Faillietverklaring: Uitzettingen naar Noord-Afrika lukken slechts zelden

screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Een brevet van onvermogen: Uitzettingen vanuit Duitsland naar Noord-Afrika lukken blijkbaar slechts zelden. Zoals nu blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op een parlementaire interpellatie van de partij Die Linke, werden in de eerste drie kwartalen van 2016 maar 281 Marokkanen, Tunesiërs en Algerijnen uitgezet. In het eerste kwartaal waren dit 57 uitzettingen, in het tweede 109 en in het derde 115. Omgekeerd zouden daarentegen alleen vorig jaar al meer dan 13.000 Noord-Afrikanen naar Duitsland zijn gekomen.

duits-zuerst

In het derde kwartaal waren dit volgens het IT-systeem “Easy” 1.180 nieuw binnengekomen “migranten” uit deze drie landen.

Een ander problematisch land van herkomst is Afghanistan. Weliswaar stond de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in de eerste drie kwartalen van 2016 2.969 regeringsverzoeken van in Duitsland wonende Afghanen op een thuisreis toe. Maar in dezelfde periode werden slechts 27 Afghanen uitgezet – terwijl omgekeerd het aantal asielaanvragen van Afghanen volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken van januari tot eind november 2016 in vergelijking met dezelfde periode in 2015 vervijfvoudigd is tot nu 125.612.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afghanistan, asielwaanzin, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Faillietverklaring: Uitzettingen naar Noord-Afrika lukken slechts zelden

 1. Mirjam zegt:

  Ik kan me niet voorstellen dat uitzetting zo moeilijk is, terwijl binnenlaten zo makkelijk is. Ze zijn er toch zelf bij. Ik zou Afrika nog niet eens vragen of ze ze zouden willen terugnemen, ze werden gewoon gedropt boven neutraal terrein en wegwezen ermee. Ze komen zonder papieren Duitsland binnen, van veilige landen, dan zijn ze niet alleen illegaal, maar ook zonder identiteit. Waarom sluiten ze de grenzen niet als ze er zo’n last van hebben?
  Dit alles is toch eigenlijk zo duidelijk als iets, dat het toch ergens de bedoeling is van de regeringstop dat deze criminelen überhaupt niet teruggaan. Ondanks wat ze allemaal uitspoken en dat ze illegaal zijn. De makkelijkste oplossing is de grenzen dicht en niemand erin en de rest over de grens zetten en weg ermee, dat weten ze toch en dat wisten ze al vanaf het begin. Dus?…

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Afdekzeiltjes van de Gamma zijn goedkoop en voldoen uitstekend als parachute voor eenmalig gebruik. Aan elke hoek een Afrikaan voor een goede balans. Boven de Sahara uit het vliegtuig schoppen. Wel goed vasthouden anders gaat het mis.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik kan het mij niet voorstellen. Je kan ze toch met de boot terugzetten op het strand. Dan zoeken ze het daar maar verder zelf uit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peterdm zegt:

  Gewoon de Donald Trump oplossing. “Wil een land zijn vluchtelingen niet terug dan stoppen wij het verkeer( geen communicatie) met dat land” Zet hem op Geert, minder 2p. criminelen mag!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb trouwens een sterk vermoeden dat alle Dobberacteurs die hier binnenvallen uit Noord-Afrika komen en wegens het voorgetrek bij de verblijfsvergunningen, de oetkiering en de willige welkomstwijven zich hebben bekeerd tot Syriër, homo, trangerige travestiet,christen of minderjarig alleengelaten zielig kindje met een vlieg op de neus, zodat ze ook onder dat etiket in de (misdaad)statistieken voorkomen…

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Zo langzamehand moet de EU ook weten dat het moeilijk is om asielzoekers die geen recht hebben op een verblijfsvergunning terug te sturen.

  Toch blijven de grenzen open en daaruit kunen we maar één conclusie trekken:

  De EU wil dat die mensen hier komen en zij wil ook dat zij hier blijven.

  Moeite doen om hen terug te sturen is ‘een doekje voor het bloeden’.

  Het volk wordt weer eens voor de gek gehouden.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Hoe ongelofelijk dom kan een regering zijn. Opties;
  1.Handelsboycot.
  2.Stop alle uitkeringen naar het onwillige land.
  3.Roept de Ambassadeur terug.
  4.Visumplicht. Bemoeilijk het in en uitreizen van mensen afkomstig uit die landen.

  enz enz.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Een paar tientallen eruit en tegelijkertijd een paar tienduizenden erin. Een beter voorbeeld van het aloude (en wijze) gezegde ‘dwijlen met de kraan open’ is nauwelijks denkbaar.

  Zo langzamerhand krijg je toch de stellige indruk dat de apenlanden waar al die “vluchtelingen” vandaan komen wat betreft het bewaken van hun grenzen veel verder ontwikkel zijn dan de landen hier in het “ontwikkelde” westen. Ze laten die neppers gewoon niet meer binnen want GEEN PASPOORT!!!!!
  Begrijpelijk want in die apenlanden is het fenomeen “gutmensch” niet of nauwelijks aanwezig.
  In ieder geval kan “onze elite” nu wel ophouden met liegen, want het is overduidelijk dat ze werkelijk tot niets zinnigs in staat zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s