Britse krant waarschuwt voor burgeroorlog in 2017!

screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Schokkende krantenkop: het Britse dagblad de “Daily Star” waarschuwt voor op burgeroorlog lijkende toestanden in de metropolen van de EU. Volgens de krant zou het komende jaar al “het einde van Europa kunnen inluiden zoals wij haar kennen”.

blick

De krant schrijft in haar zondagseditie dat “na maanden van waarschuwingen door deskundigen – ook door hoge militairen – enorme economische problemen, massa-immigratie en terrorisme tot een grote crisis zouden kunnen leiden”. Er worden schrikbarende uitspraken geciteerd van deskundigen uit politieke en veiligheidskringen, zoals de voormalige chef van het Zwitserse leger, André Blattmann. Behalve onlusten is er ook sprake van een openlijke burgeroorlog in de straten van de verstedelijkte gebieden in de EU.

Legers moeten zich voorbereiden op massale onlusten

Blattmann waarschuwt er volgens de “Daily Mail” voor “dat de combinatie van hybride oorlogsvoering, de economische en vluchtelingencrisis onvoorziene dimensies zou hebben”. Europa´s legers zouden zich moeten voorbereiden op sociale onlusten. Alles bij elkaar schetst het dagblad een duister beeld van de toekomst.

Ook politieke aardbevingen, zoals het referendum in Italië of de Brexit, zouden de stabiliteit van de Europese Unie in haar huidige vorm bedreigen. De sombere slotzin van de “Daily Star”: “Als de deskundigen gelijk krijgen, dan zal het jaar 2017 het einde van Europa inluiden zoals wij haar kenden.”

Migranten overrompelen Spaans grenshek

In de Spaanse enclave Ceuta waren er al nieuwe signalen voor gewelddadige onlusten. Vorige week bestormden meer dan 400 Afrikanen met geweld het grenshek van Ceuta om EU-grondgebied te bereiken. Ongeveer een derde deel van de illegale immigranten kon niet gearresteerd worden en verborgen zich in de straten in de binnenstad van Ceuta. De rest kwam in het lokale opvangkamp, waar ze volgens mediaberichten met gejuich door hun landgenoten werden ontvangen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

64 reacties op Britse krant waarschuwt voor burgeroorlog in 2017!

 1. allemaal de schuld van de EU, Mark Rutte en mw. Merkel

  Geliked door 4 people

  • ieznogoedh zegt:

   Volgens die mensen (en de MSM) is het juist allemaal de schuld van Wilders.
   Maar goed, wees blij dat dit nog gezegd mag worden. De teugels gaan nog veel strakker aangetrokken worden totdat je helemaal niets meer mag zeggen voordat je officieel goedkeuring van de gedachtepolitie hebt.
   In ieder geval is op de “nieuwssite” van MSN in Duitsland te lezen dat de westerse wereld ten einde komt omdat Trump gekozen is.
   Je vraagt je dan toch af welke achterlijken toestemming hebben gekregen (nadat die door achterlijken is gegeven) om hun onzin te verkondigen.

   Like

   • kruisridder zegt:

    Let maar op mijn woorden. Ik heb het anstige gevoel dat Donald Trump nog wordt gearresteerd of vermoord voor hij wordt beeidigd. En wel door de CIA in opdracht van Obama/Clinton.

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Alphons Mantel 12 december 2016 om 16:46…..allemaal de schuld van de EU, Mark Rutte en mw. Merkel….. De door u voornoemde personen hebben precies dezelfde intenties als de Koekoeksvogel. Die legt zijn ei in andermans nest, geeft het ei een passende kleur, is er dan vanaf. Vervolgens word dat ei door een vreemde vogel uitgebroed. Maar wij zijn geen vreemde vogels, en willen dat Koekoeks-ei (lees – immigranten -) niet uitbroeden !

   Geliked door 1 persoon

 2. Hans zegt:

  “Die schwarzafrikaner” zoals de Duitsers dat zo mooi zeggen brengen:

  -islamitische kolonisatie
  -islamitische luiheid (pleonasme)
  -islamitisch parasitisme
  -islamitische ‘waarden’
  -islamitische vrouwenonderdrukking
  -en een hoop ziektes

  Kortom: alles wat welvaart ten gronde richt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Europese politici kijken allemaal weg voor dit soort mogelijke doemscenario’s. Ze geloven alleen in een multiculturele samenleving waar het nemen en geven is. Vooral dit laatste!

