VIDEO: Burgemeester van Weert, Jos Heijmans (D66!) heeft last van criminele, “kansloze” asielzoekers uit Marokko en Algerije

screenshot_103

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", Algerije, asielwaanzin, D66, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO: Burgemeester van Weert, Jos Heijmans (D66!) heeft last van criminele, “kansloze” asielzoekers uit Marokko en Algerije

 1. Steven zegt:

  Maroc wil ze niet terug..dus gewoon DOODSCHIETEN op straat!!

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Wij zetten hier niet aan tot geweld, maar ik begrijp de machteloosheid die u voelt, helemaal nadat mensen, niet alleen Wilders, die benoemen wat er mis is in de samenleving veroordeeld worden en Wilders als dank voor zijn opofferingen gedurende het afgelopen decennium een oorkonde heeft gekregen in de vorm van een strafblad. Van rechters die enkel bezig zijn met het kopiëren van de gedragingen van leden die behoren tot hun eigen beroepsgroep (rechters, advocaten). Dát ondermijnt onze rechtsstaat en niets anders!! De zogenaamde jurisprudentie is waar men zich veilig bij voelt, de angst om niet politiek correct te zijn is onder die lieden altijd groot geweest, helemaal op onontgonnen terrein zoals dat van Wilders. De vorige die men op soortgelijke wijze monddood gemaakt heeft is Hans Janmaat, dus acht men het goed gebruik om Wilders op gelijke wijze monddood te maken. Dit keer geen celstraf, maar als Wilders een volgende keer ‘vergeet’ het adjectief “criminele” voor Marokkanen te zette als hij niet in het parlement spreekt, weet het OM Wilders vast en zeker weer te vinden, waarna men zal spreken van een recidivist en dan ziet het OM zijn kans schoon om Wilders levenslang op te sluiten, helemaal gezien het feit dat er volgens deze rechters, die duidelijk niet veel op hebben met welke vrijheid dan ook, genoeg grond was om af te wijken van artikel 10 van het Europese verdrag dat de vrijheid van meningsuiting regelt aldus meester Hiddema. Spong is ook nog universitair docent en spreekt gedeeltelijk met die reden vermoed ik zo ongeremd kwaad over zijn eigen client. Deels zal hij wel denken aan z’n eigen broodwinning, daar ik vermoed dat zijn clientele bestaat uit juist de kansenjongeren waar Wilders doorgaans tegen ageert.

   Geliked door 4 people

  • Sjaak zegt:

   DE SOZIAALHULP INTREKKEN DOET HET OOK !
   VERHONGEREN LATEN AAN DE LANGE LIJN !

   Like

 2. Geert zegt:

  Jos krijg lekker de vinken tering.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Jos is het niet waard om je druk over te maken, ik ben juist blij met het bericht dat een wegkijker eindelijk begint te zwichten onder het desastreuze beleid dat zijn kliek, inclusief hemzelf, zo lang in stand heeft gehouden. Het kan ook niet anders, een keer stroomt het bad over, ongeacht de wil om weg te kijken.

   Deze woordpoeperij van Jos is natuurlijk een doorzichtig staaltje verkiezingsretoriek. Straks komt D66 weer met het stokpaardje referenda van stal, waar D66 in de kamer(s) iedere serieuze poging om tot een referendum te komen heeft geblokkeerd, al was het maar om de PVV dwars te zitten. Dat ook de PvdA zwoer tegen alle PVV-moties te stemmen betekend dat ook deze partij zich niet opstelt als volksvertegenwoordiging. Mensen blijven toch stemmen wat men altijd gestemd heeft is de gedachte, mensen die de ander bij wijze van spreken het licht niet in de ogen gunnen zullen altijd wel links blijven stemmen onder het motto allemaal even arm…

   De VVD heeft in aanloop naar de verkiezingen als enige argument om niet op de PVV te stemmen bedacht dat laatstgenoemde partij sociaal gezien links is. Voor zover dat waar is kan ik alleen opmerken dat de PVV naar mijn mening de juiste balans voorstaat tussen bescherming van het volk tegen parasiterende “minderheden” en bescherming van het volk tegen afbraak van de sociale cohesie, doordat de PVV duidelijk geen boodschap heeft aan de belangen van degenen die het liefst alle bezittingen wil confiskeren en herverdelen onder mensen die dat lichamelijk wel zouden kunnen, maar nog nooit initiatief hebben getoond om iets nuttigs met hun leven te doen.

