Code “291”: Zweedse politie mag niet meer berichten over delicten van “migranten”

screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden worden delicten waarbij “migranten” of “vluchtelingen” betrokken zijn van de Code “291” voorzien en mogen ze niet openbaar gemaakt worden. Zelfs de politie mag niet over ze berichten, aldus de “Deutschlandfunk”.

epoch-times

Onder het begrip Code “291” worden sinds een jaar in Zweden politieberichten verzameld en in een statistiek samengevat als het om delicten van “migranten” gaat. Onafhankelijk van het feit of ze slachtoffer of verdachte waren. Alle delicten die voorzien zijn van Code “291” worden niet gepubliceerd. Er wordt niet meer over ze bericht. De politie werd tot zwijgen gebracht.

N24 schrijft: “Er mag niets naar buiten doordringen – aldus luidt de aanwijzing voor Zweedse politieagenten bij delicten in verband met ´vluchtelingen´. Dat geldt ook als asielzoekers slachtoffer zijn.”

De Zweedse regering verscherpte na de invoering van het gebod om dergelijke delicten te verzwijgen nogmaals de bescherming voor verdachten, schrijven de “Dagens Nyheter” en de “Deutschlandfunk”.

Oorspronkelijk werd in Zweden informatie over de daders bekendgemaakt wanneer in een lopend proces de aanklacht en de verdediging bekend werden. Ook de herkomst werd op dat moment gepubliceerd.

Sinds oktober werd het moment van publicatie nog verder naar achteren geschoven: pas vanaf het begin van het voorarrest mag het publiek geïnformeerd worden.

Daarachter zit de zorg van de politiek dat aan buitenlander-vijandige krachten in Zweden argumenten geleverd worden en het migratiedebat in het land een scherpere toon krijgt.

In de officiële media worden op deze basis geen meldingen gedaan over delicten met “migranten” of “vluchtelingen” in Zweden. Ondanks protesten van journalisten wordt het verbod ingevoerd. Op internet werd daarna de website “Code291.com” ontwikkeld, die de meldingen verzamelt.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Code “291”: Zweedse politie mag niet meer berichten over delicten van “migranten”

 1. koddebeier zegt:

  Dat zijn nou de fascistische trekjes van Links, het volk beliegen en bedriegen, wat een smeerlappen !!

  Like

 2. Zweden offert iedereen op. Wat is dat een verachtelijk land geworden, Zweden kan beter maar ineen keer van de landkaart geveegd worden, of het nooit heeft bestaan. Een ding hoop ik eerlijk dat wij GÉÉN ZWEDEN KRIJGEN ALS VLUCHTELING KRIJGEN.. Dat zoeken ze dan daar maar lekker uit. CODE 291, hoe komen zij erop ??????????

  Like

 3. Wim zegt:

  Wat in Zweden gebeurd is de voorop toekomst wat ons hier ook gaat overkomen

  Like

 4. Harry zegt:

  De linkse samenleving wordt steeds enger en duisterder .
  We mogen niks meer weten en de feiten worden onder een code gebracht .
  Die linksen zijn stapelgek en ik vraag me af waarom ze dat zelf niet in willen zien .
  Of moet daar ook een code voor worden ingevoerd ?

  Terwijl vroeger die Scandinavische landen bekend stonden om hun nuchterheid , logica en kwaliteitsbesef . Jammer hoor .
  In ieder geval zijn ze in Zweden totaal verknipt tegenwoordig .
  En er zullen er best een fors aantal zijn die ze nog wel op een rijtje hebben , maar die hebben kennelijk niks meer in de melk te brokkelen , of ze hebben de juiste code niet .

  Is dit ons voorland , of breken we daar nog net bijtijds doorheen ?

  Als je bij Job Cohen code 11-020 intikt ( elf is het gekkengetal en 020 is het gesticht Amsterdam ) , dan krijg je contact met zijn diepste zielenroerselen en geeft ie ineens toe dat mocro’s tuig zijn .
  Alleen is het wel “ons” tuig , vindt ie .
  ONS TUIG !
  Ik hoef ze niet , ik doe er afstand van , de overheid kan ze allemaal gratis af komen halen .
  Donder ze maar in de Oosterschelde .
  Bij eb !

  In ieder geval , voor degenen die menen dat we al het tuig voor een tribunaal gaan slepen , zoals ik al opmerkte , dat gaat niet gebeuren , ze zijn ons steeds een aantal stappen voor .
  Zie maar hoe ver Zweden al gekomen is .
  Nog even en we kunnen niks meer zeggen .
  Het importbeleid wordt iedere dag voortgezet en voor de buhne wordt er wat gesteggeld over uitzetten .
  Om het volk gerust te stellen , zeg maar .

  Er zal iets HEEL DRASTISCH moeten gebeuren om het tij te keren .

  Er is maar EEN partij die dat zou kunnen , stem daar op !
  De laatste kans .

  Like

 5. Vrumt zegt:

  Vorige week in de de Duitse talkshow maybrit-illner werd bekend gemaakt dat er alleen al dit jaar in Duitsland 451.000 vergrijpen door vluchtelingen zijn gepleegd.
  Dus…ook zonder vermelding van afkomt weten we het wel.
  https://www.zdf.de/politik/maybrit-illner

  Like

  • elisah zegt:

   Wel er rekening mee houden, dat er ook een groot gedeelte weggemoffeld wordt en dat er tevens vaak geen arrestatie is en dus de afkomst niet officieel bekend gemaakt kan worden.

   Like

 6. Bas zegt:

  Het lijkt wel afgesproken werk. Met name over die aanrandingen in keulen. Het NL-staatsjournaal bericht ook niet over de achtergrond van daders.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Links is kennelijk in paniek…
  Goed bericht mensen…!

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  LEUGENPERS!!!

  Like

 9. Saskia Dubbeldam zegt:

  Wel makkelijk als alle informatie over misstanden met migranten op één website staan. Oh, wacht even……die site was er al.
  Zit ik nu op…😉

  Like

 10. Steven zegt:

  Tja..wakker worden is er schijnbaar NIET bij.
  Dan mag ik maar hopen dat héél Zweden volgend jaar naar de afgrond wordt getrokken en
  de verkrachtingsgolf oprijst naar 10.000%. Dat zal ze leren haha

  Like

 11. Pingback: LONGREAD Zweden: hoe sociaaldemocraten en Groenen een voormalig voorbeeldland successievelijk te gronde richten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s