  Like

  • Leo zegt:

   Europese “politici “? gaan allemaal met een dik gevulde , bij elkaar gestolen, volle knip met vervroegd pensioen
   hun leven uitzingen als ” allah in holland” en hoeren en snoeren ergens op een Caraibisch eiland lekker verder bei Ihren Freunden.

   Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Schokkende krantenkop…?
  Onvoorziene dimensies…?
  Schrikbarende uitspraken…?

  Wat is hier schokkend? Wat is hier onvoorzien? Wat is dat schrikwekkende?
  Voor mij helemaal niets.

  Ik heb de indruk dat de wegkijkende politiek-correcte media eindelijk wakker worden en
  dat ZIJ geschokt zijn, dit niet hebben voorzien en schrikbarend geschrokken zijn…!

  Ik heb altijd gezegd dat wegkijkend politiek-correct straks jou gaat vertellen wat wij ze al decennia in hun gezicht hebben geschreeuwd en toen door deze landverraders met hoon en verachting zijn beloond…!

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  En we hadden het zo leuk kunnen hebben met ze alle als ze er nooit aan begonnen waren of op ze minst iedereen weer retour hadden gestuurd na gedane arbeid, zonder verdere rechten.
  Het is niet enkel merkel, rutte en de eu, deze trend is 40 jaar al ingezet.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   BertG 12 december 2016 om 17:12. Het is niet 40 jaar, maar al zeker 50 jaar aan de gang. Met de komst van – gastarbeiders – naar Nederland in de jaren 60 van de vorige eeuw.

   Like

  • Leo zegt:

   Juist, Jopie Den Uijl krijgt wel haast overal de schuld van, maar het CDA en de VVD zijn wel begonnen het tuig indertijd binnen te ” halen” !! )
   Met de nadruk op het woord HALEN.

   Like

   • tjonge zegt:

    dat klopt helemaal leo, zei het wel dat de pvda er nadien ALLES aan gedaan heeft om die lui te pamperen en vooral als potentieel kiezer in nederland te houden (al jaar lang).

    Like

   • IkBenHet zegt:

    Echt letterlijk halen!! Onder andere Philips en de Textiel industrie zonden rekrutering teams naar Zuid-Europa en Noord-Afrika. Dáár werden de mensen simpelweg geronseld.
    Vind de rol van de Textiel industrie nog de kwalijkste van allen. Eérst duizenden gastarbeiders hier naartoe halen; om vervolgens, als deze óók te duur worden, de fabrieken te ontmantelen en de machines naar lage lonen landen verplaatsen.
    En die binnengehaalde gastarbeiders… Ohh; die dumpen we simpelweg, op kosten van de belastingbetalers, in de Nederlandse samenleving.

    Like

 6. Jean zegt:

  Gerald Celente heeft dat al +/- 10 jaar geleden voorspeld en dat gaat er ook komen zeker door die anti Europa & wereldvreemde (zogenaamde) rechters, die import van islamieten is er zwaar over, waar de overgrote meerderheid van de Europeanen het zeer moeilijk mee hebben, want die overgrote meerderheid Europeanen willen geen islamieten in onze westerse gemeenschap, de rekening zal zwaar, zeer zwaar voorgelegd worden.
  De enige redding voor Europa is “alle islamieten verwijderen richting Afrika” zonder geweld als het kan maar omdat islamieten heel graag omgaan met geweld zal dat waarschijnlijk anders verlopen.
  Omdat de veiligheid van onze eigen bevolking enorm belangrijk is zullen wij alles doen om die veilig te stellen.
  Dubbele nationaliteit dadelijk afnemen en iedereen die weigert onze normen, waarden en seculiere wetten te respecteren verplichten op te krassen, alle illegalen en alle vreemdelingen met een strafblad sowieso heel snel afvoeren richting Afrika resp. Midden Oosten.