   Het CDA houdt zich verdacht stil, op wat onschadelijke stoere opmerkingen van Buma, tandloze tijger dat hij is, tussendoor, waardoor die partij natuurlijk hoopt op de stem van mensen die door de bomen het bos niet meer zeggen te zien… Deze mensen hebben gewoon geen interesse in de politiek en willen ook geen ‘fout’ maken, maar toch hun democratisch recht doen gelden, gewoon omdat het kan. dit zijn de mensen dit ‘strategisch’ stemmen. Een sociaal geaccepteerd en veilig begrip…

   Like

 3. Johan zegt:

  De burgemeester van Weert, Jos Heijmans, is een van de grootste soeplullen , die er in Limburg rondlopen.
  In de zomer moest hij zonodig asielzoekers illegaal terzijde staan om uitzetting te voorkomen.
  Nu heeft meneer blijkbaar plotseling last van asielzoekers ????
  Laat hem het schompes krijgen ! Waarom neemt hij die criminele ‘vluchtelingen’ niet zelf bij hem in huis op. Dan zijn wij er vanaf en dan worden het natuurlijk allemaal in één keer Nederlandse modelburgers.
  Flikker toch op, Jos Heijmans, met je leugens en smoesjes !

  Geliked door 4 people

  • Thom zegt:

   Zo is het toevallig ook nog eens een keer. De zakkenwasser heeft tegen de zin van de bevolking een groot aantal asielzoekers binnengehaald. Nou wast de soeplul zijn handen in onschuld.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Dat doen alle linkse partijtjes. Dat deden de nazi’s ook toen duidelijk werd dat ze het onderspit gingen delven. Wat nu moet volgen is een tribunaal waar alle linkse plegers van hoogverraad (de eurofielen van o.a. D66) door PVV-rechters worden veroordeeld tot 20 jaar in Siberië. Daartoe moeten wij PVV’ers nog even fijne afspraken maken met dhr. Poetin die als een soort wiedergutmachung daar natuurlijk ook aan mag verdienen.

    De reden dat er nauwelijks PVV-rechters te vinden zijn, althans niet openlijk, is dat een je niet geselecteerd wordt om rechter te zijn bij het ontbreken van een linkse inborst. De meerderheid van het onderwijs, media, rechters, overheid en alle andere machtsposities zijn bezet door linkse geitenwollensokken-types met nauwelijks enig besef van wat er zich afspeelt buiten hun ivoren torens. Niet dat zij de informatie niet aangeleverd krijgen, maar het onderwijs heeft hen geconditioneerd om weg te kijken. Ook conditionering ontslaat deze lieden er echter niet van verantwoordelijkheid voor hun daden te nemen. Het opsluiten van deze landverraders is beduidend gewichtiger voor de samenleving dan het belang van het OM om Wilders monddood te maken en toch gebeurde dat laatste, wat het eerste welbeschouwd een logische stap maakt.

    Like

 4. Eric zegt:

  Weer één die geen soelaas vindt in zijn eigen partij maar er toch maar mooi in blijft omwille van het lieve baantje en de beloning.

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Nu dan zit er maar een ding op voor Dhr. Heijmans en dat is PVV stemmen (zijn “eigen” partij en alle andere willen ze nu juist graag hier houden) en zich daarbij aansluiten.

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Ik heb verdomde last van linkse lafaards, niets helpt…

  Geliked door 2 people

 7. ReaGluurder zegt:

  Kansloze “asielzoekers” komen al 40 jaar ongehinderd binnen hoor!! Maar dankzij Geert komt er zo langzamerhand een einde aan. Maar tighonderdduizend profiteren al decennia lekker van ONZE belastingcentjes!! Met “dank” aan die wereldvreemde Minkukels van Het Binnenhof!! OpRutten!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Zou D66 ook bij zinnen komen? Dat zou een groot wonder zijn.

  De realiteit achterhaalt de droom!

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   De verkiezingen komen eraan… D66 komt met CDA, PvdA en VVD pas bij zinnen als ze werkelijk zijn gedecimeerd omdat ze dan niet meer bestaan. Oude politiek gaat niet met de tijd mee omdat meegaan met een tijdsgeest in de hoogtijdagen van die partijtjes ook niet nodig was. De politieke fossielen zijn niet flexibel genoeg om werkelijk te voorzien in de veranderende behoefte aan volksvertegenwoordiging en zijn niet in staat een adequaat antwoord te geven op de gevolgen van het door henzelf gevoerde beleid. Deze politiek doet liever aan het bestrijden van symptomen (Wilders) dan dat zij de schuld bij zichzelf (de oorzaak) neer moeten leggen. Deden zij dit wel dan zouden zij zichzelf moeten verwijderen uit de politieke arena. Minder, minder, minder consequenties verbinden aan de door hen veroorzaakte teloorgang van Nederland zou niet geloofwaardig zijn. De daders willen echter geen consequenties verbinden omdat de gevolgen (voor hen) onwenselijk zijn, dus opteert men voor het monddood maken en buitensluiten van kamerleden, journalisten en burgers. Het is misdadig, maar deze mensen zijn wereldvreemd.

   Like

 9. Elena zegt:

  Minder, minder, minder Marokkanen !!!

