Schalkhaar is overlast van asielzoekers helemaal beu

screenshot_53

(Door: Harry Hekkert)

Al sinds de jaren negentig heeft het Overijsselse Schalkhaar een asielzoekerscentrum. Maar nu gaat het mis. Volgens winkeliers maken jonge asielzoekers uit Noord-Afrika en Balkanlanden zich sinds de zomer op grote schaal schuldig aan winkeldiefstal.

Op de toonbank in de cadeauwinkel van Odile Küper (foto) staan een spuitbusje en een sleutelhanger met een pluizig bolletje. ,,Dàt is een vrouwenalarm en dàt is een inkt-spuitbus”, zegt Küper. ,,Dat loopt als een tierelier.” De onderneemster is niet de enige Schalkhaarse die zich de laatste tijd onveilig voelt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Schalkhaar is overlast van asielzoekers helemaal beu

  1. Ik woon in dit ooit zo fraaie dorp. Sinds er een AZC is gekomen ( yougoslavische vluchtelingen ) is het schering en inslag.midden jaren negentig.
    Niks nieuws, was tijdens mijn werkzame leven in Schalkhaar als arts/assistent OOK al zo. De C1000 winkel die er toen nog was, is ooit gestopt. Niet de azielige zoekers zaten op het Politieburo, maar de eigenaren van de C1000. Kotsmisselijk wordt je ervan………………..

    Like

    • Elisabeth zegt:

      Ik woon op bekkumer, ligt heel dicht bij schalkhaar, winkel daar ook wel eens.
      ’s Nachts struinen die gasten rond ook hier in de wijk en aanliggende wijken. Je moet behoorlijk op je hoede zijn als je “s avonds je hond uitlaat, ze kijken je met haat-ogen aan. Ga dus nooit alleen mijn hond uitlaten als vrouw zijnde.

      Like

  2. Dit is een prima middel om te hanteren als je je onveilig voelt, in deze tijd.

    Like

  3. Golden Girl zegt:

    waardeloos als je zo je winkeltje moet runnen, ook nog in elkaar geslagen om niets, probeer je je boterham te verdienen, die griezels komen hier binnen terwijl ze hier niets te zoeken hebben, krijgen zakgeld en nog moeten ze jatten, misselijk makend tuig

    Like

  4. Ron zegt:

    >>>>>Ik werd bont en blauw geslagen. Ik zie nog de haat in zijn ogen<<<<<<

    Fijn dat dit ook eens in de MSM staat, dat die 'gasten' ons en onze manier van leven haten.

    Like

  5. Sabeltant zegt:

    De PVDA in Overijssel loopt zich de benen uit het lijf om de asieleisers woningen toe te wijzen.
    Menig dorp in de omgeving van dat AZC kloppen zich op de borst over het geweldige aantal asielzoekers dat een woning heeft gekregen. Sommigen hebben zelfs 20% meer woningen aan de migranten toegewezen dan verplicht was.

    Het is walgelijk wat er in ons land gebeurd.
    PVDA, D66, GL en de SP zijn de grootste veroorzakers van deze diefstal ellende.

    We moeten rap uit de EU, grenzen dicht en alles wat zich hier niet aan onze regels houdt kan het land uit.

    De Stentor, zo’n leugenblad van de Persgroep laat mondjesmaat reacties toe. Iets teveel tegengas en je bericht komt niet door de censuur.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Zoals gewoonlijk laat de overheid z’n burgers weer barsten.

    Like

  7. Willy zegt:

    Onze regering is bang van de criminele parasieten zij kunnen gewoon stelen en helen en aanranden .zij durven echt niet in te grijpen , steken hun kop in het zand en Brussel laat dit ook toe. Daar moet verandering in komen . Een regering die niet bang is!

    Like

  8. hslot4 zegt:

    Heb het al eens eerder gezegd brandblusser vullen met amonia recht in het bekkie lopen ze geen meter meer .

    Like

  9. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

    Like

Plaats een reactie