Peiling: meerderheid van Nederland denkt dat Wilders’ veroordeling de PVV extra zetels gaat opleveren

screenshot_75

(Door: Paul van der Bas)

Meer dan twee derde van de ondervraagden denkt dat het vonnis de PVV juist ten goede zal komen bij de verkiezingen.

De veroordeling van Geert Wilders vandaag heeft veel losgemaakt. Veel Nederlanders vinden het vonnis terecht, maar een meerderheid van 53% is ontevreden met de uitspraak. 50% van Nederland wilde dat Wilders werd vrijgesproken, blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond. Natuurlijk zijn dat vooral PVV-stemmers, maar ook een meerderheid van de 50Plus-kiezers en een groot deel van de VVD-stemmers had liever gezien dat Wilders werd vrijgesproken.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Peiling: meerderheid van Nederland denkt dat Wilders’ veroordeling de PVV extra zetels gaat opleveren

 1. Colin de Jong zegt:

  Ik verwacht 50 zetels want er zijn heel veel stille kiezers die het met Wilders eens zijn en er helaas niet voor durven uit te komen.Met deze laffe regering die niet durft op te treden heeft Wilders dan het meeste recht

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Goed nieuws , maar we moeten het nog wel verzilveren !

  Prachtig ook , dat de geflopte would-be politicus Peter R de Vries , zo verteerd wordt door rancune en afgunst dat ie vindt dat Wilders TBS zou moeten krijgen .
  Wat een aandoenlijke kwaal is dat toch , rancune !
  Hij is wat dat betreft behept met een kinderlijk klein vermogen om “groot” te kunnen zijn .
  Daar zou ie nog wat van zijn geliefde moslims kunnen leren , die worden soms weggebombardeerd en de overlevende restanten gaan gewoon verder waar ze mee bezig waren .
  Even slikken en weer doorgaan .
  Hij maakt zich doorlopend belachelijk , al zal het linkse en soortgelijke deel daar wel niks van snappen .

  Taak voor ons , de komende tijd , om Wilders zoveel mogelijk te promoten !
  Mogelijk de belangrijkste verkiezingen die we mee gaan maken .
  Zet hem op !!!

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Peter R de Vries is de grootste mis kwal van Nederland !!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De vervolging van Wilders is een van de grootste stommiteiten die het linkse bestuurlijk
   apparaat kon bedenken.
   Goed voor ’n bijzonder pijnlijke en langdurige zelfmoord!

   Ik heb dit hier ’n paar weken geleden voorspeld.
   De veroordeling van Wilders zal van de PVV de allergrootste partij maken.
   De kiezers zullen spontaan reageren op dit manipulatieve proces.
   Links meende hiermee Wilders zo zwaar te beschadigen dat hij op 15 maart as. vleugellam zou zijn.
   Het tegenovergestelde zal nu gebeuren.
   Nog nooit in de geschiedenis van Nederland zal zo spontaan door de kiezers en zo duidelijk een boodschap aan het regerend rapaille worden gegeven:
   “Handen af van onze persoonlijke vrijheid! Wij willen ons land terug!”

   Ook mag niet vergeten worden dat de nagedachtenis aan Pim Fortuyn bij de kiezers nog altijd voortleeft.
   De brute moord… om te voorkomen dat hij minister president zou worden…
   Nu weer dat politieke proces tegen Wilders.
   Toevallig…? Eerst twee jaar lang de zaak uitstellen en dan 6 maanden voor de verkiezingen toch de vertoning opvoeren…?
   Hoe ver kan je als bestuurder in verregaande hoogmoed en decadentie verdwalen…?

   Like

 3. Peiling: meerderheid van Nederland denkt dat Wilders’ veroordeling de PVV extra zetels gaat opleveren. Denkt? Ik weet het wel zeker dat de veroordeling van Dhr. Wilders dat zal hem geen electorale windeieren leggen. Het mooiste zou zijn dat het hoger beroep voor de Tweede Kamerverkiezingen a.s. maart zal dienen, dan piekt Wilders zijn PVV enorm. Want de laatste drie weken voor verkiezingen, deze periode is bij uitstek geschikt om zich partij-ideologisch te profileren. Vooral wanneer het hoger beroep wéér slecht uitpakt voor hem, en zodoende wordt Geert ongewild in een soort politieke slachtofferrol gekenschetst.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Spong gisterenavond bij “Pauw”
   Meneer Wilders mag wel oppassen voor dat hoger beroep waarvan hij zo veel verwacht…
   De kans is heel groot dat hem dat zal bezuren. Hihihihi….
   En het slijm liep uit zijn mondhoeken… terwijl zijn gezicht zich in een duivelse grijns vertrok…