  Like

 7. Stef zegt:

  Heb al eerder een stukje willen schrijven over de oorverdovende stilte onder de moslims momenteel.
  Als je gevoel hebt voor strategie begrijp je dat ze zich nu voor de verkiezingen gedekt houden.
  Als het voorjaar nadert en welke uitslag het ook wordt , zullen ze in opstand komen.
  Als rechts verliest uit protest en als links verliest uit arrogant macht. Maar komen zullen ze en dat duurt niet lang meer. Zorg maar dat je er klaar voor bent.

  Like

  • Leo zegt:

   En eens kijken aan welke kant politiek ,krijgsmacht, justitie en politie dan gaan staan ….
   Je kan het al raden.

   Wedden ??…..De Nederlandse burger zal in de loop van de wapens staren.

   Geliked door 1 persoon

 8. A.J. de Koning zegt:

  Waarom verbaast mij dat nu helemaal niet, dit kon je allang zien aankomen, een wonder dat het nu pas gebeurt. Een stel gekken aan het bewind in de EU zoals Angela Merkel, Claude Juncker (drank maakt meer kapot dan je lief is), en niet te vergeten Mark Rutte natuurlijk.en dan vergeet ik er nog een paar zoals uit Belgie.

  Like

  • exter39 zegt:

   En vergeet dan niet het zinnetje , Geloof maakt meer kapot dan je lief is er tussen te zetten .want DAT is wat ze zo wat allemaal mee brengen , een extremistisch denken .

   Like

  • Jean zegt:

   A.J. de Koning, graag wil ik uw laatste zin aanvullen, het betreft de grootste ramp in België resp. Vlaanderen en die ramp schrijft zich “verrotstadt”, veel gevaarlijker dan die Luxemburgse zuipschuit want die wordt stil gehouden met jenever.

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Je hebt gelijk maar ik zei al dat ik er een paar uit Belgie was vergeten, ik kon niet zo gauw meer op de naam komen. hier in Nederland zijn er ook nog wel wat zoals die Bert Koenders met zijn schijnheilige gezicht en niet te vergeten Rutte die zou zijn eigen moeder verkopen om het Brussel naar de zin te maken.

    Like

 9. Vrumt zegt:

  Te danken aan de linkse goed mensen , en partijen als Groenlinks en PVDA

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Allemaal de schuld van de mensen die het maar ondergaan en niet reageren op de signalen in de samenleving. Allemaal de schuld van hen die de burgers schofferen, omdat ze het WEL zien en zij het NIET willen zien. Allemaal de schuld van de ‘opengrenzen’ en ‘vluchtelingen welkom’ retoriek en we de opsommingen van wie schuld is zijn eindeloos.

  De immigranten/vluchtelingen veroveren onze landen en wij staan erbij en kunnen naar hun landen vertrekken om hun plaatsen daar in te nemen. Wij zijn de gekken hier en alles had voorkomen kunnen worden, als we regeringsleiders zoals Orban en politici zoals Farage hadden gehad welke wél hun gezonde verstand bij elkaar hebben en het ook gebruiken.

  De vluchtelingenstroom van Syrie en omringende landen is niet tot halt gekomen door de overeenkomst die Merkel met Erdogan erdoor heeft geduwd, maar door de vastberadenheid van de Balkanlanden, welke eensgezind hun grenzen dichtgooiden en bewaakten. Zij onderkenden wel het gevaar van massa-immigratie door moslims, maar de dwazen uit onze landen hebben niet genoeg IQ om dat te begrijpen. En nu komt de lading van Afrika en Libië, welke ook ‘hun’ geld hier komen ophalen, en de boel zowel als de burgers komen kapotmaken. Het zijn onderontwikkelde ‘apen’ – sorry dat ik het zeg, maar het is gewoon een feit – die crimineel zijn en seksueel afwijkend pervers gedrag vertonen en zich niet kunnen beheersen. Niemand houdt hen tegen, want de afkomstlanden nemen ze niet terug. Ja, dank je de koekoek, die landen weten heel goed dat Europa de chanteren is. Als ze DAAR iets uitvreten, worden ze doodgeknuppeld, en dat weten EN verwachten ze, maar hier is het de zoete inval en alles kan en mag. Ik wou dat de hele EU te Brussel verleden tijd was en dat die nachtmerrie eindelijk voorbij was.

