Ik heb nog nooit gestemd, maar 15 maart 2017 heeft Wilders mijn stem!

screenshot_114

(Door: “Balkanske priče”)

Geert Wilders zou haat zaaien. Het meest belachelijke dat ik gehoord heb. Het is niet Geert Wilders die haat uit de koran haalt, maar het zijn juist de radicale moslims die de koran gebruiken om geweld te vergoelijken. Sommige passages in de koran lijken eerder afkomstig uit het reglement voor de krijgstucht van een opmarcherend leger, dan uit een heilig boek. Op internet circuleert een lijst met 164 oorlogspassages in de koran. Als we de geschiedenis bekijken vanaf het moment dat Allah en de koran bedacht werden, zien we alleen maar geweld, moorden, onderdrukking en veroveringen. Er wordt zoveel gemoord in naam van Allah, dat je niemand nog overtuigt door  “Islam is vrede!” te roepen…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, Islam, PVV, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ik heb nog nooit gestemd, maar 15 maart 2017 heeft Wilders mijn stem!

 1. fransdewit zegt:

  Haat zaaien doen die gene die over zich laten schrijven en praten omdat ze verkeerd bezig zijn in deze maatschappij.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ik stem op een partij die er voor ONS is. Ik ben het lang niet eens met alle meest vreselijke linkse ideeën van de PVV maar een ding is voor mij het allerbelangrijkste.
  Het behoud van MIJN land voor mijn kinderen.
  Ik wil af van de islam in het westen, het hoort hier niet en de islam zal vroeg of laat de oorlog verklaren aan het westen, als ze het al nog niet gedaan hebben.
  Daarom PVV en ik roep iedereen in mijn omgeving op om hetzelfde te doen.
  Samen kunnen we een vuist maken tegen de gevestigde politieke elite die MIJN en JULLIE land weg geeft aan islamitische barbaren, verkrachters, criminelen, analfabeten en haatzaaiers.
  Het is verdomme ONS land en deze mensen hebben er NIETS te zoeken. Ze zuigen ons leeg als parasieten en dat gaan ze maar mooi in hun eigen landen doen. Ze passen zich aan of anders weg ermee, eruit en ONS land weer voor ONS!

  Geliked door 3 people

 3. Witte raaf zegt:

  Lees net dat Geert nu op 36 zetels staat in de prognose!

  Geliked door 2 people

 4. wauso zegt:

  Mijn laatste ‘hit’ over de 20.000 Views !

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  Mein kampf is verboden.
  De koran wordt bejubeld en aanbeden alhoewel iedere nuchtere westerling intussen weet dat de koran oproept tot geweld, barbarij, misbruik van kinderen (hun grote voorbeeld was een ordinaire perverse pedofiel) haat t.o. homo’s enz. enz. en toch wordt die smeerlapperij niet verboden?
  Wij Europeanen willen geen islamfanatiekers in onze samenleving, wij Europeanen willen geen barbaren in onze woningen, steden en gemeenten, wij Europeanen willen VEILIGHEID & LEEFBAARHEID & ONAFHANKELIJKHEID, wat die EU misdadigers en die binnenlandse misdadigers, lees: politiekers, willen interesseert ons geen fluit, wij Europeanen zullen die lafaards en verraders van onze beschaving en cultuur verdrijven uit onze samenleving.
  Conclusie: stem massaal op PVV, VB, FN, FPÖ, AfD enz. zodat er heel snel een einde kan gemaakt worden aan die oprukkende linkse dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik hoop dat iederéén die nog nooit heeft gestemd, er zo over denkt!
  Dat domme geleuter over dat Wilders “haat zaait” moet maar eens afgelopen zijn!
  Wilders waarschuwt de gehersenspoelde stommelingen die het nog steeds niet hebben begrepen en daarvoor zouden ze hem juist dankbaar moeten zijn.

  Ik herinner me nog dat er destijds een rooie muts in de rechtszaal wegliep tijdens de vertoning van de film “Fitna” en dat de rechter toen zei dat hij het zich goed kon voorstellen dat die muts er niet naar wilde kijken (of woorden van gelijke strekking).
  Het ging o.a. over een onthoofdingsscène. Alsof Geert Wilders die barbaarse handeling zélf verrichtte! Wilders toonde in “Fitna” alleen maar aan wat die gore mohammedanen uitvreten!

  Geliked door 1 persoon

 7. Hij zegt wat wij denken. HOE KAN HET NOG MOOIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlander zegt:

  Toegegeven dat bovenstaand artikel geheel waarheidsgetrouw is, maar Wilders zal niet gaan regeren dat is duidelijk geworden door het standpunt van Mark leugenaar Rutte die verklaard dat hij niet met Wilders in een regering wil als hij niet afstapt van zijn denkbeelden.
  Het is mij heel duidelijk dat dit de zuiverste vorm is van een cordon sanitaire omdat naar alle waarschijnlijkheid Wilders voorlopig geen kans zal krijgen om een meerderheidscoalitie te vormen zonder de VVD.
  We kunnen nog zo hoopvol gestemd zijn maar de feiten wijzen niet anders uit.

  Like

  • Jade zegt:

   Zou Rutte dit keer wel z`n woord houden?
   Hij liegt zo`n beetje alles aan elkaar.
   Het zal me niet verbazen dat hij gewoon
   een coalitie aan gaat om maar aan te blijven.
   Als stok tussen de spaken van Wilders,
   dat moet ik er helaas bijvertellen.

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Ik wens en schrijf mijn wens hier op, dat de heer Wilders met grote voorsprong zal winnen van dit leugenkabinet en dat er heel veel gaat veranderen in het voordeel van alle Nederlandse Burgers die jarenlang geleden hebben en dat de elite lam gezet wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s