   Wat een enge man is dat toch.
   Eigenlijk nooit volwassen geworden.
   Hij moet steeds maar weer laten merken dat hij het altijd het allerbeste weet en schroomt zelfs niet om de ander in een debat te overschreeuwen.
   Bovendien is hij al net zo dom als al die andere linkse arrogante figuren die niveau grachtengordel denken, dit incluis het manipulatieve zooitje daarboven dat tot de bestuurlijke elite wordt gerekend.
   In hun afkeer van Wilders, die duidelijk hun veilige rijke bestaan bedreigt, denken ze het probleem op te lossen door ijskoud verder te gaan met hun machtspolitiek.
   Niet en nooit luisteren naar de signalen uit de samenleving.
   Ze staan immers heel ver boven het volk. Wat denkt die Wilders wel…?
   Niet willen accepteren dat inmiddels meer dan 50% van het volk achter Wilders staat.
   Maar het is niet Wilders die hun werkelijke tegenstander is, het is het volk dat niet langer wil zien dat zijn vrijheid iedere dag méér en méér wordt beperkt en dat Nederland zijn land niet meer is, dat de belastingdruk niet meer te harden is en zijn geld wordt gebruikt om zijn land te vernietigen…!
   Wilders verwoord alléén hun wil.

   In zijn haat op Wilders meent Spong dat Wilders terecht gestraft zou worden door
   een nog hogere straf dan hij nu zou hebben gekregen.
   Hij beseft niet dat Wilders werkelijk de man is die bij het begin van het proces en ook gisteren duidelijk heeft gezegd, zich NOOIT tegen te laten houden in het verkondigen van de wil van het volk, door enige bedreiging of strafmaatregel van wie dan ook
   Hij wil niet accepteren dat Wilders door dit politiek proces nu in wezen al de macht heeft gekregen van het volk om Nederland te zuiveren van alles wat links heeft verwrongen en niet behoort tot het echte Nederland!

   Mr. Theo Hiddema daarentegen belichaamde de vleesgeworden wijsheid die keer op keer duidelijk maakte dat datgene wat er nu in Nederland gebeurt het logisch gevolg is van de frauduleuze en hypocriete wijze waarop de bestuurders menen om te moeten gaan met de belangen van het volk.
   Ook hier was weer duidelijk te merken dat men niet wil accepteren dat Wilders door dit alles de grootste partij zal worden.
   Het enige wat gezegd wordt is dat men zich zorgen maakt.
   Wat een bevestiging is voor de opgang van Wilders die zij allang niet meer tegen kunnen houden…

   Geliked door 1 persoon

 4. Onderzoek naar 3 ton voor koranlessen Amsterdam

  De gemeente Amsterdam gaat onderzoeken waar de bijna 3 ton die arme Amsterdammers hebben gedeclareerd aan godsdienstlessen voor jongeren, terecht is gekomen. Het grootste deel van dat geld is besteed aan koranlessen, onduidelijk is hoe en waar.

  De Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart (Armoede) stelt het onderzoek in naar aanleiding van vragen van deze site. Een melding via Publeaks, de site waarop klokkenluiders anoniem tips kunnen geven aan de pers, stelt dat Amsterdam elk jaar tienduizenden euro’s uit het armoedebudget uitgeeft aan godsdienstlessen in moskeeën. De gemeente zou niet controleren of de kinderen daadwerkelijk ook onderwijs krijgen en ook niet of ze dat onderwijs volgen op moskeeën die mogelijk als salafistisch te boek staan.

  Armoedebeleid
  De gemeente bevestigt dat 2500 Amsterdammers die gebruik maken van het armoedebeleid van de stad vooralsnog voor 285.000 euro aan godsdienstlessen hebben gedeclareerd. Die lessen werden gevolgd in moskeeën of particuliere instellingen. De regeling valt onder de scholierenvergoeding van het armoedebeleid van de stad. Daaronder kunnen ook schoolboeken, bijles, sport en danslessen worden gedeclareerd.

  Zo keerde Amsterdam ook 9 ton uit aan contributie voor sportclubs. De gemeente gaat nu de uitgaven aan godsdienstlessen onderzoeken. Dat gebeurt tot nu toe alleen steekproefsgewijs. Uit navraag blijkt dat veel moskeeën de koranlessen gratis aanbieden of daar maar 5 of 10 euro per maand voor vragen. Als ouders dat geld niet hebben, hoeven ze vaak niet te betalen.

  Declaraties
  Vliegenthart: ,,Het zou mij verbazen als moskeeën geld vragen voor deze lessen, dus dan is er mogelijk iets anders aan de hand.” Hij wil weten of de moskeeën doelbewust geld proberen te verdienen via de gemeentelijke subsidies. Of dat ouders mogelijk onrechtmatige declaraties invoeren.

  De wethouder stelt dat er geen signalen zijn dat de subsidies worden gebruikt om lessen te volgen op salafistische moskeeën, een conservatieve islamitische stroming die onder het vergrootglas van inlichtingendienst ligt.

