Cham: Scholieren in moskee overgeleverd aan de islam

screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrijdag een week geleden werden Duitse kinderen er weer eens toe verplicht om in het kader van de indoctrinatie door de staat een islamitische bezettingseenheid te bezoeken, om zich daar door de plaatselijke Taqiyya-meester te laten uitleggen dat islam vrede zou zijn en in principe zou bestaan uit bekentenis, het gebed, aalmoezen, vasten en de pelgrimstocht naar Mekka. Lerares Renate Jobst (op de foto met hoofddoek), die deze rotzooi met een klas van het Robert-Schumann-gymnasium Cham in de Oberpfalz organiseerde, deed dit onder de titel van “Interreligieuze ontmoeting”.

pi-news

Bij de islamitische gemeenschap in Cham gaat het heel duidelijk om een streng koran-conforme vereniging. Vrouwen en mannen worden vanzelfsprekend gescheiden geradicaliseerd begeleid bij het bidden en het hele gedoe vindt uitsluitend in de Arabische taal plaats. Dat de islam in werkelijkheid bloedig is, dat hij streeft naar wereldheerschappij, dat de uitbreiding van de haat tegen alle niet-moslims in feite is voorgeschreven, dat de aanwezige verbaasde meisjes zelfs niet eens als volwaardige mensen zouden gelden als zij zich zouden onderwerpen, en dat men over het algemeen alle aanwezigen, als ze zich niet zouden bekeren, naar het leven zou staan, werd daar uiteraard niet verteld. Dat zou immers het doel van het bezoek, de islamisering van Duitse kinderen, dwarsbomen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Cham: Scholieren in moskee overgeleverd aan de islam

 1. Golden Girl zegt:

  moet je die meisjes zien staan, zielig gewoon dat de school ze daarheen stuurt , sturen islamitische scholen hun leerlingen ook naar een kerk, en die lerares is ook gestoord dat ze een lap op haar kop heeft, nog 20 jaar lopen deze meisjes in een burka

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  Overigens klopt dit voor geen meter ! De buckbidder komt alleen met zijn zweetquanten zonder schoenen erin ! En de nietgelovigen MET schoenwerk ? Pure leugens worden hier celebreert !

  Like

  • Golden Girl zegt:

   het kan aan mij liggen, maar deze meisjes staan op hun sokken

   Like

   • Sjaak zegt:

    Je hebt gelijk !
    Maar dat verändert niks aan de indoktrineerde situatie !
    Zou er een meisje van mijn familie daarbij gewezen zijn,
    ik zweer het ik zou met stront aan de schoenen haar
    persoonlijk eruit gahaalt hebben ! GARANDEERD !

    Geliked door 1 persoon

 3. Ron Soeverein Mens zegt:

  Dit was dus georganiseerd door deze islam geile muts. Dan ga ik ervan uit dat de leerlingen dit thuis hebben vertelt en misschien hebben de ouders toestemming moeten tekenen voor deze waanzin. Als dat zo is dan verdienen de Duitsers dit omdat niemand ertegen in verweer is gekomen. Dit gebeurt straks ook in Nederland. Compleet geschift zo een lerares en dat moet je kind onderwijs geven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat van dat ‘tekenen’ betwijfel ik nu juist: U herinnert U misschien toch ook wel, dat in dat ándere geval die ouders een boete kregen opgelegd omdat het gewoon als onderwijs werd beschouwd, waaraan men zich niet had te onttrekken? Wat zal je dan moeten tekenen? Alles ligt immers al vast!

   Like

 4. terex zegt:

  Ik zou wel eens willen zien welke leraar of directeur van wat voor school dan ook mijn kind zou verplichten om naar zo’n tyfusmoskee te gaan. Dat zal hem of haar nog lang heugen. Belachelijk dat dit tyfusras overal mee geholpen wordt. De wereld is compleet gestoord aan het worden.

  Like

  • Moniek MP zegt:

   In het Antwerpse Sint Annacollege (katholieke net) hoeven moslims NIET mee naar de katholieke misvieringen, maar moet àlle leerlingen wel mee een bezoek brengen aan de moskee. Het is maar dat men het weet.

