München: Identitaire Beweging verfraait de Frauenkirche

screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

De Identitaire Beweging Duitsland heeft opnieuw toegeslagen. Na de spectaculaire bezettingen van de Brandenburger Tor op 27 augustus en het landelijke kantoor van de Groen in Berlijn op 19 november werd vandaag een enorm spandoek met het logo van de Identitaire Beweging en het opschrift “München is Identitair” en “#Lederhosenopstand” op de top van de Frauenkirche aangebracht.

In de brief waarin men de verantwoordelijkheid voor de actie opeist, staat:

Wij zijn het eerste gelid van het vreedzame patriottische verzet tegen een maatschappelijke omwenteling van nog nooit eerder vertoonde omvang en we staan voor het behoud en het doen herleven van onze identiteit.

Onverschilligheid en willekeur zijn tegenwoordig de bepalende kenmerken van een liberaal-universalistisch beïnvloed Europa, waarin men zich moet onderwerpen aan de ideologie van de multiculti. Deze politiek heeft ons vaderland niet beter, mooier of meer divers gemaakt. Integendeel, met iedere dag die verstrijkt, zie je duidelijker hoe dit multiculturalisme mislukt is.

Het wordt rijd om de mensen hun vaderland terug te geven, en met hem de cultuur, de traditie en de stijl! Geboortestreek is de oergrond waarop traditionalistische realisatie is gebaseerd. Geboortestreek is vertrouwdheid en zichtbare verbondenheid met landschap en bevolking in veelomvattende zin. Als ze haar pregnante betekenis en eigenheid verliest, valt ze uiteen en wordt ze een plek van globale onbelangrijkheid.

Om dat te verhinderen, heeft de Identitaire Beweging op haar vaandels geschreven. Want met de geboortestreek verliest de mens ook zijn identiteit. Hij wordt kneedbaar, manipuleerbaar en stuurbaar, verwordt tot de speelbal van de consumptie, van de media en van de liberaal-universalistische politiek.

En ook al is München zijn authentieke Beierse karakter al grotendeels verloren, helemaal verdwenen is het niet. Deze stad bestaat al honderden jaren, ze zal ook Dieter Reiter (SPD) wel overleven, opdat ze ooit weer door deskundige burgemeesters geregeerd zal worden!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Identitaire Beweging, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

Een reactie op München: Identitaire Beweging verfraait de Frauenkirche

 1. Linkse activiste: radicale moslims willen hetzelfde als ik

  Denemarken, december 2016

  De Deense tak van Pegida heet sinds kort For Frihed (Voor Vrijheid). Toen FF onlangs in Kopenhagen demonstreerde tegen de jaarlijkse ontmoeting van de radicaal-islamitische Hizb-ut-Tharir, kreeg het te maken met protesten van linkse activisten.
  Een van hen, Lisbeth Bryhl is inwoonster van immigrantenwijk Nørrebro. In een radio-interview zegt Bryhl: ik wil altijd maar een ding en dat is vreedzaam samenleven.
  Interviewer: denkt u dat HuT daaraan bijdraagt?
  LB: De mensen die ik van HuT ken, dragen daar zeker aan bij. Iedereen die ik van HuT ken wil hetzelfde als ik, vreedzaam samenleven in Nørrebro. …Ik denk dat het doel het belangrijkste is, en dit is werkelijk het doel. Ik denk dat we hetzelfde doel hebben’.
  HuT wijst democratie af en is actief in 40 landen. In de islamitische wereld streeft HuT ernaar regeringen over te nemen, in het westen tracht ze moslims te verenigen zodat ze zich niet aanpassen aan de samenleving.

  http://10news.dk/?p=2943

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s