De EU veroorzaakt een burgeroorlog

screenshot_33

(Door: Juliaan van Acker)

‘Europa moet zich bevrijden van de Amerikaanse hegemonie’

De kosmopolitische elite heeft geen belangstelling voor begrippen zoals nationale identiteit en vaderland. Ik ken iemand die tot deze elite behoort. Hij werkt 60 uur per week. Deze zomer moest hij tijdens de vakantie met zijn gezin eventjes een dag op en neer naar New York om met een belangrijke zakenpartner anderhalf uur te overleggen. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De contracten die hij helpt afsluiten, verzekeren duizenden werknemers van werk voor vele jaren. Maar hij begeleidt ook fusies, waarbij tienduizenden ontslagen vallen. Als compensatie voor zijn frequente afwezigheid zorgt hij er voor tijdens elke schoolvakantie met zijn vijf kinderen een week samen te zijn. Dan gaan ze naar zijn villa in een exotisch land. De vakantie begint in het eersteklas compartiment van het vliegtuig. Zijn kinderen gaan in Brussel naar een privéschool, waar voor elke leerling jaarlijks 25.000 euro inschrijvingsgeld gedokt moet worden. Verder heeft hij schijt aan het gewone volk en vindt hij discussies over nationaliteit en identiteit klinkklare onzin.

Deze kosmopolieten wonen in een andere wereld. Dat deze elite overtuigd voorstander is van globalisering is vanzelfsprekend. Zij dromen van een mondiale vrijhandelszone zonder grenzen of beperkingen van de economische activiteiten. Zij vinden dat dit ten goede zal komen aan de gehele wereldbevolking. Hoe meer economische groei, hoe meer werkgelegenheid en welvaart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De EU veroorzaakt een burgeroorlog

 1. Sjaak zegt:

  Realiteit 2016 !
  LÜGENPRESSE HALT DIE FRESSE !

  Geliked door 2 people

 2. Juliaan van Acker bedankt voor je artikel maar het is mosterd na de maaltijd, de gerenommeerde alternatieve media heeft men al lang z’n of haar hart op kunnen ophalen, daar is jouw artikel een variant op het reeds bestaande thema. behalve voor deze randdebielen die altijd nog standvastig vast blijven houden dat dit soort van nieuwsgaring op complot theorieën berust. Zalig zijn de onwetenden.

  “Wie de waarheid niet kent, is gewoon een domkop. Maar wie haar wel kent, en haar een leugen noemt, is een misdadiger!”

  -Bertolt Brecht

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Fuck de demonen666 kosmopolieten die de “gewone” hardwerkende mens zwaar verneuken door werk te outsourcen naar het buitenland en mensen te insourcen naar NL.
  Verder een leuk verhaal van die Fransman om alle tering luie booslims een baan te geven, maarrrrr met hun geweldige inteelt IQ´s van onder de 80 werkt dat niet! En dan net of het onze schuld is dat marocratten niet willen/kunnen studeren.
  Het enige dat ze wel kunnen is crimineel worden, daar hoef je niet voor te studeren of veel moeite voor te doen, zit al in hun genen en daarom motten we ze niet!!!!
  Dus crimimarocs het land uit pleuren en verder eens beginnen om al die bootjes lek te schieten voor de kust van Lybie en meteen de NGO lullenmetvingers geen soepsidie meer te geven, dan schieten we misschien nog een beetje op.

  Like

 4. Daar ben ik aldoor al bang voor geweest. Het opdringen van verschillende mensen rassen tegen elkaar. De moslims beledigen wel ons geloof, neem bijvoorbeeld Kerstmis, haal alles maar zoveel mogelijk weg om ze niet te beledigen. Maar wij mogen niet de heilige profeet beledigen, dan is het gelijk oorlog, nou wat. Het is toch onze heilige profeet niet. Zo wordt hun geloof tegen ons beschermd en kunnen wij de pot op. En zo zijn er nog wel een aantal gevallen. Hier kweek je een burgeroorlog mee.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Niet allen moet ‘Europa moet zich bevrijden van de Amerikaanse hegemonie’, maar ook van de Eurofielen , de Bilderberg kliek en de maffe links/liberale gutmensch domdo’s !!!

  sorry dombo !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] mogen we er zeker van zijn dat van de 1,8 miljard moslims de meesten in een rechtvaardige en vredige wereld willen leven. We hebben er daarom alle belang bij om met hen, vanuit Europa, samenwerking te zoeken [/quote]

  Wat doen “de meesten” dan met die afgrijselijke koran, die ze in huis hebben?
  Er valt niet samen te werken met islamieten!