   Like

 5. Richard zegt:

  Afgelopen jaar had ik de grootste ruzie op de school waar mijn zoontje op zat omdat ik bezwaar had gemaakt tegen een voorgenomen bezoek aan de plaatselijke moskee en de wekelijkse koranlessen die gegeven werden door een Turkse hulpmoeder aldaar. Mijn zoontje kwam thuis met een verhaal over vliegende bokken, en omdat allah liefde is, zij allah bedankten door een geit voor hem te slachten. Ik ben op hoge poten naar de school gestapt en ik heb hen gevraagd of zij wel goed bij hun hoofd waren om mijn zoontje te leren dat je God kunt bedanken met een BLOEDOFFER! Een praktijk die wij sinds Abraham al achter ons hebben gelaten.
  Ik heb de schoolleiding gezegd dat ik mijn zoontje ten strengste heb verboden aan deze lessen deel te nemen anders zou ik hem thuis houden. Tijdens het bezoek aan de moskee heb ik mijn zoontje ziek gemeld.
  Ook waren kruisjes en keppeltjes niet toegestaan. Totdat ik een jongetje zag lopen met een wit moslim keppeltje en een hanger met daarin een Arabische kalligrafie. Toen ik de schoolleiding daar op aansprak bleek dat wel te mogen want dat jongetje was net besneden. Dus mijn zoontje ging voortaan naar school met een originele Max Verstappen Pirelli pet. Wij zijn namelijk gek op oldtimers en geloven heilig in machines. En aangezien mijn oude Cadillac pas weer in de nieuwe lak zat hadden wij toch iets te vieren.
  Op school hebben zij mijn zoontje de rest van het schooljaar ontzettend dwars gezeten. Aan het einde van het jaar had hij een rekenachterstand van 3 maanden waarna ik er achter kwam dat hij al een hele tijd nauwelijks les meer kreeg! Ik heb toen besloten mijn zoontje van die school af te halen en hem op een openbare school te plaatsen.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik mag toch hopen dat jij niet de enigste ouder was die zich hier tegen verzetten.

   Like

   • Richard zegt:

    Het trieste is dat ik de enige ben geweest die het durfde mijn mond open te doen.
    Deze in naam katholieke school heeft de laatste jaren stap voor stap haar christelijke veren afgeschud. Het begon met het schrappen van de kerkdienst met kerst. Een jaar later werd de kerstboom verbannen van school en werden er alleen nog maar neutrale kerstliederen gezongen. Weer een jaar later kwam er tijdens de kerst een jambeeband uit Gambia spelen, ook al zo’ n sharialand. Afgelopen jaar volgden de koranlessen en het moskeebezoek. Dit was waar het bij mij eindigde.

    Like

   • BertG. zegt:

    Erg dat je de enigste was die wel voor zijn kinderen opkomt.
    Ik wist dat het erg was, maar zo erg dat al die andere zouden zwijgen had ik nooit gedacht.
    En zeker niet op een katholieken school.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat was dan precies de achtergrond/levensbeschouwing van DEZE school?
   Als U dat voor het totaalbeeld even zou kunnen vermelden……

   Like

  • Jan zegt:

   Ik heb een soortgelijke ervaring gehad. Mijn zonen moesten met de school naar de nieuwe moskee in Vlissingen. Toen ik aangaf dat ik niet wilde dat mijn kinderen meegingen, werd mij kortzichtigheid en intolerantie verweten!

   Like

  • Willy zegt:

   Heel heel erg is dit. Pure dwingelandij. Geef u groot gelijk zoals u uw zoon hebt beschermd tegen een kwaadaardige ideologie. Kinderen zijn zo gemakkelijk te beïnvloeden op zo’n leeftijd. Nu de zaken omdraaien moslimkinderen in de kerk……bij ongelovigen. Volgens de koran moeten ongelovigen worden gedood. Islam zal nooit integreren. Maar islamieten worden wel opgedragen door de imams in de moskee te assymileren om de schijn op te houden. Zij zijn met een andere bedoeling hier om hier in de toekomst te overheersen. De politiek weet dit maar durven er niets tegen te ondernemen. Ook Duitsland Niet!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dit verhaal over de vliegende bokken doet me sterk denken aan de Bokkerijders, een legendarische roversbende uit de 18de eeuw die Limburg en de grensstreken onveilig maakten. Sommigen onder hen stalen van de rijken om aan de armen te geven, soms uit pure armoede maar ook uit zelfverrijking, gruwelijke haat en ze ontheiligden bepaalde kerken, kloosters en abdijen omdat de Bokkerijders vonden dat de gelovigen onder de adel en geestelijkheid alleen het geloof misbruikten uit machtslust, hebzucht en omdat zij de derde stand als heidenen zagen die moesten worden onderdrukt.
   In 2001 ben ik ooit een keer met een reisorganisatie naar Turkije geweest, in Kusadasi, waar we toen een moskee bezochten en onze schoenen binnen uitdeden maar gelukkig hebben de islamieten aldaar gelukkig NOOIT geprobeerd zowel mij of mijn reisgenoten tot de islam te bekeren! En als ze dat hadden geprobeerd dan was ik al vol walging daar weggegaan en ik ben daarna ook NOOIT meer een moskee binnen gegaan!
   De desbetreffende kinderen zullen door de islam-hersenspoeling daarginds in Cham in werkelijkheid doodongelukkig worden, GEEN echte moslims worden, hun ouders zullen dit ook niet altijd blijven pikken en wat mij betreft gooien ze daar, mits het moslimbestuur van deze moskee deze kinderen inderdaad wil opleiden tot moslimterroristen, een molotov-cocktail in die vreselijke moskee (en dat gebeurd toch al vaak genoeg in Duitsland maar verzwegen door de media) omdat ze eens ervaren dat je anderen NOOIT veranderd tegen hun wil in.
   En die lerares Renate Jobst mogen ze zelfs in een poel vol met varkens schoppen, samen met dat moslimbestuur, omdat de eerstgenoemde blijkbaar nog steeds denkt dat je wolven in brave schoothondjes kunt veranderen of paarden in zebra’s! De islam kan in feite alleen zichzelf gaan vernietigen met hun verziekte ideologie en zogenaamde “godsdienst” en hopelijk HEEL snel!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Was het andersom ook het geval? Werden de moslim leerlingen ook meegenomen naar katholieke kerken om kennis te maken met het Christelijk geloof?
   U had een rechtszaak kunnen beginnen tegen de school wegens discriminatie en opgelegde dwang indoctrinatie en had hem gewonnen.

   Dit hele feit zou eens bij Pauw, Nieuwsuur en consorten op de tafel moeten worden gelegd en uitgezonden. Zodat Nederland eens kan zien hoe zelfs van binnenuit de Christelijke scholen aan onrechtmatigheid en discriminatie van het Christelijk gedachtegoed wordt gedaan.

   Like

  • Ekster zegt:

   Je moet je kind uit principe dan ook niet naar een “christelijke”, dan wel “katholieke” school sturen. De meeste Christenen zijn zo verdwaasd dat ze denken dat de mohammedanen “in dezelfde god geloven” als zij zelf. Deze leugen gaat er bij hen in als koek. Kijk maar naar wat de paus en vele priesters beweren. Op openbare scholen zal dit soort onzin minder voorkomen, denk en hoop ik. Mijn dochter is nochtans nooit op bezoek hoeven gaan in een moskee, kerk of wat voor vermeend godshuis dan ook. Het is een openbare school, dus ik ga ervan uit dat ze religieuze indoctrinatie van welke kant dan ook niet op het programma hebben staan. Dat neemt niet weg dat ze wel volop het multi-cultisprookje onderwijzen.

   Neem maar van mij aan dat we voor het redden van onze cultuur het moeten hebben van ongelovigen. Aan de meeste gelovigen hebben we niets. De grote meerderheid der christelijk gelovigen zullen zich in de nabije toekomst bekeren. Die mensen zijn zo onzeker zonder geloof in een supermacht dat ze met gemak de een voor de ander inruilen, zolang ze maar niet ongelovig zijn, want dat vinden ze veeeel erger dan mohammedanisme.

