De nieuwe collaborateurs

screenshot_19

(Door: Lenie Meiman)

De partij DENK kan men vergelijken met de NSB van voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Uit de acties en standpunten van deze partij kan men aflezen dat haar loyaliteit meer bij het Turkije van Erdoğan ligt dan bij Nederland. De leden van DENK zijn in mijn ogen dan ook landverraders. Als de islamisering van ons land niet wordt gestopt, dan zou DENK nog wel eens veel gevaarlijker kunnen blijken dan de NSB. De PvdA heeft de driftkikkertjes van DENK een platform geboden en draagt hiervoor een grote verantwoordelijkheid. Het had nooit mogen gebeuren dat nep-Nederlanders een politieke partij konden beginnen met alle gevaren van dien.

Veel regeringen, ook de Nederlandse, lijken de gevaren van de islamisering niet onder ogen te willen zien. Hoe hard het ook gaat, ze verkiezen nog altijd om weg te kijken. Zodra ze onder ogen moeten zien wat ze hebben aangericht, moeten veel partijen gelijk hun bestaansrecht ter discussie durven stellen. Maar belangrijker voor ze is het pluche waar ze op zitten en de lucratieve subsidies voor hun bevriende relaties.

Er wordt nu terecht voor gevreesd dat DENK staatsgeheimen uit de zogenaamde commissie Stiekem rechtstreeks naar Erdoğan zal doorbrieven. Met kunst en vliegwerk tracht men dit nu te voorkomen, omdat het ook bij de naïeve partijen duidelijk is wat er anders gebeurt. En dat Turkije nog een bondgenoot is, geloven alleen nog maar de heren Timmermans en Juncker. Nederland is net als Europa wel met handen en voeten gebonden aan Turkije. Als Erdoğan een slechte bui heeft, zet hij de deuren wijd open en stromen de migranten weer binnen. Dan gaan de kosten, zoals voor de zorg voor Nederlanders, weer omhoog. Dankzij de asielzoekers krijgen de Nederlanders niet meer de zorg waarvoor ze hard gewerkt hebben.

screenshot_18Kinderen van moslims krijgen godsdienstles uit de koran, betaald door Amsterdam. Honderden Nederlandse kinderen kunnen niet naar school, omdat er geen geld is voor speciaal onderwijs. Waarom laten we migranten binnenkomen als  bij voorbaat bekend is dat ze geen asiel krijgen? Ze  zouden ook geen recht mogen hebben om te procederen tot wij erbij neervallen. Direct het land uit. Het is bekend dat veel asielzoekers stelen en zich schuldig maken aan vernielingen en verkrachtingen. Bestraft worden ze niet, dus gaan ze gewoon door. De rechtbank werkt ook niet eerlijk, zeker niet wat Wilders betreft. Een rechter heeft laten blijken dat ze een hekel heeft aan Wilders en de PVV. Toch mocht ze blijven. Dit lijkt meer op het recht van de NSB. Toen was het ook genoeg als je van iemand zei: “Die persoon helpt Joden onderduiken”. En zonder onderzoek werd die persoon dan opgepakt. Bij de rechtbank mag dan ook wel de bezem erdoor om te geloven dat we nog een rechtspraak hebben. Ik hoop dat de overheid eindelijk doorheeft dat er veel mis is in Nederland. Praten alleen helpt niet.

Door:
Lenie Meiman, 88 jaar
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op De nieuwe collaborateurs

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Niet helemaal juist in mijn optiek; Dengk zijn de bezetters, de moslims zijn de bezetters.
  De collaborateurs zijn PvdA, D66, GsL, SP, VVD, CDA, SGP en zo nog wat, die de bezetter in alles faciliteren. Denk hierbij ook aan de motie Halsema. Het mogelijk maken van de islamisatie van Nederland is formeel regeringsbeleid. NSB-beleid.

  Like

  • JAN zegt:

   You are absolutely correct. I have always thought that it is wrong and dishonest to put all the blame on the so-called Linkse Kerk .

   It is now clear that the islamization of the Netherlands is the official policy of the government. The question that has to be answered is this : for what purpose ?