  Geliked door 2 people

 11. hslot4 zegt:

  Wat een gezeik het schuift elke keer een jaar op kunnen we eindelijk beginnen ?

  Geliked door 1 persoon

 12. GT zegt:

  Vele politieke kopstukken zullen moeten vluchten, het zijn deze elite monsters die dit alles veroorzaakt hebben en dacht u nu werkelijk dat wij ons laten afslachten voor hun plezier dachten de heren dat ………vluchten zullen jullie tot ze allemaal achterhaalt zijn!

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  De realistische mens zag dit al jaren aankomen. Daar hadden wij geen media voor nodig. En nu?
  We zitten met uitgemergelde legers die elkaars helmen en ander materiaal moeten lenen. Hopelijk gaat onze linkse regering dit snel inzien en gaan ze de wapenwetten versoepelen. Net zoals Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije dit inmiddels gedaan hebben. Alle stabiele patriottische autochtonen worden daardoor een verlengstuk van de politie en het leger.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   U verkeert toch hopelijk niet in de ijdele veronderstelling, dat “stabiele patriottische autochtonen” ook maar iets te verwachten hebben van politie en leger!??
   Denk ook niet, als het puntje bij paaltje mocht komen, dat ik daar een “verlengstuk” van zou willen zijn!! Ben bang dat die stabiele patriot er eerder slachtoffer van zal worden!!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    IkBenHet, als het sein tot de jihad wordt gegeven verwacht ik enorme bloedbaden onder de autochtonen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. De overheden met hun uitgemergelde legers zullen uit pure wanhoop een beroep doen op loyale patriotten. Ze zullen ons geen strobreed in de weg leggen. Samenwerking is dan vereist. Voor ons patriotten heel erg belangrijk. Al is het maar om aan wapens te komen. En vergeet niet dat er veel, heel veel know how onder onze gelederen aanwezig is. Er lopen meer voormalige beroeps en dienstplichtige militairen rond dan je in eerst instantie zou verwachten. Op fora lopen ze er niet mee te koop en stellen zich vrij bescheiden op.

    Like

 14. volksrechter zegt:

  Het verzet tegen de collaborateurs bereid zich voor om deze laatsten te berechten en publiekelijk op te knopen !!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   volksrechter, ik geniet er nu al van, oh wat zal ik genieten als ik ze zie hangen.

   Geliked door 1 persoon

   • volksrechter zegt:

    En je moet er niet aan twijfelen vanaf dat het de burgeroorlog begint zullen de wapens ook boven komen en 25 % van de bevolking zal er mee strijden………………een kleine groep zal zich enkel bezighouden met collaborateurs en politiek onkruid dat niet bij ons thuishoort.

    Like

  • Onno zegt:

   Als we dit keer de echte ‘culprits’, zoals eertijds (fundamenteel liegende SS psychopaat) prins Bernhard e.d. maar ophangen. Normaal ben ik niet voor dergelijke relatief langzame methoden, maar bij ijskoude mensenslachtende en -wurgende medeplichtigen aan Dresden, GolfoorlogII, de proliferatie van atoomwapens via Pakistan, de Nederlandse verpleeghuizen e.d. krankzinnige toestanden, lijkt het volkomen op zijn plaats. Vuurpeloton is dan echt teveel militaire eer…….

   Geliked door 1 persoon

 15. Tjawatnu zegt:

  2017? Deze oorlog is jaren geleden al begonnen..

