Tien miljoen moslims in het land?

screenshot_14

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Het regime verzwijgt zoals bekend alle belangrijke feiten met betrekking tot het thema bevolkingsuitwisseling. Statistieken worden niet gepubliceerd of zodanig verfraaid dat ze geen bruikbare uitspraak meer bevatten. De Duitsers dienen niet precies te weten te komen wat er gebeurt, zodat ze hun bek houden. Als je de staat mag geloven, dan wonen er bij ons zogenaamd al jarenlang slechts 2,99 miljoen Turken. In werkelijkheid heeft het regime echter al ongeveer 10 tot 12 miljoen moslims in Duitsland gevestigd – ieder van hen een wandelend symbool van staatsleugens en gebroken beloftes tegenover de Duitsers.

pi-news

Het aantal moslims dat zich tot nu toe in Duitsland heeft gevestigd, is geheim. De echt relevante feiten betreffende de bevolkingsuitwisseling heeft het regime altijd al verzwegen. De Duitsers dienen niet precies te weten wat er gebeurt, men probeert ze dom te houden. Sarrazin´s “Deutschland schafft sich ab” was ook daarom een miljoenensucces, omdat hierin überhaupt voor het eerst statistisch materiaal betreffende de bevolkingsuitwisseling werd beoordeeld – een absolute noviteit in de diverse republiek.

Hoeveel moslims er dus op dit moment in Duitsland wonen – ze zullen hier allemaal blijven, we kennen dat immers – is slechts bij benadering in te schatten. Behoorlijk snel kom je bij zo´n schatting echter in de dubbele cijfers terecht. Alleen al van 2014 tot 2016 heeft Merkel met haar “welkomstcultuur” voor vagebonden en gelukzoekers uit de hele wereld vermoedelijk ongeveer 2 miljoen mensen het land binnengehaald: één miljoen in het legendarische jaar 2015, bijna een half miljoen dit jaar, een kwart miljoen in 2014, allemaal nog zonder de royaal gehandhaafde gezinshereniging.

Bij deze twee miljoen moslims in de afgelopen drie jaar moet je de ongeveer 5 tot 6 miljoen bijtellen die we al rond de millenniumwisseling hadden. Rekening houdend met de natuurlijke bevolkingsgroei in de afgelopen 15 jaar kom je dan voor deze groep op een totaal van 6 tot 7 miljoen mensen. Als je daar dan ook nog eens de eveneens overwegend islamitische netto-vestiging in de jaren tussen het millennium en 2014 – met ongeveer 200.000 personen per jaar nogmaals 2 tot 3 miljoen personen – aan toevoegt, kom je voor het eind van 2016 op een totaal van 10 tot 12 miljoen moslims in het land.

Van deze 10 tot 12 miljoen moslims werden er ongeveer 5 miljoen, dus bijna de helft, alleen al in de regeringsjaren van Angela Merkel in het land gevestigd. Als deze trend zich de komende tien jaar zo voortzet – en dat lijdt geen twijfel, serieuze oppositie is er immers niet tegen – dan moeten we voor het jaar 2025 rekenen op ongeveer 15-20 miljoen moslims in Duitsland. Op de middellange termijn hebben de Duitsers met het oog op de radicaliteit van de regering en de handige propaganda voor het staatsconcept “diverse republiek” niet de geringste kans  om deze kolonisatiedruk ook maar in beginsel te stoppen. Vermoedelijk hebben ze ook geen kans om de met deze kolonisatie gepaard gaande politieke machtsovername door een vijandige cultuur te overleven.

