HERSENKRAMP?

screenshot_17

(Door: “Frans Brassens”)

Dijsselbloem: “De bankencrisis is de oorzaak van populisme.” Dat Dijsselbloem (PvdA) een ergerlijk soort ‘nepper’ is, wisten we al veel langer. De onnozele hals doet er vandaag nog een schepje bovenop tijdens een interview met het Financieel Dagblad. Hij stelt:

“Het ‘populisme’ (lees Geert Wilders) komt door de banken, de ‘bankencrisis’ met name.”

Dijsselbloem, wat een geborneerde zakkenwasser ben je toch! Als je dat echt meent te kunnen stellen, dan zie je toch heus aan geweldig veel onverkwikkelijke zaken voorbij die veel eerder dan die ‘bankencrisis’ oorzaak zijn van ‘populisme’. Zaken die normale burgers, als ze geen bord voor hun kop hebben, en zéker mensen die Geert Wilders (‘de PVV-populist’), als hun woordvoerder hebben uitverkoren, dagelijks waarnemen.

Dat uiterst beperkte ideetje van je pleit niet voor je intelligentie, Dijsselbloem. Ben je misschien alleen maar een ventje dat best aardig kon rekenen vroeger? En was dat misschien je enige troef? Ja, dan begrijp ik wie en wat je bent: een ‘Idiot savant’ heet dat in het Frans. Iemand die wereldvreemd is en tot niets anders in staat dan tot één kunstje. Bij jou is dat dan ‘rekenen’, en die vaardigheid is nu in dienst van ‘het kabinet’. Het geld verspillende en over de balk gooiende kabinet mogen we wel stellen.

En je hebt er nog andere ‘bazen’ bij gekozen, Dijsselbloem. Miljarden graaiende bazen in de ‘Europese Unie’. Bazen, die je maar al te graag ter wille bent en voor wie je kritiekloos klaar staat met een vooraf al ingevuld betalingsformulier. De belasting betalende burger die constant de klos is, vergeet je met het grootste gemak.

Dijsselbloem, je evenaart Rutte in misleiding en leugenachtigheid. En nog altijd, nog áltijd heb je niet door dat het Nederlandse volk bezig is massaal te ontwaken en dat je door die mensen wordt uitgekotst. Nog altijd ook heb je niet door dat misleidend gezwets niet meer helpt om het tij te keren. Het tij waardoor jij en je kornuiten zullen worden weggespoeld.

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", demoniseren, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op HERSENKRAMP?

 1. Jean zegt:

  Die distelbloem is onkruid en onkruid moet men verwijderen zo niet gaat heel hel land verstikt worden onder distels en dat is een ramp.

  Geliked door 1 persoon

 2. Charles zegt:

  waarschijnlijk vroeger ook gevaccineerd, want dit is typisch de omschrijving van iemand die autistisch is.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dat autisme is zéér wel te diagnostiseren via de psychiatrische handboeken DSM-4 (vooral) en DSM-5, het ‘vernieuwde’ maar mijns inziens ook verslechterde boek, wegens enige versluieringen.
   Rutte bijvoorbeeld, blijkt daarin autist, narcist en bovendien lijdende aan ‘Pseudologia fantastica’, het ziekelijk liegen en de leugens dan ook nog zelf geloven.
   Dijsselbloem zal ook hoog scoren op genoemde punten.

   Het hoofdkenmerk van een autist is dat men zich niet kan inleven in een ander, volkomen van zichzelf uitgaat en denkt dat men in alles het juiste standpunt inneemt.
   Waarmee een ongekende arrogantie zijn intrede doet.

   In privé kringen bijzonder lastig om begrip voor zo’n patiënt te tonen.
   Als zulke lieden het -waar dan ook- voor het zeggen krijgen is dat ‘dodelijk’ voor degenen die aan die ‘zeggenschap’ onderhevig zijn.

   Like

 3. volksrechter zegt:

  Als je als politieke volwassen spermatozoïde lul zulke uitspraken doet, dan kan het niet anders dat de bevolking naar politiekers snakt die het verstand op de juiste plaats hebben. En dat heeft niks met populisme of crisissen te maken !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nee, Dijsselblom de huidige linkse en liberale politici die veroorzaken populisme, door hun leugens,
  bedrog en de uitlevering van ons land aan de Europese Unie en de islamitisch barbaarse instroomhorde . Jullie hebben elk vertrouwen verkwanseld en verspeeld !
  Ook door een politiekproces met geïnstrueerde rechters en een onderdruk gezet OM.
  Jullie hebben het Volk en het Land verraden !!
  En jullie hebben geluk in tijd van oorlog waren jullie en jullie knechten voor een vuurpeloton geëindigd !