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  De naoorlogse progressieven de babyboomers die vanaf 1968 stap voor stap het socialisme en de maatschappelijke gelijkschakeling en gelijkheidsdenken hebben geïncorporeerd in de west Europese politiek zijn geheel aansprakelijk voor de ramp die zich de komende decennia in Europa gaat voltrekken. Zij hebben met enorme financieéle injecties die legitiem werden en worden gemaakt door massa propaganda te laten neerdalen over de hoofden van de west Europese bevolking uiteindelijk ervoor gezorgd dat vandaag de grote drift opgang komt waarbij de grote volksverhuizingen die plaats vonden tussen de 4de en de 6de eeuw van onze jaartelling peanuts zijn. Terwijl tijdens de grote volkverhuizing de massa’s van oost naar west stroomden zien we nu de massa’s op gang komen van zuid naar noord. De over populatie in de derde wereldlanden en ook in moslimlanden heeft alles te doen met 60 jaar ontwikkelingshulp wiens benaming om strategisch en verkoop technische redenen voortdurend om aanpassing vroeg. Deze ontwikkelingssamenweking heeft ondanks de miljarden die besteedt werden op het gebied van welzijn, democratie en zelfstandigheid bevordering voor de derde wereldlanden niets opgeleverd. Wat het wel heeft opgeleverd zijn gigantische geboorte overschotten waar de overwegend dictatoriaal bestuurde derde wereldlanden geen raad mee weten. Elk fatsoenlijk demografisch en sociologisch onderzoek laat je haarfijn zien dat grote geboorten overschotten zonder de bijbehorende infrastructuur op gebied van werk, onderwijs, huisvesting, innovatie, bestuur en voedselvoorziening altijd leidt naar oorlog. en vrijwillige of gedwongen immigratie. Wat Europa nu overkomt is geen natuurramp. De ramp die op ons af komt werd primair veroorzaakt door 60 jaar lang via ontwikkelingshulp/samenwerking miljarden pompen in samenlevingen die primair niet in staat zijn vandaag niet en morgen niet een Europese samenlevingsvorm (democratie, welzijn enzovoorts) te creëren. De grote fout van de babyboomers is dat zij het idee gehad hebben Europese normen over te kunnen hevelen naar Afrikaanse en Midden Oosten landen. Zelf heel recentelijk nog hebben ze het idee gehad democratie te kunnen planten in Noord Afrika en Egypte in het bijzonder. Regime Chance is het domste wat je kunt doen. Volkeren moeten een bepaalde ontwikkeling doormaken op eigen kracht. Door al deze miljarden hebben ze geen democratische omwenteling kunnen forceren. Nergens. Wat ze wel hebben geforceerd is massieve overbevolking. Overbevoking door niet doordachte structurele voedselhulp en geneeskundige hulp. Noodhulp moet je geven om humanitaire rampen te voorkomen maar structurele voedselhulpen en structurele geneeskundige hulp geven aan landen waar individueel welzijn met voeten wordt getreden en waar de ene ethnische oorlog de andere opvolgd is alleen succesvol voor de geboorte van nieuwe generatie’s kanonnenvoer. Bevolkingsoverschotten veroorzaken in landen waar het inheems bestuur niet in staat is deze overschotten een toekomst te bieden staat gelijk aan het scheppen van een tijdbom. Die tijdbom staat nu op het moment van explosie. Als we de grenzen niet per direct gaan sluiten is burgeroorlog gegarandeerd.

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   @Guusvelraeds,
   Helemaal mee eens, wij hebben ten kosten van duizenden miljarden vele vele miljoenen mensen in leven gehouden die geen enkele overlevingskans hadden, al helemaal niet in de gebieden waar ze woonden. Al deze miljoenen mensen hebben weer 10-15 kinderen gemaakt waar hetzelfde mee gebeurde, geen overlevingskanzen en ga zo maar door.
   Nu barst Afrika uit zijn voegen en sturen we nog steeds doktoren er naar toe om de kinder sterfte te verminderen, m.a.w., de overbevolking verder te promoten.
   En 90% van het criminele neuqnegert nageboorteoverschot die door slinks als “zielige” immigranten worden gezien zijn goedgevoede maar wel mannen met een laag- tot crimineel IQ in de leeftijd van 20 en 35 jaar!. Niets geen zielepoten, maar een geheim leger dat geen enkel probleem heeft om een ieder die ze tegen komen over de kling te jagen als ze er zelf maar beter van worden.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Maar u realiseert u toch wel dat u in uw betoog uitgaat van ”nativisme” en ”white privilige?”
   Daarmee komt u aan de dag als een xenofobe institutionele racist, die zich volstrekt onvoldoende bewust is van de misdaden die er in het verleden door ons ”witten” zijn gepleegd, zoals de slavernij, het imperialistische kolonialisme en de structurele, en nog steeds voortdurende, uitbuiting van de Derde Wereld door het ”witte” grootkapitaal.
   Daar moeten mensen als wij voor boeten en ons in alles onderwerpen aan de dogma’s van het neo-marxisme, dat een nieuwe wereldorde propageert.
   En wanneer u zich weigert te voegen naar de richtlijnen van deze nieuwe samenleving, die wij volgens Joop van Riessen ”met elkaar aan het opbouwen zijn” dan moet u, samen met Wilders, worden ”gemold”, dan wel gedeporteerd, dan wel gedwongen worden heropgevoed.

