“WELCOME” . . .

screenshot_22

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!". Bookmark de permalink .

5 reacties op “WELCOME” . . .

 1. BigLJohn zegt:

  Voor een vorstelijk leven hoeven deze lieden niet eens de hoofdprijs in de loterij te winnen, maar volstaat het om gewoon naar Nederland te komen. Het land van gekke Henkie en Ingrid alwaar geld geen enkele rol speelt. Natuurlijk geldt dit alleen maar voor – immigranten -, niet voor ons, want wij worden enorm afgeknepen. Nederland dus, waar – immigranten – nooit meer hoeven te werken, en als bijverdienste mensen gaan bestelen, intimideren, zwaar mishandelen tot soms de dood er op volgt, oplichten, en verkrachten. En voor dit alles knijpt Vadertje Staat welwillend een oogje dicht. Was er niet eens zo’n lied; Ik heb u lief mijn Nederland (Polygoon journaal) maar dat is helaas voltooid verleden tijd !

  Geliked door 1 persoon

 2. exmarineman zegt:

  Maar “gelukkig” zijn wij sinds kort ook een RAS!!!!! Of wacht, geldt dat alleenb voor Marokkanen??? Zo niet, dan zijn er een heleboel veel “rassen” op deze wereld bijgekomen. Dan hebben dus ook een gee Nederlands ras, een bruin of zwart Nederlands ras….. en hetzelfde geldt dan natuurlijk voor Duitsers, Belgen, Fransen, Amerikanen, Canadezen, Polen, Italianen, Australiërs, Zweden, Denen, Noren, Britten….eh wacht dat zijn Engelsen, Schotten, Noord-Ieren, Welshmen. Maarhoe moet het dan met die bruine en of zwarte Nederlanders….die kunnen zich dus niet meer gedisrimineerd voelen als we hetover zwarten of negers hebben. Die zijn toch ras-af nu?????? Of hebben die nu 2 mogelijkheden om zich gediscrimineerd of beledigt of gekwetst enz enz te voelen?????? Als het niet lukt bij “neger” “of “zwart” dan maar over naar “Nederlander” of iets dergelijks. En hoe moeten we nu die “Nederlandse Turken of Marokkanen” zien??? Zijn die nou “mëer-rassigen” en hebben meer rechten?????

  Like

 3. Ziekmakende foto. Ze komen ons kaal plukken.

  Like

 4. elisah zegt:

  We zijn hier zó geciviliseerd en óverbeschaafd, dat we ons zonder enige weerstand laten misbruiken en belazeren, tot het zelfs onze eigen ondergang wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s