  Bron
  AD

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Enorme Fraude met toeslag kinderopvang; Honderden jonge moeders uit de Surinaamse, Antilliaanse en Dominicaanse gemeenschap in Amsterdam Zuid-Oost hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan een georganiseerde miljoenenfraude met de toeslag van kinderopvang. Hoewel zij geen kinderen op de opvang hadden, ontvingen zij daarvoor wel de overheidsbijdrage, die kon oplopen tot meer dan 100.000 (!!!) euro. De totale schade is naar schatting 6.000.000,00 euro. Omdat de belastingdienst tot voor kort de toeslagen met terugwerkende kracht tot maximaal 16 maanden uitbetaalde, konden de fraudeurs in korte tijd vele 10.000en euro’s op hun bankrekening ontvangen. Dit was dus al jaren aan de gang en is begin 2013 pas opgemerkt!!! Schande, hoe is dit mogelijk!! De zaak staat overigens niet op zichzelf: in augustus 2012 bleek al uit een brief aan de Kamer dat er op dat moment voor 40 miljoen euro aan kinderopvangtoeslagfraude was vastgesteld. Schande, weer een bewijs met wat voor incompetente “bestuurders” we te maken hebben. Een land verkloot!!! Verdomme, ik wil mijn geld terug!!!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Amsterdam, het open riool van Nederland dat hoognodig gezuiverd moet worden van alles wat links heeft verkankerd!

   Like

 5. Ja, dat denk ik ook. Een soort martelaaschap.

  Like

 6. Mary zegt:

  Ik weet zeker dat het tot een grote groep mensen nu pas begint door te dringen wat deze veroordeling betekend voor Nederland en henzelf en nu PVV gaan stemmen.

  Like

 7. Nog zo’n zooitje notoire Wilders haters. Kijken op eigen risico neem i.p.v. bier en chips je teiltje al vast mee.

  Peter R de Vries over Wilders: ‘Was het maar mogelijk geweest om deze man TBS te geven’
  Terugkijken: RTL Late Night

  Bij RTL Late Night ontstond een discussie over de uitspraak in de zaak Geert Wilders. Volgens Frits Wester is er “echt een ander verhaal nodig” bij andere politici willen zij een weerwoord tegen Wilders hebben. Peter R. de Vries merkt op dat hij wel snapt dat er geen straf is opgelegd, maar zegt ook “Als ik hem zo zie en hoor dan denk ik: ‘Was het maar mogelijk geweest om deze man TBS te geven’”.

  De Vries ageert daarmee tegen de uitspraken van Geert Wilders over de rechtspraak zelf. Hij vindt dat deze uitspraken die Wilders bij herhaling doet in de Tweede Kamer niet passen en verwijt anderen dat ze juist daar met een grote boog omheen lopen. Hieronder is het fragment, en de context, terug te zien.

  http://politiek.tpo.nl/2016/12/10/peter-r-vries-wilders-was-mogelijk-geweest-om-man-tbs-geven/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Vries is een arrogant, kloterig, pseudo-links bráákmiddel, en nog narcistisch en publiciteitsgeil op de koop toe! Zo, blij, dat het er weer eens uit is.
   Ik zal de dag zégenen, waarop dit stuk media-shit van de één of andere penoze-gast een kogel in zijn hoofd krijgt en bij die gelegenheid de vlag uithangen! (En als me nog meer verwensingen te binnen schieten, hóór je het van me!)
   Er zijn er wel méér, waaraan ik de pest heb, maar aan dít exemplaar……

   Geliked door 5 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 10 december 2016 om 13:40

    Ik heb nog meer hekel aan Peterrrrr RRR. de Vries dan jij; zeker weten!
    Alleen al bij het horen van de smeerlapperij over Wllders die hij uit zijn wrange bek perst, doet me onuitsprekelijk walgen.
    Ik wens de stommeling een bloederige onthoofding door zijn mohammedaanse vriendjes toe!
    De vuile achterbakse Wilders-hater!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Alleen al bij het horen van de smeerlapperij

    moet zijn:

    Alleen al het horen van de smeerlapperij

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Jammer.
   de Vries is een begenadigd speurder.
   Door zijn toedoen is Nederland regelmatig veiliger geworden en is er ook veel jarenlang onrecht, ontstaan door missers van het OM. hersteld.

   Ik meen dan ook dat de man zwaar getraumatiseerd moet zijn doordat hij als baby tussen de spijlen van zijn box klem is geraakt.
   Een bekend verschijnsel dat vaak leidt tot een bekend box-syndroom en dat zich manifesteert door ’n overmatige vorm van bitterheid en drang om zich te bevrijden van mensen of dingen waarvan wordt gemeend dat ze in de weg staan.
   Ook het feit dat hij kortgeleden van zijn vrouw is gescheiden onder het motto
   “opgeruimd staat netjes” duidt in deze richting.
   Bovendien kan men aan de vorm van het hoofd zien dat hij geruime tijd tussen die spijlen heeft gezeten.
   Het advies wordt dan ook gegeven om zodra hij weer heel langzaam gaat spreken
   hem direct een fopspeen tussen de dunne lippen te steken.
   Een eventueel aanwezige vrouwenborst kan ook.
   U zult merken dat dit direct een kalmerend gevolg zal hebben

   Geliked door 3 people

 8. BertG. zegt:

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Op naar de 80 zetels !! En laat Wilders het land opschonen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s