   Dat is in het kort het denken waarmee wij nu al jaren worden geconfronteerd en dat zich steeds agressiever opstelt naarmate de protagonisten van dit denken meer en meer hun greep op de samenleving verliezen, ondanks hun welhaast totale dominante van het onderwijs, het dagelijkse bestuur en de institutionele media.
   Want Rooie Bulletje en liberale Bonestaak dulden beslist geen tegenspraak.
   Dit omdat Rooie Bulletje voor zijn denken put uit een bron, die vanuit het dogma van het gelijkheidsbeginsel een totalitair en dwingend van staatswege opgelegd collectivisme propageert. En omdat liberale Bonestaak meent door zijn binnen het onderwijs opgedane kennis boven ”het gepeupel” en ”het grauw” verheven te zijn. En daarom beter weet dan zij wat goed voor hen is.

   Daarom moeten wij onze mond houden en ons onderwerpen aan het Grote Plan.
   Wat voor rooie Bulletje een grenzeloze wereld inhoudt die van iedereen is en waarover het morgenrood van de zon der gerechtigheid zal opgaan. En voor liberale Bonestaak een wereld zal zijn waarbinnen een ongelimiteerd en vrij verkeer van kapitaal, goederen en goedkope arbeidskrachten zal plaatsvinden.
   En dat is inderdaad op termijn een recept voor een burgeroorlog……

   Like

 17. Rob Floor zegt:

  Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan mijn kinderen dat ik ze een land moet nalaten dat compleet verraden door onze regering

  Like

 18. L van de kolk zegt:

  Dit is vaker gezegd en het gaat er wel naar uit zien als je alles een beetje volgd verkeerde leiders he ze zijn zo vaak gewaarschuwd

  Like

 19. Witte raaf zegt:

  Het verbaasd mij eigenlijk dat het nog steeds zo “rustig”is in Nederland en onze nabije omgeving-regio maar het kan ook zomaar gedaan zijn met de rust en dat punt gaat zeker bereikt worden,ook hier.

  Geliked door 2 people

 20. When War and Chaos fully breaks out on European soil, it is up to the resistance to make a team to hunt down the polticians who caused this mayhem. They are the real enemies of the people. Make note of this statement should you survive the initial onslaught, and can call this into existence. Dont let them go quitelly and in confort into hell. They dont deserve it.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Jandre Kroeze,
   Dan zul je toch heul veul nsb-NL-ers moeten downhunten, want dit smerige nsb-landje sterft van de eigenvolk verraders. Demensen zijn zo verblindt door 50 jaar slinkse indoctrinatie dat iedere rat die hier binnenkomt als zielig wordt beschouwd.
   Ga er maar aan staan, het verzet is maar een kleine groep mensen, de rest is ziende blind en horende doof.
   Natuurlijk sterft het van de smerige nsb-ers in den Haag die het ons afgeperste geld wereldwijd aan het uitdelen zijn, zoals vandaag weer debiel Bertje Koenders, maar ook D66, CU, CDA en PvdA die continu ontwikkelingsgeld willen verhogen om hun eigen clubjes aan invloed te laten winnen en uit te breiden. Die gasten levenslang opsluiten en sleutel weggooien.

   Geliked door 1 persoon

 21. Pingback: Britse krant waarschuwt voor burgeroorlog in 2017! - Ik zeg NEE tegen EU

 22. leefbarbaar zegt:

  Gaan we hier natuurlijk ook krijgen. Op een dag grijpen wat buurtbewoners een moslim, die loopt te stelen of te verkrachten en slaan hem de tyfus.
  Waarop deze natuurlijk de hele moskeet belt en de bedreigde buurtbewoners daar weer op moeten reageren. Escalatie, je kunt er op wachten.
  Tja, je kunt geen bruggen bouwen, met mensen die bouwmateriaal stelen.
  Het zou erg helpen als criminele moslims het land werden uitgezet.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   leefbarbaar 12 december 2016 om 20:14 Niet alleen criminele Moslims, ALLE Moslims zouden moeten opzouten. dan kunnen we de burgeroorlog ook overslaan. Whisfull thinking, maar toch !