  Geliked door 3 people

 10. Jos is een D66 lid, wie zijn kont verbrandt moet op de blaren zitten helaas.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   We hebben hier sinds een paar maanden ook een D66 burgemeester zitten.
   Wat kunnen de inwoners daar verder aan als het een zooitje wordt.
   Moeten die dan ook maar op de blaren zitten omdat ze een D66’er als burgemeester hebben.
   Deze persoon is nooit gekozen maar benoemt en helemaal niemand had daar ene inspraak in.
   Ze konden wel iemand voorstellen en inbrengen maar dat was enkel voor de poppenkast, hebben ze toch even het idee gehad dat ze enige invloed hadden.

   Like

   • mahoog zegt:

    Wij hier in Brasil kiezen ook onze burgemeesters…niet goed, na 4 jaar oprotten….soms korter als ze tè corrupt blijken te zijn….systeem werkt goed.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo zou het in normaal democratisch land wel behoren te werken.
    Dus doen wij dat hier niet zo, omdat er hier niks democratisch is.
    Dat is enkel voor de schijn en het idee dat wij dat zijn.

    Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Heeft het kereltje al gereageerd. Wellicht biedt een nationaal referendum soelaas. Kom op D66. Een volksreferendum betreffende meer of minder over de grens deporteren van “ras-zuiver-criminele Marokkanen”.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Jos denkt ook al aan zieltjes winnen op 15 maart, maar o.a. zijn partijtje sleept ze toch met honderdduizenden ons land binnen. Hebben ze al logies met ontbijt bij jou Jos? Ik heb mij het afgelopen jaar ook in dezelfde taal als jou uitgelaten over dat ongedierte. Maar ik kreeg wat problemen met de rechter.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Zie jouw “problemen met de rechter” als onwetendheid van die rechter, in feite maakt de rechterlijke macht van ons allen een soort Gandhi, een martelaar die veel respect verdient. Ook hij vocht tegen staatsonderdrukking middels geweldlos verzet.

   Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Wat mij zo misselijk maakt is, dat al die politiek correct gedreven burgemeesters (D66, PvdA, enz.) eerst jegens alle instromers zogenaamd humaan liepen te doen, en heel moraliserend anderen (politici van de PVV), die meer realistisch zijn, voor van alles en nog wat uit te maken (te bizar, vilein en onbeschaafd om hier te herhalen). En dan, als er verkiezingen aankomen, een heel ander geluid laten horen (die in feite de overlast bevestigen, waar door de PVV al steeds vooraf voor gewaarschuwd was). Maar daar is overigens weinig aandacht voor in de bekende praatprogramma’s. En sts. Dijkhoff (VVD) geeft bedremmeld wat knullige antwoorden op serieuze vragen van journalisten over de overlast en de overlastveroorzakers.

  Ik stem (al vanaf het begin) PVV.

  Geliked door 1 persoon

 14. leefbarbaar zegt:

  De veroordeling van meneer Wilders is nou niet bepaald een oplossing van het moslimprobleem. Het is ook debiel om iemand te vervolgen, die een probleem signaleert waar heel Nederland dagelijks mee te maken heeft en zelfs door domlinxe politici wordt ervaren.
  De burgemeester is van NSB-66 en zit ook achter de aangifte tegen meneer Wilders. Wat heeft hij daarmee bereikt voor Weert? Niks, nada.
  Nexit, herstel de grenzen en verwijder criminele moslims. En saneer het foute ambtenarenapparaat.

  Geliked door 1 persoon

 15. Drs.P. zegt:

  Weert en omstreken is so wie so een grote criminele maroc teringzooi, je wilt er nog niet dood gevonden worden. Laat hem maar een tijdje zweten de lulmetvingers, misschien krijgt hij ooit nog een keer een aha gevoel en dringt de echte wereld tot hem door, dus Weertelingen, heul veul succes met deze geweldige eikel!!!!

  Like

 16. Jan zegt:

  De kliek oppakken en in rubberbootjes afzetten voor de kust. Niets moeilijks aan.

  Like

 17. jantjeuitnl zegt:

  Jos is wel islamofoob zeg. Waar zijn de voorgedrukte aangifte formulieren?

  Like

  • abouneenee zegt:

   Je hebt gelijk dat links zijn bestaansrecht ontleent aan selectieve verontwaardiging. Maar het doel heiligt de middelen, zo kan iedere ‘rechter’, zijn of haar vonnis zo schrijven dat er een ideologisch gewenste uitkomst zal zijn. Meestal overigens, redeneert de rechter heel krom in het voordeel van de verdachte. Ik heb daar in het proces van Wilders niets van gezien, maar dat is te danken aan het feit dat links hem al had benoemd als de belichaming van al het kwaad, net als in 2002 Pim Fortuyn. Linkse lui zijn bepaald niet zo ver geestelijk ontwikkeld of intelligent als zij de rest van de wereld graag doen geloven. De meesten zijn gewoon prutsers met een titel, niet uit toewijding voor een vakgebied, maar met die titel als oorspronkelijk doel waar men z’n eigen identiteit aan is gaan ontlenen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s