Het zijn geen vluchtelingen en geen migranten, maar veroveraars

screenshot_86

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Het is een belediging voor de psyche van een helder denkend mens als men de miljoenen mannen die momenteel Duitsland overstromen als “vluchtelingen” of “migranten” betitelt, want ze zijn geen van beide. Deze mannen zijn plunderaars en veroveraars. Ze veroveren gebied van “ongelovigen” met de hulp van de Duitse regering.

De huidige Duitse regering is de grootste vijand die de Duitsers ooit hadden. Niet de oorlogsvijanden in de Eerste en Tweede Wereldoorlog, maar de huidige regering is het, omdat zij ervoor zorgt dat de Duitsers voor altijd hun land verliezen door middel van de toegestane en gestimuleerde overname van Duitsland door uitgerekend déze veroveraars. Waarom de mannen, die thans Duitsland bij miljoenen overspoelen, geen vluchtelingen zijn, ligt duidelijk voor de hand:

In Duitsland geldt iemand slechts dán als vluchteling als hij geen veilig derde land heeft doorkruist om Duitsland te bereiken, en dat is op geen van deze zogenaamde vluchtelingen van toepassing. Al deze mensen hebben minstens één veilig derde land doorkruist voor zij in Duitsland aangekomen zijn. Het gaat er dus niet om het leven te redden, maar het gaat er hier om, het rendabelste land uit te zoeken, teneinde zich daarin volledig te laten verzorgen door de bevolking. Precies om deze reden zijn er in Duitsland geen vluchtelingen, maar alleen mensen die het verraad van de Duitse regering aan het eigen volk voor zichzelf benutten, teneinde Duitsland voor altijd van de Duitsers af te nemen.

Dat deze mensen evenmin migranten zijn, blijkt uit het feit dat migranten slechts dán werkelijke migranten zijn als het hen door middel van hun eigen arbeidsinzet lukt in een vreemd land voet aan de grond te krijgen. Redden ze dat alleen door aanspraak te maken op de inzet van de oorspronkelijke bevolking, dan zijn ze niets anders dan doodnormale plunderaars en veroveraars, die als geweldplegers een land onderwerpen, net als de Mongolen onder Dzjengis Khan of de moslims onder Mohammed.

Opdat de Duitsers zich niet tegen deze oorlogshandeling en verovering van hun land verzetten, wordt hen aangepraat dat het hier over heel normale vluchtelingen en migranten gaat en het grootste deel van het Duitse volk gelooft dat ook nog!

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het zijn geen vluchtelingen en geen migranten, maar veroveraars

 1. 4sjun zegt:

  Zo wordt Europa langzaam het volgende Joegoslavië.

  Denk er vast over na met het oog op wat de verpolitiekte gerechtelijke uitspraak van gisteren wenste te bewerken aangaande adressering van maatschappelijke problemen…
  http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=27&t=1033&start=230#p54811

  Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  Petra heeft natuurlijk gelijk. Ik weet niet of het jullie opvalt, maar ik ben ondertussen zover de aanstaande nederlaag te accepteren. Uiteraard niet omdat ik het eens ben met islam of kolonisatie van het Westen door de islam, maar omdat de grote meerderheid van het autochtone Westen geestelijk zo ziek is, dat er geen beginnen meer aan lijkt.

  Tenzij nu in het Westen, en dus ook in Nederland, een radicaal militant nationalisme het voortouw neemt. Helaas is het dan wel zo dat de politiek-correcte meute hierin een vervulling van ‘rechts gevaar’ in zullen zien. Wij mogen dan wel weten dat het tegendeel daarvan juist waar is, maar dat zal hen niet alsnog tot inzicht brengen.

  Het zal een buitengewoon smerige burgeroorlog worden!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit is landje pik. Je krijgt die secreten er niet meer uit. Daar hadden ze al veel eerder op moeten inspelen. Ze gaan hoe langer hoe meer voor zichzelf opeisen. En wij moeten inleveren.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt.
   Dat overdenkende kan je niet anders dan tot de conclusie komen dat die secreten bepaald niet de slimste jongetjes in de klas zijn (we weten allemaal wel dat het gemiddelde IQ van die – inmiddels – rassen, nou niet echt tot de hoogste regionen behoort) en zich dus niet realiseren dat zelfs voor hen uiteindelijk de koek op zal zijn.
   Het Duitse ras kan immers niet voor de hele wereld verzorging regelen.