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dijsselbloem maakt gewoon gebruik van de linxe media. Dat kan als je bij de PvdA zit, iedere leugen wordt gedrukt.
  In het AD verwijt hij meneer Wilders natte scheten te laten, het bekende spelletje van smerig linx; ze blokkeren iedere motie en plan van de PVV en roepen daarna dat de partij niks bereikt. Dat kennen we nu wel. Net zo laag als meneer Wilders bedreigen en dan roepen dan zijn beveiliging zo veel kost. Daar prikken we door heen, dat werkt niet meer.
  Vergeet niet dat meneer Dijsselbloem dezelfde is die geld naar Griekenland stuurde, de staatsschuld liet verdubbelen en klakkeloos naheffingen uit Brussel betaalde, terwijl het tuig in Brussel nog nooit een goed gekeurde begroting heeft gehad.
  Er zullen nog duizenden leugens volgen tot aan de verkiezingen.

  Like

 6. tjonge zegt:

  de bankencrisis begon in de usa en waaide over naar europa in 2008.
  voor geert wilders hadden we pim fortuyn en daarvoor hadden we hans janmaat van de Centrumpartij van 1982 t/m 1998 en daarvoor de bp.
  .
  is die bankencrisis al 40 jaar aan de gang dan zonder dat ik het weet ?

  Like

 7. A.J. de Koning zegt:

  Ook Dijsselbloem heb ik een mail gestuurd met de opmerking dat hij niet weet waarover hij praat. De bankencrisis heeft er niets mee te maken dat het populisme ontstaan is, wat is er trouwens mis met populisme, het is de wil van het volk. Heeft u nog steeds niet door dat het komt door die ongebreidelde instroom van asielzoekers/moslims of wilt u dat liever niet zien?

  Like

 8. Italië heeft ‘slechts’een paar banken die op omvallen staan , ik geloof zelfs dat er één bank bij is met een schuld van ‘slechts’ 300 miljard euro schuld ,totale schuldenlast van Italië is meerdere malen hoger dan deze 300 miljard!!Een miljard = 1000 . 000 . 000 x 300 = 300.000.000.000 euro(nep) x fl 2,20 = 66.000.000.0000 gulden ! Zomaar een ‘kleine’ schuldenlast van één euroland !Gelukkig staat de geïnstitutionaliseerde (maffiabaas ) zeer betrouwbare Mario Draghi aan het roer van de grootste valse munterij organisatie ooit de ECB! Gelukkig is geld slechts een digitaal fantasie middel geworden!!!Natuurlijk is dit allemaal de schuld van Geert Wilders !!!De gulden als betaalmiddel is veel te kostbaar geworden ,misschien is één euro nog maar 0,20 Nederlandse gulden centen waard ,maar dit heb ik uit mijn duim gezogen!Geert moet goed begrijpen dat als er één land verzuipt wij moeten helpen met reddingswerk ,zodat we allemaal verzuipen!!!Wij krijgen dit geld allemaal met rente terug zei de voorganger van Dijsselbloem ,mijnheer Jan Kees de Jager ,hij wist alleen niet wanneer ! ( over 3000 jaar misschien )Dit is allemaal de schuld van Geert Wilders !Shalom van Léon van Duren.

  Like

 9. Nu maar hopen dat onze Geert Wilders niet gaat roepen : minder ,minder Italianen !!!Shalom van Léon van Duren ( Geert mondje houden ,anders….)

  Like

 10. Harry zegt:

  “Het tij waardoor jij en je kornuiten zullen worden weggespoeld ” , lees ik als slotzin .
  Voor het eerst in mijn leven hoop ik op een tsunami !
  Een héél selectieve , dan .

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Ik hoop dat die tsoenamie die hele smerige club wegvaagd.

  Like

 12. De banken hebben er niets mee te maken. Wij zijn gewoon ontevreden over de gang van zaken hier in Nederland. En Geert Wilders verwoord die uitstekend. Nu komt de politiek met ; we moeten naar de burger luisteren. Hoe komt hij erop.?

  Like

 13. Lemarc zegt:

  Lachen weer, de PVV weet niets te bereiken…behalve als er stront is want dat komt door Geert Wilders… Als dit een uitspraak is van een hoog opgeleide dan is het slecht gesteld met de nederlandse politiek, maar goed dat weet de gewone man inmiddels wel…

  Like

 14. Jan zegt:

  Dijsselbloem geeft Nederland nieuwe economische impuls (of zoiets)

  Dijsselbloem wil hogere belasting voor bedrijven

  De belasting voor bedrijven moet in de komende kabinetsperiode omhoog. Dat betoogt PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem vandaag in deze krant. Zijn pleidooi is opvallend, omdat hij eerder als minister van Financiën nog zei dat de winstbelasting geleidelijk omlaag kan.

  De verhoging is volgens Dijsselbloem nodig om ‘het evenwicht tussen gewone Nederlanders en internationale bedrijven, en tussen werkenden en vermogenden, te herstellen.’ Het toptarief in de winstbelasting (vennootschapsbelasting) voor bedrijven bedraagt op dit moment 25 procent.
  …..
  http://www.ad.nl/nieuws/dijsselbloem-wil-hogere-belasting-voor-bedrijven~ae594ea1/

  (in bovenstaande verklaring staat dus helemaal niets)

  PvdA=uitschot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s