  Like

 7. De VS als oorzaak van de chaos in het Midden Oosten?? DUH

  Like

 8. Peterdm zegt:

  De EU veroorzaakt burgeroorlog en daarom moeten de inwoners van de EU zich bevrijden van de Amerikaanse hegemonie, zoiets Juliaan. Ben ik niet mee eens.
  De EU wordt overrompeld door hordes suni/shii islamieten die de plicht hebben andere gebieden te onderwerpen aan de Islam en zijn sariha wetgeving. Globalisten willen open grenzen, vrije handel en mensenverkeer, en vooral de macht van de media, niets meer of minder.En juist door hun open grenzen komen die hordes suni/shii binnen. Het is juist een Amerikaan, Donald Trump die zowat de oorlog heeft verklaard tegen de elite globalisten en deed dat even op zijn i-fhone naar de social media. Miljoenen mensen hebben zijn politieke boodschap doorgegeven, en hij wint. Overal waren de globalisten aan het janken dat hun Hilly Billy naast de pot pieste. CNN ABC NPO1-2-3 and whatever. 9 maanden lang fake news over en tegen Donald Trump. Ga maar alvast wennen links-socialistische globalisten dat er andere tijden aankomen, uw experiment is mislukt, ga terug naar af samen met Obama.

  Like

 9. Pete zegt:

  Elk socialistisch, communistisch of gutmenschnistisch experiment loopt uit op massamoord en genocide… Waar ook ter wereld, en in welk land dan ook.. (kijk de gescheidenisboeken maar na, en begrijp)
  De mens is simpel gezegd niet geschikt om te leven naar andermans ideeën.

  Socialisme bestaat bij de gratie van arme mensen en arme arbeiders.
  Armoede is al lang verdwenen in westerse landen. Maar die socialisten zitten nog steeds op sleutel posities, en verwoekerd in alle lagen van de maatschappij..

  Met het binnenhalen van al dat islamitisch tuig, proberen ze weer een nieuwe doelgroep te kweken, en vooral stemvee natuurlijk. Hopen ze..
  Ze gaan thuiskomen van een koud kermis…

  En 95% van de mensheid worden al generaties voorgelogen over goden, hiernamaals, paradijs en hel. Met alle psychologische gevolgen vandien..

  Op een gegeven moment weet de socialistische elite het ook niet meer en barst de bom. (zoals altijd)
  Vliegvelden, treinstations, busstations gesloten. Geen benzine meer, banken dicht en betaalautomaten “op slot”. Supermarkten worden niet meer bevoorraad. Elektriciteit valt uit, of nog maar een paar uur per dag.
  De knop gaat om in telefooncentrales, en tjeetje.. internet en sociaal-media plat.
  Militairen en politie worden gebruikt om de enclaves van de elite te beschermen (en kerncentrales)(als ze al niet in het buitenland zitten “om arme vrouwen en kinderen van terroristen te beschermen”)

  Als hier in het Westen de hel, anarchie en ‘allaoe hakbar’ losbreekt.. Zorg er dan voor dat je niet weerloos bent, en als een schaap word geslacht.
  Een voorraad van eten en drinken aanleggen !! Spullen voor het barricaderen van huis en erf…
  En… wapens aanschaffen !! Als die islamitische niksnutten, parasieten, zombies en zware psychopatische gelovigen, van uitkeringsgeld, kalasnikofs kunnen aanschaffen. Kunnen brave huisvaders dat ook.
  Of andere wapens. Pistolen, steekwapens, kruisbogen, handgranaten, name it..

  Gaat gebeuren mensen…. tisss de willl of allaah !!! Een moslim mag geen ongelovige boven hem hebben staan, die verteld van hoe of wat.
  Staat in zijn ‘hei hei hei heiliggg’ boek.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Naast de islam is ook de elite al lang bezig ons te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s