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De nieuwe collaborateurs stammen uit de partij van de oude collaborateurs, waar zij zich niet thuis voelde omdat ze nog een stuk radicaler waren !!
  Maar beiden hebben ze een fascistische inslag !

  Geliked door 1 persoon

 4. tjonge zegt:

  “De partij DENK kan men vergelijken met de NSB van voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog.”
  .
  ik kan deze stelling niet delen beste Lenie Meiman.
  de nsb-ers bestonden uit echte nederlanders, die gasten van denk (geen hoofdletter, zijn ze niet waard) zijn buitenlanders die nederland geinfaltreert hebben op een kwaadaardige manier om vervolgens de islam uit te breiden.
  .
  voor de rest een goed artikel Lenie Meiman.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  In plaats van de PVV te bashen, zou het veel verstandiger zijn van de oude politiek om DENK te bashen. Maar de oude politiek pleegt collectief zelfmoord en sleurt ons daarin mee. Je zou meer intellect verwachten bij al die hoogopgeleide gewetenloze notoire schoften daar in de tweede kamer ! Hun kop is zo hol als een lege kokosnoot. Zou je er tegenaan kloppen, dan hoor je net zo’n geluid als van het kloppen op een leeg olievat !

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  U heeft gelijk mevrouw Meiman. Zo denken de meeste Nederlanders erover.

  Geliked door 1 persoon

 7. A.J. de Koning zegt:

  Dat heeft u heel goed gezien mevrouw Meiman, het zou al een hele goede zet zijn als ze de grenzen eens zouden sluiten, Nederland moet baas zijn over zijn eigen grenzen en asielzoekers kunnen weigeren. Die brutale lui in Brussel moeten eens NEE krijgen te horen, maar je ziet hoe die onderdanige Rutte zich in alle bochten wringt om van een duidelijk nee toch nog ja te kunnen maken, hij is altijd onbetrouwbaar geweest en zal heus niet veranderen, dat er nog mensen zijn die op hem stemmen. En die Sylvana Simons is werkelijk niet goed wijs en Peter de Vries neemt het nog voor haar op ook en noemt haar intelligent. Vroeger volgde ik Peter de Vries met interesse want toen deed hij wel goed werk maar hij is voor mij wel van zijn voetstuk gevallen en dat heb ik hem ook geschreven en hij was toen geprikkeld en ik zag het helemaal verkeerd, toen heb ik hem een nog bozere brief gestuurd, nooit meer iets gehoord.

  Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Zo lang als de EU bestaat zet Erdogan de grenzen niet open.
  Het misverstand dat wij afhankelijk zouden zijn van Erdogan is een grove leugen.
  Erdogan is minstens zo afhankelijk van de EU als de EU van Erdogan.
  De EU betaalt Erdogan elk jaar honderden miljoenen en om die grenzen dicht te houden.
  Dat heet zg. ontwikkelingsgeld.
  Turkije staat er economisch bijzonder slecht voor. Heeft dat geld broodnodig.
  Het zou mij evenwel niets verbazen als Erdogan op een gegeven dag toch zijn dreigement gaat waar maken.
  Maar dat zal aan het voortbestaan van de EU-geldstroom liggen.

  Aan de andere kant. Als de EU explodeert kunnen wij onze grenzen eindelijk sluiten dus dan is het probleem daarmee definitief opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 9. achiel zegt:

  Moderator-Webmaster, Ik kan ze zelf niet plaatsen in een reactie zodoende……. mvg Achiel

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Er zullen in de EU steeds meer moslims met fundamentalistische opvattingen binnenstromen en die zullen eigen partijen gaan oprichten.

  Als ze in de meerderheid zijn, zullen zij de sharia invoeren en omdat dit op ‘democratische’ wijze is gebeurd zal niemand er iets tegen kunnen doen.

  De enige oplossing? Uit de EU!

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Harry zegt:

   Typisch , als er een vreedzame bijeenkomst is van Pegida , dan zie je honderden politieagenten , nu deze terreurbende een mars houdt , zie ik er slechts twee .