   Geliked door 1 persoon

   • JAN zegt:

    When we are talking about an occupation army the question is not limited to integration and the respect of the secular law of the country . The most integrated muslims in the West including the educated amongst them are ferociously proud of their dangerous identity. The West will never succeed in taming and defeating Islam in its territory as it did with Christianity. That is why I believe the followers of the ideology of the devil ( in their case there is no such thing as integrated,assimilated, moderates, extremists …) will pose a great danger to the West in the short and long run.

    Like

  • Jade zegt:

   Vermoorden graag, dan kan hij niet meer bellen…

   Like

  • IkBenHet zegt:

   Daar is de functie “groeps sms” voor bedoeld. Met slecht één belletje al je vrienden tegelijk oproepen. Heb het in een metro station voor mijn neus zien gebeuren met een groep marokkanen die achtervolgd werd door de politie. Binnen nog geen 3 minuten kwamen die ratten met een mannetje of 20 aanhollen.

   Like

 23. tjonge zegt:

  zo een heftig/extreem artikel kan natuurlijk ook een “mooi” argument zijn voor brussel om zo spoedig mogelijk een eu-leger in elkaar te knutselen.
  .
  wie het dan nog waagt om te demonstreren mag in de loop staren van een eu-millitair, of erger…..

  Like

 24. Roeland zegt:

  Voor oorlog te voeren heb je soldaten nodig. Meestal jonge mannen. Miljoenen zijn er daarvan de vorige eeuw gestorven wie denkt daar nog aan?. Welke Europese blanke jonge man is nu bereid zijn leven te geven?
  Smartphone is toch veel belangrijker?

  Like

 25. What did you get for decades of pretending the danger’s not real.
  Meek and obedient you followed your leaders for yearssss
  into those well trodden corridors and
  into that green valley of tears
  A look of shock and awareness is now growing in your eyes.
  Now things are really what they seem.
  No, it is no bad dream, it is REAL

  Like

 26. leefbarbaar zegt:

  In dit kader: wat is tegenwoordig de straf voor het bezit van een vuurwapen?
  Kon je daar vroeger een flinke douw voor krijgen, ik vermoed dat nu een boete of een taakstrafje wordt opgelegd. En dat met al die criminele buitenlanders hier.
  Islam + wapens = oorlog. Dat geldt wereldwijd, dus hier ook.
  En stel dat hier de pleuris uitbreekt en M&F plunderend de winkels leegroven, rellen en moorden, wie en wat gaat de instroom van duizenden moslims tegen houden, die komen mee vechten / plunderen? Het Vierde Rijk zit er vol mee. Als de buitengrenzen van het Vierde Rijk niet bestaan, moeten we onze eigen grenzen herstellen. Nexit.

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Het zou mij niet verwonderen !!

  Like

 28. elisah zegt:

  Ach ja, moeten we deze krant serieus nemen?
  Als je kijkt naar het niveau van de andere artikelen….. een stuk met filmpje gaat over het uitdrukken en spuiten van een grote talg bult (braak)en een ander artikel gaat over een zeer dikke vrouw die borstvoeding geeft…… How low can you go?

  Like

 29. Onno zegt:

  Psychopathie aan de top, eindigt kenmerkend en steevast in ROKENDE PUINHOPEN (en mensen die van verbijstering hun ogen niet kunnen geloven, als die niet uit hun oogkassen gesmolten zijn dan):

  Like

 30. tippelaar zegt:

  Ik verwacht van de nl.politiek geen enkele oplossing van het asielvraagstuk. Dat komt omdat ik de vicepresident van ons hoogste bestuursorgaan, de heer Donner, in een tv.interview hoorde zeggen:
  “Als de kiezers de shariawetgeving ingevoerd willen hebben, dan doen we dat”, althans woorden van gelijke strekking. Bij dit soort uitspraken zakt mij de moed in de schoenen en de broek op de enkels. Van zo’n iemand en van degenen die hij representeert, heeft de autotochtone nederlander niets te verwachten dan alleen maar ellende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s