   Like

 4. Ron zegt:

  Dit filmpje ben ik tegengekomen op een survival forum. Het zou gemaakt zijn door een SEAL klokkenluider.

  Hier bij ejbron weten we natuurlijk hoe gevaarlijk jihadi’s zijn, maar de helft van de bevolking hier en in de VS is nog in winterslaap.

  Like

 5. Een prachtig stuk wijf die Petra Raab, zij gaat dwars tegen de bovenstroom en onderstroom van de gevestigde orde, establishment in. Hier in het crypto-communistische Nederland kan men alleen een paar van deze prachtwijven koesteren o.a. Annabel Nanninga, Ebru Umar en last but not least Pamela Hemelrijk †

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En ik hopelijk?
   Mocht het je ontgaan zijn: Ik ben aanmerkelijk ‘radicaler’ dan Annabel of Ebru, die sóms nog wel eens pas op de plaats willen maken. Trouwens, voor sommige andere dames hier op de site geldt dat eveneens.
   Maar als je onvoldoende de kans krijgt om aan de weg te timmeren, wil dat nu eenmaal wel eens aan de algemene aandacht ontsnappen. (Zou er ‘LOL’ achter kunnen tikken om de opmerking te verluchtigen, maar doe het niet.)

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Om alle misverstanden te voorkomen: Met die tweede á derde zin van boven bedoel ik dus, dat die andere dames hier op de site evenééns ‘radicaler’ zijn dan Annabel of Ebru. Ere, wie ere toekomt, zogezegd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dus toch, helemaal geradicaliseerd.
    Maar we hebben nog veel meer geradicaliseerde dames hier onder ons, als ik jou zo mag geloven.
    Dat gaat nog spannend worden dan, we gaan het meemaken.

    Like

  • BertG. zegt:

   De eerste 2 die je opnoemt hebben ’t nog steeds over PVV gekkies.
   Dus wat schieten wij daar mee op? Noem je dat tegen de stroom ingaan.

   Like

   • What’s in a word.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 18,53u.: Ja, joh, zéker geradicaliseerd! Overigens geef ik direct toe, dat de vondst uiteindelijk van jouw naamgenoot, onze webmaster afkomstig is:
    Een hele tijd geleden alweer was er ook iemand – ik weet niet meer wie- totaal lyrisch van Nanninga, zelfs zó zeer, dat hij zich afvroeg: “Kunnen we haar niet strikken om op óns blog te gaan schrijven?”of zoiets, waarop onze webmaster: “Dan zal ze toch eerst nog verder moeten radicaliseren! LOL!” Dat ben ik niet meer vergeten, want ik dacht: “Zo is het maar nèt!” Sommigen hebben niet in de gaten, dat ze bepaalde figuren idealiseren vanwege de kánsen die die toevallig gekregen hebben om zich te manifesteren, wat uiteindelijk geen zuiver uitgangspunt is.
    @Adriaan Jansens, 18.28u.: Ja, daar heb je het nu weer, Adriaan; nú is het opeens: “What’s in a word. Maar ik durf te wedden, dat, als één van de dames op dít blog die term zou laten vallen, je verstoord je wenkbrauwen zou fronsen. Nu zul je waarschijnlijk zeggen: Ja, maar híer verwacht je dat ook niet. En dat ís zo. Juist daaruit kun je afleiden, dat genoemde dames, als puntje bij paaltje komt, níet klaar zijn voor het zuivere patriottisme, hóe geweldig ze jou misschien ook lijken. BertG. slaat de spijker hier op de kop!
    Kijk verder dan de leuke stukkies die ze schrijven en blijf je afvragen, hoe diep het bij ze gaat!

    Like

 6. Golden Girl zegt:

  het zijn onderkruipsels, eerst zorgen dat ze al in de landen zijn en dan toeslaan, als je leest wat ze in de kerken flikken in o.a Zweden, hun behoefte in de kerk doen, schreeuwen enz
  ik sprak vanmiddag een man die zei het duurt nog 20 jaar voordat het los barst, ik zei dat het eerder aan 5 a 6 jaar zal zijn enn als dit zo doorgaat zou het ook wel eens eerder kunnen zijn

  Geliked door 1 persoon

 7. Gillis zegt:

  Is maar al te waar!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s