   Geliked door 2 people

   • Guardiacivil zegt:

    Niks typisch, want aan alle kanten wordt dit ras ondersteund en krijgt het medewerking, vanwege andere belangen, waar iedereen momenteel aan voorbij gaat. zie mijn comment.

    Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Geweldig stuk Lenie88. De niet demente ouwetjes doen het nog best. Ik loop weliswaar 12 jaar op je achter, maar meen dat ik toch gerechtigd ben om zo’n discriminerende opmerking te mogen maken.

  Like

 13. Harry zegt:

  Die geitenclub ziet wél kans om iedere dag in het nieuws te komen , zeg !
  Wat een ergernis die agressieve islamitische rotkoppen .

  Die arme Sylvana , die wordt ook gewoon misbruikt .
  Als er geen geit voorhanden is nemen ze háár .
  En , net als een échte geit , maar mekkeren , dat secreet .
  Die lui merken toch geen verschil .
  Niet álle geiten zijn wit , tenslotte .

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik had ‘m al gezien, maar zeker een idioot.
   Ik zou voor minder opgepakt worden.
   Schitterend stukje slachtoffertje spelen en dan net doen of ie net snapt.
   Wat een gluiperd is dat.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Tistochwat 11 december 2016 om 21:28

   “MINDER JODEN EN HOMO’S”???!!!!

   Dat is vernedering en discriminatie van de “rassen” Joden en homo’s!
   Waar zijn de voorgedrukte aangifteformulieren?!

   Like

  • Harry zegt:

   Fles met butaangas voor de deur en een slangetje door de brievenbus .
   Moet ie morgen op zoek naar een nieuw kantoor .

   Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Weer een goed voorbeeld van iemand die weliswaar redelijk Nederlands spreekt (maar het na al die jaren nog steeds niet helemaal onder de knie heeft gekregen en het waarschijnlijjk ook nooit zal krijgen omdat er gewoon te weinig hersens in zijn bovenkamer zitten) en die dan het lef heeft om te zeggen dat hij ook Nederlander is.
   Al heeft hij duizend Nederlandse paspoorten en al woont hij hier duizend jaar, een Nederlander zal hij nooit worden.
   OK, hij zal de Nederlandse nationaliteit en een Nederlands paspoort hebben, maar daarmee houdt het dan ook op.
   Hij is als turk geboren en zal als turk sterven.
   En zo’n domkop heeft in de Nederlandse politiek niets te zoeken, net zoals die domkoppen van denk overigens.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Na het proces GW is dit nu strafbaar geworden, dus goed voor een aangifte.

   Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Ze zullen nooit luisteren naar welk advies of protest door het volk dan ook omdat er in hun agenda andere zaken genoteerd staan die buiten het volk om véél belangrijker zijn. Een voorbeeld: Verdrag van Straatsburg, olie voor miljoenen imigranten/gelukzoekers uit het MO naar Europa.
  MH17 uit de lucht knallen om Ukraïne bij Europa te krijgen.
  Ondersteunen van oorlog in Sirië voor de aanleg van oliepijplijn en verzekerd zijn van een deel van de olie. Maffia Brussel en zijn aangesloten Europese leiders spelen smerig spel onder leiding van Amerika.
  En “denk” is gewoon een slim toegepaste mogelijkheid om in de regering te komen om het systeem verder te ondermijnen en voor te bereiden op islamiseren van Nederland. (Het Projekt)

  Like

 15. Jan zegt:

  Traditie bij geitenneukers: klieder je haathut vol of steek het in de fik en geef anderen de schuld. Lukte bij deze jihadist niet:

  FAKE HATE: Devout Houston Muslim Pleads Guilty to Torching His Own Mosque

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/fake-hate-devout-muslim-pleads-guilty-torching-mosque/

  Like

 16. Stef zegt:

  Fout ! De partij denk is geen NSB. De NSB ers. Zijn de linkse partijen in Nederland.
  Denk is de vijand die al is doorgedrongen.

