Monniken Birma willen alle moslims het land uit

screenshot_77

U Wirathu, leider van de Birmese Ma Ba Tha beweging.

(Door: Ate Hoekstra)

Het Birmese leger verjaagt moslims. Volgens Birmese monniken is dat nodig om hun boeddhistische waarden te beschermen.

Iedere ochtend kruipt de boeddhistische monnik Eain Da Set Ka met een angstig gevoel uit bed. Dan vreest hij dat er nog meer moslims het land zijn binnengekomen om boeddhistische vrouwen in te pikken en Birma te islamiseren. “Die Bengalen moeten allemaal het land uit”, briest hij. “Er loopt bij ieder van hen extremistisch bloed door de aderen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
dagblad-trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Boeddhisten, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Monniken Birma willen alle moslims het land uit

 1. Alex Delarge zegt:

  Laten we de boeddhistische waarden ook in Nederland omarmen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik zegt:

  Deze man heeft gelijk! Allemaal eruit, hier dus ook!

  Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Kijk, deze jongens snappen tenminste hoe ze een probleem met de islam aan moeten pakken : Het hele zootje het land uit kieperen. Zouden ze hier in Nederland ook moeten doen. Maar die tijd komt nog wel.

  Like

 4. Mary zegt:

  Nederlanders (anti socialisten) willen ook alle Islam het land uit, de stelling dat bij een ieder extremistisch bloed door de aderen loopt is een hele logische het zit in hun DNA, perfect dat het leger hier tegen ingezet wordt, flikker ze er allemaal uit en hou het land veilig en vreedzaam, gelukkig hebben wij Geert Wilders in Nederland (de rest van de politiek is namelijk pro Islam en volgt de wet van Straatsburg en niet van Nederland) die dit niet alleen al heel lang verkondigd, ondertussen vele vele aanhangers heeft en zeer waarschijnlijk premier gaat worden zodat hij dit ook allemaal kan bewerkstelligen, we kunnen niet wachten tot die dag aanbreekt!!!!.

  Like

 5. Groot gelijk, meteen eruit flikkeren. Moslims brengen alleen maar haat en verderf.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  Johan, ik zie dat hier niet gebeuren, je gaat niet eerst tienduizenden binnen halen om vervolgens ze eruit te zetten, ze willen er meer, kijk maar eens naar Duitsland die zijn ook zo blij met die lui, en het merendeel wil weer op mevrouw Merkel gaan stemmen

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  De Islam/Moslims is/zijn als een sprinkhanenplaag. Ze vermeerderen zich razendsnel, vreten alles kaal en laten een woesternij achter. Islam toelaten in je land is opteren voor culturele, sociale en politieke zelfmoord. Islam zal altijd proberen je te overheersen en onderdrukken, nooit zich aan te passen. Birma is heel verstandig bezig.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thoth zegt:

  (..)In het conservatieve Burma heeft de Ma Ba Tha grote invloed. Publieke betogingen van de monniken worden massaal bezocht. Onder hun druk nam het parlement vorig jaar verscheidene wetten aan. Die moeten onder meer voorkomen dat moslims met boeddhistische vrouwen trouwen en grote gezinnen stichten….(..)

  Heel goed. Hierin moet de joodse/christelijke/atheïsme in Nederland dit ook doen. Anders zijn wij over een paar honderd jaar óók islam geworden.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Uiteraard de ENIGE juiste beslissing.
  Zonder verder iets goeds te zeggen van dat regime daar.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Gelijk hebben ze, waar de Islam komt gaan alle normen, waarden en culturen ten gronden !!

  Geliked door 1 persoon

 11. lilith zegt:

  De boeddhistische monniken weten heééél goed wat de opkomst van het ‘zwarte geloof’ heeft betekend voor de boeddhistische cultuur in de regio; kijk naar Indonesie; van oorsprong boeddhistisch maar de opdringerige islam is nu wijd verbreid en het vredelievende boeddhisme gedecimeerd. Afghanistand; was boeddhistisch en plukt nu de bittere vruchten van is-lam. Perzie; ooit zorastrisch en dankzij invasie van mongolen (letterlijk en figuurlijk) kwam de is-lam.India (incl huidig Pakistan); hindoeistisch. Nu Pakistan gebaseerd op is-lam en een rogue nation.India; terreur door moslims.Turkije; oorspronkelijk Byzantijns (grieks-orthodox) nu is-lam-iet-ies. Egypte; oorspronkelijk koptisch en vredelievend; nu islamieties en voortdurend gedonder. Nederland; christelijk en 40 jaar islamietiese import geeft voortdurend gedonder en afdwingen door moeslims. Voorbeelden te over…..het is nix, het wordt nix met is-lam. Eruit! Ik steun de monniken van Birma. Royhinga’s zijn geen schatjes zoals de Gutmenschen heir weer vreselijk hun best doen om hen zielig te doen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. leefbarbaar zegt:

  Probleempje voor de linxe kerk; blijkt de boze witte man ook een kale monnik te kunnen zijn in een oranje jurk.

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Dat is goed, maar ook slecht, want gaan ze het voorbeeld volgen van anderen, dus naar het rioolputje van Europa.

  Wij zijn slechts met een kleine groep Oeigoeren in Nederland. Hier, in dit democratische land kunnen wij vrijuit spreken over de positie van de Oeigoeren in de
  wereld en ons inzetten voor een onafhankelijke Oeigoerse staat.
  http://www.uighur.nl/nl/oeigoeren-2/

  Wij waarderen uw belangstelling voor ons volk en onze cultuur zeer. We hopen dat u blijvend aandacht zult houden voor onze zaak en u onze activiteiten zult blijven steunen.

  Elk jaar vragen Oeigoerse asielzoekers om bescherming in Nederland. Op de vlucht voor de harde hand van China vrezen ze voor vervolging, discriminatie of onmenselijke behandeling. Als minderheid verwant aan het Turkse volk en islamitisch, worden Oeigoeren door de Chinese autoriteiten op alle fronten achtergesteld. Hun roep om meer vrijheid en respect voor de eigen taal en cultuur wordt door China niet getolereerd.
  https://www.vluchtelingenwerk.nl/actueel/persbericht/bescherming-oeigoeren-hard-nodig

  Rot lekker op naar Turkenland.
  Gvdgvd,
  God staat vloeken toe als het gepast is.

  Like

 14. Jan zegt:

  Amnesty woedend omdat Birmanen zich niet laten afslachten door jihadisten en parasieten die binnendringen vanuit Bangla Trash

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s