Zweedse kerk krijgt beveiliging vanwege barbaarse verstoringen diensten door “migranten”

screenshot_90

Stations, stadhuis en kerken in Kristianstad moeten permanent worden beveiligd tegen agressieve ‘nieuwkomers’ – Kerkdienst verstoringen in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Italië eerste tekenen dat christenvervolgingen door de islam nu ook Europa hebben bereikt

Was dit in een moskee gebeurd, had u er op alle voorpagina’s over kunnen lezen. Nu een christelijke kerk echter het doelwit is, en moslimmigranten de vrijwel zekere daders zijn, vindt zoals gewoonlijk niemand in de ‘kwaliteits’media het nodig om er ook maar een woord aan vuil te maken. We hebben het over een kerk in de Zweedse stad Kristianstad, die beveiligers heeft moeten inschakelen omdat ‘nieuwkomers’ de diensten verstoren met luid geschreeuw, het kapot gooien van flessen, zichzelf in de kerkbanken bevredigen en zowel buiten als in de kerk hun behoefte doen. Daarnaast probeerden ze volgens bewoners al enkele malen tijdens doopdiensten kinderen te ontvoeren.

De leden van de Kerk van de Heilige Drie-eenheid (foto) zijn inmiddels zo bang geworden om de diensten te bezoeken, dat ze de politie hebben ingeschakeld. Die heeft besloten om beveiligers aan te stellen om de kerkdiensten –inclusief doopdiensten en trouwdiensten- weer normaal te laten verlopen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweedse kerk krijgt beveiliging vanwege barbaarse verstoringen diensten door “migranten”

 1. BigLJohn zegt:

  Moeten we ons nog druk gaan maken om Zweden ? Dan kunnen we ons ook druk gaan maken over die belofte van een dronkenlap die ons verklaart dat hij morgen volledig gaat stoppen met drinken. Wie over Zweden begint trapt eigenlijk een open deur in. Kerken zullen aldaar eens allemaal platgebrand worden, vele vrouwen en kinderen verkracht, terwijl de meesten letterlijk hun hoofd hebben verloren. Eerst in gedachtengoed, en vervolgens door het kromzwaard. Net zoals in liefde en oorlog is ook in Zweden alles geoorloofd !

  Like

 2. Je moet toch echt wel een gaatje in je hoofd hebben om hier allemaal aan te gaan doen. Het hele sociale leven licht op zijn kop. Om in je eigen land dit allemaal te laten gebeuren, Sodemieter ze
  eruit. Hoever gaan ze nog hierin mee?

  Like

 3. Mary zegt:

  Kijken of Gert Jan Segers van de CU het straks ook nog zo prima vind als de Christenvervolging zich door zet op eigen bodem en de “Nederlandse rechters” de andere kant op kijken. Je kunt er namelijk van op aan dat dit niet blijft bij rotzooi trappen in en rond om een kerk maar zoals hun Koran gebied het uitmoorden van alles wat niet Islam is. gewoon lekker CU blijven stemmen weet je zeker dat je binnen afzienbare tijd in je eigen kerk wordt afgemaakt.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Misschien dan toch maar een aantal grote brede uitsmijters bij de ingang zetten.

  Like

 5. Jade zegt:

  Komen die zweden nog eens van de bank af???
  Wat moet je doen als samenleven onmogelijk blijkt?
  Ik heb wel een oplossing maar die zal ik u besparen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   hier loopt samen leven ook niet echt lekker, onze tijd komt ook wel, wij zitten ook op de bank met de gordijntjes dicht, ze schieten hier al vuurwerk af, ik schrik me suf elke keer

   Like

 6. Taljaard zegt:

  Moeten ze eens op Urk, of in Staphorst en Katwijk proberen.
  Zweden zijn geen Nederlanders, dus dat loopt niet goed voor ze af.
  Weten die mossels zelf trouwens ook wel, want hier hebben ze het lef niet.
  Althans….nog niet.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  In Roosendaal was gisteren een optocht aan de gang, die werd verstoord door een Turkse bruiloft met een colonne toeterende audi’s ergens op de achtergrond. Ook zo iets, iedere week, soms iedere dag, toeterende bezetters door de straten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s