  Like

  • Roeland zegt:

   De vijfde collone is reeds onder ons. Donald J.Trump, zei het meerdere malen “” The Trojan horse”. Als waarschuwing!
   Hopelijk worden meer Europeanen wakker.Het Trojaanse paard is reeds binnen. De NSB heeft hier niets mee te maken. Een onzin vergelijking. De Hoekse en Kabeljouwse twisten, Napoleon, Orangisten alles geschiedenis , Schnee von gestern.
   DENK is het logische gevolg van de naieve hippie tijd en het marxistische cultuur relativisme van de jaren 60 en 70 in West-Europa. Suid-Afrika was de proeftuin nu volgt Nederland enz.

   Like

 17. Jan zegt:

  Landverraders die geld doneerden voor de verkiezing van Hillary Clinton (het mocht niet baten en $1,2 miljard verdween in het riool)

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Volgens het staatje van Jan heeft de Nederlandse Burgers middels zijn betaalde belastinggeld tussen de 5 en de 10 miljoen aan Hillary gedoneerd, iets waar wij op tegen waren dat zij gekozen werd, werd ongevraagd door dit leugenkabinet nog eens financieel gesteund met haar verkiezingscampagne. Dit is ongehoord fout en kan niet straffeloos doorgaan.

  Like

  • Ron zegt:

   Het is werkelijk verbazingwekkend dat Rutte in de functie van MP politiek mag bedrijven in een andere staat met mijn betaalde belastinggeld.
   Sinterklaas spelen met andermans portemonnee, waar ken ik dat van.

   Like

 19. Hansh zegt:

  Denk: het IQ van een walnoot en de uitstraling van een aangebrande tosti.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Volgens mij hebben de islam-leeghoofden van DENK niet eens de geschiedenis over WO II goed gelezen en als ze denken dat degenen die hen bekritiseren racisten en neo-nazi’s zijn dan kan ik alvast meedelen dat tijdens WO II de radicale islam en het nationaal-socialisme (rechts) juist de best bevriende systemen ter wereld waren en daarentegen het communisme (links)enorm de pest had aan de islam!
  En over dat collaborateren gesproken: De nazi’s hadden tijdens de oorlog honderdduizenden, zo niet een paar miljoen, Europese en Aziatische collaborateurs in dienst, vooral uit Rusland, en velen van hen waren nog erger dan de Duitsers! Zo hebben de aanhangers van de Kroatische Ustaše (een katholieke-extemistische beweging) in het voormalige Joegoslavië zeker 750.000 orthodoxe Serviërs, joden en zigeuners gruwelijk afgeslacht en hadden de Ustaše veel sympathie voor de islam! De Duitsers beschikten tijdens de Opstand van Warschau in 1944 over Russische eenheden zoals de SS Stormbrigade RONA (Kaminski Brigade), de SS-Sturmbrigader (36. Waffen-Grenadier-Division der SS) waaronder zich allerlei stropers, misdadigers, verkrachters, veroordeelde SS’ers, concentratiekamp-gevangenen bevonden, geleid door SS-Obergruppenführer Erich von dem Bach-Zelewski (1899-1972) en Oskar Dirlewanger (1895-1945) en nog een aantal andere nazi-soldaten waaronder Oekraïners en Centraal-Aziatische eenheden. Dezen gingen tijdens de opstand gruwelijk tekeer tegen de Polen waardoor zij zeker de grootste bewondering van IS hadden gekregen!
  Bovendien beschikten de Duitsers nog over eenheden Kozakken en Krim-Tartaren (dezen waren ook overwegend pro-islam) die zich in Rusland en de Krim schuldig maakten aan gruwelijke oorlogsmisdaden en hierna zich zelfs in Joegoslavië, Italië, Frankrijk en België als beesten huishielden!
  Als al deze eenheden echter anti-islam waren geweest dan hadden zij de radicale islam ongetwijfeld net zo fel bestreden als alle vijanden van de nazi’s en het is te hopen dat DENK in geen 1.000.000 jaar over soortgelijke collaborateurs beschikken want dan zou hier in Nederland een bloedbad van ongekende omvang plaatsvinden en het uitschot van DENK zullen er NOOIT in slagen om ons hier onze feestdagen, geschiedenis, cultuur en godsdiensten af te nemen omdat ze hierdoor steeds gehater worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s