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Mijn kinderen zijn naar een katholieke school geweest en daar werd absoluut niet aan deze gekkigheden gedaan.
    Er werd door de kinderen de communie en het vormsel gedaan en ook Pasen, Sinterklaas en Kerst werd uitgebreid gevierd.
    Wat ik me wel kan herinneren is, dat de pastoor op een gegeven moment (ca 4 jaar geleden) geen godsdienstlessen meer mocht geven tijdens de lesuren, maar dat de kinderen die de communie of het vormsel zouden gaan doen, deze godsdienstlessen buiten de schooluren om moesten volgen.
    Ik weet niet wat er tegenwoordig bij die basisscholen door de overheid allemaal wordt opgelegd, maar de Christelijke godsdienstlessen werden afgeschaft.

    Like

  • elisah zegt:

   Wat erg Richard, dit is echt niet normaal meer, je zou toch verwachten dat de school op zijn minst schriftelijk toestemming zou moeten vragen aan de ouders.
   Ik ken de regeltjes verder niet, maar misschien zou dit eens uitgezocht moeten worden.
   Ik zou ook kwaad zijn als de basisschool zulk soort dingen achter mijn rug om zou doen met mijn kinderen.
   Misschien moet dit eens een staartje gaan krijgen?

   Like

 6. Jan zegt:

  Duitse regering verworden tot weerzinwekkende bende van pooiers en vrouwenhandelaren geleid door hoerenmadam Merkel: Duitse meisjes uitgeleverd aan negers en moslims


  http://gatesofvienna.net/2016/12/pimping-out-the-rhinemaidens-to-the-culture-enrichers/

  Like

 7. Jan zegt:

  Mag ik dit wijf in elkaar slaan?

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ja dat mag, maar of ,t helpt ?
   Wat misschien zou helpen………..? als ze zelf eens flink t……. well enfin, ook dat zal niet helpen.
   Zweverig tot ,t end. ( dat er zulke mensen bestaan ???????? )

   Like

 8. delamontagne zegt:

  In Keulen worden 1500 agenten ingezet om de orde de handhaven…………

  Like

 9. Wat is Duitsland toch verrot geworden en dat alleen maar door ziekmakende islam.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ik heb die reacties van verschillende reageerders gelezen die van de schoolleiding
  hun kinderen verplicht naar een moskeet moeten laten gaan en koranlessen moeten laten volgen.
  Ik kan het toch allemaal NAUWELIJKS geloven.
  Het lijkt allemaal wel razendsnel te gaan in NL, die vrijwillige overgave.
  Ben blij mijn kinderen dat allemaal niet hebben hoeven meemaken, maar dat is een tiental jaren terug, het schoolgaan.
  Woonde in NL in een gemeente waar één van de eerste moskeeën kwam.
  Zijn die ouders, die die indoctrinatie wel toelaten LAF of dom, weten zij dan niets van islam.
  Ik kan het niet begrijpen………………

  Like

 11. Pigs, different ones

  Big man, pig man, ha ha charade you are.
  You’re nearly a laugh
  But you’re really a cry.

  Like

 12. Steven zegt:

  Die haatbaard zal zijn bek wel hebben staan aflikken daar met al die jonge ongelovige meisjes voor zijn neus.

  Like

 13. ildiko zegt:

  onze ministerie van onderwijs is nul waard ! de commissie is nog minder ! schone schip maken over alle instellingen BROOD NODIG voordat wij met allen in een moeras van debielen en achterlijke religies verdrinken.

  Like

 14. Wie durft zijn kinderen aan de islam bloot te stellen, dan moet je wel een misdadiger zijn zoals Isis.

  Like

 15. Anti-,islam zegt:

  Plat gooien de moskees

  Like

 16. Lisa zegt:

  Ik zou mijn kinderen daar eigenhandig uithalen!!!! Ik bepaal niet de school.

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 18. vanhetgoor zegt:

  Wat opmerkelijk aan dit bericht is, men gaat er abusieflijk vanuit dat islam dan ook maar iets met religie te maken heeft, en dat is een gruwelijke fout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s