewijs op dat het OM ook namens de Europese Unie de vrijheid van meningsuiting aan de heeft weten te zetten.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  De linksen zijn altijd aan het mierenneuken als het gaat over Geert Wilders.
  Maar zoals iedereen weet, loopt Joop van Riessen nog steeds vrij rond, terwijl juist HIJ een groep schandalig heeft beledigd en gediscrimineerd: de PVV stemmers!
  Daaraan erger ik me nog elke dag.

  En zo zijn er nog meer figuren die het edele marokkanen”ras” hebben beledigd!
  Ook zij lopen nog onbekommerd rond met een arrogante kop.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Behorend tot het echte Nederlandse blanke ras stem ik dus als vanouds weer op de PVV op 15 maart 2017. In het oordeel van de rechter zie ik het gelukkig bevestigd dat o.a. Marokkanen en Turken nooit tot het Nederlandse ras zullen behoren al hebben ze ook een Nederlands paspoort. Ze blijven ten opzichte van ons buiten de pot pissen. Is dat nou geen goed nieuws?

  Like

 13. Jean zegt:

  Nooit zal een creatuur wat denkt dat hij/zij onschendbaar s mij het zwijgen kunnen opleggen, ik zal altijd mijn recht op vrije meningsuiting blijven verdedigen en gebruiken.
  Mensen pas op want onze DEMOCRATIE staat onder enorme druk en is in gevaar, gewoon even de moed nemen om die Luxemburgse zuipschuit te beluisteren, ik weet het dat dat een foltering is maar wij doen dat om ons nog meer te verzamelen om die zuipschuit te kunnen verdrijven.
  Die luxemburger, die Duitse, die Duitser, die Gentenaar, die ‘afhankelijke rechtbanken’ en nog van dat zootje ongeregeld zijn een zware bedreiging voor onze vrijheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s