Eén ding mogen we echter nooit vergeten: al deze hier gevestigde mensen zijn symbolen van staatsleugens. Het regime heeft nooit open kaart gespeeld. Men heeft nooit klare wijn geschonken, maar altijd schijnheilige trucs toegepast. Dat was onder Brandt, Schmidt, Kohl en Schröder niet anders dan onder Merkel. Uiteindelijk waren ze allemaal hetzelfde. Met behulp van tactische leugens en misleidende propagandabegrippen, dat de Turken “gastarbeiders” en de Koerden “asielzoekers” zouden zijn, heeft men de Duitsers altijd al met opzet wijsgemaakt dat deze mensen slechts tijdelijk in het land zouden zijn, dat dit alles geen permanente toestand zou zijn. Naïef als de Duitsers zijn, hebben ze deze leugens geloofd. Daarom bestond er altijd een stilzwijgend pact tussen de staat en het volk dat de staat deze mensen tijdelijk het land binnenhaalt en dat het volk daarvoor als tegenprestatie een vrolijk gezicht opzette. Dit pact heeft de staat in 1998 eenzijdig gebroken, toen hij miljoenen gastarbeiders in één klap tot Duitsers verklaarde en daarmee voor voldongen feiten zorgde. Dit achterbakse spel zet de staat voort met de zogenaamde “vluchtelingen”. De zogenaamde “vluchtelingen” zijn geen vluchtelingen, die men tijdelijke bescherming toestaat, maar in werkelijkheid kolonisten, die voorgoed in Duitsland moeten blijven. De zogenaamde “vluchtelingen” maken een vast onderdeel uit van het project “diverse republiek”.

Er zullen zich ongetwijfeld veel aardige mensen onder deze moslims bevinden, maar men kan het niemand kwalijk nemen die niets met deze mensen te maken wil hebben. Aan al deze mensen kleeft voorgoed het akelige stigma alleen maar in Duitsland te zijn als gevolg van trucjes door de staat, misleiding en gebroken beloftes. Iedere individuele moslim in Duitsland, ook al komt hij persoonlijk nog zo vriendelijk over, is een wandelend symbool van staatsleugens.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tien miljoen moslims in het land?

 1. peter zegt:

  Laatst gesproken met iemand die bij integratie werkt in Duitsland ,en die wist te vertellen dat er maandelijks 70.000 worden binnengelaten .
  We worden massaal in de maling genomen door regeringen ,Brussel ,en de Bilderbergclub .

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Je moet alleen al bedenken dat in 1990 al 1 miljoen turken alleen al in Berlijn woonden.
  Men was toen al zo (blij) dat ze zo iets konden verkopen als multicultureel land.
  Dat zullen er nu dus wel een paar meer zijn, maar dat is alleen een stad in Duitsland

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  En de leugen gaat maar door.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Foutje het waren er 100.000

  Like

 5. Jan zegt:

  Amerikanen wordt sinds 2005 wijsgemaakt dat er slechts 10 miljoen illegalen zijn. In werkelijkheid blijken dit 30 miljoen te zijn.

  Like

 6. Steven zegt:

  Tja..vraag mij dan ook elke keer weer af als ik dit soort berichten lees….waar komt die zelfvernietigingsdrang nou vandaan?
  Ook degene die dit allemaal toestaan worden uiteindelijk uitgeroeid. geen NORMAAL denkend mens zou hier ooit over nadenken.
  Over een paaar jaar kan half Europa vluchten naar de oostblok landen waar ze dit soort TUIG nog wel tegen houden!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Steven, die dit toestaan, Juncker, Merkel enz die zijn als eersten er vandoor
   wie wil er met me mee naar Hongarije? Hongarije verzet zich nog steeds tegen deze invasie, maar waarschijnlijk zal het ze uiteindelijk niet lukken om ze tegen te houden, en dan is Hongarije ook geen optie voor ons om heen te gaan

   Like

  • Lucie zegt:

   De elite heeft zijn schuilkelders al volledig ingericht,als het losgaat in Europa smeren ze hem.
   Het is de bedoeling dat wij dan met z’n allen elkaar hier uitroeien,de moslims tegen de Europeanen,daarom laten ze ook die ladingen binnen.
   Waren die er niet,hadden wij immers niks om tegen te vechten.
   Het is alles echt heel vuil doordacht,je moet maar zo’n slechterik zijn dat je dit wil.
   Ze hopen dat er dan uiteindelijk niet veel meer over is,en die over zijn zullen dan de slaven zijn van de elite.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  En ook in Nederland regeert de leugen.

  Like

 8. Marc zegt:

  Dus als we op geen enkele wijze meer uit kunnen gaan van de ons vertegenwoordigende lichamen, wat blijft ons dan nog over? Juist: nationale hergroepering. Dit betekent dat niet langer de zittende wetgevende, bestuurlijke en rechterlijke machten door autochtonen erkent zullen worden.

  Like

 9. Ze denken dat we een achterlijk zootje zijn,die alles wel voor lief slikken.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s